|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5971 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
kochana,
kabelek ![]() ![]() ![]() może jak wrocę z pracy, to juz bedzie na mnie czekać... w co szczerze wątpie ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Misiu, pokażę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() cesarka to pikuś ![]()
![]() |
#5972 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5973 | |
Zakorzenienie
|
Misia dzieki
![]() Ja do 12 mam dzien lenistwa ![]() ![]() Wczoraj bylam zla , sliczna zima wyciag narciarski w wiosce dziala ![]() Mielismy impreze pod wyciagiem od 18 do pozna w nocy a ja nie moge na nartach jezdzic ![]() ![]() ![]() Bylismy tylko od 18 z mala , zeby sobie pojezdzila , a ja stalam jak ciolek ![]() ![]() ![]() ![]() Bo chyba jeszcze nie wolno mi jezdzic ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- ale moja dziewczynka miala 62 cm dlugosci ![]()
![]() |
#5974 |
Zakorzenienie
|
Aniu,
będą będa ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- ło matko ![]() ![]() moje maluchy też tyle mialy... ale jak skończyly po 3 miesiace ![]() ![]()
#5975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wszystkie ciuszki byla za male ![]() ![]()
![]() |
#5976 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć,Kobietki
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ..wczorej piliśmy za to, że niby nie było za co pić ![]() czuję się nieźle, ale nurtuje mnie pytanie,z którym powinnam poczekać do jutra, ale chyba się zniecierpliwiłam, więc zapytam, i może ktoś coś/jakiś pomysł podrzuci.. ..lekarz kazał mi do zwalczania bakterii dorzucić Nolicin ..google mówi, że to nie tyle antybiotyk, co "chemioterapeutyk", a ja nie wiem, czy to nie gorzej.. ..substancja aktywna:norfloksacyna, lek "się nie lubi" właśnie z kwasem acetylosalicylowym, prod.mlecznymi i wszelkimi minerałami.. nieprzezornie zaczęłam go zażywać,a dopiero potem pomyślałam, że trzeba było zapytać.. ![]() ..no ale doleczyć i tak się muszę, więc tak czy siak.. ..no i również z tego powodu miałam dół, bo już człowiek sam nie wie, i tak źle, i tak niedobrze.. ![]() ..czy ktoś może ma pomysł, czy zażywanie tego specyfiku(teoretycznie 10 dni, więc skończę niecałe 2 dni przed op..)może obiektywnie dyskwalifikować mnie do op. w termine..? ..wiem,że dr muszę spytać, ale spytam jutro wieczorem, jak choć wyniki będę miała, czy inne sprawy są o.k... ..ale jeśli coś wiecie lub podejrzewacie, na temat tego leku, to proszę o pomoc.. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ..taka miła, ciepła atmosfera bije z tych zdjęć..taka jakby atmosfera dobrej zabawy, i to jest fajne, takie wyjątkowe ![]() ![]() ![]() Cytat:
..tzn.,chodzi mi o uskutecznianie różnych ćwiczeń na czterech łapkach, wymachy/podnoszenie nóg i takie tam.. ..bo ja w mnożenie kalorii na zdeptywaniu stepperka przestałam się bawić już jakiś czas temu, ale jak mam trochę czasu, i ochoty, to sobie na macie domowy Pilatesik z książką ![]() ![]() ..i interesuje mnie, jak z tego typu ćw.. ..tzn., wyobrażam sobie, że te, co na plecach, to się każdy po sobie domyśli, kiedu będzie "na siłach"..ale jak z tymi w podparciu na czterech? ..bo to jest niby nie takie wielkie, bo "naturalne" obciążenie..no ale jednak jest.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5977 |
Rozeznanie
|
..Happy..miło Cię poznać
![]() ..taka miła, ciepła atmosfera bije z tych zdjęć..taka jakby atmosfera dobrej zabawy, i to jest fajne, takie wyjątkowe ![]() ![]() ![]() Az sie wzruszylam.Dziekuje z calego serducha. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5978 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=macerata;16849014]Cześć,Kobietki
![]() ![]() ![]() ..a mnie interesuje, kiedy można się na "czworakach" na rękach oprzeć..? ..tzn.,chodzi mi o uskutecznianie różnych ćwiczeń na czterech łapkach, wymachy/podnoszenie nóg i takie tam.. ..bo ja w mnożenie kalorii na zdeptywaniu stepperka przestałam się bawić już jakiś czas temu, ale jak mam trochę czasu, i ochoty, to sobie na macie domowy Pilatesik z książką ![]() ![]() ..i interesuje mnie, jak z tego typu ćw.. ..tzn., wyobrażam sobie, że te, co na plecach, to się każdy po sobie domyśli, kiedu będzie "na siłach"..ale jak z tymi w podparciu na czterech? ..bo to jest niby nie takie wielkie, bo "naturalne" obciążenie..no ale jednak jest.. ![]() Wiesz co w