![]() |
#811 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
tęsknota-skutek uboczny.
do szczęścia nie potrzeba mi wiele. -wiesz co... -hym? -oszalałam. -jak to? -no na punkcie doskonałości.! -a co w tym złego? -to, że doskonałość nie istnieje u mężczyzn.. Pierścionek z Białego Złota z Diamentem .. Kretynka. Naiwna i głupia idiotka. Emocjonalna masochista tak bardzo pragnąca miłości. ja w twoich ramionach - nieistotny dysonans. wystarczy, że powiesz 3 razy "kocham" Za pierwszym razem nie uwierzę... nie chce byś mnie zranił. Za drugim razem uwierzę... ale nie przyznam się do tego. Za trzecim razem odpowiem Ci tym samym . Kobiety są wspaniałe. W 10 min potrafią zmienić Twoje życie i postawić świat do góry nogami.
![]() |
#812 |
Zadomowienie
|
caroline2324-
![]() ![]() _____________ Weź oddech, taki głęboki. Możesz zobaczyć, jak moje serce bije. nie wiem nie mam recepty na szczęście. wszystkie pytania bez odpowiedzi znam. Księżyc rośnie - boję się - o nas. powiedziałam mu ze jestem zakochana.
#813 |
Raczkowanie
|
`moja receptura na udany ziązek ?
- oboje musimy kochać gorącą czekolade ! `zkręcony lizak na patyku dla jednej małej krejzolki <3 ` mam ochotę zabić muchę , a tu nie ma żadnej muchy . ( przepraszam tak jakoś wyszło xd ) ` to już gra w 'milionerów' jest łatwiejsza od rozszyfrowania Twoich słów -.-
![]() |
#814 |
Rozeznanie
|
zawsze byłam przy tobie , ZAWSZE ! . Tylko ciebie nigdy nie było przy mnie.. Bo ludzi często nie ma gdy są nam potrzebni ..
Zachowałam niebo w twoich oczach . przez ciebie złamałam rękę w kolanie, spadając z dywanu na podłogę.. Może to nie było dla nas .. Może to pisane było nie nam . nawet bolące gardło i męcząca gorączka , nie jest w stanie wyrazić tego co zrobiłeś .
#815 |
Zakorzenienie
|
joyeuse , bardzo się cieszę i dziękuję za wyróżnienie. ;* składam reklamację - zabrakło mi w tym gronie jednego nicku : JOYEUSE.
![]() Toogether93 , dziękuję. <3 ale gratulować powinnam ja Tobie ... tego przeogromnego talentu ! ![]() _________________________ dreszcz wznosi nas do chmur. mały talizman szczęśliwych dni. demonie złota. dni tygodnia są bez dat. szybkie "dobranoc" i parę słów szeptem. przerwany w pół czuły gest. skłócona z życiem. spalone serca. labirynt dróg , a za mną kryształowe korytarze. zagubiony w zimnej czasoprzestrzeni.
![]() |
#816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szok ![]() ![]() ![]() _________________________ ______________ Pamiętam jak z oczu niebieskich leciały Ci łzy ...
![]() |
#817 |
Zadomowienie
|
(:
dziękujędziekujędziękuję ...![]() stokroć przyjemniej jest połknąć długie włosy,
niż żyć ze mną, ot co, trudna jestem. wysysam więcej krwi niż osiedlowy dentysta. społeczeństwo mówi, że jej życie już się skończyło. chciałabym mieć inną twarz.
#818 |
Raczkowanie
|
'widziałeś kiedyś jak ptak uwięziony w wielkiej świątyni poszukuje wyjścia ? Tak właśnie błądził mój umysł.' 'mam przed oczami foto. na nim Twój uśmiech. zawsze mnie wspiera.' 'Jest rozkosznie słodka, przyjacielska i otwarta oraz całkowicie do wyrzygania idealna.' 'Cztery razy Z. To wszystko, co trzeba wiedzieć o kobietach. Znaleźć. Zbajerować. Zaliczyć. Zapomnieć.' witam serdecznie w opisowym wątku ![]()
![]() |
#819 |
Raczkowanie
|
i chodź mnie zraniłeś, ja zranić Cie nie umiem.
