![]() |
#991 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Cytat:
Dziękuje kochana ![]() ![]() ![]() brakuje tam jeszcze Ciebie ale to pewnie już wiesz ![]() ![]() a te wyżej zabieram ![]() ![]() _______________ o nieustannym 'potrzebuję cię' przypomina mi telefon leżący na szafce. zasnę. przecież wiem, nie obudzi mnie melodia świadcząca, że wciąż o mnie myślisz. Narysuj mi moje marzenia . Najlepiej z twoją twarzą ! A kiedy moja ulubiona piosenka Beatlesów mi się znudzi , pobiegne do Ciebie wypłakać się w ramiona. Ale przyjmiesz mnie taak ?? tak wiem.. zapomniałeś mi powiedzieć że jesteś zakochany poproszę solidnego kopa w du.pę. czas się ocknąć i przestać wierzyć w wyśnioną miłość. ale jeszcze nie teraz. nie potem. właściwie wcale go nie potrzebuję. Bezsenność nie byłaby zła gdyby nie fakt że noc przyciska mnie do myślenia o jednej osobie.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Przyczajenie
|
dzięękujęę . ; ) bierz , bierz
![]() ![]() ![]() _____________ - co robisz ? - siedzę i tęsknię... - czemu ty tak dużo mówisz!? nie mogę nadążyc za tobą. - bo tak bardzo lubię byc z Tobą, że nie chce dopuścic Cię do głosu! - czemu? - bo boję się, że odejdziesz... - Tylko mnie kochaj ! Proszę. - Kocham jeszcze moją mamę. :PP . . Brak przyjaciela, oznacza brak sensu życia, u młodego człowieka. ; (((( Najgorsze są te szare ulice, bez Twoich śladów.. Moje serduszko bije dla jednego Pana.. O cudownych niebieskich oczach Twój zapach, twój głos szepcze 'chodź' i nadal jesteś moją ulubioną pomyłką. bo wszystko to jest iluzją, jest magią i zdarza się raz na milion. tańcz i wino pij, niech cały wiruje świat. miłość w naszych czasach nie istnieje trzeba robić melanż i się przyzwyczajać. odwiedziła mnie irytacja i to całkiem znienacka. ktoś nazwał moje szczęście Twoim imieniem, wiesz? zastrzyk endorfiny w Twoich pocałunkach. nie lubię, gdy robisz sobie przerwy w kochaniu mnie. ten chłopiec jest moim ukojeniem. uwielbiam go kochać. jest pora na kubek kakao. jest pora na Twój pocałunek. Edytowane przez slodka_maskotka Czas edycji: 2010-01-30 o 14:14 Powód: za duże |
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
żeby żadne serce nie cierpiało tak jak moje, gdy sięgałam po własne marzenia. w duszy anioła są pozytywne wibracje. i budź mnie ciepłym dotykiem jak dziś. od rana rzeźbię Twoje serce. zaraz będziesz szedł z nią na spacer. muszę się sprężać. może zdążę. jak frytka się zetnę w oleju i spalę się ,doszczętnie.. chociaż zginę kolorowo. to nie są motyle w moim brzuchu. to raczej pie.przone ćmy. mój obecny stan można poetycko nazwać bliżej nieokreśloną dupą. Przekonanie, że będzie się szczęśliwym tylko jeśli znajdzie się osoba,
która będzie ich kochać bezgranicznie, bez-względu-na-wszystko. Ale jeśli trafi się osoba, która ich tak mocno kocha - musi być z nią coś nie tak, trzeba więc od niej uciec.
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2010-01-30 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Zakorzenienie
|
sanderson93 , panna_miodowa , Kochanaa- niespodziewanka
![]() ![]() ______ .. A co, jeśli naprawdę kocha się bardziej, niż umie? I co, jeśli nie jest się tak samo kochanym? Co, jeśli umiera się z miłości, która nie jest nam pisana? Co, jeśli miłość nie pisana nam, zabija? Co, jeśli miłość to nie miłość, a trucizna? Co, jeśli nie ma na to sposobu, leku? Co, jeśli tak bardzo nie chce się, żeby ktoś odszedł? Co, jesli przywiązało się do czegoś, co nie istnieje? Co, jeśli chce się żyć dla złudzeń? Co, jeśli nadzieja jest rozczarowaniem? Co, jeśli życie odbiera wszystko? Co, jeśli ostatnia szansa jest daleko za nami? Co, jeśli miłość okazuje się porażką..? Co...
