|
|
#391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
witam was
jako miłośniczki zary pewnie będziecie się orientować, czy zara przyjmuje zwrot torebek?
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wzięłam 37, zostały jeszcze 2 pary chyba 40 i 38 były też kozaki, które widziałam I raz w Zarze, całe skórzane lekko błyszcząca czarna skóra, gładkie bez ozdób, bardzo wysoki obcas w kolorze beżowym, chyba z platformą może też zza granicy do nas je pchnęli ![]() bardzo eleganckie, ale i mega wysokie |
|
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oraz oczywiscie bardzo lubi ze mna przegladac Wizaz i jak przychodze z pracy odrazu odpala mi komputer i wlacza ten watek |
|
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tego Ci życzę ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- tak, w ciągu 30 dni z metkami, nie używane |
|
|
|
|
#395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widocznie też ma potrzebę poplotkowania i powymieniania się doświadczeniami zakupowymi
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
Czyli te botki z łańcuchami to wyprzedaż..? Szkoda, że ich nie widziałam, bo na zdjęciach fajnie się prezentują, aczkolwiek wolałabym zobaczyć je na swojej stopie i ocenić
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
na stronie już nawet nie aktualizują cen z wyprzedaży
ceny niektórych rzeczy podawane są w pierwotnej cenie a te kozaki z nakładaną cholewką nawet są w wyższej niż początkowa ![]() nowa kolekcja rządzi ![]() dziewczyny jak macie źródło tańszych tunik typu zebra czy motyle z all, to dajcie mi proszę znać na PV |
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wówczas miło by mi było, gdybym część odpowiedzialności mogła zrzucić na TŻ Chociaż i tak muszę przyznać, że jest bardzo wyrozumiały dla mojego zaawansowanego zakupoholizmu - nieraz ratował mnie pożyczką, bo okazywało się, że ja już w pierwszym tygodniu miesiąca umiałam wydać prawie wszystkie pieniądze Akurat za jego namową puściłam w świat swoją pudrową sakwiekę Póki co nie żałuję ![]() Co do wizażu to najbardziej śmieszy go robienie zdjęć i wklejanie w wątku zakupowym I od czasu do czasu droczy się ze mną, że kiedyś sam się tutaj zaloguje i będzie na bierząco z tym, co nam chodzi po głowach
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, a widziałyście może te szare bluzki z poduszkami co parę stron wcześniej wklejałam? jak tak to wiecie ile kosztują? mniej niż 79.90?
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez sie pieniadze nie trzymaja Potrafie wydac 3/4 pieniedzy w pierwszy tydzien miesiaca a pozniej chyba jadlabym chleb posmarowany nozem
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm równiez mysle nad puszczeniem w świat pudrowej sakiewki,myślę że nie będe jej za czesto używac,pewnie dopiero latem poniewaz wg mnie pasuje najlepiej do lekkich,zwiewnych rzeczy a TŻ twierdzi żebym ją zostawiła bo jest bardzo ładna i pózniej mogę żałować Już sama nie wiem...Ehhh tez mam czesto wyrzuty sumienia,że zamiast oszczędzać zdarza mi się wydac więcej niż zarabiam ![]() Puszczam jednak w świat botki z łańcuszkami,może znajdą właścicielkę która nie bolą stopy od obcasów ja raczej dlugo bym w nich nie pochodziła
Edytowane przez blueania Czas edycji: 2010-01-29 o 17:57 |
|
|
|
|
#404 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec ciesz sie zakupami poki mozesz ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Najlepsze jest to,ze wole wydac pieniadze na ciuchy niz na jedzenie ![]() Tz smieje sie ,ze gdyby on czesto nie przychodzil mi gotowac to przez caly miesiac jadlabym serki i kanapki. Na dzien dzisiejszy nie wyobrazam sobie mieszkania z nim , musialabym chowac torby z zakupami, a nie mam pomyslu gdzie ![]() Zyje typowo do pierwszego Czasami zaluje,ze nie jestem jak np Doda (nie chodzi mi o wyglad itp) ale o stan jej konta ![]() A moja przyjaciolka zawsze mowi ,ze gdyby byla miliarderka to kupilaby mi Zare na wlasnosc ![]() Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2010-01-29 o 17:59 |
|
|
|
|
#406 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
marzenie, mieć zarę na własność