I to spojrzenie w oczy, które warte jest wszystkiego.. bo ten uśmiech na mojej twarzy , to dzięki Tobie. fajnie było by Cię mieć na własność. i co mam Ci napisać ? że tak bardzo tęsknie ? że analizuję wszystkie wspólne chwile ? że tak bardzo tęsknie za czasami, kiedy udawałam obrażoną, a Ty bez słowa przytulałeś mnie najmocniej jak umiałeś i czekałeś , aż mi przejdzie ? że wciąż powtarzam sobie w głowie nasze ostatnie zdania ? że żałuję tego co się stało ? że.. że Cię kocham ? _________________ AlmostEverything,Guziki xD , cornels, panna_miodowa, otojest,agrr,m4dziar4,car oline060,libri,takagwiazd ka, xxgroszek07xx,boundlessly , ![]() + WhatsUp - ten ostatni wpis . mm . ![]()
#820 |
Raczkowanie
|
::::::::::::::::::::::::::::::::::: `Nikt nie mówił że będzie łatwo` - powtarzam te słowa jak mantre, ale do cholery wytłumaczcie to mojemu sercu i pocharatanym myślą! Czy aż tak trudno jest osiągnąć szczęście ?! Bez tego ciągłęgo strachu przed tym co będzie dalej ! Bez paranoi, papierosów i najtańszej Whisky! Wypełniona szczęściem dusza lepiej by funkcjonowała, wszystko było by prostrze. Nie martwiłabym się już o to czy ta bajka skończy się z dnia na dzień , czy nie upajasz się teraz chwilami z długonogą blondynką , czy mnie jeszcze kochasz , czy to wogóle ma sens. Niepewność - podła szmira! Zawsze błąka się po ścianach mojego pokoju! I wchodzi bez pukania a jakże! A za nią wchodzi wojsko myśli ot tak! Bo po co komu szczęście! Lepiej żyć w ciągłym strachu , bo to przecież życie! Osiągnąć szczęście - tego pragnę najbardziej! Wszyscy pragniemy ale.. nikt nie mówił że będzie łatwo... :::::::::::::::::::::::::::::::::::
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 Edytowane przez _ZaagubiOna_ Czas edycji: 2010-01-29 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Zakorzenienie
|
<3 - dla Ciebie większe
![]() Ty również <33 Cytat:
![]() ![]() dresowa - ♥ ! ______
gdzieś pośród rachunków do zapłacenia znalazłam ślad Twojego uśmiechu. ... to naprawdę Ty ? bądź moim księciem wielkiego serca i wiecznie żywych słów. magiczne dwa słowa z naszych ust wypłyną, polecą ciemną uliczką, powrócą by choć na chwilę wstrzymać czas i zachować nasze spojrzenia. a kiedy głęboko spojrzę Ci w oczy - nie pytaj czy kocham, bo właśnie podałam Ci serce na dłoni...
ya probé, ya fumé, ya tomé, ya dejé, ya firmé, ya viajé, ya pegué, ya sufrí, ya eludí, ya huí, ya asumí, ya me fui, ya volví, ya fingí, ya mentí Edytowane przez caroline060 Czas edycji: 2010-01-29 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 |
Raczkowanie
|
wena uciekła gdzieś goniąc przeszłość.
miałeś mówić tu szeptem. jesteś wolny tej nocy. naucz się lepiej pokory. przemyśl sobie parę spraw. o co tyle krzyku? jak pisze, prawie każda kartka idzie do kosza. mam serce na kartkach. bo ja wkładam w to serce, a Ty krzyczysz na oślep. tylko w ciszy poszukuje mojej weny. by o poranku stanąć na szczycie wieży puenty.