Dziwne, że mam jeszcze siłę każdej nocy wiosłować przez słone morze własnych łez.
#995 |
Raczkowanie
|
Czy straciłeś swój oddech?
Pytając mnie jak się czuję dziś Czy na prawdę chcesz wiedzieć? Wiem jak to wszystko musi wyglądać Jak obrazek wydarty z bajki Moje szczęscie buntuje się na tej drodze Dziewczyna, którą znasz jest daleko stąd Kiedy mnie widzisz Mówisz, ze nawet mnie nie znasz Jeśli nie płaczę Czy myślisz, ze nie czuję? Jeśli odwracam wzrok To nie znaczy, że nie widzę Tysiące gwiazd Będziesz miał mój świat Nie wystarczająco świecący By czuć te rysy... Nie jestem pewna czy znajdę słowa Zakrywające ból Który widzę w twych oczach Nie obwiniam cię O to, że niebo przepełnione jest od deszczu I jeśli zostaniemy czy odejdziemy Jedno pozostanie prawdą Wciąż kocham cię Kiedy jesteśmy razem nie ma żadnych gwiazd Mogę wylać wszystko z mojego serca Nigdy nie będziemy osobno
#996 |
Rozeznanie
|
pewnie sporo czasu zajęłoby mi opowiedzenie Ci ile znaczysz. pewnie nie masz tego czasu dla mnie. kłamliwa istota ze mne. możesz nazwać mnie suką, ale przynajmniej spróbuj zrozumieć.
#997 |
Raczkowanie
|
Mówiłeś, że jestem dla ciebie wszystkim
Mówiłeś, że jestem tą jedyną Bawiłeś się mną jak radiem Wykorzystywałeś miłość przez brak mego wstydu Powiedz, że kochasz mnie jak gwiazdę swą Powiedz, że pragniesz mnie gdziekolwiek jesteś Powiedz, że mną oddychać chcesz do ostatniego wdechu Kłamca, kłamca Chcę żyć jak muzyka Piosenkami o sprawiedliwości Piosenkami o miłości Piosenkami o wolności Bez rezygnowania Chcę żyj jak muzyka ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Jesteś głupią dziewczyną Wszystko co miałaś straciłaś Milion kłasmtw sprzedawanych od ciebie To wszystko co masz Jestem dymem z twojego ognia Jestem kłamstwem, w które możesz uwierzyć Jestem akordem w twojej gitarze Jestem dziewczyną, której nie możesz uciszyć Jestem krwią, której bardzo potrzebujesz W twoim samochodzie kiedy przyspieszasz W papierosie którego palisz Nie możesz pozbyć się mnie
#998 |
Zakorzenienie
|
ruda wiewiora Ty wiesz ze ja Cie też będe brać co noc :P
![]() bananowalaska, kee,KaMa2704, dontgivemenames,Kochanaa, lall, TiS, _mandarynka, JednaNaMilion, primadonna, absurdalnie, daciaaaaaa, panna_miodowa, xxgroszek07xx, Plotkaraaa, keeendy - kocham kocham ![]() latin - świetna jesteś ;] ![]() -- Bo oczy sa zwierciadłem duszy i w oczach tkwi jej siła...
lansu lans. Choć kto inny śpi przy tobie, Nie ty mnie rano budzisz. Jesienny uśmiech. ...stąpać ponad ziemią choć raz. m o z e j e d n a k ? |
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Raczkowanie
|
przyznam się - wierzę , że mogłabym być dla Ciebie za nas , do dna! nie idę sama , ale i nie z Tobą. pod nadgarstkami odczuwam silne braki Ciebie .. przywileje zakochanej.
