|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5641 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
ale fajnie, ja juz sobie siebie wyobrazam, co bede mowic jak sie obudze,hehe ostatnio budzilam sie z narkozy mowilam do meza - no ale te buty to mi kupisz?, lo matko ...
|
|
#5642 |
|
Rozeznanie
|
Zaga tez szybko sie pozbierala a panie dbaly o to zeby nie zabraklo nam srodkow na siusianie urozmaiconych p/bolowymi cudami.A wiec szybko wstalysmy i powedrowalysmy do lustra podziwiac nasze nowe cycuchy.
Bylysmy bardzo szczesliwe i przegadalysmy jeszcze do 2 w nocy. Na drugi dzien rano dojechala do mnie moja mamusia i przesiedziala u mnie do godziny 15.Potem byla kontrola i wyszlysmy z kliniki. I jurto wam kochane dalej wszystko opowiem bo moj maly synus sie obudzil i wymiotuje. Kurcze z dziecmi to zawsze cos. Oto cd. Pojechalysmy do hotelu i tam zasnelam.Kilka godzin pozniej obudzilam sie z lekkim obrzekiem lewej piersi.Prawa byla O.K. Zadzwonilam do doktorka.Kazal natychmiast przyjechac do kliniki.To byl juz wieczor.Godz.20.30. Gdy mnie zobaczyl postawil diagnoze: podejrzenie krwiaka. Jego kolejne slowa mnie rozwalily: " Musimy otworzyc i oczyscic". Ja naleze do bardzo odwaznych osob ale tym razem bylo inaczej.Nie planowalam drugiej narkozy i drugiego krojenia.Poplakalam sie.Mama starala sie pocieszac.Doktorek tez.A ja ryczalam jak dziecko.Mowilam,ze musze jutro wracac,ze bilety,ze hotel,maz,dzieci...Wylicz alam setki powodow zeby uniknac krojenia. Doktor mowil,ze krwiaki sie zdarzaja i gojenie i bol trwa dluzej.Po prostu cale leczenie sie przedluza.Mowil,ze gdybym byla miejscowa to chodzilabym na codzienne kontrole ale ze nie jestem to trzeby otworzyc i ze mnie nie wypusci bez tego. Za 20 min. o godz 21 szej caly zespol byl gotowy do zabiegu.Nie wiem jak tego dokonal, bo wczesniej w klinice byl tylko on i rezepcjonistka. Scenarisz byl podobny:narkoza,maseczka, wybudzanie.Musialam zostac na noc w klinice.W nocy wstalam juz do lazienki.Mama byla ze mna. Mezowi nic nie powiedzialam,zeby go nie martwic.Mowilam, ze jestem w hotelu. Nastepnego dnia rowniez o 21 szej siedzialam juz w autobusie.Doktor nalegal zebym zostala ale nie chcialam sie zgodzic.Mowilam ze bede odpoczywac po powrocie,bo taki mialam zamiar. W domu okazalo sie ,ze dzieci maja grype wirusowa i wymiotuja na przemian z biegunka.A wiec musialam stanac na wysokosci zadania.Podkasalam rekawy i do roboty.Zapomnialam o bolu i o drugim zabiegu i ratowalam dzieci. Dzis im na szczescie lepiej.Ciekawe kiedy mnie to wirusowe cholertwo dopadnie? Dzis ciesze sie,ze postanowilam dac sie otworzyc i usunac tego krwiaczka.Czuje sie dobrze choc to dopiero drugi dzien.Starcza mi juz Ibuprofen co 6 godzin. Staniczek pooperacyjny zszylam troche w srodku, bo niby minimalnie mozna nastawic piersi ( zblizajac je do siebie ) Jestem zadowolona wyborem lekarza,bo chcial zebym szybko wrocila do zdrowia.Dzieki temu czyszczeniu szybko sie pozbieralam.Czesto krwiaczki ( przewaznie jednostronne)sa zostawiane i wtedy jedna piers boli dluzej i bardziej.Cycuchy mam fajne ( moim zdaniem oczywiscie ) i jak tylko zdejme staniczek to przysle zdjecia a narazie takie w staniczku ( jeszcze przed zszyciem na srodku). Musze jeszcze dodac,ze za drugi zabieg nie placilam nic. Pozdrawiam was dziewczynki i dziekuje za przeczytanie mojego opowiadania. Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2010-01-30 o 09:26 |
|
|
|
#5643 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5644 |
|
Zakorzenienie
|
aniu bylam widzialam , widac , ze "ciacho" lubi sport
Dziewczyny ja tez postanowilam pokazac swojego meza zapraszam do albumu
|
#5645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() , albo odwiedziny będą trwały do rana |
||
|
|
|
#5646 |
|
Raczkowanie
|
|
#5647 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5648 |
|
Zakorzenienie
|
aniu sliczna przytulalka
Listopadowa fajnych facetow masz ![]()
|
#5649 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotki sa z czerwca bo jakos nie lubimy sie fotografowac no a na slubie juz musielismy ![]() Mam nadzieje , ze jestesmy dobrana para po 11 latach juz musielismy sie dotrzec ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Kurcze , ale cisza nastala ........ale kazda stwora znajdzie swojego amatora
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-29 o 23:46 |
|
|
|
|
#5651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jaka stwora---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
