![]() |
#1021 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
usiadłam przy jego stole,
gdzieś przy końcu nocy. częstował mnie czarną kawą i papierosami. a na sobie miał tą koszulę, w której tyle razy zdarzało mi się zasypiać. mówił trochę bez sensu, coś o miłości i niezrozumieniu. a ja czułam, że znalazłam tego jedynego. W słuchawce już tylko pisk oznajmiający, że rozmawiasz z inną. Zawiązałeś na moim serce kokardkę. Z drutu kolczastego. 'nosicielka wirusa szczęścia.' 'Bądź producentem endorfiny i rozdawaj ją całemu światu.' bagatelizujesz wszystko moje uczucia nic już dla ciebie nie znacze Sobota : Aaapsik ! Godzina między 18 a 19 sięgam do pierwszej szuflady po lewej i wyciągam z niej kichadełko . Odszukuje dzień i godzinę . "Zadzwoni do ciebie ..." - odczytuje z wielkim bananem na ustach. Biegne szybko po telefon . I tak siedze z nim już od 4 godz. wpatrując się w ekran telefonu ... ale pisali że zazwonisz więc czekam .
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Przyczajenie
|
Nie wiem czy to juz było, ale wlasnie taka dedykacja byla przed chwila w rfmce i postanowilam to zamiescic
![]() Chciałabym być Twym ubraniem,które nosisz na sobie każdego dnia... Lecz nie jestem... Chciałabym być promykiem słońca Tylko po to by widzieć jak rano się budzisz...Lecz nie jestem... Chciałabym być Twą poduszką Tylko po to by gładzić Cię po policzku...Lecz nie jestem... Chciałabym bym być kołdrą,która otula Twe ciało w zimne wieczory... Lecz nie jestem... Chciałabym być wiatrem,który chłodzi Cię w upalne dni... Lecz nie jestem... Chciałabym być wodą,która gasi Twoje pragnienia...Lecz nie jestem... Chciałabym być filiżanką kawy Tylko po pt by muskać Twe usta... Lecz nie jestem... A najbardziej chciałabym być już na zawsze z Tobą
Time passes. Even when it seems impossible. Even when each tick of the second hand aches like the pulse of blood behind a bruise. It passes unevenly, in strange lurches and dragging lulls, but pass it does. Even for me.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Przyczajenie
|
uuh, po długiej przerwie znów jestem, widzę, że nikt nie zauważył.:'C
- Krzycz! - Ale co? -Obojętne. - Kocham Cię. - Agresywniej. - Kocham Cię, ****a! Miałam sen, że jestem w za***istym świecie. Chciałabym żeby czekolada nie tuczyła. Kawa nie była gorzka, papierosy nie uzależniały. A miłość istniała.. Czasem mam ochotę uśmiechnąć się i napluć komuś w mordę. Zamykam oczy i udaje ze to sie nie dzieje. Dzięki Tobie-zapomniałam o Nim , teraz szukam kogoś kto pomoże zapomnieć o Tobie . Wiedziałam że stoisz za mną. Po prostu udałam zaskoczoną, by zobaczyć Twój uśmiech.. -Kiedy zrozumiałaś miłość ? -Kiedy po raz 10 oglądając Titanica nie zapytałam , dlaczego ona się po niego wraca.. Chciała, żeby cierpiał, żeby go bolało. Ale za żadne skarby świata nie była w stanie go zranić...tak go kochała. Dlaczego łzy w moich oczach sprawiają , że każdy zaraz pyta o Ciebie ? Nagle pojawiło sie kucie w sercu i smutek w oczach..
