|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
A ja mam dziś podły humor.
Głodna jestem, czy co? Seksu mi się chcę??? Ale udusiłabym dziś TZ-ta
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
hej kochane..
pamietacie mnie jeszcze? nie mam czasu was nadrobic, ciagle mam dola i caly tydzien siedzialamm w pracy do 22-giej 23-ciej dzisiaj tez siedze od rana... ![]() zabijam mysli o aniolku... buzka, caly czas o was mysle
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile tygodniowo godzin pracujesz??? bo godziny pracy masz nietypowe ![]() Byłam z psiakiem sie powyglupiac ))ps dzis na słodko zyje pierdziu jeden dzien w tygodniu musi byc perfidnie oslodzony
|
|
#214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
tż cos przeskrobał? to niech odkupuje winy i za sex niech sie zabiera
|
||
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tak zupełnie bez powodu ![]() ![]() Aniu czekamy na Ciebie |
|
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
a no jak bez powodu to tez sie należy
|
|
|
|
#217 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A Ty pamietaj, ze praca nie zawsze jest dobrym rozwiazaniem - mam na mysli, gdy spedzasz w niej wiecej czasu, szukajac tam ''zapomnienia'' ... Trzymaj sie ![]() Cytat:
Moj czeka niecierpliwie, bo okazalo sie ze dzisiaj wyjezdzam juz do domu Ale z sexu nici bom @ dostala ... Pierwsza normalna na tabsach Jeszcze tylko jeden egzamin za tydzien i mam wszystko w
|
||
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
Cosmaaa dobry koń to i po błocie.... nie wiesz???
![]() Anulka trzymaj się tam kochana! My tu będziemy czekać na ciebie! Mam nadzieję ze praca ci w tym pomaga chociaż....
|
|
|
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Lady ten mały jest przesłodki, normalnie ja tez takiego chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! Ja tak jak Ty kocham króliczki i na pewno jeszcze baranka będe miała, chociaz moja mama się buntuje, bo z jednym jest kłopot jak sie gdzies jedzie, ma rację, ale i tak kiedyś kupimy baranka, oe sa przesłodkie!!!!!!!!!!! ten wielki tez piękny, ale mniejszy jest słodszy
![]() Co do wychowania to u nas jest to samo, mąż ma twardszą rękę,i w dupkę tez dał nie raz i nei dwa łobuzom,ja tez czasem spamiętałam, ale jestem ta dobra jeśli chodzi o wychowanie Oli to jest tak samo i z malutkiem będzie na pewno tak samo![]() Anulko wracaj do nas kochana!!!!!!!!!!!!!! i nie pracuj tyle, wiem, ze Ci to pomaga, ale kochanie zajedziesz się!! Tak nie można!!! Musisz dbac o siebie!!!! A jak się czujesz??Byłaś na kontroli u lekarza???? Ściskam Cie mocno
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-01-30 o 16:31 |
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Pojadłam obiadku (kurczak curry z ananasem
) i mi złość przeszłą![]() ale jestem tak najedzona, ze muszę odpocząć przed małym dżigu-dżigu (jak to mawia małż)
|
|
|
|
#222 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Slonca moje kochane! dziekuje. ja caly czas w pracy.... mamy oddanie projektu, juz mi sie chce wyc ze zmeczenia, ale ja taka jestem nei zostawie moich wspolpracownikow w potrzebie. Macie racje nie do konca mi ta praca pomaga.
Kochane wszystkie jestescie. Ja caly czas krwawie ale w przyszlym tyg znowu pojde do lekarza... jestem z wami myslami i pracuje dalej.... moze dlatego dzidziusiowi sie nie udalo bo ma mame pracoholiczke ?? ehh.... caluje i obiecuje was nadrobic niedlugo. ogladnelam wszystkie zdjecia brzuszkow na szybko, piekne, i w ogole brakuje mi was bardzo /
|
|
|
|
#224 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
I ja melduje się na 4 części ![]() Strasznie dużo naskrobałyście i ciężko mi się nadrabia, ale podołałam ![]() Powiem wam że strasznie się mecze ostatnio i padam jak śledź bardzo szybko. Kochane moje co do zgagi to w pełni was rozumiem, mnie też męczy strasznie, ostatnio nawet kupiłam sobie mleczko na zgagę w aptece, w ciąży można stosować i powiem wam że jest naprawdę dobre. Moja mama mi poleciła, powiedziała że ona całą ciąże brała bo takie zgagi miała. Co do ruchów dzidzi to też odczuwam, różnie się to objawia. Czasami są to bąbelki, czasami takie łeskotanie od środka, a czasami ułoży maluszek ułoży się tak że coś mnie strasznie uciska z lewej strony. A dzidzia uwielbia tamto miejsce i często się tak układa, ale znalazłam sposób na niego ja się wtedy kładę na przeciwnym boku co by w drugą stronę troszkę przepłynął ![]() Kochane chciałam powiedzieć że cudowne macie zwierzątka Aniu pamiętamy tu wszystkie o Tobie, kochana tylko proszę Cię nie przepracowywuj się, dbaj o siebie. Ty jesteś najważniejsza! Kochana trzymaj się cieplutko i wracaj w pełni do zdrowia Buziaczki kochane |
|
|
|
#225 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie dziewczynki!
