![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 cz. XIII :) wątek bossów!
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Eee zart?
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=ZULX_hBgXS8 rozwalil mnie ten chlopczyk xD wspolczuje jego zonce;D |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
Nudy! :/
#844 |
Zakorzenienie
|
w calowaniuuu... ;d
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
Zagrajmy w kalambury na kurniku ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale moj tz i tak najlepiej calujeee ;D tamten to byly poczatki ;DD moj tz to tak mnie podsysaa ze nie wiem ;D uwielbiam to ;D albo jak mnie skubie mmm... ![]() Jaka to psita, jeczy ze nudy a grac jej sie nie chce ;D Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-01-30 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
Hm ja w sumie z pierwszych pocałunków jakoś nie pamiętam za wiele, bo zazwyczaj jakoś na imprach czy coś ;d
pozniej byl taki chlopek z którymś jakby się trochę motałam i na imprezie zaczęlismy sie calowac, ale to taki antytalent byl ![]() później już trochę lepiej bywało, aż do takiego momentu... mój_nie_mój! haha ;d troche wypilam w sumie tylko wtedy, bylismy w takim zaj***stym mscu grupka i my sie odlaczylismy i patrzylismy na wode ;d i tak sie zaczelismy przepychac na zarty no i mnie zlapal w koncu i pocalowal, ja nie protestowalam ![]() na początku takie muśnięcia, a później akcja, jejuu idealnie sie zgralismy ;d tak wymiatal jezorem ![]() no a później to znów na impreza, raz z kol z kl ;d dla mnie średniaczek, a jemu się podobno bardzo podobało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
FUUU SLIMOOOOKIII :ppp!!!! Ej ale wiesz, na poczatku mojego zwiazku moglam sie z tz calowac z 40 min jak nie wieeeceej i tak tez bylo, a teraz tego nie ma ... Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-01-30 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
haha a jeszcze nikomu nie powiedzielismy ze idziemy i nas szukali ;d a jak juz znalezli to podgladali iiii wszyscy mysleli ze cos wiecej, bo w takich krzakach pozniej lezelismy
![]() własnie sie zastanawialam jak to w takich dluzszych zwiakach ;> czy np. takie całowanie sie nie nudzi i nie staje sie rutyna? i w ogole czy nie chcialoby sie czegos nowego sprobowac a nie tak ciagle ten sam ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heheh ;D Ja tez bym podejrzewala ze cos innego i w ogole ;DD U mnie wygladalo to tak Kocham Cie: wypowadane bylo przynajmniej raz na godzine ![]() Mile slowka: kotku, przytulanko, skarbenku, sloneczko, slicznoto, bylo caly czas, az wkoncu sie wkurzylam i zapytalam tz czy nie moglby choc raz powiedziec do mnie po imieniu ;d Calowanie: godzinaaaaaaaamii Buziaki: wszedzieeee i zaaawszee Przytulanki: wprost oderwac sie od siebie nie moglismyyy Spacery: zawsze za reke, zawsze przytuleni Teraz jest tak Kocham Cie: wypowiadane raz w tyg Mile slowka: czasem sa Calowanie: jak jest milo i romantycznie lub sex ;p Buziaki: dalej sa takie jakie byly :P Przytulanki: jakies tam sa ;] Spacery: nie koniecznie juz za reke :P Nie zaluje ze nie jest tak jak kiedys. Teraz te slowa, gesty maja jakas wartosc. Kiedy tz powie do mnie Koteczku, rozczulam sie ... Bo teraz nie jest to dla mnie codziennoscia tak jak kiedys. Ze slowem "Kocham Cie" tak samo, kiedy je uslysze to ciesze sie jak dziecko i od razu taki buziak jeeest ![]() ![]() ![]() Aaaah i jeszcze jedno, teraz tz kiedy mnie pocaluuuje mam takie motylki w brzuszku ![]() Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-01-30 o 20:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
ja to w ogóle nie wiem czy bym wykrztusiła z siebie 'kocham cię', a jak już to raczej po długiiiim czasie ;d a takie kotku/misiu/skarbie czy coś to mnie śmieszą i jakoś bym nie mogła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
a dla mnie idealnym pocalunkiem bedzie ten z dresem.. czuje to..
![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- no mam to samo;d
![]() |
#856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale uwielbiam jeszczeee jak mowi do mnie Żonko, uwieeelbiam po prostu ... MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZOOOO OOOOOOOO slyyyyyyyyyyszeeeeeee goooooo ;DD Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-01-30 o 20:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
Kiedy mu slimaka zapuscisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Kredzia, ja tez Yaz biore, praktycznie od marca, ale 10 lutego bedzie "rocznica" wystawienia pierwszej recepty. Jakby cos, to wiesz, pytaj
![]() Z reszta skad ta zmiana? Kiedys jak mowilam o tabsach, to mowilas, ze nie chcesz brac, zeby sobie nie popiepszyc w organizmie czy cos takiego... ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
![]() Też kocham żonko. Mój mówi jescze do mnie: kiciu, kochanie, kocie (moja mama smieje z tego), laleczko, perełko, cycuś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Wyczaiłam super spódniczki, jejeje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
'Kocie' fajne
![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-01-30 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Lily poka jakie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Była u mnie przyjaciołka, ale sie wysmialysmy, hahahaha! Ze wszystkiego...
Byłam u ortodontki, prawie 100 za naprawe aparatu ![]() ![]() Byłam też w Tesco, kupiłam na pasażu kolczyki- motory i dwie spineczki do wlosow: jedna szara w truskawki, druga taka mniejsza w szkocka krate, bedzie fajnie wygladala do moich nowych rajstopek ![]() Jutro kulig ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
Z tymi okresami to roznie, ostatnio tż mnie prawie nosił, bo ja tak cierpialam, bolało i sie lało przeokrutnie. Nie wiem czy mi sie cyce powiekszyly, moze troszke, chyba mam tez ciutke wiekszy apetyt ogolnie... ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- A nie przelicytujesz mnie? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez Nanusiaaa Czas edycji: 2010-01-30 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
Lily- masz aparat ruchomy? ;>
no co tyyy nie przelicytuje ;dd |
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no bo ona robi w takim klubie 'warka' i ten klub ma podpisana umowe z warka ze musze w piatek i sobote piwo sprzedawac wiec robi w niedziele. a po drugie to juz mamy ferie takze gitara ![]()
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hymn pakerow ;D http://w14.wrzuta.pl/audio/3mw5HG4yqCV/max_gajner_2005 http://artaszes.wrzuta.pl/audio/93Z8YUhRHkA/kury_-_chryzantemy_zlociste Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-01-30 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
zaraz pokaze.
mam taki sciagany, 2,5 roku druty,a pozniej plytki takie zeby sie nie rozjechalo i od 2 lat je nosze ale ostatnio zadko i wpadly miedzt materac,a deske z lozka, lozko chyba "hopkalo" i sie gorna plytka zlamala... |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item897707930_...age_38_40.html
kur wa juz ktos przelicytowuje mnie!!! druga w sklepie widzialam, w house, czarna, z pasem w kropki, zawiazanym w kokarde!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.