_hope_ pawełek.<3 Edytowane przez _hope_ Czas edycji: 2010-01-30 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Raczkowanie
|
sanderson93 - dziękuję za pochwałę . ;* i innym też z całego serduszka dziękuję . x33 Porażka jak respirator mi pomaga oddychać. pomagam zdychać marzeniom mam ich resztki na butach. mój wstyd, zagryzam wargi, czuję smak krwi na ustach. Nie przywiązywac się więcej do nikogo .. Jarasz mnie ty , jara mnie Twój styl . Uczucie jest pułapką , a to tłumaczy każdy kolejny dzień . Tak na prawdę byłam pewna , że całując usta tego chłopca z blokowiska w szerokich spodniach i luźnej bluzie , zapomnę o Tobie . Głupia myślałam , że go pokocham jak Ciebie pokochałam poprzez jeden pocałunek . Jednak ani jeden dreszcz nie przeszedł mnie podczas dotknięcia naszych ust , ani jeden obcy gest nie poruszy serca mojego już .. tylko z oczu spłynęła łza .
a nie sztuczne jak tombak i ściemniać , że się udało . Edytowane przez inquiring Czas edycji: 2010-01-30 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Zadomowienie
|
O eN A, keeendy, envious, TiScatteroUnaFoto, Mrs Unfabulous, otojest, _mandarynka, panna_miodowa, kee, takagwiazdka, GuzikixD, Kochanaa,
dontgivemenames, dresowa, nydee, kamisha, CookieCrisp, m4dziar4a, One for all, caroline060, CaMa, Drift, xxgroszek07xx, IhateU, ouu, lall, agrr, sanderson93, Nensie, ruda wiewióra, plotkaraaa, suve, absurdalnie, latin, Kochanaa, TajemniczaPanna, ciiri, _midnight_, uwielbiaj, daciaaaaaa, Primadonna, KaMa2704, Issuee, Pani_Czekoladowa, TiS, grise, libri, Toogether93, ajem, jednaZwielu słoneczka, z każdym dniem zachwycacie mnie bardziej. ♥ jeśli o kimś zapomniałam, przepraszam. _______________ Zbuduj mi dom w którym będę miała Ciebie. Zgodnie z zasadami dobrego wychowania nie wolno mówić wprost o miłości. sto tysięcy zachodów słońca, w które chcę się gapić. obudź we mnie swoją Wenus. nie wierzę w prognozy pogody i męskie obietnice. podaruj mi uśmiech. Połyskujące drzewo łez. Smak życia odbiera często apetyt. pragnę Twojej psychopatii. W tajemniczym blasku wirować będą wokół nas myśli oraz słowa. z oczu twych kraść każde spojrzenie. Chciałabym, aby mój uśmiech był Twoim ulubionym uśmiechem. zamknij oczy, otwórz umysł.
#1026 |
Przyczajenie
|
*być lubianą nie znaczy, że ma się przyjaciół.*wiedziała, że wszystko jest ulotne, nietrwałe i trzeba to przeżywać tutaj i teraz*pozdrowienia od środkowego paluszka! ;];***sumienie mam czyste. nieużywane.*mam czyściutkie sumienie i bilet pewny do nieba bram!*to tylko chwila słabości. atak arytmii, który minął. °kiedy jestem grzeczna, jestem bardzo dobra, ale kiedy jestem niegrzeczna, jestem jeszcze lepsza. ___________________wielki e pozdro dla Was, dziewczyny!
![]() ![]() Edytowane przez bonitek Czas edycji: 2010-01-30 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zadomowienie
|
joyeuse - ja bardziej. od początku do końca świata. bardziej <3
otojest - <3 absurdalnie - tradycyjnie, księżniczko <3 agatte - to o tobie zapomniałam w 400 poście. wybacz. ukłony w twoją stronę ![]() * * * trzymasz mnie za rękę, ale wiem, że nie zapomnisz puścić gdy zacznę spadać. więc puść, bym nie pociągnęła cię na dno... i oczy miał dzisiaj inne. jakby smutku pełne.
![]() |
#1028 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję kochana ![]() ![]() --- Pielęgnuj swoje marzenia. Trzymaj się swoich ideałów. Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz. Wielkie biografie powstają z ruchu do przodu, a nie oglądania się do tyłu. Ten, kto pragnie być doskonale dobrym, żyjąc wśród ludzi, którzy takimi nie są, zginie na pewno. Korzystaj z właściwej chwili. Serce i umysł rzadko kłamią jednocześnie. Beznamiętnie podpala mój świat.
