|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3001 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() Bambusek to prawie jak szajbusek. ![]() Bezczelna i zbereźna?! Osz Ty. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3002 |
Konto usunięte
|
hej hej hej, oficjalnie-zaczely sie ferie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3003 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry ; **
Nie wchodziłam już wczoraj, bo tak mnie głowa bolała, że umierałam. Coś w okolicach zatok. Tata mnie dziś czosnkiem napasł, boje się chuchnąć ![]() No wyjaśniłam co miałam wyjaśnić, ok jest ![]() Oddałam deklarację maturalną, poszło, już zmian nie będzie. I dobrze, teraz tylko z tego się uczyć będę. ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Też u mnie taki był. Wpisałam swój temat w googla, tyle gotowych prac jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3004 |
Konto usunięte
|
![]() Okazało się, że zaczęła ustawiać nauczycieli przy stoliku. Najlepsze jest to, że podeszła do jednego z nauczycieli (stażem uczy o wiele dłużej niż ona) i pyta się go, czy nie obraziłby się, gdyby usadziła go koło obsługi. No kurczę, kobieta zachowuje się jakby to było jej wesele, a nie nasza studniówka. Podobno w pokoju nauczycielskim nauczyciele trochę się pokłócili z nią i moze przestanie już tak się rządzić. Dobra, idę zaraz zrobić pazury, nie wiem czy później będę. Jutro na 9:30 mam fryzjera. Z tego co wiem fryzjerka ma klientki co pół godziny, więc pewnie trochę sobie poczekam na swoją kolej. Nie wiem czy będę miała czas przed studniówką, więc do zobaczenia w niedzielę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3005 | |
Wtajemniczenie
|
To masz fajnie, mojego nie ma nigdzie ..
![]() ![]() Cytat:
![]() To coś Ty mu powiedziała, że co to znaczy... jakaś "Turlaj żuchwe" kurde xd sory nie wiem skąd mi to przyszło do głowy, ale Tż to ładniejszy skrót niż OC ![]() Miałam kurczę tu wczoraj wejść, cytowałam ładnie już chciałam kliknąć i wysłać posta, to mi piszę że jestem niezalogowana ![]() W ogóle to jutro studniówka ![]() Musze sobie kupić rzęsy hehe, takimi kępkami mi ma kosmetyczka przykleić.. niestety moje sa okropnie krótkie. A chciałabym, żeby w końcu było je widać (nawet sztuczne :P). Dzisiaj wieczorem nasza ostatnia próba poloneza, ten kamerzysta co nas kręci wstawił z innej szkoły polonezy wszystkich klas na youtube ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-01-29 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3006 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Widzę dziewczyny się na studniówki powoli zaczynają zbierac ![]() ![]() A ja w końcu partnera znalazłam ![]() ![]() No i w poniedziałek kręcimy czołówkę ![]() ![]() - wszędzie widzę drzewa... stochastyczne - okres mi się spóźnia... zasadniczy - a ja znam się na Biblii, moja ulubiona księga to Księga Liczb itp itd, więc jakbyście coś wymyśliły ![]() A teraz idę sprzątc bo jutro nie będzie czasu ![]()
![]() |
#3007 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Baaaaaaaaaw się świetnie !!! A ja pazury swoje miałam na studniówce, fryzjer też swój. Jak tak myślę teraz to po kosztach poszłam ![]() Cytat:
![]() A mój to taki banał, miłość. Nie mogę ![]() Ja też nie mam rzęs. Kupiłam sobie taki tusz z ejwonu i go uwielbiam bo moje rzęsy po nim istnieją. I rycyną smaruję to też. A kiedyś kupiłam sobie rzęsy w h i m no i leżą ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3008 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;16804790]hej hej hej, oficjalnie-zaczely sie ferie
![]() Mi tez sie zaczely i musze sie wziac tak naprawde ostro za nauke. Strasznie mi sie nie chce, ale jak pomysle jak malo czasu zostalo to napada mnie stres. Chyba odsybskrybuje wszystkie watki na wizazu(lub wiekszosc) i wszytskie inne zjadacze czasu musze poskromic ![]()
#3009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak myślicie, czy związki rozpoczęte w ten sposób mają jakąś rację bytu ? No i jeszcze dochodzi kwestia odległości. No bo... coś się u mnie zaczęło dziać i nie wiem, czy dobrze robię ![]() ![]() Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-01-29 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3010 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
warto zaryzykować. ja nie żałuję. ale to jest tak ciężkie, że trzeba do takiego związku dojrzeć. wymaga to dojrzałości, wytrwałości i cierpliwości z obu stron ![]() mi się nie udało, ale moja koleżanka już ponad rok żyje w takim związku i wszystko jest ok ![]()
![]() |
#3011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3012 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko właśnie ja nie jestem cierpliwa, chcę mieć wszystko już, teraz. No i zaufania dużo potrzeba, bo rzadziej się spotyka, więc trzeba zaufać, że to, co mówi druga osoba jest prawdą. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3013 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ojj, co Ci szkodzi? Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;16804790]hej hej hej, oficjalnie-zaczely sie ferie ![]() ja rozpaczam, bo mi się kończą. -.- byle do wakacji. Cytat:
