Miłośniczki Zary - część II - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-29, 22:11   #481
starlit
catch me if I fall.

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
A widzisz...jakieś 2 tyg. temu sprzedałam moją na all...
ja mojej bym nigdy nie oddala a tak z ciekawosci - za ile ja sprzedalas jesli to nie tajemnica?
Stary 2010-01-29, 22:12   #482
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Po egzaminie zajrzałam dzisiaj do Zary i szczerze mówiąc jestem trochę rozczarowana... Przecen prawie już nie ma, rzeczy poniszczone, nowa kolekcja jak na razie nie zachwyca Widziałam jedną fajną torebkę, na głównym stole tuż przy wejściu...taka czarna na dole owinięta łańcuchami, niezła była
Polowałam na tą słynną szarą bluzkę z poduchami (dla mnie i dla Pralinki) i pomimo tego, że były dwie Mki, niestety żadna nie nadawała się do noszenia Przymierzałam obie z nadzieją, że może coś z tego będzie...jednak te 'wędrujące' poduchy skutecznie mnie odstraszyły
Poza tym mnóstwo przecenionych butów Sama sprawiłam sobie te z poniższego zdjęcia i jestem w nich absolutnie zakochana Są mega wygodne, no i cena 99zł z 359zł A TŻowi kupiłam śliczną, elegancką torbę do pracy
też się nad nimi zastanawiałam ale obcas mnie trochę przeraził są wygodne?
Stary 2010-01-29, 22:14   #483
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Po egzaminie zajrzałam dzisiaj do Zary i szczerze mówiąc jestem trochę rozczarowana... Przecen prawie już nie ma, rzeczy poniszczone, nowa kolekcja jak na razie nie zachwyca Widziałam jedną fajną torebkę, na głównym stole tuż przy wejściu...taka czarna na dole owinięta łańcuchami, niezła była
Polowałam na tą słynną szarą bluzkę z poduchami (dla mnie i dla Pralinki) i pomimo tego, że były dwie Mki, niestety żadna nie nadawała się do noszenia Przymierzałam obie z nadzieją, że może coś z tego będzie...jednak te 'wędrujące' poduchy skutecznie mnie odstraszyły
Poza tym mnóstwo przecenionych butów Sama sprawiłam sobie te z poniższego zdjęcia i jestem w nich absolutnie zakochana Są mega wygodne, no i cena 99zł z 359zł A TŻowi kupiłam śliczną, elegancką torbę do pracy
Załącznik 2826816

A widzisz...jakieś 2 tyg. temu sprzedałam moją na all...
widać nie były nam pisane
Buciki nie widzę za wiele, ale takie sznurowane? one są na obcasie? mogłabyś pokazać jakaś inną fotkę

Co do żakietu- coooooooooooo??? ojejj ale ze mnie gapa ;( XS sprzedałaś?? buu
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 22:18   #484
emely
Rozeznanie

Będę pamiętać ale najpierw zrobię jej zdjęcie, żeby nie było wątpliwości czy to ta sama..
emely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 22:24   #485
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Będę pamiętać ale najpierw zrobię jej zdjęcie, żeby nie było wątpliwości czy to ta sama..
szkoda, że nikt jej nie ma, wtedy byłby nr referencyjny i nie byłoby problemów
Stary 2010-01-29, 22:26   #486
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
a te poduszki były jakieś powykręcane może? właśnie dziewczyny pisały, że cośz nią jest nie tak

a mierzyłaś tę bluzeczkę już? poduszki są ok?
Karolina, ja mierzyłam tę bluzkę 2 razy . Poduszki są bardzo duże, mnie wystawały poza ramiona, nie wyglądałam w tej bluzce tak fajnie, jak dziewczyna ze zdjęcia, które tutaj wklejałaś.
Przy dekolcie zbierał się nadmiar materiału, kiedy próbowałam ułożyć poduszki na ramionach, kiedy poprawiałam dekolt - poduszki zsuwały się poza ramiona. Bluzka jest szeroka, mnie materiał zwisał bokami na całej długości, bardzo odstawała w talii. Moim zdaniem to typowe M.
Materiał jest kiepski, taki cieniutki, piżamowaty.