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
Jesteś moim uluionym zajęciem
![]() w o l n a_a l e_n i e d o s t ę p n a ![]() Jeśli ktoś mi powie że wie co teraz czuje i rozumie mnie to przewrócę się i będę płakać ze śmiechu... ![]() Mała dziewczynka z wielką wyobraźnią, potężnymi marzeniami i potrzebą Ciebie ![]()
#1030 |
Zakorzenienie
|
panna_miodowa, xxgroszek07xx, jednaZwielu, joyeuse - dzięki dziewczyny <33 ____ pamiętała swoje łzy na jego policzku, były takie słodkie... Chodzę z kąta w kąt, Potrząsam ramionami, Czekam aż przyjdzie mój czas. Podążaj za instrukcją Rób dokładnie to co ja Pochyl swoje ramiona do przodu Niech twoje dłonie suną w moją stronę Przybliż swoje ciało bliżej Niech twoje serce spotka moje // Follow these instructions Do exactly as I do Lean your shoulders forward Let your hands slide over to my side Move your body closer Let your heart meet mine - czy kiedykolwiek będę szczęśliwa?
zapytała sama siebie, w tym samym momencie otworzyła książkę na ostatniej stronie, a pierwsze słowa jakie rzuciły jej się w oczy to: Absolutnie nie...
#1031 |
Rozeznanie
|
otojest
jednaZwielu oszalałyście słoneczka ! < 33 ;** dziękuje<3 Nie zapomniałam.. Nie przestałam kochać.. Nie przestałam tęsknić i myśleć o Tobie. I wcale się nie pogodziłam z myślą, że już nie wrócisz. I tylko jakoś dziwnie mi gdy widząc Cię daleko gdzieś nadal czuję te motylki w brzuszku i łzy cisnące się do oczu. Kocham Cię wciąż.. Tak bardzo mi Ciebie brakuje.. Nauczyłam się już udawać przed innymi, że nic do Ciebie nie czuję. Lecz w środku nic się nie zmieniło bo nadal jesteś najważniejszą osobą w moim życiu..
#1032 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Potrzebuje chwilowego odcięcia się. Nie tak być powinno.Brak chęci do czegokolwiek jest cholernie słabe. iii czując Cię obok opowiem o wszystkim... jak często się boję i czuję się nikim... Jestem eksperymentem który wymknął się spod kontroli. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Raczkowanie
|
limitowana - <3 ja czytam Twoje boskie opisy.!
![]() ![]() Porządny facet jest jak yeti - ktoś go kiedyś gdzieś widział. ![]()
Edytowane przez lemonessences Czas edycji: 2010-01-30 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Raczkowanie
|
troszkę dawno mnie tu nie było
![]() ~~~~
~~ I remember that time you told me "Love is touching souls" Surely you touched mine - pamiętam tą chwilę, gdy powiedziałeś mi "miłość dotyka dusz" z pewnością dotknąłeś mojej ~~ I am a lonely painter I live in a box of paints - jestem samotnym malarzem mieszkam w pudełku z farbami ~~ chce usłyszeć z Tobą cisze której sama nie usłyszę.. ~~ czy wiesz, że łzy się śmieją kiedy są za duże .. ~~cisza zmienia smak słów..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zadomowienie
|
keeendy
![]() envious ![]() TiScatteroUnaFoto ![]() nie ma Cię, więc czemu Twój zapach pozostał? zadałeś mi prawy sierpowy prosto w serce, upadłam na deski gdy zatęsknisz, nie wracaj by ta miłość dojrzała zastosujmy bezstresowe wychowanie, kochanie jedna, mała łza upadła z hukiem, robiąc trzęsienie w moim sercu
#1036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przynioslam mu cale niebo w swoich dłoniach.
-Dalej nic nie rozumiał ..ale obronisz mnie.? -tak. -przecież Ty nawet nie potrafisz obronić siebie moje życie było zarezerwowane dla Ciebie. Było i wcale nie wyszło słońce. i nie było gorącej czekolady. Oświadcz mi się na cmentarzu i powiedz - Tu zaczęliśmy i tu skończymy... został mi tylko rozmazany tusz i drżące ręce,z których wypada świat..