![]() ....... hello. ![]() ostatnio kompletnie nic mi się nie chce. Jak myślę o szkole to wiadomo jaki mam odruch. Książki to moi wrogowie. ![]() ![]() byłam w sklepie, szukałam tej gruszkowej zielonej herbaty ,ale znalazłam tylko melisę gruszkową, a że miałam w planie kupić melisę to ją kupiłam. Smakuje nawet ok(lepsza by była z cukrem). Kupiłam jeszcze bratka. ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-01-29 o 16:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3014 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jadę do niego na ferie !!! ![]() No i jak wszystko będzie tak, jak myślę, to przeczekamy tą moją maturę, a później to pojadę tam na studia, a jak nie to będę dalej żyła po swojemu. To żółwik, też mi się nic nie chce. Miałam coś się dziś pouczyć, no ale nie, nie mogę jakoś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3015 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Żbiki, myślicie, że do tego tematu femme fatale pasuje biblijna Ewa? ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-29 o 16:43 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3016 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() znany schemat ![]() no, żeby nie smęcić. życzę Ci/Wam dużo szczęścia ![]() ![]() ![]() także szczęścia! trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- o to, to! mądrze gada, polać jej! ![]() ![]()
![]() |
#3017 |
Zakorzenienie
|
Ona taka troche nieświadoma ff była ;D
#3018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żółwik. ![]()
![]() |
#3019 |
Zakorzenienie
|
No, ale to w sumie nie chodzi o to, by była świadoma, tylko by doprowadzała mężczyzn(ę) do zguby.
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3020 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I dziękuję za kciuki ![]() Właściwie to bardzo, bardzo bym chciała. ![]() ![]() Cytat:
Z 5 miesięcy będzie. Ale za to intensywnie, codziennie rozmawiamy, jak nie gg to sms. No i praktycznie co wieczór do siebie dzwonimy ![]() W ogóle jaka akcja wczoraj, chyba 1 w nocy była i tak sobie rozmawiamy, ja się śmieję, głośno bardzo. I mama wpada, myślała że przez sen tak gadam i się śmieje i już mnie budzić chciała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3021 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() otóż to. ostatnio koleżanka mnie pytała, czy nie żałuję, że wtedy pojechałam do Krakowa się z nim spotkać. prawdę mówiąc, nie żałuję ani jednego dnia.. no może jednego bo dzięki temu jestem bogatsza o nowe doświadczenia, wiem co robić, a czego unikać, jak postępować... 5 miesięcy to szmat czasu ![]() ja po miesiącu pojechałam stawić czoła losowi ![]() teraz tylko żałuję, że nie potrafimy normalnie rozmawiać, ale myślę, że jeśli oboje dojrzejemy, to to się zmieni, bo na niektóre tematy świetnie mi się z nim gadało. aż mi się łezka w oku zakręciła ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-29 o 17:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i ja Karolina trzymam kciuki ![]()
![]() |
#3023 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
udanej zabawy ![]() Cytat:
![]() ![]() będziecie sławni! ![]() ![]() Cytat:
![]() cześć wam ![]() wziełam się porządnie za nauke i przerobiłam prawie całą chemię nieorganiczną ![]() ferie mi się kończą ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3024 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() A mi się zaczynają za 2 tygodnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3025 |
Zakorzenienie
|
Karmenka, nie chciałabyś odstąpić tygodnia?
![]() i powodzenia, mam nadzieje że Ci się ułoży ![]()
#3026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potrzebuję takiej przerwy, chociaż pewnie się rozleniwię jeszcze ![]() Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3027 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() mama poszła mi odebrać sukienkę od krawcowej i dzwoni, że mam przyjść jeszcze, bo coś nie tak jest. WIEEEEDZIAAAAŁAAAAAM, że tak będzie!! ![]() ![]() idę. trzymajcie kciuki, żebym kogoś nie uszkodziła ;]
#3028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3029 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i ja się dołączam, ofc. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-01-29 o 18:39 Powód: Dopisałam jeszcze kilka miłych słów Karolajnie :)) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3030 | ||||||
Zakorzenienie
|
Joł, joł.
![]() Padnięta jak dzik doturlałam się przed chwilą do domu od rana. ![]() Najpierw lekcje, potem przystrajanie sali gimnastycznej, potem musiałam wyskoczyć do miasta, potem znowu do szkoły. ![]() ![]() Kupiłam dziś płaskie buty (nowa kolekcja w CCC ![]() ![]() Dziś zrobię peeling kawowy, jakąś maskę na mordkę walnę, nasmaruję się balsamem brązującym, poskracam ramiączka w sukience. Ech, jeszcze dużo przede mną. ![]() Byłam dziś u optyka. Wybrałam okulary. Fioletowe oprawki. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moim zdaniem nie za bardzo. Niektórym może się nie spodobać takie porównanie. Jak trafisz na gorliwego katolika w komisji to może poczuć się urażony i się zemści. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.