|
|
#91 | ||
|
Copyraptor
|
Dot.: Zazdrośnice V - W oczekiwaniu na odwilż.
Cytat:
Witamy. Jeżeli chcesz, to opowiedz nam o sobie i swoim TŻ.Cytat:
Nieee, rysuję nam wątkową maskotkę, Panią Zazdrość Dziewczyny mi wymyśliły praktycznie całą postać, i jak będę miała chwilę czasu, to ją stworzę
|
||
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty tak spokojnie o tym mówisz? ![]() ![]() ![]() mnie to by chyba zazdrość, wściekłości i żal do Tż zjadły ![]()
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takich chwilach modlę se, zeby (jak juz zamieszkam z TZ) nie było takich akcji. Dziewczyny. mogłybyscie napisac w jakim wieku jestescie? |
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Caroline1920 witaj!
![]()
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-30 o 15:33 |
|
|
|
#95 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() Ja mam 20. |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)a Ty ile masz?
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-30 o 15:37 |
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Rocznikowo 24 ale nadal 23. |
|
|
|
|
#99 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Cytat:
co do wieku - w grudniu skończyłam 19ście ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
poza używaniem wielkich liter wszystkich zasad przestrzegam ![]() jeszcze TŻ nie napisał przypomnienia o dzisiejszym spotkaniu, ale będę go musiała rozczarować, bo dziś wieczorem poczytam sobie Konstytucję, a spotkamy się może w poniedziałek
|
|||
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholerka rysuje taką zazdrośnicę - jakby portret naszego wątku
|
|
#101 |
|
Copyraptor
|
Rebe, przepraszam
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Wanilko, już Cię dopisałam
![]() Szczerze, chciałabym widzieć tą zaskoczoną minę Twojego TŻ. ![]() Zdaję sobie jednak sprawę,że to dla Ciebie nie było nic przyjemnego. Ciekawe, czy by Ci powiedział, że była tam z nimi jakaś laska, jeśli byś ich w klubie nie spotkała?
|
#104 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, z bólem serca stwierdzam, że chyba tu pasuję...
![]() A więc witam Was serdecznie ![]() A mój problem polega na tym, że ten problem sama sobie wymyślam. A mianowicie - mój TŻ jest, nie chwaląc się, niczego sobie facetem i mam świadomość, że podoba się sporej ilości dziewczyn. On jest jednak baaaaaaaardzo grzeczny, naprawdę złego słowa na niego nie mogę powiedzieć, moja przyjaciółka również twierdzi, że to nie jest typ faceta, który mógłby zdradzić. A ja uparcie i tak przeglądam jego komórkę, próbowałam się nawet dostać na jego pocztę czy konta na portalach internetowych Wiem, jestem okropna, ale to jest silniejsze ode mnie... Macie dla mnie jakieś rady? Czy pozostaje mi tylko wziąć patelnię i walnąć się nią tak porządnie w łeb?? |
|
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się staram zachowywać ortografię i interpunkcję. Chociaż, jak się spieszę, to różnie z tym bywa.
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie polecam......... bo nad zaufaniem trzeba pracować na troszkę innych zasadach. Przede wszystkim zacząć nalezy od siebie, bo to sygnał, że z poczuciem własnej wartosci mamy problem. Czy tylko mi sie to tak dziwnie wyświetla, czy posty Mandy pojawiają sie dwa razy, np. ten z nr. 105? |
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż kompletnie nie daje mi powodów do zazdrości nawet sie z zadnymi dziewczynami nie przyjaźni...jest taki jakiego zawsze chciałam mieć
jednak i tak zawsze mu coś wymyśle, więc Cię martusia doskonale rozumiemnawet potrafie być zazdrosna o kogoś z jego rodziny, że spedza z nim więcej czasu niż ja
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Kochane, zrobiłam sobie piękne loki lokówką, robiłam pierwszy raz i wyszły naprawde niezłe
muszę je jeszcze raz mocniej nakręcić i wypsikować lakierem jestem już w połowie umalowana, jeszcze oczy. Kreacja leży na łóżku, teraz jeszcze czekam aż pazurki u stóp wyschną i zakładam rajstopki.Będzie dobrze Kochane, dam rade