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Raczkowanie
|
Wystarczy. Zrozumiałam, znów wybrałeś ją. Szansy już nie będzie. Wystarczy "przypadkowego" okaleczania się i rozdrapywania ran. Wmawiania sobie że ból fizyczny jest lepszy, wytnę z siebie tą część serca, która o Tobie pamięta, która Ciebie wspomina, która.. Ciebie kocha. Tylko czy da się żyć bez serca?!
przytulam policzek do dachu pokrytego czymś co się skrzy i nie jest tobą. i coraz częściej łapię się na tym, że o Tobie nie pamiętam. patrzę w lustro i widzę otaczającą mnie samotność. pewnie nigdy się nie dowiesz jak bardzo Cię kocham i jak bardzo żałuję tego, że Cię straciłam. a ty patrzysz w moje tęczówki i mówisz, że są piękne. remanent w życiu.
#1038 |
Raczkowanie
|
czekałam na Ciebie czy czekać to, to samo co tęsknić ? Dla mnie nie, przy czekaniu nie budzę się o 5 rano rezygnując z najlepszych snów. Przy czekaniu mleko nie traci smaku, przy tęsknocie tak. Z góry na dół jak z jedenastego piętra Ty znasz to uczucie pękniętego serca gdybyś był kaznodzieją,zaczęłabym zmieniać moje drogi nie wierz nigdy nie, w to niebo które zawsze niebieskie jest jedyna myśl, która pozwala mi przetrwać dzień po dniu jest to że istniejesz, tak daleko ode mnie ale pod tym samym niebem. Nie jest źle, ale powiedzieć że jestem szczęśliwa to zupełnie inny problem miłość to raczej nie chemia, to nie małpie gaje kiedy uśmiechamy się przez łzy, kiedy przeklinamy się nawzajem. Ja nie mówię kocham, pewnie sam doskonale wiesz dlaczego. Jestem prostym pytaniem Ty jesteś na nie odpowiedzią. Mam Ciebie,mam szczęście porwała księcia i już nigdy go nie oddała chroniła go i kochała
Edytowane przez follee Czas edycji: 2010-01-30 o 17:45 Powód: błędy |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
.
![]() |
#1040 |
Raczkowanie
|
![]()
_mandarynka ,ruda wiewióra, plotkaraaa, suve, lall, hotiie, ouu, ciiri,IhateU,Primadonna,
kłaniam się niziutko !! ![]() < 3333 proszę, szepnij mi do ucha, że jestem tą, na którą czekałeś. - Źle wyglądasz. Co się stało? - Nic takiego. Nie zrozumiesz. - Spróbuje. - A bolały Cię kiedyś wspomnienia Przydałaby się kolorowanka na wzmocnienie wyobraźni. Byłam jego Kopciuszkiem, a on moim szklanym pantofelkiem. mamo ,po moim sercu przejechał czołg. Z wiekiem wcale nie zmniejsza się skrajne poczucie rozczarowania, gdy kulka lodów wypadnie z wafelka...
04.09.2009-nasz początek ;* ![]() " <K3" ♥.Kocham Cię każdego dnia. Każdego dnia coraz mocniej. Coraz mocniej i mocniej.♥ Edytowane przez agatka944 Czas edycji: 2010-01-30 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Zadomowienie
|
dziękuje dziękuje dziękuje.! kocham
![]() . I wtedy płakał z radości w głębinie mojej miłości.. Przynieś pokój mojemu czarnemu i pustemu sercu.. Moja miłość będzie trwała tak długo jak blask słońca na niebieskim niebie.. Moja miłość pozostanie dopóki nie wyschnie koryto rzeki.. . grise ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-01-30 o 18:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
joyeuse- Dziękuję
![]() ![]() ![]() _____ Aaaa, ugrałam tysiaka na wizaż'u ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________ .. Gdybym wiedziała, że z Tobą będzie trudniej, niż bez Ciebie.. Krzyczę, żebyś odszedł, a po chwili żałuję każdego słowa, odwracam się, szukam Cię.. i jest za późno, o jedną szansę za późno.. Serce bije dalej, ale ile jeszcze zniesie? Utrudniam to sobie. Najprościej byłoby nie myśleć, nie chcieć, nie czuć.. Zapomnieć. Wybaczam Ci. To najpiękniejsza zemsta.
