|
|
#4831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)
marta ciesze sie ze wszystko ok
![]() papeteria gratulacje
|
|
|
|
#4832 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez byl problem z piesem bo oprocz, ze na lozko mu juz nie pozwalam to jeszcze ma zakaz wogole do sypialni wchodzenia. Szkoda mi go biedaka, ale staram sie mu to wynagradzac. On jest posluszny i slucha mnie, ale patrzy na mnie takim wzrokiem, ze mi sie serce lamie
No to znikam z nim teraz na godzinny spacerek zobaczymy czy u mnie tez tak cieplutko jak u was.
|
|
|
|
#4833 |
|
Zakorzenienie
|
nasz bedzie mial szlaban na sypialnie dopiero po przeprowadzce tymbardziej ze na schodach chcemy polozyc gruba wykladzine a nie chce zeby pies ja cala brudzil
wczoraj go spuscilismy i nie wychamowal na blocie i cala szyje mial w blocie ufajdana ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- u nas weekend przyszedl i jak zwykle cisza
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam zwierzakow zadnych, z jednej strony sie ciesze z innej nie...nio ale oboje podjelismy taka decyzje....
Z psem jak z dzieckiem trzeba go wychowac by miec spokoj... U mnie zamiec, ja po odbiadku dzis ryzk, sosik z fileta pomidorkow,cebuliki i suroweczka, deser koktail z truskawek ![]() Czekam z niecierpliwoscia na wizyte
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#4835 |
|
Rozeznanie
|
anoxa, kiedyś chyba wklejałaś linka do fajnego łóżeczka z żyrafą, kupiłaś może czy na razie tylko obserwujesz?
Chodzi mi o wiarygodne określenie koloru, bo na zdjęciach różnie widać, określone jako orzech, ale wygląda czasem ciemniej. Szukam czegoś, co by było zbliżone do wenge i nie kosztowało dużo. |
|
|
|
#4836 |
|
Zakorzenienie
|
nie jeszcze nie kupilam chodzi o klupś safari tak? tez mam nadzieje ze bedzie przyblizony do wenge bo mamy meble w kolorze wenge i drzwi w domu wiec chciala bym zeby pasowalo
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- w sumie to nie wiem czy dopiero po porodzie go nie kupimy bo na poczatek bedzie kolyska
|
#4837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez chyba na to sie zdecydujemy
|
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4840 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie jeszcze waham nad obiadem ale beda chyba piersi z kurczaka w vegecie i do tego ryz. surowka... tez nie wiem. mizeria albo moze pieczarki w smietanie zrobie... no nie wiem sama co bym zjadla
|
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
Anoxa a jakiego masz pieska?
my wlasnie wrocilismy ze spacerku super bylo 3 sasiadow spotkalam i mozna bylo poplotkowac a i pogoda ciepla cudnie jest ))A dzis w koncu z domku wyjdziemy sasiedzi-przyjaciele nas zaprosili. Tylko kurcze u nich to o dzidzi rozmawiac nie mozna bo staraja sie o dzidzi i nie wychodzi Nawet lecza sie na bezplodnosc. Przykro mi z tego powodu bo fajnie jakbymieli dzidzie mniej wiecej z nasza bo na wakacje i tak jezdzimy razem itp Oni za pozno zaczeli i pewnie dlatego teraz tak ona ma 32 lata on 36 No mam nadzieje, ze im sie uda szybko.Dzis pozadki mamy bo chce pomodz tz bo on chory troszke:/ On sam lubi sprzatac, ale i tak mu pomoglam smieci wynioslam i posciel zmienie
|
|
|
|
#4842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
my mamy beagla jest kochany tylko troszke rozpieszczony ale najbardziej cieszy mnie to ze on jest bardzo lagodny i jak widze co moja siostrzenica z nim robi (ciaganie za uszy siadanie na grzbiet itp) to on stoi grzecznie i czeka ja go nigdy warczacego nie slyszalam a siostra ma sznaucera miniaturke i tofik jest kochany ale miske nie raz ugryzl my tez dzisiaj jedziemy do znajomych i zostajemy u nich na noc co mnie mocno cieszy bo mam dosyc siedzenia w domku
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nie pamietam. wiem ze troche bylo drozsze niz na allegro ale naprawde nie wiem dokladnie.