sumie nie wem , bo cwiczyc zaczelam dopiero po 4 tyg. i to tylko cardio i brzuszki Musze przyznac ze to do latwych rzeczy nie nalezalo ![]() ![]() W podpoze przodem da sie cwiczyc ale nie silowo , przynajmniej na poczatku czyli np. jak masz podopr przodem i uniesienie nogi prawej ( wyprostowanej w kolanie w gore ) to sie da ![]() ale rownoczesne ugieciem rak w stawach lokciowych ![]() Przynajmniej nie na poczatku, ale z czasem bedzie ok ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Mam takie pytanko ![]() Jestem 2 miesiace po op. normalnie juz mnie nic nie boli , ale czasami mam cos takiego jagbym miala zakwasy w mm. piersiowym , mial ktos cos takiego ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-01-31 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#5979 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5980 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=pysia222;16849290]
Cytat:
![]() Ja mam tak do dzisiaj w mojej naprawianej .Wysłałam Ci zaproszenie Pysiu żebyś mojego pysia mogła poznać ![]() ![]()
![]() |
#5981 |
Zakorzenienie
|
dzieki
![]()
#5982 |
Raczkowanie
|
Dodałam dzisiejsze świeże fotki , przy okazji jest tam małe pytanko do Was ,zapraszam
![]() ![]()
#5983 |
BAN stały
|
zmykam dziewczyny .....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wpadne pózniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5984 | |
Raczkowanie
|
To ja dziękuję Tobie i innym za tak szybką akceptację
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5986 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..nawet nie wiedziałam,że tak można.. ![]() ..będę musiała w przyszłości wypróbować.. ![]() ..he, nie wiem, jak Misia, ale ja to taki raczej nie dowiarek jestem.. ![]() ..i tak na słowo.. ![]() ..no nie wiem.. ![]() ![]() ![]() ![]() ..Skorpion7 ![]() ..Ty taką subtelną kobietą się wydajesz ![]() ..ale te wszystkie bestie wokół Ciebie.. ![]() ..na pierwszy rzut oka widać, że co jedno to bardziej "charakterne" ![]() ..więc i Ty z pewnością "babka z jajami" musisz być.. ![]() ..żeby dać sobie z tymi "osobowościami" rady.. ![]() ![]() ![]() ..choć przy takiej różnorodności, to na nudę raczej nie narzekasz ![]() ![]()
![]() |
#5988 |
Zakorzenienie
|
dzieki -tylko najpierw musze sie zebrac do kuchni
![]() ![]()
#5989 |
Rozeznanie
|
happy , horo , skorpion - super duza rodzinka...3 dzieciaczkow... podziwiam...
witam w niedziele.... Ja mam 2 dzieci synka i coreczke (parka) i styka....dosc tego dobrego... i przy nich czasem nie mam czasu sie podrapac... synek 5 lat a corcia w kwietniu roczek... zaraz wstawie jakies fotki to mozecie zobaczyc... obydwa porody naturalne i koszmarne...
#5990 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#5991 |
Zakorzenienie
|
Kurcze ale tu cisza
![]() ![]()
#5992 |
Raczkowanie
|
U mnie naturalnie i raz dwa . Jeszcze by się córcia przydała do parki , ale nic z tego nie będzie
![]() ![]()
#5993 |
Rozeznanie
|
ja dopiero wróciłam ze spaceru i idę obiadek robić
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- ![]() ![]() ![]()
#5994 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny,napiszcie co wy robilyscie przed op zeby czym sie zajac i nie myslec tylko o jednym,bo ja chyba poszukam jakiegos egzorcysty zelkowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5995 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja póki co mam o czym myśleć - złe wyniki badań ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Horo, kiedy będziesz miała kabel od aparatu? Strasznie ciekawa jestem Twoich usteczek ![]()
![]() |
#5996 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=trelek_;16851052]ja dopiero wróciłam ze spaceru i idę obiadek robić
![]() ![]() Tymi nic nie mow mi sie tez dzisiaj nic nie chce ![]() To moze znajdzie sie jakas dobra dusza na forum , ktora nas na obiad przygarnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie zastanawiam sie czy czegos nie zamowic ![]() ![]()
#5997 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
parka by byla fajna albo braciszek, dlaczego nic z tego? jesli mozna zapytac?
![]() |
#5998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5999 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#6000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc mam nadzieję, ze po powrocie z pracy bedzie juz na mnie czekal ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.