Cytat:
dla pewności to jest ten w załączniku? tak?
Odnośnie żakietu ze zdjęcia, to mam go i uwieeelbiam! Chyba mój najlepszy zakup wyprzedażowy.
Kupiłam go w I turze za 169 zł. Potem u mnie nie było szans o XS (chciałam wymienić, bo przecenili na 99 zł, więc rozglądałam się).
Ogólnie te "dresowe" marynarki występowały w kilku modelach, były bardzo podobne do siebie, np. różniły się tylko kolorem podszewki, albo dodatkową kieszonką na górze. Były też z kieszonkami naszytymi z przodu, bez klapek. Poza tym takie o prostym fasonie (bez zaznaczonej talii) oraz te ze smokingową klapą. Aaa i jeszcze zapinane na metalowe, dwurzędowe guziki z wszytymi poduszkami.
Stary 2010-01-29, 22:31   #487
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Odnośnie żakietu ze zdjęcia, to mam go i uwieeelbiam! Chyba mój najlepszy zakup wyprzedażowy.
Kupiłam go w I turze za 169 zł. Potem u mnie nie było szans o XS (chciałam wymienić, bo przecenili na 99 zł, więc rozglądałam się).
Ogólnie te "dresowe" marynarki występowały w kilku modelach, były bardzo podobne do siebie, np. różniły się tylko kolorem podszewki, albo dodatkową kieszonką na górze. Były też z kieszonkami naszytymi z przodu, bez klapek. Poza tym takie o prostym fasonie (bez zaznaczonej talii) oraz te ze smokingową klapą. Aaa i jeszcze zapinane na metalowe, dwurzędowe guziki z wszytymi poduszkami.
czyli masz ten żakiecik ze zdjęcia wklejanego przez pralinke? czy mogłabyś podać jej nr ref, jeśli jeszcze masz gdzieś metkę?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 22:32   #488
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
ja mojej bym nigdy nie oddala a tak z ciekawosci - za ile ja sprzedalas jesli to nie tajemnica?
Miałam dwie jasne marynarki z Zary i ostatecznie zdecydowałam się, że jedna pójdzie w świat... Zostawiłam sobie tą z poniższego zdjęcia, uwielbiam ją A marynarkę sprzedałam za 210zł
Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
też się nad nimi zastanawiałam ale obcas mnie trochę przeraził są wygodne?
MEGA wygodne Bardzo fajnie wyprofilowane, nigdzie nie uciskają, nie gniotą, a obcasa w ogóle nie czuję.

Cytat:
widać nie były nam pisane
Buciki nie widzę za wiele, ale takie sznurowane? one są na obcasie? mogłabyś pokazać jakaś inną fotkę

Co do żakietu- coooooooooooo??? ojejj ale ze mnie gapa ;( XS sprzedałaś?? buu
Niestety, nie były Szkoda, bo zakochałam się w zdjęciu Nombre. Ta bluzka wygląda na niej bosko!
Marynarki miałam rozmiar M, więc nic nie straciłaś
Wklejam fotki bucików, znalezione na all...
http://allegro.pl/item896033190_zara...i_nowe_36.html
Załącznik 2826910

Edytowane przez boszenka69
Czas edycji: 2010-01-29 o 22:34
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 22:40   #489
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
MEGA wygodne Bardzo fajnie wyprofilowane, nigdzie nie uciskają, nie gniotą, a obcasa w ogóle nie czuję.
a powiedz jak z rozmiarówką standardowa/zaniżona/zawyżona?
Stary 2010-01-29, 22:50   #490
boszenka69
Zakorzenienie

Standardowa Noszę 40stkę i tym razem również wybrałam ten rozmiar.

Przymierzałam też botki z łańcuchami, rzeczywiście przecenione na 229zł. Mojego numeru nie było, więc próbowałam z 39...Niestety buciki są tak ciasne/wąskie, że musiałabym chyba mieć aż 41
Stary 2010-01-29, 23:09   #491
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Standardowa Noszę 40stkę i tym razem również wybrałam ten rozmiar.

