|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
choć fochy strzelać przestałam już jakiś czas temu..... Czuję jednak, że jest już za późno..................
|
|
|
|
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale popracować nad sobą można.
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podziwiam dziewczyny ktore godza sie na zwiazek na odleglosc tym bardziej podziwiam Ciebie bo z tego co wiem twoj tz jest marynarzem (chyba czytalam twoje posty na watkach innych- jesli pomylilam sie to przepraszam) ja bym nie dala rady, dla mnie to byloby zbyt ciezkie i ta swiadomosc ze wroci ale na chwile a potem znow tyle go nie bedzie. ja jak nie widze sie z tż 4-5 dni to wariuje a co dopiero 3 miesiace. musisz byc dzielna i wytrzymac. zobacz ile juz wytrzymalas. jeszcze troszke. ale wiem ze latwo nie jest. bez przytulania, bez słow, bez widzenia sie.
|
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wybacz szczerość )bardzo dobrze, że postanowiłaś się zmienić. życzę powodzenia!
|
|
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie wszystko się ułoży, on tak samo tęskni za Tobą sweetish jak Ty za nim... do góry głowa ![]() Ok, ja na razie lecę robić pizzę, jutro tż przyjeżdża
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wszystko stalo sie zbyt szybko,... nie potrafiłam nad tym uczuciem zapanować. Zakochalismy sie w sobie i cóż... nie ma rady. Trzeba się było rozstać. Widzielismy sie tylko przez kilka dni (odkąd jesteśmy razem) i tak dzien w dzien telefon, gg itd. Cięzko, cholernie cięzko........ Boję sie, ze nie damy rady. Rozmowy są coraz bardziej "milczące" ze sie tak wyraże.... Czuję, że on już jest daleko..nie tylko fizycznie O tym zwiakzu piszę też w watku, do ktorego link jest w moim profilu(gdyby któraś z Was chciala sobie poczytać). |
|
|
|
|
|
#4717 |
|
Zakorzenienie
|
nafi ja tez chce dolaczyc sie
dzisiaj juz o jednego focha mniej, bo nie jestem zla na TZ-ta, czyli ogolnie do przodu
|
|
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezeli widzieliscie sie tylko kilka dni to moglas go nie poznac na tyle. jestes pewna ze znasz tego czlowieka dobrze? masz pewnosc ze jak wroci (po 5 miesiacach niewidzenia) to ze to bedzie wciaz ten sam czlowiek w ktorym sie zakochalas?
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-29 o 14:33 |
|
|
|
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo w sumie gdybym sie codziennie obrazala o sniadanie to TZ by ze mna dlugo nie wytrzymal ![]() Mysle, ze te moje fochy wynikaja z takiej hmm pewnosci TZta. Tzn czuje, ze on mnie kocha, ze jest nam razem dobrze, wiec sie rozbestwiam i zapominam o tym, ze to uczucie jest zludne - z dnia na dzien jak TZvzacznie dostrzegac zolze, ktora ma obok siebie, to przestanie byc tak swietnie.sweetish, skoro on mowi, ze z jego strony nic sie nie zmienilo to moze uwierz w te slowa? Nie wiem jak Ty, ale ja sama czesto wmawiam sobie jakis problem i zaczynam w niego wierzyc. Faceci czesto sie denerwuja z tego powodu, bo uwazaja, ze skoro RAZ powiedzieli, ze wszystko gra to wiecej nie musza. Moze ta dziwna atmosfera wynika z tego, ze jest zmeczony/przepracowany?? Zamierzacie w najblizszej przyszlosci byc tak na odleglosc czy cos sie moze niedlugo zmieni? Wybacz wscibskosc, ale ŻEM (rozwala mnie zawsze to slowo
|
|
|
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszesz, ze moze sama sobie to wkręcam- mozliwe, bo boję sie, że go stracę. Owszem, jest przepracowany, udręczony problemami.... Może z tego wynika to, że troszke sie oddalił. No nie wiem. Chcialabym, żeby sie nam udało. Historia w ogole jest niecodzienna, bo widzielismy sie na oczy kilka razy i postanowilismy byc ze sobą. On musial wracac do pracy, ja tez..Brak urlopów uniemożliwił nam spotkania na te kilka miesiecy...I tak czekamy....(wisząc na telefonie i słuchając czasem ciszy....). Kliknij sobie w wątek w moim podpisie_Szczęście u boku rozwodnika_ - tam dowiesz sie wiecej. |
|
|
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
Do wakacji juz tak niewiele czasu zostalo. Moim zdaniem warto wytrwac i wtedy, bedac ze soba na miejscu, bedzie mozna przekonac sie, czy to jest TO. Tym bardziej, ze w takim zwiazku na odleglosc czesto ma sie calkiem mylne wyobrazenie co do tej drugiej osoby.