chwalicie się pupilami to i ja nie będę gorsza i pokazuję Wam moją zgraję ![]() po kolei: na pierwszym zdj od lewej Psota(w tym roku kończy 20lat, serio!) i córeczka Posty, Lucyna , na drugim zdj Łatka, pies zabrany z ulicy bo jakiś kretyn wyrzucił ją z auta,na trzecim zdj Alma, kundelek ze schroniska, oprócz nich mieliśmy jeszcze jedną koteczkę Maję ale nam się zagubiła, psiurkę Dianę ale musieliśmy ją uśpić w sierpniu ubiegłego roku bo była już stara i strasznie chora i chomiczka Edzia który odszedł od nas w czerwcu bo przyszła już na niego pora niestety ![]() moje zwierzątka możecie sobie obejrzeć też na moim kanale na youtube ![]() http://www.youtube.com/watch?v=If8UMVdgBZE a tutaj filmik który zrobiłam po śmierci naszej ukochanej Dianki http://www.youtube.com/watch?v=WRMLH1kusUA ale się rozpisałam mam nadzieję że u Was wszystko ok, nie byłam w stanie jeszcze wszystkiego przeczytać, wątek rozwija się tak szybko
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny oszalały... tyle stron, kiedy ja to nadrobię??? no nic pomału zaczynam lekturę...
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry;]
nie ma to jak miec wolne i juz wstac
|
#228 |
|
Zadomowienie
|
no cześć, ja też już na nogach, bo TŻ polazł na uczelnię. W wieku 30 lat zachciało mu się studiów
![]() powiem wam, że te wasze zwierzątka są śliczne. Scio, twój kotek jest zabójczy, mój by się tak nie odważył na choinkę wejść, jest trochę ostrożny. A jak stroszy się tak jak wasz to mówimy że robi owcę Królik Lady jest przefajny, normalnie taka kuleczka mniam. Zwierzaki górą.Carol, przykro mi słyszeć, że zgaga cię męczy. Ja w życiu zgagi nie miałam, nawet nie znam tego uczucia, ale słyszałam że nic przyjemnego. Ja mam mdłości, odrzuca mnie od wszystkiego prawie. A dzisiaj mam ochotę na rosołek mamusi, jest najplepszy na świecie, powiem żeby mi przywiozła. Ok, wedle zaleceń idę się położyć. Trzymcie się, może później jeszcze wpadnę zobaczyć co tam naskrobiecie. |
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
metropolitan to mamy ten sam problem:P tez sie obudzilam jak TŻ na uczelnie jechał. Hihih musze sie pochwalic, że jakoś tak nauczył się robić mi herbatkę zawsze rano
![]() Zmierzyłam dziś temp w koncu i umiescilam na skarbmamy ![]() Dostalam zaproszenia, ale nie wiem od kogo... katekiss i monia monkowska?
|
#230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mogą Ci pomóc w ustalaniu szczytu
|
|
#231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry, Was Laseczki mężczyźni budzą, a mnie córka
Śniadanko itpCytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no dziewczyny, skacze po necie... nic nie robiac poza czytaniem jakis pierdół. powinnam sie zmobilizowac i zaczac cos z praca mgr... a tu lipa.
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Mertopolitan nasza Niuta nie zna granic. Włazi najwyżej jak się da, a potem albo czeka żeby ją zdjąć, albo spada. A teraz atakuje swoje łapy, mam nadzieję, że z wiekiem zmądrzeje
|
|
|
|
#234 |
|
Wtajemniczenie
|
Marlenko ja właśnie na tamtym forum dowiedziałam się, że ze mną jest ok. Mimo, że z badań też wynikało iż wszystko w porządku, ale czasem człowiek ma takie głupie myśli. Nic to trzeba trafić na odpowiedni moment szczytu.
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DD Każdej z Was życzę, abyście mogły stwiedzić że tempka nie spada i niech ta adrenalina trwa ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- pepus a powiedz mi jeszcze o co chodzi z tą kategorią i jak się ją ustawia??? |
|
|
|
|
#236 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny - dopiero Was znalazłam a już myślałam że się zgubiłam.
Polowałam na którąś z Was na www.skarbmamy.pl ale nie mogłam upolować ![]() Na szczęście udało mi się wyszukać linka do kolejnego forum i już od razu mi lepiej. Po za tym coś mi się na wizazu stało bo poznikało mi bardzo dużo tematów w których pisałam - Wam też sie tak zrobiło, czy może ja coś kliknęłam lub dostałam jakąś karę????
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- ps i znalazłam o co chodzi z tą kategorią
|
|
|
|
|
#238 |
|
Rozeznanie
|
Już klepnęłam
![]() O jakiej kategorii mówisz?
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
jak weszłam na listę koleżanke to przy każdej jest staram się o dziecko, lub tylko obserwuję lub nie określono i byłam ciekawa co to za oznaczenia. A jak weszłam na kartę cyklu, żeby wprowadzić swój ostatni wykres to właśnie tam się określa
|
|
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Dodałam już wykres listopadowo-grudniowy http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu?r=650 Aha jak któraś dostanie zaproszenie od elleth to znaczy, ze ode mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

Zosienka jest juz z nami

pierdziu jeden dzien w tygodniu musi byc perfidnie oslodzony

czekamy na Ciebie

) i mi złość przeszłą
Ja sie nie czuje 

Mogą Ci pomóc w ustalaniu szczytu 
Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...
Już 28 cykle staramy się o dzidziusia