#1000 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jesteście wielkie kocham kocham kocham♥ ... zniknąć w pocałunku Nagle świat kręci się z gracją. Księżyc zawieszony był nad nami i naliczyłam 16 gwiazd .wyznaczyłam najjaśniejszą i powiedziałam że ta jedna jest nasza być może jest tylko trucizną ale wzięłam go na mój dach i tańczyliśmy kręcąc się w kółko W dół ulicy widziałam jak spacerował sam Mój mały kawałek nieba miał sekret którego nie mógł powiedzieć Zakochałam się w dmuchawcu I był on wszystkim tym co kiedykolwiek miałam Na początku wyglądał on cudnie Ale na końcu smakował bardzo źle mogłabym wypić morza, by wypłukać całą tą dumę Słowa wyciekają jak niekończący się deszcz do papierowego kubka ślizgają się kiedy się przemykają Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-30 o 14:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Przyczajenie
|
Wiem, Przyjacielu, wiem, to koniec naszej przyjaźni
![]() cokolwiek Ci się śniło nie przejmuj się, to był tylko sen Uczę się z tym żyć, wiesz? sama pcham sobie szkło w ranę ![]() Chciałabym zabić te wspomnienia, wymazać... Przyjaciel zawsze jest, ma swoje miejsce w sercu Udowodnię Ci,że nie jestem słaba... niczego wtedy tak bardzo nie chciałam jak tego, abyś zniknął raz na zawsze. Miłość bez cierpienia, zapomina się jak wiersz, który kiedyś przez krótki czas zachwycał, ale dzisiaj.. dzisiaj nie pamięta się nawet jego tytułu. Prawdziwe szczęście osiąga się jedynie przez cierpienie. "Bo ona bez Ciebie umierała.Jej życie coraz bardziej nie miało sensu. Zrobiłeś jej tyle złego że powinna Cie nienawidzić, powinieneś być dla niej nikim.Ale tak nie było. Nienawidziła CIE ale jak byś do niej podszedł i chciał się przytulić, rzuciła by Ci się na szyje. Nie chce o Tobie myśleć ani więcej o Tobie śnić. Jedyne czego pragnę to abyś przestał być częścią mojego życia. Bo ona chciała żeby tylko coś napisał,cokolwiek,nawet zwykłe odwal się. ale on milczał...a ona tak bardzo chciała żeby tylko napisał. cokolwiek. żeby wszystko było jasne.
![]() |
#1002 |
Zadomowienie
|
Potrzebny mi spacer i gram śmiechu.
smutek w oczach zamaluję czarną kredką. i powiedz że nie jesteś tym, co zranić ma .. Postanowiłam że gdy o Tobie pomyślę namaluję gwiazdkę .. Według moich wyliczeń dziennie bd musiała narysować 182796482376578236 gwiazdek ![]()
![]() |
#1003 |
Raczkowanie
|
i za te niespełnione marzenia za wszystko co miało być a czego tu nie ma
Niektóre słowa są lepsze nie wypowiedziane Niektóra miłość wcale nie jest miłością Odpływam do pewnego miejsca Do kolejnego rodzaju życia Zabieram stąd ból Tworzę swój raj zalazł mi za skórę Tylko dajcie mi coś, by pozbyć się go Mam powody, by pogrzebać to żywcem Za kolejne niewinne kłamstwo I tak poczujesz moje łzy Może księżyc to tylko dziura w niebie.. Kogo nabieram? Jestem tylko uśmiechniętą twarzą Kogo nabieram? W tym udawanym świecie Kogo nabieram? Chcę być kimś innym ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------
`większość z nas spocznie w grobie z muzyką w sercu` Edytowane przez lalaine Czas edycji: 2010-01-30 o 14:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Rozeznanie
|
Plotkaraaa, _mandarynka, panna_miodowa, kee, takagwiazdka, GuzikixD, Kochanaa - moje dzisiejsze cudeńka.