Przymierzałam też botki z łańcuchami, rzeczywiście przecenione na 229zł. Mojego numeru nie było, więc próbowałam z 39...Niestety buciki są tak ciasne/wąskie, że musiałabym chyba mieć aż 41
dzięki za odpowiedź w zarze tak różnie bywa z rozmiarówką raz za duże, raz za małe, a niby ten sam rozmiar

widziałaś łańcuchowe w rozm. 39 ... szkoda, że ja się na nie nie załapałam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-29, 23:15   #492
Eggnogg
Zakorzenienie

Ojej, jak dobrze wiedziec, ze nie jestem osamotniona w moim kontrolowanym wariactwie . Kiedy mieszkalam sama, lodowka tez czesto swiecila pustkami, a ja wolalam kupic kolejne buty niz "wydziwiac" z obiadami. Nie zebym sie glodzila, az tak zle nie bylo (zreszta mam slabosc do slodyczy i wafelki byly na porzadku dziennym). A teraz... przybylo mi dobre 5 kilo , a dieta "od poniedzialku" nie dziala. Za bardzo lubie gotowac i piec, a jak jest dla kogo to juz w ogole . Czasami mysle, ze powinnam pracowac jako kucharz lub cukiernik.

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
też nie mam pojęcia, wczoraj widziałam je jeszcze ze starą cena, poszłam dziś - leży ta sama jedyna para ze starą ceną, podeszłam do kasy powiedziałam, że wszędzie przecenione - sprawdzili i rzeczywiście, stwierdziłam, że olewam dziwne patrzenie kasjerów (pewnie sami tak robią) bo ponad 200 zł to masa kasy
Chyba tez bym chciala te buty - za taka cene .Ciekawe, czy one u mnie w ogole sa... Hmmm... Nie bylam w Zarze juz ponad 2 tygodnie. Weszlam na watek i same buty, buty, buty. Od razu poczulam potrzebe kupienia choc jednej pary

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
mój kiedyś też się zachwycał
ale teraz mało co mu pokazuję bo kupuję dużo więcej
niestety czas się leczyć
Ty chyba masz "styczen - miesiacem butow", tyle juz nakupilas w tym miesiacu. Gratuluje lowow

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Mój chłop nie cierpi zakupów, robi je kiedy musi, przeważnie ja mu kupuje ubrania.
Uważa, że posiadanie kilkudziesięciu par butów,torebek itd. to głupota .
On biedny tak do końca nie wie ile ja wydaje bo by się załamał i pewnie wkurzył.
Nie cierpi gadania o ubraniach, wizażu itd.
Każde moje wyjście na zakupy kwituje pytaniem - po co ci to?Jednak przez 8 lat nauczył się już jakoś z tym żyć

Poza tym jak biedak usłyszał ile kosztują suknie ślubne to stwierdził, że to tylko baby tyle mogą dać za szmatkę na 1 dzień. (zresztą zawsze w sklepach się oburza za cenę byle jakiego podkoszulka)

Po ślubie gorzej będzie bo będzie obserwował stan konta
Moj TZ tez na poczatku nie rozumial, ze potrzebuje kolejne buty, skoro w szafie mam prawie takie same. Prawie . Jednak, przez te kilka lat nauczyl sie duuuuzo . Teraz wie, ze jezeli kupie konkretne buty, to czesto musze dokupic jakies spodnie/bluzke/torebke/cokolwiek. To, ze ide po spodnice, a wracam z marynarka - tez juz go nie dziwi. Albo, ze ide "zrobic przeglad" i nie szukam niczego konkretnego tylko ogladam, co nowego rzucili (jak uslyszal okreslenie "window shopping" nie mogl przestac sie smiac).

