|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
ingrid sliczniutka ta twoja Lenka
![]() kancia a no siedze jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3272 |
Rozeznanie
|
Witam Mamuśki
![]() Wpadam na chwilkę , wrzucam obiecane fotki. Nie nadrobiłam Was, raczej nie dam rady. Z czasem wypracuję z Agatką i Maciusiem rytm dnia, to łatwiej mi będzie znaleźć czas dla Was i dla siebie. Narazie pocę się świnia, wk... mnie teściowa, bo codziennie łazi ![]() ![]() Dzieciaczki słodziutkie, kra kra dla przeterminowanych i dla Tych, co chcą już rodzić. ![]() Lenka i Maciuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Zakorzenienie
|
Ingrid piekna masz laleczke
![]() Gosbaj i Bardotka ![]() ![]() Ja dzis robie zeberka tzn juz sie robia frytki i kalafiorka ![]() Ogolnie tesciowa mnie dzisiaj opierdzielila za to ze przypomnialam jej o tmze jej syn ma imieniny ![]() ![]() ![]() Addicted tak Maciej ![]() ![]() Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2010-01-30 o 13:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3274 |
Zakorzenienie
|
joli no slicznosci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Zadomowienie
|
O matko jak mnie tu długo nie było...
![]() Wróciłyśmy wkońcu. Mała spi, ale podejrzewam, że niedługo, a tu do nadrobienia od 66 strony!!! ![]() Wrażenia z porodu bezcenne ![]() ![]() A mój aniołek, to powiem wam, będzie kiedyś miss Polski! Albo nawet miss świata. Jest taka śliczna, że śliczniejszego dziecka nie widziałam. Buziaki kochane, dzięki za pamięć i gratuluję innym rozpakowanym! |
![]() ![]() |
![]() |
#3276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3277 |
Rozeznanie
|
hmmm
wy tu o przytulankach i okresach a ja jeszcze po oporodzoe krwawie. wlasnie sie wystrazylam ze moze za dlugo, bo to w niedziele beda 4 tygodnie... ...... z innej beczki. skad wiedziec, ze karmienie jest ustabilizowane. ja hce juz odciagac i dawac smoka, bo mala strasznie kaprysi, ale sie boje...
![]() |
#3278 |
Zakorzenienie
|
Addiced MAaiuś rosnie jak na drożdżach
![]() ![]() Ingrid śliczniutka ![]() Joli dzidzia kochana a jaka jescze różówiutka ![]() ![]() Piotruś skończył 2 dni temu miesiąc to się chwalę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3279 |
Zakorzenienie
|
Witajcie mamuśki
![]() Dwa dni męczyłam się z brakiem internetu ![]() ![]() Jestem w miarę na bieżąco bo oczywiście nie wytrzymałam i czytałam Was z telefonu ![]() ![]()
#3280 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() siostra tż ma w ten dzień urodziny więc zapowiedziała, że chce prezent w postaci małej Julki ![]() Cytat:
![]() 3maj się tam ogólnie jak w szpitalu? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3281 |
Raczkowanie
|
Bardotka
![]() ![]() Ingrid - mała śliczna ![]() a co do seksu to ![]() 6 tygodni starcza na wygojenie się i wtedy można śmiało... i nie ma znaczenia czy jest sn czy cc. ja w każdym razie nie będę ryzykować ![]() Joli i Addicted - śliczności ![]() ![]() Kalka - pochwal się tą swoją pięknością Zebra - to 100 lat dla Piotrusia ![]() ![]() ![]() Ja się mogę na razie pochwalić porównaniem brzuchola i skończonym pokojem dla Frania ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale tutaj cisza pewnie wieksozsc oglada pilke reczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudny to i ja się pochwalę niestety nie mieliśmy pola do popisu bo wynajmujemy, więc tapeta i lampa okropna :/
![]() ![]() |
![]() |
#3284 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja tak z doskoku podczytuję ![]() Gratuluję wszystkim mamusiom no i trzymam kciuki za wszystkie mające zamiar się zaraz rozpakować. A pamiętacie ja w sobotę tydzień temu pisałam, że w niedzielę chcę urodzić? No, to może i nie urodziłam w niedzielę ale wszystko zaczęło się w niedziele a urodziłam w poniedziałek rano ![]() W załączeniu przesyłam fotkę naszej Kluseczki z nowym przyjacielem ![]()
![]() |
#3285 |
Zakorzenienie
|
ZEBERKO no sliczny piotrus
![]() patka no coz powtorze sie slicznia niunia ech jak tak patzre na zdjecia to konkurencja jest i to niezla ![]() ![]() stripi pokoj uroczy ja uwielabiam roz wiec mi sie strasznie podoba ![]() xmila no pokoik ekstra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3286 |
Zakorzenienie
|
Strippi rozow bardzo
![]() ![]() Patka no piekna masz corunie ![]() Pysiamn podrasowalam Ci troche ranking a coo... i znowu jestes na pierwszym ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3287 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzieciaczki
![]() Zebciu, Patka, Joli ![]() ![]() ![]() Patrze na takie slodzinki .... i aż mnie skręca ...że moja jeszcze w brzuszku ![]() Asiuulka89 dziekuję za gwiazdeczki i komentarze ![]() Jednak nie chce gry nie fear .... Niech wygra kto ma wygrać....zacięta walka znowu jestem na 2 pozycji ![]() Ehhhhh ale jeszcze jtroooooo się liczy :P niech się dzieje wola nieba ![]() xmila pokoik pieknyyyy ![]() ![]() stripi też fajnie ![]() ----------------------------- hihi a u mnie prognoza meża chyba sięnie sprawdziiiiiiiii lalalalalalala ![]()
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2010-01-30 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3288 |
Raczkowanie
|
Dzięki za komplementy
![]() Franio na sam początek chyba i tak się "wprowadzi" do naszej sypialni, a potem zobaczymy ![]() Strippi super pokoik, taki różowiasty ![]() Może następny uda mi się w takiej kolorystyce urządzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3289 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na fotki ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3290 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki, ja tylko na chwilke....nadal walcze z przeziebieniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3291 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no i jest jeszcze jedna kwestia. mi na poczatku karmienia idzie z piersi wodotrysk i liwia sie bardzo krztusi, lyka powietrze, masakrycznie ulewa. moze z butelki byloby dla niej lepiej.
