|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ COTYNATOCOTYNATOCOTYNATO .zapraszam*
Tuniczka bluzeczka z diamencikiem. m/l falbanki , na ramiączkach bdb- r Reszta - BRAK Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-02-28 o 16:57 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Buty 41 , stan db-
2 pary spodenek dla 6-cio miesięcznego dziecka. Gap i chyba h&m jak nowe jeansy i mięciutkie z misiem misz masz różności wiele za samą wysyłkę , pytać. męska bluzo-kurtka sukienka 2w1 z uszkodzoną zafarbowaną koszulą, dla kogoś kto lubi się pobawić w wybielanie lub przeszywanie. spódn Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-02-17 o 17:45 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
2 koszulki intimisimi xs/s stan db+ Golfik xs/s/małe m. w pionowe pręgi ,wyszczypla. bdb Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-02-17 o 17:23 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna sukienka w kwiatki.
X-mail rozmiar XL Stab db+ ponieważ leciutko się popruła obok pachy - nie jest to widoczne. żółto-biała db+ bo ma plame z tylu gina tricot m Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-02-17 o 17:27 |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Długa bluza Vero moda.
Stan db ponieważ swojego czasu uwielbiałam ją. Ma lekkie odbarwienia z tyłu które przynoszeniu nie są widoczne. Rozmiar M/L Nie wiem czy chce oddawać. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-02-17 o 17:29 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Czarny Miss seltfridge stan db szlufki, dla osoby szczyplejszej może służyć jako długi sweter do legginsów. xxs/xs/s Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-02-17 o 17:30 |
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Spódniczka Top Shop Biała o fakturze plecionki M- ale naciągnie się do xxxl nawet. Spódniczka i bluzka. Ładny hafcik , stan bdb. spódniczka db+ cudne nie bede wybrzydzać. Kurtka lekka niebieska z białymi wstawkami . rozmiar S nie bede wybrzydzać ![]() Torba w motylki , nowa , może być lekko przykurzona. Oddam za niewiele... Czerw. nietoperz. xs/s z wycięciami na rękach . Elastyczny, oddam za drobiazg ![]() Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-02-17 o 17:33 |
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1264857169
odp u mnie
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Bluzka z długim rękawkiem Camaieu rozmiar s
Stan bdb-- Bardzo ładna. Koszula Tally Waijl W paski w stonowanych kolorach , elegancka idealna do pracy. xs/s Stab bdb- Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-02-17 o 17:35 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Lniane spodnie PROMOD.
Dostałam , ale nie są w moim stylu. S/M Stan db++ Eleganckie jasne spodnie . NAFNAF rozmiar 38 . Stan bdb BRAK Bluza z myszką miki. xs/s Lekko elastyczna. Chyba Only o ile dobrze pamiętam ![]() Arafatka. Jest bardziej delikatna od tych typowych. Oddam za kosmetyk , kolczyki lub coś niewielkiego ![]() Spódnica TOP shop M- elastyczne STan bdb- ma plamkę którą zmyję bez problemu jak znajdę czas ;p bardzo ładna z motywem plecionki. b.kobieca Bolerko jak widac - za drobnostkę. Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-02-17 o 17:36 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetyki :
*Garnier brązujący do twarzy , dużo ponad połowa. *Eveline żel wyszczuplający ( fioletowe opakowanie) mniej niż polowa. Za tydzień będę miała LAMPĘ UV . Poza tym do tipsów mam odsypki ozdób - różne, także kwiatki fimo. Klej bez pędzelka, żele białe używane parę razy. Ozdoby fimo, po 10-15szt z każdego Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-02-08 o 20:02 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Miejsce na dokładkę.
Edytowane przez cotynato Czas edycji: 2010-02-03 o 17:48 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
cos za Sukienka szara tuba , z ślicznymi kieszonkami.?
|
|
|
|
|
#20 |
|
Zadomowienie
|
coś za 1. Sukienka z cekinowym paskiem.
Czarna rozmiar xs/s/m ( elastyczna) Na dole połyskująca rozkloszowana zakończona bombką. bdb
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
hej
podobają mi się u ciebie te sweterki;granatowy vero moda ,żółty atmo i szary męski ![]() może u mnie znajdziesz coś... dokładki na każdej stronie , najnowsza na 6 odpisz u mnie
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Śliczna sukienka w kwiatki.
X-mail rozmiar XL Stab db+ ponieważ leciutko się popruła obok pachy - nie jest to widoczne. Coś u mnie ?
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
Ładna biała bluzeczka z cekinowym dekoltem i ramiączkami.
znajdziesz cos u mnie?
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1264861933 coś za ten biały płaszczyk lub granatowy?
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
prosz poszukaj czegos u mnie za:
2. Tunika Jennifer Taylor. Rozmiar s/m Sięga za pupę idealna do legginsów . W odcieniach brązu i beżu. bdb |
|
|
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
coś u mnie?
bokserka w kwiatki rumianku Granatowy VERO MODA Rozmiar M/L stan bdb- Bufiaste rękawki , guziczki , cudo. Żółty atmo rozmiar M/L stan db. na guziczki z dziurką na ramieniu. |
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz coś u mnie za :
Czarny nietoperzowaty w formie sukienki GEORGE. lekki tulipan długie ściągacze, kolor czarny.
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
nie szukam kolczyków
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.