Co do moich zakupow, to imo spokojnie mieszcza sie w granicach rozsadku. Kupuje rzeczy ze sredniej (nizszej sredniej ) polki, czesto wyniucham gdzies taniej, wiec nie mam wyrzutow sumienia. Tymbardziej, ze poki co, srodki mam mocno ograniczone (ojj niestety...). Jedyny problem to to, ze robie zakupy bardzo impulsywnie i pozniej ciagle biegam zamieniac/oddawac rzeczy. TZ jest moim calkowitym przeciwienstwem. Dla niego zakupy to kara - kupuje 2-3 razy w roku, tak wiec bilans mamy dobry .

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
Uff moj wrecz przeciwnie uwielbia jak zachwycam sie zakupami,bardzo czesto uda mi sie go wyciagnac zeby mi doradzil i nie jeczy mi nad glowa oraz oczywiscie bardzo lubi ze mna przegladac Wizaz i jak przychodze z pracy odrazu odpala mi komputer i wlacza ten watek
hardkorowiec

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Co do wizażu to najbardziej śmieszy go robienie zdjęć i wklejanie w wątku zakupowym I od czasu do czasu droczy się ze mną, że kiedyś sam się tutaj zaloguje i będzie na bierząco z tym, co nam chodzi po głowach
Widac cos TZow ten Wizaz pociaga, bo moj mowi dokladnie to samo i czesto sie droczy, ze przyjdzie tu poplotkowac .

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Nic mi nie mów o Ikei, ile razy pojechałam tam już tylko po kilka świeczek, jakieś rolki czyszczące.. a zostawiłam kilkaset złotych
A moja mieszkanie mogło by już niedługo być w ich katalogu reklamowym
Dolaczam. Uwieeelbiam Ikee. Moze jakosc srednia, ale ceny niskie. I wszystko do siebie pasuje, jak ukladanka - to mi sie najbardziej podoba. katalog moglabym ogladac godzinami.

Na horyzoncie mam najprawdopodobniej przeprowadzke i jak mysle, ile gratow trzeba bedzie przewiezc... Ech... A zawsze sie znajdzie cos, co bym chciala dokupic

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Edytowane przez Eggnogg
Czas edycji: 2010-01-29 o 23:19
Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 23:18   #493
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za odpowiedź w zarze tak różnie bywa z rozmiarówką raz za duże, raz za małe, a niby ten sam rozmiar

widziałaś łańcuchowe w rozm. 39 ... szkoda, że ja się na nie nie załapałam
Dokładnie Dlatego nigdy nie zdecydowałabym się na zakup butów z zary na all...

Któraś z Was prosiła o link do jedwabnych tunik. Przed sekundą znalazłam taką...
http://allegro.pl/item903110796.html

Btw. dzisiaj widziałam ją na żywo i bardzo ładnie się prezentuje, ale błękit zdecydowanie nie jest moim kolorem
Stary 2010-01-29, 23:25   #494
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueania Pokaż wiadomość
moj TŻ tez czasem zartuje,że założy sobie konto i będzie śledził wszystkie wątki hmm równiez mysle nad puszczeniem w świat pudrowej sakiewki,myślę że nie będe jej za czesto używac,pewnie dopiero latem poniewaz wg mnie pasuje najlepiej do lekkich,zwiewnych rzeczya TŻ twierdzi żebym ją zostawiła bo jest bardzo ładna i pózniej mogę żałowaćJuż sama nie wiem...
Ehhh tez mam czesto wyrzuty sumienia,że zamiast oszczędzać zdarza mi się wydac więcej niż zarabiam
Puszczam jednak w świat botki z łańcuszkami,może znajdą właścicielkę która nie bolą stopy od obcasów ja raczej dlugo bym w nich nie pochodziła
pamiętaj o mnie, jeśli faktycznie będziesz chciała się jej pozbyć.
niestety - to już choroba, jeśli chodzi o szukanie tej sakiewki ^^
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 23:28   #495
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie Dlatego nigdy nie zdecydowałabym się na zakup butów z zary na all...