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item894346830_...iazd_nowa.html Widziałyście?
. Obstawiałam, że cena będzie oscylowała w granicach 300, ale nie 400, szaaalone te baby .
|
#408 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Robiłam do niej kilka podejść, bo mimo iż jest urocza (kolor, nity, łańcuszek), to z drugiej nie do końca pasowało mi to marszczenie no i mało praktyczna jak dla mnie wielkość Zawsze jak mam jakieś 'ale' to idę po radę do TŻ, który spojrzy na moje zakupy krytycznym okiem Staram się trzymać zasady, żeby nie kupować rzeczy na zapas, z myślą o przyszłości, jak do czegoś nie jestem od początku do końca przekonana, to już się raczej nie przekonam ![]() A myślę, że na sakiewkę tak samo jak na buty z łatwością znalazłabyś amatorkę (swoją drogą ciekawa jestem za ile by poszła w tym momencie pudrowa sakiewka na licytacji )Cytat:
A mój TŻ później się na mnie złości, że pusta lodówka, bo zamiast do Carrefoura poszłam na zakupy do Zary i na zakupy spożywcze trzeba iść drugi raz ![]() Myślę, że po czasie by przywykł Ja na początku jak zamieszkaliśmy razem też chowałam torby, odcinałam metki i później udawałam, że to stare rzeczy, których nie pamięta.. no ale niestety za każdym razem się poznawał ![]() Jakbyś była miliarderką to uwierz mi, że nie tylko Zarę być chciała na własność ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
|
|
#409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do mieszkania z Tżtem to ja z nim już 7 rok mieszkam i jakoś te torby upycham ![]() Teraz rok mieszkamy tylko we 2 na swoim to trudniej, ale on zawsze dłużej pracuje itd. Potem tylko pyta - nowe?, ja mówię, że tak a on kręci głową. Na szczęście nie żyje od 1 do 1, co miesiąc odkładam stałą sumę
|
|
#410 |
|
Rozeznanie
|
ponawiam pytanie. czy wie ktos, czy zara przyjmuje zwroty torebek?
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze pol biedy jak wyjsc na zakupy spozywcze i wrocic bez nich. Gorzej jak wrocisz bez nich ,bo nie masz juz na nie pieniedzy ![]() Mysle,ze on juz powoli sie do tego przyzwyczaja, jak musialam jechac do domu a oglosili futra w h&m za 40 zl to sam mi po nie jechal Fajnie byloby miec tyle pieniedzy. Pokazy mody, ubrania od projektantow... Ps JUZ NIEDLUGO PIERWSzy...
|
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
TAK, 3o dni w całym kraju
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chyba po prostu nie mam z czego odkladac Pracuje dorywczo, jestem na pierwszym roku studiow. Co sprzedam to wydam, co zarobie tez wydam I tak w kolko... |
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ruszyła się może cena tej jedwabnej bluzeczki z czarnymi motylami ?
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kosztuje nadal 79 PLN |
|
|
|
|
#418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas to TŻ jest głosem rozsądku odkładającym tą pewną sumę, mnie natomiast pieniążki się nie trzymają zupełnie i do oszczędzania póki co chyba jeszcze nie dorosłam ![]() Cytat:
Zawsze jak idę na zakupy spożywcze to podświadomie gdzieś tam sobie przeliczam co za to bym sobie mogła kupić i wolę sobie odmówić kilka razy czegoś, co bardzo lubię i kupić np. bluzkę Jak to dobrze, że zakupoholizm jest moim jedynym nałogiem, bo jakbym miała jeszcze inne, to ciężko by było ![]() Fakt! I pomyśl sobie, że w luty ma tylko 28 dni i zawsze będzie łatwiej do 1 marca dociągnąć
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
<del>
http://instagram.com/contemporarycity/ Edytowane przez Mirell Czas edycji: 2010-01-29 o 18:37 |
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak samo Stwierdzam,ze jesli cos do jedzenia nie jest mi niezbedne to nie kupuje. Plusem tego jest to,ze nie wyrzucam jedzenia jak kiedys bywalo. No i schudlam. Oszczedzanie to najlepsza dieta
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

jako miłośniczki zary pewnie będziecie się orientować, czy zara przyjmuje zwrot torebek? 

itd.
oraz oczywiscie bardzo lubi ze mna przegladac Wizaz i jak przychodze z pracy odrazu odpala mi komputer i wlacza ten watek

wówczas miło by mi było, gdybym część odpowiedzialności mogła zrzucić na TŻ