![]() chocapic - kochaaanie. <33333 gdzie znowu zniknęłaś? ; c nie mogłam nie podziękować. <3 ![]() dziękuję Wam bardzo, też jesteście genialne. ![]() ____________ zrelaksuj swą miłość.
przez moją głowę przelatują wszystkie niewypowiedziane słowa. godzina 23:59,ale szczęście musi dzisiaj do mnie przyjść, przecież zawsze przychodzi.
#1005 | |
Zadomowienie
|
Hej. Poczęstuję Cię dziś rozgoryczeniem.
Cytat:
Sunshine. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Raczkowanie
|
Muszę walczyć.. mimo iż brakuje mi sił.
Wiecie co jest naprawdę kiczowate? Szczęśliwe zakończenia. i tęsknić.. wiedząc, że Ty tęsknisz.. Wykształcenie nie piwo, nie musi być pełne. Nic nie jest tak miękkie i twarde jak serce. - A gdyby świat leżał u Twych stóp? - Wtedy mogłabym go niechcąco nadepnąć ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Raczkowanie
|
Podnosisz mi ciśnienie Kochanie
<33 Jestes dla mnie cudownym kawaleczkiem Nieba.. Trust I seek and I find in you.. Szukam ufności i znajduję ją w Tobie.. So close no matter how far Couldn't be much more from the heart.. Jesteśmy sobie tak bliscy Niezależnie od tego, jaka odległość nas dzieli..... W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. (Paulo Coelho) Bóg dał mi serce, ale to Ty nadałaś mu rytm. . . <...tam, gdzie łatwiej jest marzyć...> Uważaj.....uważaj o czym marzysz bo marzenia się spełniają.... Nie ufaj 3 rzecza : winu, nocy i mezczyznie... x] ______________ Tylko ja tak potrafię, Kochanie <33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Raczkowanie
|
dziękuje za najpiękniejsze chwile w moim życiu,
dziękuje za chwile Twojej miłości ... byłam tylko zabawką zobacz jak upadłam nisko, dziękując Ci ,że mogłam chociaż być zabawką... szara wśród szarych? dla Ciebie szara wśród kolorowych, no cóż to tez jakieś wyróżnienie ... i stwierdzam ! - albo on , albo zakon! gdy dotykam ciepłej ręki Twej ... - to wszystko pryska w sekundę lub mniej __ to tylko sen >> wsiąkałam Twoje piękne słowa jak gąbeczka ... to już trzecia szansa kolejnej nie będzie ! _________________________ __________ najchętniej zamknęłabym Cię w klatce , bo kocham na Ciebie patrzeć ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 |
Wtajemniczenie
|
kamisha - <33
------------- Bo lubię uczyć się szczęścia. Czekam na sobotę, byś mógł dać mi kolejną lekcję. Dajmy sobie nawzajem czas na wspólne odkrywanie. Daj mi czas na powolne odrywanie się od tego co było. Pomóż mi w tym. A potem razem rzućmy się z wysokości. Zabrałam walizki i wyszłam z Twojego życia bez biletu powrotnego, który gdybym znalazła teraz w dłoni, podarłabym na kawałeczki nie do posklejania. Tu mi lepiej. Tu gdzie myśli, układają się niczym cegły budując fortecę, która w jakiś sposób jest zdolna ochronić mnie przed najgorszym smutkiem. A do tego już niewiele mi brakuje. Ty już nigdy mnie nie skrzywdzisz. Skąd ta pewność? Stąd, że w końcu dotarło do mnie po tych dwóch latach, że nie jesteś człowiekiem niezastąpionym. Nie potrafiłeś docenić tego wszystkiego co Ci dawałam. A dawałam Ci całą siebie. Czy można więcej? .. Nie szukam szczęścia. Za dużo w nim rozczarowań. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 |
Wtajemniczenie
|
![]() TiScatteroUnaFoto ![]() ![]() ![]() _________________________ ________________________ 'jeden papieros na uspokojenie myśli. drugi na opanowanie tętna. trzeci na zapomnienie. następny, który już nawet nie działa instynktownie zapalam i zaciągam się by czymś zająć myśli.' Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-01-30 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Raczkowanie
|
i pójdziesz znów sam na impreze, a później wrócisz o 4 nad ranem, zadzwonisz domofonem i powiesz 'kochanie, nie mam gdzie iść. mogę?'