my mamy sznaucera miniaturke (troszke zmieszana) i chyba dzieki temu ze zmieszana to jest taka fajna lubi sobie poszczekac ale ugryzc nigdy nie chciala nikogo a to dzisiejsza fotka z naszego ogrodka
|
|
|
|
#4844 |
|
Zakorzenienie
|
Ania super piesek
Uwielbiam piesy szczegolnie te kochane bo nie wszystkie takie sa;PI swietnie, ze mamy lagodne pieski bo to bardzo wazne przy dzidzi, moj to da tez pewnie sobie dzidzi na glowe wejsc juz sie nie moge doczekac ich dwojki razem ![]() Wkleje wam mojego tez w ogrodku u nas
|
|
|
|
#4845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my tez stawaiamy na Damiana albo Daniela |
|
|
|
|
#4846 |
|
Zadomowienie
|
Ja się trochę martwię jak to będzie b0 moja psinka bardzo jest o mnie zazdrosna nawet mąż nie może się przytulić bo zaraz warczy a co będzie ja przyjdzie dzidzi, mam nadzieję, że jej się zmieni. To ja też wklejam jej zdjęcie - jej ulubione zajęcie
|
#4847 |
|
Zakorzenienie
|
sliczne pieski
w yorkach i sznaucerach jest fajne to ze nie maja siersci tylko wlosy bo z mojego gamonia to mnustwo siersci sie sypie dlatego ciesze sie ze bedzie podworko to tam sie wybiega i zrzuci to co bedzie mialo wypasc ![]() no to ja tez sie pochwale swoim ciapkiem ![]() Załącznik 2828311 Załącznik 2828312
|
#4848 |
|
Zadomowienie
|
Anoxa jaki ma słodki pyszczek twój piesiulek
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Slodziaki
Anoxa dobrze, ze bedzie mial podworko sie wybiega i bedzie pzeszczesliwy. Misiulka dobrze, ze to york bo jakby byl wiekszy to moglby byc problem z zazdrosnym pieskiem. Moim sasiada jak sie dzidzia urodzila to pies sfiksowal i musieli uspic ale to byl spaniel podobno one czesto maja jakies choroby psychiczne
|
|
|
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
hehe smiesznie to brzmi ze pies ma chorobe psychiczna
ta moj z tym slodkim pyskiem i zalosnymi oczami wiele rzeczy potrafi wymusic
|
#4851 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam 7,5letnia sunie i ona nie jest przyzwyczajona do dzieci dlatego troszke sie balam ale teraz pilnowalam swoja niespelna3letnia siostrzenice i specjalnie jak byla mama wypuscilam psa z pokoju w ktorym zawsze byl zamkniety jak marcjanka przychodzila(na wszelki wypadek) i bardzo mnie zadzwila zaczyla cieszyc sie na widok malej obwachala ja przelotem i polizala po rece ogolnie merdala ogonem ale po2minutach przestala w ogole zwracac uwage na mala tylko chciala ciasteczko w nagrode za to za jest taka kochana
dlatego do lipca bedzie mieszkac z nami a w lipcu bede obserwowac jak sie zachowuje wiem ze bede musiala jej tez poswiecac duuuuuuuzo uwagi.A oto moja Fiona
|
|
|
|
#4852 |
|
Zakorzenienie
|
ale slodziaki te wszystkie psiaki nasze
mezowi nawet nie pokazuje bo on by wszystkie chcial
|
|
|
|
#4853 |
|
Wtajemniczenie
|
o jejciu już następne mamusie lipcowo sierpniowe, a jeszcze niedawno my zakładałyśmy swój wątek.
Serdecznie gratuluję wam, przyszłym mamusiom. Wysypiajcie się teraz i dużo odpoczywajcie, bo wierzcie mi potem nie będzie na to czasu. Wpadłam do Was z sentymentu. Pozdrawiam gorąco. Mamusia lipcowa 2009
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety kochane nie nadrobie, moze w poniedzialek w pracy sie uda, niestety moj komputer domowy co chwile sie wylacza, a dopiero w kwietniu nowy kupimy... wiec tak na szybko pisze
Właśnie wstawiłam do piekarnika łaciate kruche ciasto z porzeczkowo-jabłkową przekładką jest kombinowane, więc zobazcymy czy wyjdzie... ale ślinka mi na sama myśl cieknieups dziecko mi sie obudzilo... no to biore sie za odkurzanie
|
|
|
|
#4855 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
rozumiem w pelni Twojego meza ja tez uwielbiam psy jakbym mogla to wszystkie ze schroniska bym wziela i wszytskie pozostale
|
|
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałam co tam ostatnio pisałyscie... co do zwierzaczków, no to my mamy tylko rybki i papugę, więc raczej nie ma takich zwierzaków, które bylyby zazdrosne. Natomiast u teściów jest kundelek, który o Łucje jest bardzo zazdrosny, jednak pilnuje jej mimo wszystko... mimo, ze od poczatku caly czas sie z Łucją oswajała, to nie pozwoli jej na zbyt wiele, raczej się omijają...
Wasze pieski prześliczne... Co do imion... to dla syna będzie Jan Damian. Jan po dziadku mojego męża, a Damian po mężu. Natomiast jeśli córka to w 89% Maria Klara, ja chciałam ogólnie Klarę, ale Damianowi się nie podoba... więc będzie Marysia po mojej babci, i po mojej przyjaciółce
|
|
|
|
#4857 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne pieski
![]() Basia rozbrajasz mnie z tym pichceniem ![]() agga Dziękujemy |
|
|
|
#4858 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu a niby dlaczego? Dzisiaj był super obiadek... zapiekane udka z ziemniaczkami i mieszanką warzywną... a zaraz mąż mi pociacha kapuchę czerwoną i będę robić na jutro.. i od razu sobie mięsko przesmazę. Teraz mamy leniwy weekend, dawno takiego nie było...
Mąż ogląda mecz, ja przy okazji zerkam... Jak ciasto wyjdzie to wrzucę zdjęcia i przepis
|
|
|
|
#4859 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak to wszystko smakowicie brzmi!!!
Mój tez ogląda mecz i nuuudy, Juz wszystko ogarnełam i nie ma co robić...Zarzućcie jakiś temat!!! |
|
|
|
#4860 |
|
Zakorzenienie
|
mi tez sie nudzi. zjadlam kisiel i ide sie troche walnac na kanapie. maz tvn turbo oglada wiec pewnie usne zaraz
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

No to znikam z nim teraz na godzinny spacerek zobaczymy czy u mnie tez tak cieplutko jak u was.

dlatego do lipca bedzie mieszkac z nami a w lipcu bede obserwowac jak sie zachowuje wiem ze bede musiala jej tez poswiecac duuuuuuuzo uwagi.A oto moja Fiona