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#110 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie mówię ze się nie wkurzyłam bo i owszem ale nie chciałam się z Nim kłóćić. Na drugi dzien rozmawialismy na spokojnie, powiedziałam ze było mi bardzo przykro ze zabrała jakas obca laske a ja isc nie mogłam i zrozumiał, przeprosił itp. Troche mnie to meczyło ale teraz juz o tym nie mysle. A to ze wszedł na chwile to była prawda. Za pol godziny prrzyjechał po niego kumpel i jeszcze odwiezli mnie i kumpele do domu takze.. Cytat:
Ale teraz staram się panowac nad swoimi emocjami wiec.. ![]() Mi ciezko bylo uwierzyć ze to tak przypadkowo, ze Ona sie wprosiła itp ale coż miałam robić? Zadręczać się tygodniami? Bezsensu. Ufam TŻ, wiem ze czasem trochę przegina, czegoś mi nie powie itp ale i tak ufam. Duzo ostatnio rozmawilismy i duzo mu tlumaczyłam ze powinien mi mówic wszystko, niezaleznie co by to nie było i czy miałabym sie zezłościc czy nie.. I mysle ze przyjął to do wiadomości wiec teraz juz chyba będzie tylko lepiej
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
||
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Już jest wszystko ok
nie wiem czemu tak mi sie wcześniej wyswietlały.Podsumowując: cholerka- 20 kochajMnie- 17 nellady-19 Rebelious-19 No to jednak najstarsza jestem- sweetish-23(rocznikowo24 )A reszta?pochwali sie swoim wiekiem ?oh Mandy -18 martusia922- 18 *wanilia*- 22 Lagunaaa-21
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-01-30 o 16:54 |
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Ja 18 mam lat.
![]() Uciekam, bo TŻ jedzie, a ja w lesie
|
#114 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Najśmieszniejsze jest to, że on zna moje hasło (wszędzie mam jedno), a on nie chce mi podać bo chyba się domyśla co bym z tym fantem zrobiła... I szczerze, to wcale mu się nie dziwie. Muszę coś z tym zrobić, on mi ufa w 100% mimo, że mam coś za uszami (ale on o tym nie wie)... A co do wieku, to ja rocznikowo 18
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale później mi przeszło i miałam trochę odwrotnie Podobno by mi powiedział, tak mówi. I w sumie to wierze bo kiedys tez miał męski wieczór, miał tylko wyjść wypić piwko a skończyło się na dyskotece (a ja nie zgadzam się zeby chodził na dyskoteki beze mnie. Wyjscie do pubu ok - dyskoteka zdecydowanie nie)I jak na drugi dzien do mnie przyjechał to pierwsze co powiedział to nie było "czesc Skarbie" czy coś w tym stylu tylko "Kochanie tylko sie nie denerwuj.. ale byłam wczoraj na dyskotece.. (i dodał swoje spojrzenie małego szczeniaczka )" Wiem ze nic się tam nie działo wiec jest ok. aczkolwiek teraz sobie tak pomyślałam ze bardziej mnie rozsmieszyła ta laska ktora akurat tańczyła z moim tż (ta ktora zabrali ze sobą). Ja do nich podeszłam zaczełam tanczyć kolo niego, On najpierw mnie nie zauwazył wiec złapałam go za głowę i odwróciłam w moją stronę TŻ szok a ja mówie: "Cześć kochanie. Może przedstawisz mnie kolezance?" Ja się odwracam a kolezanka uciekła Ja mam 22. Tzn rocznikowo.. ale ja z grudnia jestem wiec..
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 Edytowane przez *wanilia* Czas edycji: 2010-01-30 o 16:09 |
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe, czy w ogole powiedziałby ci o tym, gdybys tam nie wpadła. No i ciekawe, czy w ogole zebrałby sie stamtąd tak szybko, jak ci to oznajmił będąc w głębokim szoku. |
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez nellady Czas edycji: 2010-01-30 o 16:23 |
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe dlaczego................. ............... Nie zastanowiło Cie to? |
|
|
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#120 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zebralby się bo od pocztku był umowiony z kumplem ze odbierze go troche po północy. I przyjechał. I tak jak pisałam odwiozł mnie i kolezanke do domu. Cytat:
Kurde juz o tym nie myślałam a teraz mnie do tego zmuszacie.. Ufam TŻ nooo!
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

i dowiedzieć się nie może 

Ty tak spokojnie o tym mówisz? 

)

Wiem, jestem okropna, ale to jest silniejsze ode mnie...
(a ja nie zgadzam się zeby chodził na dyskoteki beze mnie. Wyjscie do pubu ok - dyskoteka zdecydowanie nie)