![]() :slin a:---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Czyli mam rozumieć, że nie było nowych butków
|
||
|
|
|
#5652 |
|
Zakorzenienie
|
Listopadowa a jednak zyjesz
|
#5653 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5654 |
|
Zakorzenienie
|
pysiu a jak to się stało, że my się jeszcze nie przyjaźnimy
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#5655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- aniu widac , ze Twoje ciacho tez sport lubi
|
|
#5657 |
|
Zakorzenienie
|
już wstawiam
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#5658 |
|
Zakorzenienie
|
Mya swietnie masz zatytulowany album
......moje piersi ......piersi S&L ![]() ![]() :coj est:
|
#5659 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj sport to uwielbia Zawsze razem na silownie chodzimy i bieznia w bieznie dajemy przescigajac sie w osiagach ![]() Bo u nas tylko kura, ryz, kura, ryz, kura, ryz ... przyznaj, ze sie nie napracuje ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Cytat:
dziekowac, dziekowac |
||
|
|
|
#5660 |
|
Zakorzenienie
|
Mya czekamy
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- aniu 2 metry to on powinien w siate , albo kosza grac
|
#5661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5662 |
|
Zadomowienie
|
no gra, gra .... ale teraz to juz okazjonalnie i towarzysko ... na co dzien spelnia sie w wyciaganiu talerzy z gornych polek, sciagania nieosiagalnych dla mnie produktow w hipermarkecie i co tam jeszcze ... aaaaaa swietnie trzyma parasol
|
|
|
|
#5663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() :rot fl:mam jeszcze z rękoma do góry
|
|
|
|
|
#5664 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5665 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,Kobietki
..ja po czterech dniach laby dziś zaliczyłam powrót do rzeczywistości,i później to już tylko podczytywałam,jakoś nie miałam/nie mam siły nic pisać.. Trelek -mam nadzieję,że wszystko się wyjaśni.. ..kurka..z tymi badaniami to zawsze coś.. ..wpadają nowe dziewczyny,rach-ciach-cycuszki, a my tu się produkujemy,przygotowujem y, a jak co do czego..to masz..znów pod górę.. Alela- miło Cię poznać bardzo atrakcyjna i urocza z Ciebie dziewczyna Listopadowa-toaścik ..a w tym kostiumie.. ![]() ..powiem tak, na zdjęciach "z nogami"proporcje się wyrównują,tzn.,mam na myśli Twoją szczupłość ..w całości jest super,to tylko ujęcia częściowe dają takie mylne wrażenie.. ..tak mi przyszło do głowy,taki..ni to komplement,ni niewiadomo co ![]() Happy-świetne to opowiadanie gratuluję żelków,i w ogóle,że dobrze się czujesz Horo-fajnie,że wstawiłaś te fotki ..bo zrobione z innej perspektywy,wreszcie dają połniejszy obraz.. ..tzn.,że te Twoje piersi naprawde nie są takie duże.. ..są właśnie takie akurat, i świetnie wkomponowane w sylwetkę ![]() Pysia-he, kiedyś,jak jeszcze podglądałam z ukrycia,to się nie załapałam na te słynne zdjęcia ze ślubu,więc bardzo się cieszę,że teraz mi się udało ![]() ..są wprawdzie mniej sportowe ![]() ..ale mi to absolutnie nie przeszkadza.. ..pięknie się prezentujesz ..taka śliczna, subtelna, elegancka panna młoda Aniu- piesek niesamowicie uroczy,czarujący i w ogóle.. ..a ja z tych,co wolą koty ![]() ..więc ten komplement to nie takie hop-siup Yagnaa-nieładne to,co Ci się wydarzyło,że się tak wyrażę.. ..no..brak słów.. ..wszyscy mężczyżni są spoko, ja nie mam się czym-kim pochwalić,..bo po ostatnim czteroletnim zamroczeniu to z dużym dystansem patrzę na te uroki.. ..nawet na tych Waszych, to patrzyłam z daleka,bez zbliżeń itp.. ![]() ..jak odwyk, to odwyk.. ![]() ..z góry, tym, co poszli/idą/pójdą wkrótce spać.. ..życzę dobrej nocki ..jeśli Kogoś pominęłam,to przepraszam,ale chyba wymęczył mnie pobyt na świeżym powietrzu, i odkąd w ciepełku, tom jakaś taka senna.. ![]() ..więc i bystrością nie grzeszę ![]() ..buziam wszystkie
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-01-30 o 10:31 |
|
|
|
#5666 |
|
Zakorzenienie
|
Mya az musialam sobie laptopa obrucic
|
#5667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5669 |
|
Zakorzenienie
|
|
#5670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

.Czulam sie swietnie wiedzac,ze juz po.Podobno mowilam, ze wszyskich ich kocham i dziekowalam za zelki.( Wiem to z opowiadac ZAGI.) Potem znowu zasnelam a kiedy sie obudzilam ,to wlasnie przywiezli ZAGE. Spojrzalam w bok a bluzeczka jej fajnie odstawala.

A jaka sukienka
no a na slubie juz musielismy
. Jaka stwora