|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
żona
|
![]()
magdzialenka- a zobacz ze ta dziewczyna wyglada jak anorektyczka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Raczkowanie
|
![]()
Po pierwsze witam wszystkich bardzo serdecznie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krzywe nogi
Witam, ja też mam krzywe nogi i straszne kompleksy z tego powodu. Myslałam, że tylko ja mam taki problem, bo gdzie bym nie spojrzała to wszedzie widze laski z długimi pieknymi zgrabnymi nózkami a moje cóz takie jak na zdjeciu. Lubie chodzic w spódniczkach, może nie aż tak bardzo krótkich ale np. tak przed kolanko. Czasami jak sie im przygladam (moim nózkom) to zastanawiam sie czy wyglądałby lepiej gdybym miała masywniejsze łydki? W obwodzie w najgrubszym miejscu jedna ma 33 cm a druga 34. Co robić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Przyczajenie
|
nie bardzo wiem jak dołączać zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kilka stron wczesniej zdjęcia wklejałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Przyczajenie
|
Maja droga
![]() ![]() ![]() ![]() A ja mam inny problem...mam zgrabne nogi, zawsze miałam, bo po matce...tylko grube cholernie grube nogi, nawet najzgrabniejsze robią sie nieładne, mam potęzne uda, tłuste kolana i wielkie łydy, kiedyś...10 kilo mniej i wymiatałam...Tzn. nie tak -ja osobiscie uwazam ze jedną nogę mam krzywą, ale zupełnie nikt nie zwaraca uwagi na to...wiec cieszcie sie sswoimi nogami jesli są szczupłe ![]() Jakie cwiczenia na wyszczuplenie nóg? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy myslicie ze juz po zakonczeniu okresu wzrostu jakiekolwiek cwiczenia sa w stanie na to pomoc? ![]()
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny, ja tez mam krzywe nogi <w kształcie O>, zastanawiałam sie nad przyczyną tej krzywości, poczytałam troche i doszłam do wniosku że jest to wina płaskostopia! Od miesiąca ćwiczę codziennie moje stopy i widzę ogromna poprawę! Pozdrawiam Was serdecznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozesz napisac jakie ćwiczenia wykonujesz? Może się zmobilizuje. Bo mi lekarz polecił takie nudne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Różowiutka, ćwiczonka nie są zbyt ciekawe i urozmaicone, poprostu trzeba paluszki u stóp jak najmocniej podkurczać i tak trzymać az zaboli, powtarzam je sobie jak siedzę przy biurku, conajmniej 20 min dziennie. Dobrze jest też robić okrężne ruchy stopą, albo np. załozyć nogę na nogę i w takiej pozycji palce u stóp skierować jak najbardziej w dół naprężając całą stopę. A tak poza tym to na nóżki w kształcie O doskonale działa też siad "na piętach" ze złączonymi kolanami
![]() ![]() ![]() Osobiście doradzam kupno ślicznej mini!!! Jak sie już taką ma w domku to bardzo mobilizuje do ćwiczeń ;] Buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zakorzenienie
|
boże dziewczyny wy to macie problemy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2007-04-05 o 14:43 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Aguś z takimi nóżkami to ja bym cały czas w mini śmigała!
![]() ![]() ![]() Wg mnie jeśli nogi są zadbane i ładnie opalone, to jakie by nie były wyglądają fajnie. Nawet grube, ale opalone nogi wyglądaja dobrze ![]() Pozdrawiam Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
![]()
taa w spodniczkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
rózowiutka,,,
niewiesz chyba co mowisz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
![]()
AguŚ, z tym da się coś zrobić, byłaś u ortopedy? Jeśli nie to radzę się wybrać, może pomoże? Ja się wybieram, byłam nawet ostatnio u lekarki rodzinnej po skierowanie (choc bardzo ciężko mi było się przełamać i odważyć poprosić ja o skierowanie do ortopedy)
![]() Zobaczymy co fachowiec mi powie, ale domyslam się że przede wszystkim zaleci wyleczenie płaskostopia, a jeśli to nie pomoże to ... operacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
różowiutka każda to by chciala miec takie nogi jak ty
![]() ![]() ![]() a co do ortopedy... to niewiem czy jest sens bym szła ,,, bo nie mam płaskostopia |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
![]()
Aguś, przecież nie musisz mieć płaskostopia żeby iść do ortopedy! Z Twojego nicka wnioskuję że urodziłaś się w 1987, jeśli tak, to masz tak jak ja 19 lat...Wcale nie jest za późno!!! Uważam że chocby nie wiem co i tak jakoś tę wadę skoryguję, choćbym miała cierpieć i przejść operację to naprawię to! Ty to masz przynajmniej szczupłe nogi, a moje nie dość że krzywe to jeszcze grube (może nie bardzo, ale jednak)...
![]() Chociaż mój chłopak ciągle powtarza że mam śliczne nóżki :O Sama nie wiem juz OCB...W każdym bądź razie ja ich nie akceptuje ![]() Aaaa tak poza tym, to nogi, które łączą się we wszystkich miejscach to tzw "nogi pałąkowate" i również (tak jak i szpotawośc i koślawość kolan) są do leczenia ortopedycznego ![]() A tak na pocieszenie spójrzcie na to zdjęcie... Victorii Beckham... Czy ona ma proste nogi? Nie bardzo ;] http://kobieta.wp.pl/gid,8280088,kat...?T%5Bpage%5D=4 Edytowane przez Luxstar Czas edycji: 2006-04-24 o 00:33 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Ja poprostu mam te nogi za chude :/ i stąd ta przerwa miedzy nimi , no ale coz utyc nie moge , taka jestem od zawsze , wiec nadal nie moge nosic spodniczek co za bol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
Siemka po raz kolejny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
a mi się nadal nie chce ćwiczyć! mimo że zależy mi na ładnych nóżkach- nie umiem sie zmobilizowac. Chyba nie ma na tej planecie gorszego leniucha :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ktoś tu mówił o operacji?
Wiecie na czym ona polega? Ile kasy potrzeba? Chciałabym przejść taką operację, ale... Czy jest możliwe, że mogą być jakieś komplikacje po niej? Czy może być coś nie tak? Hm. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Już się przyzwyczaiłam do moich krzywych nóg i zaczęły mi się podobać. Ćwiczyć mi się ne chce- i dobrze. Wiecie że takie O jest nawet ładne? Zaczęłam chodzić w spudnicach tylko staram się niezłączać/ złanczać( jak to się pisze???) nóg a wtedy jest wszystko ok. Czasami zapominam o tym złączaniu ale wtedy nie jest koniec świata i nadal jest ok. Kiedyś myślałam że tylko ja mam takie nogi, ale widzę że nie jestem sama. Wy też macie ładne nogi tylko musicie tak myśleć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. Masz ładne nogi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
a ja proponuje dodanie fotek nóg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Raczkowanie
|
![]()
Co do operacji to z tego co czytałam, to chodzi o łamanie kości w kilku miejscach, aczkolwiek nie jest to pewne. Ponoć zostaja blizny. Niebawem idę do ortopedy więc zapytam i podzielę się z Wami informacjami.
Co do ćwiczeń, to ja trenuje płaskostopie, jednakże na widoczne efekty w moim przypadku trzeba czekać około 6 miesięcy ![]() Jak na razie zauważyłam ze nogi mniej się męczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
Luxstar a o jakich ćwiczeniach mowisz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
Dziewuszki Ja wam poprawie humora i pokaże wam że możecie chodzić w mini bo macie pięęękne nóżki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2007-04-05 o 14:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I chodź w miniowkach jak najczesciej! => |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.