#823 |
Zadomowienie
|
Cudaki: keeendy ![]() RealGirl89 ![]() hotiie ![]() grise ![]() ciiri ![]() Drift ![]() nydee ![]() CookieCrisp ![]() Toogather93 ![]() chocapic ![]() kamisha ![]() Wreeednia ![]() ruda wiewióra ![]() Żyje się tylko raz... i całe szczęście bo bym 2-go razu nie wytrzymała Życie jest piękne, gdy żyć się umie, gdy jedna osoba drugą rozumie Pocałunek i dotyk, nic więcej, nie walczmy z tym wczoraj odszedłeś ... razem z Tobą wszystkie anioły... Co to za dni bez aniołów?? co to za dni bez ciebie? Edytowane przez BeautifulLie Czas edycji: 2010-01-29 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Gość
|
Znowu miłość rozkwita, ciekawe po raz który? Znowu czuję Twoją bliskość. Nigdy nie byłam taka szczęśliwa jak teraz. Kilka dni z Tobą wynagradza wszystkie smutki. ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- BeautifulLie - dziękuję bardzo ;* cudeńko moje. Missi_16; - lustereczko kochaniutka ;* |
![]() |
![]() |
#825 |
Przyczajenie
|
Wiesz czego najbardziej pragnę? Pragnę stać się lepsza kobieta.
Najwyższa pora stać się dużą dziewczynka! Wytrzeć łzy i zapomnieć! -Nie płacz! -Jak mam nie płakać skoro on mnie rani? -Sama siebie ranisz. Nie rozumiem jak możesz kochać kogoś kto traktuje Cie jak zabawkę. Dziwna jesteś... Tak jakby szczęście wypływało z głębi serca i ogrzewało całe ciało. Podejdź bliżej...zanurz się w głębi mojej duszy A gdyby tak karty się odwróciły i Ty byś zapłakał? Co byś zrobił? Patrzysz na nią i mówisz ze jest brzydka a w głowie układasz plan jak ja przelecieć... -Myślisz ze on Cie kocha? -Jestem tego pewna. Inaczej by mnie zostawił -Szkoda mi Ciebie! Wczoraj widziałam go w klubie z jakaś dziewczyna.Ja pewnie tez kocha. I ona pewnie tez myśli ze jest ta jedyna. -Nie kłam! On by mi tego nie zrobił.Wczoraj był u kolegi i się uczył. -Dziewczyno ale Ty jesteś naiwna. Otwórz oczy i nie pozwól na to żeby Cie oszukiwał. -Nie chce słuchać tych kłamstw. Wyjdź stad! -Jesteś cudowna. Może poznamy się bliżej? -Przepraszam ale mam chłopaka. -Nie szkodzi...Twoja koleżanka tez jest cudowna. Taka duża dziewczynka i nie wie ze przez idiotów nie wolno płakać? Frajer to frajer...Sprzedał jednego to sprzeda następnego. Siadaj w kącie i błagaj o wybaczenie!! Edytowane przez rememberme23 Czas edycji: 2010-01-29 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Raczkowanie
|
Ludzi uczysz żyć.
Często mówisz, że ci słodko chociaż w ustach gorycz masz. Nie płacz! Będziesz jeszcze miała fart. Nim skamienieje całkiem moje serce ... Czasem się łasisz do mnie tak jak zwierzę, a potem nagle zadajesz cios. Oplątywałeś co dzień umysł mój. Numerowane sny chronią mnie przed głupotą. Marzenia ktoś mi skradł i nie mam żadnych wspomnień. Dziewczynko grzeczna, co z domu uciekłaś powiedz mi dokąd tak biegniesz. Masz zdarte rajstopy i mokre włosy, kto ciebie teraz zechce? |
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Raczkowanie
|
tysiące kilometrów dzielą nas a oddychamy tym samym powietrzem.