Któraś z Was prosiła o link do jedwabnych tunik. Przed sekundą znalazłam taką...
http://allegro.pl/item903110796.html

Btw. dzisiaj widziałam ją na żywo i bardzo ładnie się prezentuje, ale błękit zdecydowanie nie jest moim kolorem

aaaa nie wklejaj jej ,bo sie na nia czaje
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-29, 23:45   #496
boszenka69
Zakorzenienie

Ups Przepraszam
Chciałam dzisiaj obejrzeć zeberkę na żywo, ale w mojej zarze niestety jeszcze ich nie mają (pytałam kierownika)
Stary 2010-01-30, 00:00   #497
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Ups Przepraszam
Chciałam dzisiaj obejrzeć zeberkę na żywo, ale w mojej zarze niestety jeszcze ich nie mają (pytałam kierownika)

A jak uwazasz warto kupic ta tunike blekitna?
Stary 2010-01-30, 00:08   #498
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Moj TZ tez na poczatku nie rozumial, ze potrzebuje kolejne buty, skoro w szafie mam prawie takie same. Prawie . Jednak, przez te kilka lat nauczyl sie duuuuzo . Teraz wie, ze jezeli kupie konkretne buty, to czesto musze dokupic jakies spodnie/bluzke/torebke/cokolwiek. To, ze ide po spodnice, a wracam z marynarka - tez juz go nie dziwi. Albo, ze ide "zrobic przeglad" i nie szukam niczego konkretnego tylko ogladam, co nowego rzucili (jak uslyszal okreslenie "window shopping" nie mogl przestac sie smiac).
o tak! ja też uwielbiam stwierdzenie "window shopping" przecież to tylko oglądanie...które zazwyczaj i tak kończy się na kupowaniu

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
ja myślę, że warto, jeśli pasuje Ci błękit... bo niestety nie wszystkim w tym kolorze do twarzy
Stary 2010-01-30, 00:09   #499
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
o tak! ja też uwielbiam stwierdzenie "window shopping" przecież to tylko oglądanie...które zazwyczaj i tak kończy się na kupowaniu

ja myślę, że warto, jeśli pasuje Ci błękit... bo niestety nie wszystkim w tym kolorze do twarzy

wiesz,ladnemu we wszystkim ladnie

A tak na powaznie, to mysle,ze pasuje Jestem blondynka, ale mam ciemna oprawe oczu itp wiec nie wygladam blado.
Stary 2010-01-30, 00:21   #500
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz,ladnemu we wszystkim ladnie

A tak na powaznie, to mysle,ze pasuje Jestem blondynka, ale mam ciemna oprawe oczu itp wiec nie wygladam blado.
widzę, że już jesteś na nią zdecydowana tylko nie ma kto Ci kopa dać abyś ją kliknęła
Stary 2010-01-30, 00:23   #501
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
widzę, że już jesteś na nią zdecydowana tylko nie ma kto Ci kopa dać abyś ją kliknęła

Mysle czy bede w tym miesiacu cokolwiek jadla
Stary 2010-01-30, 08:33   #502
peearl
Rozeznanie

Cytat:
Ups Przepraszam
Masz może zdj tej zeberki? Chętnie się dowiem o którą chodzi, bo ostatnio mam słabość do tego wzoru na ubraniach
peearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 08:49   #503
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
czyli masz ten żakiecik ze zdjęcia wklejanego przez pralinke? czy mogłabyś podać jej nr ref, jeśli jeszcze masz gdzieś metkę?
Tak . Metek wewnętrznych niestety nie mam, wycinam od razu, a papierowej w ogóle nie miała.
Stary 2010-01-30, 08:58   #504
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Tak . Metek wewnętrznych niestety nie mam, wycinam od razu, a papierowej w ogóle nie miała.
oj szkoda, no ale miejmy nadzieję, że damy radę go rozpoznać bez nr referencyjnego
Stary 2010-01-30, 09:03   #505
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
oj szkoda, no ale miejmy nadzieję, że damy radę go rozpoznać bez nr referencyjnego
Znaki rozpoznawcze: Zara Basic, jeden ciemny guzik, podszewka tylko na rękawach biała w ciemne prążki .
Stary 2010-01-30, 09:04   #506
XS-ka
Zadomowienie