#1043 |
Raczkowanie
|
` Człowiek wie, że to miłość,
kiedy chce przebywać z druga osobą i czuje, że ta druga osoba chce tego samego. W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
#1044 |
Rozeznanie
|
Panna_Migotka_ - moja miłości
![]() ![]() joyeuse <3 Toogether93 - kolejnych tysiaków miśku ![]() ___ Naćpałam się nadzieją, a teraz rzygam. Dla mnie już nawet nie jesteś człowiekiem, tylko odbiciem w lustrze z pustym spojrzeniem. Siedzę tutaj z kubkiem gorącej czekolady, przy ulubionej muzyce, z kochanym psem na kolanach, w ciepłym pokoju i uświadamiam sobie, że czegoś mi brakuje. Może to i próżne, ale brakuje mi Ciebie. Dzień po dniu zmieniałeś mnie przez swoje nakazy i zakazy, a teraz odchodzisz mówiąc "Nie jesteś taka jak kiedyś.." To był dopiero początek. Do końca nie chciało mi się wracać nawet myślami. Lepiej mieć w sercu ranę, czy kamień zamiast serca? Świat zapisze ludziom w testamencie jedynie piekło. Chciałam kupić niebo na wyprzedaży, a zamiast tego dostałam garść żalu i kryształowe łzy. Trzymaj się zasad ale tylko tych, które samemu sobie ustanowisz. Najpiękniejsza kreacja dla kobiety - ta uszyta igłą pożądania oraz wyobraźni mężczyzny. Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2010-01-30 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Rozeznanie
|
A serce więzione w przyciasnej klatce żeber martwieje.
Słodka w kradzionych spojrzeniach nieśmiałość ![]() Szczęście to harmonia wewnętrznych demonów ![]() Jacyś ludzie mówią, że zmierzam do klęski. To nie prawda. Mam dożywotnie pragnienie życia! Czasami to, co najbardziej prawdziwe, dzieje się tylko w wyobraźni. Oglądając się wstecz możesz przegapić własne życie. Ja to wiem, inni też, marne ciacho z Ciebie jest :P niedostępna prawda, ukryty sekret, mała tajemnica. Ty. wszystko bym dla niego zrobiła. byłabym grzeczna ... przez chwile. Najwyraźniej z normalnością nam nie do twarzy. Zmarnowaliśmy świt. A tego nie wybaczy nam żadne niebo. chłodne dni są po to, żeby przytulać się do ciebie.
#1046 |
Raczkowanie
|
joyeuse
__fallen Angel__ jednaZwielu dziękuję. ![]() ![]() Toogether93 ![]() wypaliłam się emocjonalnie. i chyba bardziej wkurza mnie nie to, że jesteś z nią, ale to, że nie mogę Ciebie mieć. stan pomiędzy słoneczną Kalifornią, a lodowatym krańcem Arktyki. traktowaliśmy to jak fatamorganę, chwilowe delirium umysłu.
Edytowane przez envious Czas edycji: 2010-01-30 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Raczkowanie
|
` Serce obawia się cierpień [...]
Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia... Miłości trzeba szukać wszędzie,
nawet za cenę długich godzin, dni, i tygodni smutku i rozczarowań.
#1048 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() i życzę tak samo cudownej weny w dalszym tworzeniu ![]() ______________________
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-01-30 o 18:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Raczkowanie
|
leżeć na ulicy i patrze w gwiazdy. <3
w filiżance kawy szukam kolorów życia ! karmelowe sensacje ;] po prostu lubię w nocy siedzieć na schodach i myśleć, tak w zupełnej ciemności.. chłopiec pocałował dziewczynę w pogiętej koronie.. w planach jest spacer po tęczy ;] nie palę. ale jeżeli zobaczysz mnie z papierosem to będzie znaczyć , że nie mogę sobie z czymś poradzić.. miał szalone linie papilarne i palił popularne.. pamiętam. Jeśli wczorajszy dzień zaślepia Ci oczy, przyniosę Ci jutro <3 te najgorsze szare ulice, bez Twoich śladów ! ta fatalna iluzja, gówniana fatamorgana. stoję przy oknie i widzę, jak Ty całujesz ją !
#1050 |
Zadomowienie
|
mandarynka, Toogether93-
![]() ___________ Szczęście to ta chwila co trwa. śmierć jest spojona, łatwa. życie jest trudniejsze. wiem czego chce.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.