a za tydzień będę miała deja vu (deżawi). przez Ciebie kur.wa nie śpie! kupisz jej ten sam balsam, którym codziennie rano i wieczorem się smaruję,prawda? jakbyś mnie czuł. _____________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami , krzyczało ' a grr' bo nie potrafi jeszcze ' daj cyca Mamo' <3 cześć,whou
![]() boję się spytać, ale masz może kogoś? |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Raczkowanie
|
poznałam miłość, miała smak gorzki.
i należysz do mnie, choć to nie kwestia posiadania. leżę na plecach, bo tak najlepiej się tęskni. przeżyłam setki zawirowań wokół mojej głowy i serca. rozczarowania bolą najbardziej. w świecie przytłumionych myśli, gdzie każde słowo odbiera się jak napaść na drugiego człowieka, a gesty nie idą w parze z sercem. tu żyję. i musiałam przytemperować swój charakter, byś zobaczył, że się zmieniłam, że ludzie się zmieniają. |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
tracisz miłość, zyskujesz miłość - bez powrotu do tego co było.
mam oczy smutne i serce jak bunkier, kur.wa. topię demony, by znów się kochać w Tobie. emocjonalna indolencja. zapraszam na spacer po szczęście.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 |
Przyczajenie
|
sanderson93, caroline2324 - bardzo dziekuje, za docenienie. (:
---------------- doszłam do wniosku, że wystarczy już wyrywania włosów z głowy, i wbijania paznokci w dłonie. Nie będę krzyczeć i żebrać o to, by było jak kiedyś. Z podniesioną głową powoli wychodzę i trzaskam drzwiami. Chcę wierzyć, że tym razem powrotów już na pewno nie będzie. Chcę wierzyć, że nie jesteś tego wart, choć to tak cholernie trudne. Ale się nie poddam. Rozłożę pod gwiazdozbiorem własnego mikrokosmosu samą siebie, i będę czekac aż wszystko co mnie boli opuści organizm. Nocami wracam do świata, ukrytego między Twoimi wargami. Pojęłam w końcu, że nie mogę być wyłącznie Twoim ratunkiem, przed samotnością. Wyjściem awaryjnym, którego używa się tylko w kryzysowych sytuacjach. Czego mi potrzeba w tym miesiącu? .. Ciepłych ramion, które już sobie poszły, lub tych, które jeszcze nie nadeszły. Nie mam już nawet ochoty siedzieć na parapecie, tej malutkiej przestrzeni, w której czułam się tak dobrze. Dzisiaj nie jest tam już dobrze. Dzisiaj parapet jest zimny, a krajobraz za jego granicą okrutnie beznamiętny. Pognieciona, duchowo posiniaczona i niezdolna do niczego. Nic nie pachnie, nic nie smakuje i nic nie ma kolorów. Wszystko skleja się i tworzy ze mnie wielką, beznamiętną ludzką kukłę. Laleczkę, której ktoś dla kaprysu poprzecinał sznurki, więc błąka się bez celu i sensu. I choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę, powrotów nie będzie. Zbyt często zdarza mi się zadawać pytania, które lecą w próżnię nie napotykając nigdy na odpowiedź. Za dużo mi dałeś. I teraz sama będę musiała to sobie odbierać. Wyrywać z serca nadzieję, szczęście, wspomnienia, uniesienia, spojrzenia, dotyki... Bo upadłam, leżę gdzieś w kącie i czekam, aż sekundy zaczną być widoczne na mojej skórze. Kurzem zaznaczą na niej swoją obecność.
![]() |
#1015 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() olu453, apodyktyczna, O eN A - talenciary.. czujcie się okradzionee. ![]()
Edytowane przez lemonessences Czas edycji: 2010-01-30 o 15:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zadomowienie
|
kamisha - wiem, nawet wybaczę Ci, że nie dałaś tego avatara, który mi się podobał!
