![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
mam ogromną prośbę a zarazem zadanie bojowe !
czy któraś z Was ma katalog 16 roku 2009? ile kosztował tender care karmelowy i błyszczyk - szminka ultimate gloss? byłabym baaardzo wdzięczna
#2852 | |
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
Kremik 9,90 Błyszczyk 16,90
![]() |
#2853 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie odnośnie płatności w Oriflame. Sppóźniłam się kilka dni z zapłatą faktury. Jakiś odsetek mogę się spodziewać? Ktoś się może orientuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zadomowienie
|
Na fakturze pod koniec masz info jakie jest oprocentowanie odsetek i dodatkowe koszty. Jeśli kilka dni to może Ci darują.
#2855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo Ci dziękuję ![]()
![]() |
#2856 |
BAN stały
|
Jesli miałas platnośc np do wtorku to bez odsetek mozesz placic tak aby pieniadze byly na ich koncie do nastepnego poniedzilaku - czyli do 6 dni mozna a potem w 7 dzien wysylaja juz wezwanie do zaplaty i odestki ok 6-7 zl
CDZ miodzik karmelowy byl po 9,90zł a szminka po 16,90 |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oby jak najszybciej Ci ją dostarczyli i abyś dostała wszystko. Powinni Ci dać za to jakiś rabat albo darmowe kosmetyki. Musiałaś się pewnie tłumaczyć klientkom. Porażka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
do mnie jutro kurier DHL powinien przyjechać z paczką ale wątpie ze dojedzie :/ dzisiaj dojechał do mnie kurier z ciuchami i w połowie drogi zakopał się w śniegu jutro pewnie będzie to samo , dostane w poniedziałek kosmetyki zamarznięte na amen;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Wypowiem się co do perfum GG
GG te klasyczne strasznie mi się nie podobają. Wyczuwam zapach trupa - taki jak się wchodzi do kostnicy ![]() GG White to moje ulubione - długo się utrzymują, elegancki zapach. GG Shine też mi się podobają - chyba są najdelikatniejsze z całej serii. Wezmę sobie je w kremie. Mam nadzieję, że zapach się utrzyma choć kilka godzin. Tak wącham i wącham i ten zapach przypomina mi zapach Amber elixir, z tym, że GG Shine są o wiele delikatniejsze, ale wg mnie trochę podobnie pachną. Edytowane przez wskazówka Czas edycji: 2010-01-28 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2861 |
Zakorzenienie
|
o....czyli nie jestem nienormalna. wstyd mi to bylo tu pisac, ale mi sie zapach GG kojarzy z Oświecimiem... nie wiem dlaczego.... jak gdzies wyczuje wode GG to w momencie mi sie wycieczka do obozu przypomina.... wiem, dziwne to.
#2862 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja mama używa tych GG i na niej mi się podobają, choć sama bym ich sobie nie kupiła, bo zupełnie nie w moim typie - wolę kwiatowo-owocowe zapachy z wanilią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Zadomowienie
|
asia27100
widziałam ze na wątku katalogowym podalaś zdjęcie cieni -podwójne cienie do powiek Visions -Adam&Eve 13958 czy miałabyś możliwość zaprezentować je na oku?? a i czy są miękkie, tzn czy ładnie rozprowadzają się na oku ![]() ![]() DZIEWCZYNKI ![]() byłyście może na jakimś spotkaniu z kosmetyczką i wiadomo Wam może coś na temat paletek smoky collection?? najbardziej mnie interesuje ta szaro-czarna?? a dokładniej--- czy tyn najciemniejszy kolor jest czarny??? czy jaśniejszy? i czy ma drobinki brokatu czy jest matowy, bo na zdjęciu to tak róznie bywa, wygląda mi na grafitowy z borkatem...a wolalabym zeby był czarny i matowy;D
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
Czy tę czerwoną torebkę da się założyć na ramię czy jest tylko "do ręki"?
![]()
#2865 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje kochane chyba sie skusze na GG shine
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Raczkowanie
|
Ja też sie przyłączam do pytania Tysi
![]() ![]() Edytowane przez maggdaa78 Czas edycji: 2010-01-29 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
wygrzebalam gdzies fotke cieni visions adam&eve. na oku mam jednak tylko zielen. zrobie nowa, z dwoma kolorami , ale to moze jutro. z cieni jestem zadowolona. daja dosc intensywny kolor, fajnie sie rozprowadzaja, nie walkuja i fajnie trzymaja ( przetrwaly caly sylwester, lacznie ze staniem na rynku w mżawce, bylam pozytywnie zaskoczona)
niestety tego samego nie mozna powiedziec o paletce cieni GG nocturne. zero efektu, tak jakbym czysta gabeczka po oku przesuwala....
#2870 |
Zakorzenienie
|
jak dziewczyny idzie zbieranie zamówienia z nastepnego katalogu???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Rozeznanie
|
Co do czerwonej torebki, to da nałożyć się na ramię, bo pokazywała mi ją moja znajoma z biura regionalnego ;-)
A co do wód Giordani Gold, to ta WHITE jest ulubioną wodą mojej mamy z Ori, a co najważniejsze, to baaaardzo długo trzyma zapach ![]() *** Mam prośbę, jeśli ktoś będzie już wiedział coś o zasadach nowej kampanii rekrutacyjnej, to dajce proszę znać na forum ![]() Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-01-29 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zadomowienie
|
kiepsko... nie wiem, może dlatego że jest sesja i większość moich klientek nie ma teraz czasu na takie rzeczy... eh, a taki fajny katalog.
#2873 |
Pani Buka
|
mam nadzieję że smoky collection jest dobre, koleżanka zamówiła czarne i brązowe
![]() a idzie mi tak średnio, ale fakt ze teraz sesja :/ moja sponsorka chce się ze mną spotkać po sesji i znowu będzie mi zadawać te same pytania, denerwuje mnie nimi ![]() oczywiście wiem, że trzeba się najpierw zapoznać z katalogiem, żeby móc polecać, opowiadać o nowościach itd, ale ona za każdym razem jak do mnie dzwoni, pyta: "A powiedz, wybrałaś sobie to kilka hitów, o których opowiadasz?", "A dajesz katalogi tylko do obejrzenia czy o nich mówisz?"... nie mam niestety możliwości zbierać dużych zamówień, 100 PP jest często poza moim zasięgiem, a ona mnie strasznie molestuje żeby chodzić z katalogami do niewiadomo kogo :/
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2010-01-29 o 15:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bo Ty zawsze masz spotkania z kosmetyczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() to w takim razie skoro sa intensywne i ładnie sie rozprowadzają to sobie zamówię ![]() no nie najgorzej, mam 3 zamówienia na kapsułki T.R. czyli pół zamówienia one same dają ![]() Cytat:
![]() White bardzo długo sie trzyma, i przede wszystkim ślicznie pachnie ![]() jak dla mnie nie ma drugiej tak ładnej w Ori, kilka jest ciekawych ale ta zdecydowanie u mnie króluje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Zadomowienie
|
Mam pytanko czy przy tender care kremiku uniwersalnym "karmelku" był już zegarek że ostatni raz w katalogu? Bo klientki mi się pytają, i nie wiem, a starych katalogów nie mam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Raczkowanie
|
No i super.... Najpierw dzwonił kurier, że paczka zamiast w poniedziałek będzie dzisiaj
![]() niestety nie mogłam być w tym czasie w domu i co ?! i jak zawsze wszyscy zostawiają paczki u sąsiadki, tak dzisiaj kurier zostawił awizo i zanim wróciłam i zadzwoniłam .... to był już 30km stąd..... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Raczkowanie
|
U mnie w miarę, troskę zamówień będę miała. Został jeszcze tydzień, mam zamiar poroznosić katalogi do potencjalnych klientek. Oby ktoś nowy wpadł
![]() Smoke eye cholernie mi się podoba, nie zamówię jednak, bo już mam bardzo dużo cieni.
#2878 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2879 |
Raczkowanie
|
W kat.2 zamówiłam m.in. próbkę glaciera niebieskiego, ale nie otrzymałam go w paczce. Pisałam maile, ale tylko dostałam info, że wiadomość została przekazana do reklamacji. Troszkę mnie to wkurzyło. Myślicie, że powinnam zadzwonić i zrobić raban?
#2880 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() BTW mnie jako klientkę taie polecanie zawsze denerwowało. Wolałam sobie na spokojnie obejrzać katalog a nie że ktoś mi wciskał "hity". Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.