![]() |
#3292 |
Zakorzenienie
|
niunie śliczne ech korcicie dziewczyny no
![]() widzę, ze motyw Kubusia w wiekszosci pokoików ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karmienie butelka, jest moim zdaniem, troche ryzykowne. Bo na dluzsza mete nie uda Ci sie sciagac tyle ile Liwia bedzie potrzebowala (pokarm zacznie zanikac itd). Wiadomo, ze nie stanie sie to juz po jednym karmieniu, ale lepiej jej nie przyzwyczajac, ze mozna latwiej sie najesc. Z biegiem czasu nauczy sie szybciej lykac i problem sam zniknie. Takie malutkie dzieciaczki naprawde z dnia na dzien coraz sprawniej jedza, szybciej lykaja i szybciej sie najadaja. Trzymam kciuki za pomyslne karmienie. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3294 | |
Rozeznanie
|
jejku dziewczyny jak mnie tu dawno nie było! tzn czasem bywałam ale nic a nic nie pisałam.. jakoś tak weny brak, a do komputera siadam tylko jak pokarm odciągam. tak z laktatorem przy cycku sobie was podczytuje co by mi czas szybciej zleciał
![]() Cytat:
co zaś do odciągania, to ja przeszłam na to już dawno temu. wierzę, że mimo to pokarmu będzie coraz więcej, bo głodomorek ma coraz większe potrzeby... ale przyznaję, że od początku troszkę dokarmiam butelką co by mój maluszek łakomczuszek nie chadzał głodny. na razie udaje mi się odciągnąć ok 100ml, no max bardzo rzadko 150, a on tak na jedno karmienie tyle wcina!!! a odciąganie dla mnie jest akurat bardzo komfortowe. dziś mogłam wyskoczyć na zakupy wiedząc, że tż zajmie się łakomczuszkiem. no i czasem w nocy jak już nie mam siły wstać, to tż karmi maluszka. wyciąga odciągnięte mleczko z lodówki, wkłada na chwilkę do ciepłej wody i gotowe.. a ja mogę smacznie spać dalej ![]()
![]() |
#3295 |
Rozeznanie
|
Cześć Mamusie.
Weszłam na wizaż popołudniu, ale dopiero teraz trochę przeleciałam. Widziałam całe stado ślicznych bobasków ![]() Pysiu może wyrobisz się do 24 i spełnisz przepowiednię męża. Bardotka mam nadizeję, że lekarze nie będą zwlekać tylko dlatego, że jest weekend. Idę pośpiewać Olafkowi.
#3296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też już pisałam że kuszą ...i nas skręcaaaaa ![]() ![]() Ale dobrze niech się chwalą takimi CUDAMI ![]() ![]() Cytat:
![]() A i widać zainteresowanie braciskza bo chyba braciszka trzyma za paluszek ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3298 |
Zakorzenienie
|
fleurdelacour mój mały n początku też nie dawał rady mojej mleko fontannie... ale byłam cierpliwa, troszkę wymasowałam pierś przed karmieniemi i wycisnełam trochę pokarmu i karmiłam.
A teraz ![]() ![]() Eudaimonia tak mi się przypomniało w szpitalu jak odciągałam dla małego pokarm.. nie wiem skąd mam tyle szczęścia ale mogłabym 3ech Piotrusiów nakarmić... Przynosiłam pielęgniarom dla małego po 150 na zawołanie i w 5 minut... a dałoby się więcej ale nie chciałam jeszcze bardziej pobudzać laktacji ![]() Dziękujemy za komplementy oczywiście ![]() Xmila brzusio piękny ![]() ![]() Strippi i tak bardzo ładnie to wyszło- zwłaszcza jak na ograniczone możliwości ![]() Patka córcia słodka i pulchniutka ![]() Malinka ale się nie mogę napatrzeć na włoski małego ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-01-30 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pysia, dzięki za info ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3300 |
Zakorzenienie
|
Bardotka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
![]() Gosbaj za Ciebie również, żeby się w końcu rozkręciło ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-01-30 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.