![]() ![]() sanderson93 - dziękuję ;* caroline2324 - you know. Kochanaa - patrzcie kto mi serduszko dał, kochana ![]() _midnight_ - te serca zamiast oczu, mają świadczyć o tym, że się podoba rozumiem ? ![]() panna_miodowa - z racji tego, że lubię się jarać. Ja też ![]() dontgivemenames - Ty też wiesz, aż nie mam już słów do Ciebie ![]() marikab - dziękuję ;o motywujesz ![]() Almost lover - i kto to mówi ;* O eN A - na prawdę dajesz radę, świetnie! ______________
nie lubię ludzi obojętnych, nie wiem dlaczego Ty jesteś wyjątkiem staraj się tego nie spieprzyć. najbardziej odczuwalny brak Ciebie lubi zaczynać się w piątek wieczorem. subtelny, pociągający i delikatny potrafisz być .. częściej dla innej czy prawdziwa miłość to ta, w której oddajemy swoje serce człowiekowi, który na nie nie zasługuje ? W takim razie, nie podoba mi się ona .. moje serce się Ciebie boi, musisz je oswoić. niektórzy dławią się od nadmiaru szczęścia, a może to tylko pozory ? więc dlaczego ja nie mogę zachować nawet pozorów ? miłość, seks .. poproszę to pomiędzy. byłam pijana, ledwo stałam na nogach, na prawie nic nie miałam siły, jedynie co byłam w stanie wtedy zrobić, to wykrzyczeć, że Cię ku*wa kocham. Na to zawsze mam siłę.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-01-30 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
Być czymś, być blisko Ciebie
Nie mów że nigdy nie się nie dowiesz Tak bardzo chcę Cię kochać
#1018 |
Raczkowanie
|
grise. uwielbiaj. kamisha. keenedy. suve. lall. caroline060. dontgivemenames. RobCoChcesz. ruda wiewiora. bananowalska. CookieCrisp. KaMa2704. agrr. ouu. ajem. xxgroszek07xx. lucyferowa. agatte. nydee. Guziki xD. cirii. otojest. nieliczylamwcalesie. dresowa. ensename. m4dziar4. absurdalnie. takagwiazdka. misia_TKA. cornels. envious. chocapic. snowball. (pewnie i tak o kimś zapomniałam i za ewentualne przekręcenie przepraszam a kolejność przypadkowa ![]() <3 even if it’s a lie say it will be alright and I shall believe. (nawet jeśli to jest kłamstwem to powiedz, że wszystko będzie dobrze a ja w to uwierzę.) I’m broken in two. (jestem rozdwojona w sobie.) it seems like every time I try to make it right it all comes down on me. (wygląda na to, że gdy tylko próbuję coś naprawić to zawala się na mnie.) no one heals me like you. you hold the key. (nikt mnie nie uleczy tak jak ty. ty posiadasz klucz.) please say honestly you won’t give up on me and I shall believe. ( proszę powiedz szczerze, że mnie nie zostawisz a ja uwierzę.)
![]() |
#1019 |
Raczkowanie
|
Stanął ci jak mnie zobaczyłeś i opadł gdy zauważyłeś na ile cię wyceniłam .
![]() |
#1020 |
Raczkowanie
|
I z tobą chcę wzlecieć do gwiazd.
Wybiła północ. Przez te chol.erne 24h widziałam Cię tylko na zdjęciach. Więc proszę przyjdź. I ciągle szukają okazji by postawić gwiazdkę przy średniku.. Pudełeczko miłości do Ciebie właśnie zostało zamknięte. Na wieki. .. a w tym miejscu był nasz pierwszy pocałunek, pamiętasz ? Nadszedł czas by zacząć spotykać się tylko przez czysty przypadek.
Prowadź mnie za rękę, bo sama nie wiem dokąd mam iść, gdzie podążać mam, by na zawsze z tobą być ... ;* Edytowane przez Cukiiereczek Czas edycji: 2010-01-30 o 15:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.