Na Twoim miejscu, wiedzac, ze jest udreczony problemami, nie dokladalabym mu zmartwien i nie wnikala tak bardzo w to, ze sie od siebie oddalacie. Zaczelabym sie dopiero martwic, gdyby taki stan dluzej sie utrzymywal. Dlatego uszy do gory Wspieraj go jak tylko mozesz i czekaj na Wasze spotkanie.Przegladalam juz wczesniej ten watek, ale z racji tego, ze kwestie wiary kompletnie mnie nie dotycza, przejrzalam go tylko pobieznie. Ale musze sie chyba faktycznie wglebic
|
|
|
|
|
#4723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4725 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#4726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze masz racje.... sprobuje wyluzować.... ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4727 |
|
Rozeznanie
|
Sweetish, nie chcę porównywać moje sytuacji do Twojej, bo bardzo się one różnią.
Ale..(trochę porównania). Zaczęłam być z Tż po jakichś 2,3 spotkaniach. Nie znaliśmy się praktycznie. Widujemy się co tydzień, czasami np.w święta częściej. Jakiś rok zajęło mi poznanie go. Na pewno jeszcze dobrze go nie znam, ale mam obraz jego zachowania w bardzo różnych sytuacjach. Tęsknota, odległość. W maju nastąpi przełom i czekam na niego niecierpliwie, dopiero wtedy stwierdzę, czy do siebie naprawdę pasujemy. Jesteśmy do siebie przywiązani, kochamy się, ale jeszcze nie mogę powiedzieć, że to TEN. |
|
|
|
|
#4729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Staram się nad tym pracować. Kiedyś wszystko musiało być po mojemu, inaczej foch. A tak w ogóle co u Ciebie? Tż częściej się z Tobą kontaktuje? |
|
|
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
kropla czy ja wiem czy czesciej... hm.. nie narzekam, dzis od rana piszemy
![]() Ale jego tekst mnie rozwalil "myslalem, ze jestes zla, bo ty zawsze o to bylas zla" nie no spoko... ![]()
|
|
|
|
|
#4731 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój do dziś mnie przeprasza mnie za głupotki, o które byłam zła na początku. A kiedy mu tłumaczę, że zła nie jestem, dopytuje się po kilka razy czy aby na pewno. |
|
|
|
|
|
#4733 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okropna wtedy byłam ![]() ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Jeszcze tam wcześniej pisałyście o podcięciu końcówek i któraś z Was pisała o tym, że fryzjerka jej ścięła 20-30 cm tych "końcówek" a mnie właśnie się przypomniało, że pewna znajoma koleżanka poszła uczesać koka do fryzjerki a ona...uznała jej ścieła wlosy...uznała, że ma za grube jak na koka i sie nie da
|
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam i nie wierzyłam w to co czytam
![]() U mnie wszystko dobrze. Czekam na TŻta.
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
o matko, zlosliwiec u nas byl
a mi serce stanelo jak to zobaczylam , myslalam, ze cos nie teges napisalam EJ jak to?? sama z siebie je obciela??? a zapytala chociaz czy moze??? |
|
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczęła ciąc, ale nie skonczyła prawda??? czy całkiem jej obcięła te włosy? |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

czas: start!
choć fochy strzelać przestałam już jakiś czas temu..... Czuję jednak, że jest już za późno..................

ale popracować nad sobą można.
(wybacz szczerość