![]() |
#1171 |
Raczkowanie
|
Dot.: Operacja plastyczna nosa ???
asiap65 - jak możesz to napisz jak było już po ściągnięciu gipsu i w ogóle
![]() papryczka - dzieki za relację ![]() eyee - dr. Kobus w Polanicy
#1172 |
Raczkowanie
|
mozna gdzies poogladac rezultaty waszych operacji? bardzo mnie ciekawi jaki jest efekt koncowy
|
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1174 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16679707]ja wkleiłam zdjęcia noska we wczesniejszych postach-poszukaj
![]() a zdjecie przed moze masz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Przyczajenie
|
no i zdjęli mi gips!!! gdy czekałam w poczekalni oczy mi złami zachodziły ze strachu.................n o ale jest ok! pod gipsem były siniaczki ale małe, nos opuchnięty ale teraz wydaje się mały i prosty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tk90-nie mam wywaliłam wszystkie, co mam wspominać to co było brzydkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1178 |
Przyczajenie
|
wiecie jeszcze za wcześnie żeby mówić , że jest super , nawet nie dziękuję osobą które trzymały za mnie kciuki!!!! dopiero pierwszy dzień po zdjęciu gipsu!!!! nie wiem czy ja jestem chora czy co, ale teraz boję się żeby nos się nie zapadł !!! ja cały czas się czegoś boję , wariatka ze mnie czy co?
operował mnie M. Szczyt |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1180 |
Przyczajenie
|
Witam.Jestem już po zdjęciu gipsu.Nosek prosty lekko zadarty z małym łuczkiem i krótki.O takim właśnie marzyłam. Do tej pory nie mogę uwierzyć że już po.Jestem bardzo szczęśliwa.Opuchlizna jest jeszcze delikatna ale podobno będzie już tylko lepiej.Operację przeszłam bez komplikacji.Po narkozie wymiotowałam bo strasznie mnie mdliło.Ale każdy inaczej reaguje.Noc była ciężka bo nosek był zatkany setonami.Po wyjęciu setonów, które nie bolało już było lepiej. Nosek przez cały okres gojenia nie bolał, tylko pulsował.Noi dziś zdjęcie gipsu.To naprawdę mnie trochę zabolało.Ale już po wszystkim.Skóra jeszcze trochę musi dojść do siebie.Ale teraz czas na ułożenie się noska.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1181 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#1182 |
Przyczajenie
|
Miałam operację w Białymstoku u dr Giedrojcia.Ja natomiast w przeciwieństwie do Ciebie chciałam łuczek. Zastanawiałam się nad prostym noskiem.I wiesz co zrobiłabym największy błąd.Przez ten łuczek wyglądam młodziej i bardziej dziewczęco.Oczywiście poradziłam się najpierw dr.On mi powiedział że będzie taki do mnie pasować, więc całkowicie zdałam się na niego.Ale wiem że nie do wszystkich taki nos pasuje.Najważniejsze wybrać dobrego chirurga żeby ci doradził.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Rozeznanie
|
Ja mam z przodu normalny nosek ale z boku- tragedia-ślizgawa, kaczka, pinokio.Tak go mogę określić. jak ktoś mi robi zdjęcie z boku to tak mi przykro wtedy i wstyd jednoczesnie...Całe życie marzyłam o tym żeby mieć łądny nosek,ale nie było mnie stać na operację a teraz jest to już bardziej dostępne bo jestem dorosłą pracującą 30-letnią kobietką i w pełni dojrzałam do decyzji o operacji.Jednak bardzo się boję,a jeśli się nie obudzę po operacji...?Takie pytania nachodzą mnie czasem...I jestem chora na boreliozę więc zastanawiam sie czy nie jest to jakimś przeciwskazaniem...?Tak bardzo chcę mieć ładny mały nosek...
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Wyczytalam że bardzo polecacie dr Szczyta?Czy moge dostać jakiś link do jego strony?Czy namiary? Jak to wygląda po operacji zostaje się w szpitalu??? Jak długo? I kiedy wraca się na ściągnięcie gipsu?
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Przyczajenie
|
wiesz ja miałam tragiczny profil, zdecydowałam się na operację i teraz profil jest śliczny.................. ALE Z PRZODU WYGLĄDAM DZIWNIE, MOŻE TO DLATEGO ŻE TO DOPIERO 3 DZIEŃ PO ZDJĘCIU GIPSU! wydaje moi się ze z tym dużym nosem byłam ładniejsza....
![]() Ile trzeba czekać żeby zacząć przypominać człowieka? |
![]() ![]() |
![]() |
#1185 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() cierpliwosc to dobra rzecz, uzbroj sie, na pewno bedzie spoko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
Przyczajenie
|
Po jakim czasie pierwszy raz wyszłyście z domu?
Ja dziś dosłownie na 10 min musiałam iść do pracy, spotkałam jedną kobietę, tak się dziwnie na mnie patrzyła. Powiedziała nawet, że mnie nie poznała, że ja to nie ja tylko siostra bliźniaczka ( ja nawet siostry nie mam). Fakt, że poszłam tam wcześnie rano bez makijażu, oprócz spuchniętego nosa miałam jeszcze porządnie spuchnięte oczy. Powiem wam, że się przeraziłam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jak wyszlam z kliniki to załozyłam kaptur na głowę, ale i tak wszyscy patrzyli ale sie smialam bo tak patrzyli jakbym była pobita /ze wspolczuciem/ do pracy poszlam dopiero 2 tyg potem ale nic nie bylo widac-since-puder zakrył ![]() ale ogolnie reakcje ludzi''boze co ci sie stalo-kto ci to zrobił'' ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Wtajemniczenie
|
olivcia: co do narkozy, to nie sie nie boj - naparwde w tej chwili to sie nie zdarza, zeby sie nie wybudzic. sa jakies znikome przypadki moze, ale w dobrych klinikach maja dobrych anestezjologow.
asiap65: ja w dniu zdjecia gipsu nie mialam juz zadnego siniaka ani krwiaka, wiec wygladalam normalnie. tzn. nos upuchniety, ale nie jakos szokujaco. podziwiam, ze bez makijazu sie wybralas w takim stanie. ![]() co do wygladu, to ja jestem 3 tygodnie po i tez z przodu nie jest pieknie. ale nos jest opuchniety jeszcze, wiec czekam cierpliwie na ostateczny rezultat... wychodze normalnie od zdjecia gipsu, ale ja z tych, co to z domu bez makijazu nie wyjda. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1189 |
Rozeznanie
|
a czy którejs z was po operacji zaczeły wypadac włosy??
#1190 |
Przyczajenie
|
mi włosy wypadały i przed i po operacji, u mnie to normalne
Wydaje mi się, że jak zrobię sobie makijaż taki jak zawsze to śmiesznie wyglądam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- wstawiłabym zdjęcie i pokazała mój nos, ale nie wiem jak ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- już chyba wiem |
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1192 |
Przyczajenie
|
Mnie strasznie wypadały włosy po operacji.A jak umyłam to jeszcze gorzej.Ale teraz już wróciło do normy.Organizm jest osłabiony, trzeba się wzmocnić witaminami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- a jak długo Ci wypadały??
![]() |
#1194 |
Przyczajenie
|
na innym forum znalazłam dziewczyny, które są niezadowolone z nosów po Szczycie!! pisały, że z czasem jest gorzej, jak opuchlizna schodzi - zaczynasz widzieć nierówności kości! SZOK! ale się boje... mój nos cały czas sztucznie wygląda, jutro powinnam iść do pracy ale nie dam rady jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do tego, o czym sie naczytalas - o kazdym lekarzu przeczytasz opinie pozytywne i negatywne. nie ma lekarza, ktory mialby 100% zadowolonych pacjentek. tymbardziej chirurg plastyk - bo tutaj chodzi o estetyke, a ona moze byc roznie rozumiana. w dodatku na forach tego typu zawsze wiecej przebywa tych niezadowolonych, bo te zadowolone nie maja juz o czym pisac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Przyczajenie
|
---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------
a jak długo Ci wypadały??[/QUOTE] No gdzieś 1-wszy tydzień po operacji najgorzej ale teraz już po 2 tygodniach wróciło do normy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1197 |
Przyczajenie
|
a ja jestem zadowolona po korekcie u dr Szczyta
![]() Tak jak było napisane wcześniej - niemożliwym jest znalezienie chirurga który ma 100% pozytywnych ocen .. Najlepiej po prostu samemu ocenić noski przez niego robione- pooglądać w necie i porządnie się zastanowić. Ja tak właśnie wybrałam dr Szczyta. Akurat jego noski podobaja mi się najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1198 |
Raczkowanie
|
Ah dziewczyny ..... chce mieć operację już w czerwcu ,okrutnie (!) się boję i nie samej operacji ,nie tego że będzie boleć ale boje się że będę wyglądać jeszcze gorzej : / wszyscy do okoła mnie straszą i opowiadają o ilu nieudanych operacjach słyszeli....eh ..... nie dam się zniechęcić .... ponieważ to mój straszny kompleks musze się go pozbyć bo czuje że mnie ogranicza (wiem że to dość głupie ale tak właśnie jest).
#1199 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, a zeszla wam juz opuchlizna miedzy oczami? bo u mnie jest jeszcze dosc widoczna. wiem, ze najdluzej utrzymuje sie na czubku, wiec fajnie by bylo gdyby ta miedzy oczami juz chociaz zeszla.
oddycham, rozumiem twoje obawy, bo kazda operacja niesie ze soba ryzyko. jednak jesli jestes zdecydowana, to nie sluchaj tego typu historii, wybierz doswiadczonego lekarza i nie dopuszczaj do siebie takich mysli... no, chyba, ze nie jestes pewna o slusznosci swojej decyzji - wtedy musisz jeszcze sprawe przemyslec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:09.