zostało tylko echo, Ciebie już tu nie ma. Dobrze że nie wiesz co u mnie bo pękło by Ci serce. Wydzierasz kartki z horoskopu. szukasz kłopotów? One same cię znajdą. są miliony ludzi których dzieli wspólna samotność. kto nie ma odwagi do marzeń nie będzie miał sił do walki. pragnienie zapomnienia jest tak silne jak chęć życia. Emocje znów znajdują ujście we łzach. Do przejścia kontynent życia i odnalezienie na nim swego miejsca. świat kłamstw wybucha Ci prosto w twarz. To przez ciepło które miał nie jeden działa dziś w afekcie, ciepło deski klozetowej po srającym wcześniej. takie cytaty hip-hopowe. ![]()
#828 |
BAN stały
|
WSZYSTKIE UZALEŻNACIE STARSZNIE ![]() TajemniczaPanna joyeuse dziękuje.dziękuje.dziękuj e.dzięjkuje ![]() . . . Kupił jej bukiet tulipanów. Takich jakie lubiła i już miał jej je wręczyć kiedy to porwał je wiatr. Był to bowiem pewnien znak z gury dla niej. Znak podpowiadający jej by dalwj w to gówno nie brnęła. Tylko czemu nikt nie nauczył jej czytać tych pieprzonych znaków ? Biedna . naiwna idiotka. coś w rodzaju niewydolności nerek. Tyle, że tym razem chodzi o serce. opcja usunięcia go z pamięci oficjalnie została włączona. Powoli o nim zapominam . przed starością powinnam zdążyć. zawsze dla siebie być idealną. nie dla wszystkich, tylko dla siebie. . |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zadomowienie
|
Hej. Jestem tu nowa
![]() ![]() Śmiała się z tych co widzieli i myśleli, że wiedzą coś o życiu. "Gó*no wiedzą" - pomyślała. Ona patrzyła sercem. - Udajmy, że Cię nie kocham, że nie potrzebuję, że nie tęsknie i że nie płaczę. Bo tak będzie lepiej. Uzależnienia są złe, a Ty mnie uzależniasz. - Skoro tak wolisz... W tym momencie pękło jej serce. Tak bardzo chciała, żeby zaprzeczył. Daj mi jeden jedyny powód. Lubię Cię odrobinę za bardzo... Mój błąd. I nie mów, że jestem zbyt ważna gdy nie poznaję Cię na ulicy, bo kiedyś Ty nie poznawałeś mnie. Oddam Ci serce. Reflektujesz? Moje szczęście Twoim kłamstwem jest, więc kłam mi, kłam kochanie tak miło jest wtedy słuchać Cię. I miej moje słowa głęboko w d.pie skoro w sercu nie potrafisz. Tak będzie mi łatwiej.
Koniec. Wyleczyłam się. W końcu udało mi się Ciebie pozbyć. Moja podświadomość jest wolna, a ja zaczynam żyć życiem, nie Nim. Moje serce doszło do siebie, ale to nie znaczy, że jest gotowe ponownie pokochać. O nie, już więcej nie zaryzykuję. Za dużo kosztują brutalne wspomnienia, bezsenność.
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() your heart lie / twoje serce kłamie nights keeps all your heart / noc opiekuje się całym twoim sercem rozgrzesz spojrzeniem pokornym blask Twojego oblicza zawtydza gwiazdy
![]() |
#831 |
Rozeznanie
|
Missi
dreams_x33 dresowa UpsentMinded me9so3horny _mandarynka boundlessly Magari91 _midnight_ CaMa joyeuse podbiłyście moje serduszko ♥ .zaśnieżonym parkiem wracałam do przeszłości , potykając się o teraźniejszość , lądowałam w ramionach przyszłości nie licz na to, że pokażę ci jak bardzo mi zależy . Tęsknić będę zawsze, brak Ciebie mi minie zajęta pomnażaniem własnego szczęścia. mało kogo lubię bardziej od Ciebie
#832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() TajemniczaPanna - a nie bo Ty, i się nie kłóć hehe ![]() a może miłość jest czymś, czego wszyscy pragną, a nikt nie osiąga? Może to pustka, której nie można wypełnić?
Masz zdolność do zawieruszania się wówczas, gdy jesteś mi najbardziej potrzebny... A w życiu? ..nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca. Gdzie jest granica, co wolno i co warto, szukam, a każdy krok jest dla mnie w życiu niespodzianką. - Wynocha! - ...co..? - Której części 'wynocha' nie zrozumiałeś?!
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Raczkowanie
|
wróciłam wcześniej.
![]() ale niebawem znowu znikam.. _______ uwielbiam Cię za ten ciepły język. skazanie się na utopienie w Twoich ramionach to czysta przyjemność.
Paranoją jest fakt, że po Ziemi stąpa sześć miliardów ludzi, a ja wciąż czuję się samotna. wizaz Edytowane przez One for all Czas edycji: 2010-01-29 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zadomowienie
|
dziękuje wy moje ciasteczka marcepanowe
![]() . Jak w baśni, która jest prawdą..
Zaczęłam wspominać, co oznacza kochać.. Dzisiaj dokładnie dzisiaj, przeszłość wróciła.. Wyglądasz, tak samo pięknie jak wczoraj.. Kiedy będziemy ciało przy ciele, nigdy nie odejdziesz.. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-01-29 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Raczkowanie
|
`polną ścieżką... do Twojego serca...`
`wiem, że znowu mnie odnajdziesz. nie uwierzę w nic innego...` ``...przejrzyj, obejrzyj się za mną szaaaalooony...`` ``Jak dwa anioły, które cieszą się niebem jak deszcz i słońce kontrastują się wzajemnie... nie chcą słyszeć jak ból przemawia w trudnych chwilach.. ważne tylko serca bicie, chociaż czas upływa... Cichy oddech, z delikatnym szeptem, Aby nikt nie słyszał o nich bo chcą kochać się namiętnie...`` sie układa.. i składa... i wkłada. xD `tchuuu mi brak. chyba za bardzo wierzę w to, że jesteśmy wszyscy dla siebie stworzeni... i dziwi mnie, że znam każde Twoje słowo, każdy wyraz na pamięć... |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zadomowienie
|
obejmuję go, odpływamy w dal
Nie dochodzi obcy głos, wolno płynie czas Moja wiara w Twoje ślepe oczy.... Daj mi klucz do spokoju... Łzy nasycone miłością |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
dziękuje wam
![]() grise ciapku gdzie Ty jesteś ![]() chemia ciał i intymne marzenia.
coraz mniej, mniej mnie jest. nie lubię siebie. Ty mnie też. Chcę jedno, robię drugie. Z bieguna na biegun. Północ- południe. Jawa- Sen. Byłoby prościej, gdybym chociaż wiedziała, w jakim stanie obecnie jestem. wilgotnym szeptem przytul mnie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 |
Zadomowienie
|
Cześć ;-) Jestem nowa, Marika, miło mi ;-)
Jego miłość do mojej osoby jest jak Utopia - nie istnieje.
Stwierdziła, że był Jej największym błędem. Błędem wartym popełnienia. W kalejdoskopie uczuć miłość zmieszała się z nienawiścią i obojętnością. Powstał bardzo nieprzyjemny obraz. Czasem trzeba posmakować gruntu porażki, by móc wspiąć się na sam szczyt i rysować gwiazdy na niebie marzeń. Często kłamstwa są jak firanki. Ładne, ale światło prawdy i tak się przez nie przedrze. W świecie seksistowskich bilbordów miłość pisana jest ledwie widocznymi literkami. W dzisiejszym świecie obietnice coraz częściej są traktowane niczym słowa rzucane na wiatr. Tak bardzo chciała się na Nim zemścić. Za te wszystkie małe i duże kłamstewka szeptane do ucha. Za samotne poranki bez Niego. Za raniące, obojętne spojrzenie, które codziennie czuła na swym ciele niczym zimny szron. Za to, że Mu nie zależy. Za to, że zostawił Ją niczym małe dziecko porzucające znudzoną zabawkę. Za Jego cholerny egoizm. Chciała się zemścić, lecz nie umiała. Bo mścić się na osobie, którą się kocha, to jak wbijać szpilki we własne serce. Zaufanie jest jak skok na bungee. Nigdy nie masz pełnej pewności, że nie urwie się lina. Anioły to ludzie, którzy mają niezwykłe skrzydła, dzięki którym mogą wznosić się wysoko ponad wszelkie smutki. Niestety czasem wiatr rzeczywistości zawieje zbyt mocno, wtedy spadają. Na Jej serce spadł śnieg wspomnień. Zamarzło. Znów czuła Jego ciepły oddech na szyi, swoimi delikatnymi dłońmi gładził Jej włosy, pocałował Ją tak jak wtedy pierwszy raz. Była szczęśliwa do granic możliwości. W Jego ramionach czuła, że ma wszystko. Nagle obudziła się. Jej piękny sen zabiła rzeczywistość. Zobaczyła to, co widzi codziennie rano. Biały sufit, na którym nie ma Jej upragnionej gwiazdy. Stół, na którym leży Jego gazeta i kubek z niedopitą kawą. Zostały Jej tylko ramiona mokrego od łez miśka. Zasnęła z nadzieją, że znów Jej się przyśni. Z maską na twarzy błądzę na maskaradzie uczuć.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-01-29 o 18:20 Powód: chciałam coś dopisać |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Wtajemniczenie
|
Missi_16, UpsentMinded, joyeuse, caroline2324, - dziekuje. <33
------------- Mam bardzo silna wole. Robi ze mna, co chce. Powiedział jej, zeby przestała za Nim tęsknić. To własnie wtedy poczuła, ze jest na straconej pozycji. Było dużo par, ludzie trzymali się za ręce i jeździli razem. Zapragnęłam, by ktoś też mnie tak wziął za rękę i prowadził po tafli lodowiska. Mieć kogoś, być razem, blisko, zawsze... Mogłabym wtedy jeździć. Mogłabym. Uśmiechała się. Bawiła się wszystkimi. A tak naprawdę nie umiała o nim zapomnieć. a ja nikogo nie kocham, ani nawet nie lubię na tyle, żeby cokolwiek czuć. Dziś jest taki dzień, kiedy nie potrafię się uśmiechnąć, nie potrafię czuć się szczęśliwa, piękna i swobodna. Moja twarz krzywi się od smutku, poczucia krzywdy i niezrozumienia. Wiem, wiem wiele osób mnie wspiera, ale nikt nie wie, że to dziś mija kolejny, dzien bez Niego od kiedy ostatni raz mnie do siebie przytulił. Zdaje sobie sprawę, że już czas zapomnieć, tak jak wszyscy radzą. Czas przestać myśleć "co by było gdyby. Dziś mój ból jest wyjątkowo dotkliwy, znowu nie udało mi się wygrać ze wspomnieniami. Jedyne czego mogę być pewna, to to, ze jutro bedzie lepiej. Trzeba być na prawdę wytrwałym, bo w koło wielu ludzi, ale nikt nie zdejmie z moich ramion ciężaru tego. Ludzie tak na prawdę niewiele wiedzą o sobie. Mijam codziennie setki ludzi na ulicy, uczelni... wszędzie. Każdy niesie z nich swoje troski, smutki , zmartwienia. Wielu z nich może jest szczęśliwych. Ale żadna z tych osób tak na prawdę nie zrozumie uczuć tej innej istoty. Chocby nie wiem jak bardzo się strała.I ja sobie żyje w takim smutku. Tylu bliskich mam wokól siebie, a nie potrafię powiedzieć, ze sobie nie radzę. Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy? To nie był dzień, to była noc. Pewne rzeczy nie dają o sobie zapomnieć. i choć teraz jest dobrze,kto wie kiedy obudzę się z krzykiem w nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Rozeznanie
|
małe kłopoty z internetem ale już jestem dziękuje za wszystkie pochwały ![]() ciasteczko w waszą stronę keeendy - jestem myszko .jestem <3 _mandarynka - ty moja najlepsza :^) IhateU - okradziona ;** ... do części tego strasznego spustoszenia które spowodowałeś ja jestem katalizatorem cztery krople dla towarzystwa Kręciłam się wokół trzy razy i kołatałam do twoich drzwi. nawiedzona przez szepty Nie mogę zliczyć nocy kiedy chciałam, aby jutro nigdy nie nadeszło Gdy byłam ciemnością swego czasu z drżącymi ustami stałam w kącie pokoju rzeczywistość jakaś dziwaczna jest ktoś kto puka lecz nie do drzwi ale we mnie gotowa wyzwolić słońce zamknięte w Tobie Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-29 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.