Dziweczynki mam takie pytanie. Wczoraj byłam w Zarze i przy kasie pewna pani zwracała butki które akurat by mi pasowały o ile byłby to mój rozmiar. Miałam wielką ochotę spytać sprzedawczyni jak ta kobitka odeszła jaki to rozmiar i czy mogłabym je obejrzeć, ale jakoś pomyślałąm że może wyjdę na dziwną? Bałam się że powie mi żę nie mogę i głupio się poczuję. Zwłaszcza że ta kobitka oddawała je za 169 zł a one teraz kosztują 99. No i nie były przemetkowane jeszcze bo dopiero co zostały oddane.

Tak na przyszłość więc chciałam się zapytać...czy wy byście się spytały ? i czy myślicie że sprzedawczyni zgodziłaby się mi je pokazać ?
Bo jak ma mi naburmuszona powiedzieć NIE, to ja dziękuję.
Stary 2010-01-30, 09:20   #507
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Gonia, znalazłam zdjęcie tych botków z zary, które japan skopiował
dalczego ja ich nie widziałam w Zarze ?????
Marze o takich..........

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-30, 09:24   #508
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że warto W tej tunice nie odpowiadał mi przede wszystkim kolor, ale co do wykonania nie można mieć chyba zastrzeżeń

Cytat:
Napisane przez peearl Pokaż wiadomość
Masz może zdj tej zeberki? Chętnie się dowiem o którą chodzi, bo ostatnio mam słabość do tego wzoru na ubraniach
Niestety nie mam na kompie. Kilka stron wcześniej Anies wklejała zdjęcia swojej zeberki

Cytat:
Napisane przez XS-ka Pokaż wiadomość
Dziweczynki mam takie pytanie. Wczoraj byłam w Zarze i przy kasie pewna pani zwracała butki które akurat by mi pasowały o ile byłby to mój rozmiar. Miałam wielką ochotę spytać sprzedawczyni jak ta kobitka odeszła jaki to rozmiar i czy mogłabym je obejrzeć, ale jakoś pomyślałąm że może wyjdę na dziwną? Bałam się że powie mi żę nie mogę i głupio się poczuję. Zwłaszcza że ta kobitka oddawała je za 169 zł a one teraz kosztują 99. No i nie były przemetkowane jeszcze bo dopiero co zostały oddane.

Tak na przyszłość więc chciałam się zapytać...czy wy byście się spytały ? i czy myślicie że sprzedawczyni zgodziłaby się mi je pokazać ?
Bo jak ma mi naburmuszona powiedzieć NIE, to ja dziękuję.
Oczywiście, że tak Na 99,9% dostałabyś je do przymierzenia. Wczoraj oddałam moją czarną, plisowaną sukienkę i ta od razu powędrowała do przymierzalni
Stary 2010-01-30, 09:29   #509
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
A powiedz mi tak z ciekawosci, masz na imie Malgosia? Bo zawsze patrze na Twoj nick i sie zastanawiam

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Ja jestem milosniczka jedwabnych rzeczy i tego typu tunik dlatego nie zaluje nigdy zakupow w/w rzeczy, choc przewaznie i tak znajduje je na allegro w nizszej cenie.
200 zl to sporo, ale np 120 wyglada tak w sam raz
dlatego szukam okazji!
tak, Małgosia
A Gonia to zdrobnienie.... zawsze na mnie wołano Małgoniu, Goniu zresztą mój TŻ też mówi do mnie często Małgoniu ....

Co do tej tuniki z motyle, to jak ją pierwszy raz zobaczyłam od razu się z niej zakochałam.... jest cudwona w dotyku, piękny motyw
ale cena ? wiem, że to jedwab..... ale 199 zł .... licze, że chociaż troszkę zejdą z ceny....
w tej chwili to mój must have

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-30, 09:35   #510
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peearl Pokaż wiadomość
zdjęcia są w tym poście: #171

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości