|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
|
|
|
|
|
#4802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Katunia
- trzymam kciuki Cytat:
kazda rzecz jaka ci napisala? Cytat:
![]() ojj biedna trzymam kciuki zebys w takim razie szybko na wakacje gdzies z Tetem pojechala za 2 tyg o tej pomoze bedziemy w samolocie
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
oj strippi- idz Ty w końcu rodzić, bo my już doczekać się nie możemy
![]() no i rozmawialiśmy wczoraj z TZ-em... widzę że naprawde zrozumiał co i jak, obiecał, że już nigdy tak nie zrobi, że teraz powie najgorsza prawde, bo nie chciałby żebym i ja mu tak kłamała... ale powiedziałam mu twardo, ze daje mu ostatnią szanse wiec jak ja zmarnuje to mnie straci, bo ja nie mam zamiaru tak zyc
|
#4805 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Witam Was w niedzielny poranek
Właśnie gotuję rosołek, małż się wyleguje i mnie wkurza, bo co 5 minut mu zwracam uwagę, żeby ściszył telewizor. I jest dobrze 5 minut, dopóki mu się program nie znudzi przerzuca na inny kanał i znów głośno i już tak zostawia. A swoich myśli nie słyszę, uszy mnie bolą. Czy Wasi tż też tak mają czy to tylko mój "niedosłyszący", mozę powinnam go wysłać do laryngologa?A i czekamy dziś jak na szpilkach na telefon od właścicieli, czy dadzą na dziś już klucze (jak się zdążyli wyprowadzić). No to trzymać kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
No a Ty lepiej się pochwal jak to u Ciebie zadziałalo, że są dwie krechy?![]() Cytat:
Cytat:
Dzięki za linkiDurexów żadnych nie miałam, dopiero planowałam kupić, ale zastanawiam się jaki te wszystkie żele mają wpływ na żołnierzyki? Cytat:
Ciekawa jestem kiedy tż sięwspomni o kalendarzu, ale myślę, że już niedługo - bo to zawsze tak jest, że jak coś jest potrzebne to tego albo już nie ma, albo nie idzie znaleźć ![]() No i nie bałam się jeździć na łyżwach bo raz, że przy brzegu a dwa, że u nas lód ma ponad 30cm, nawet blisko 40, więc spoko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
SSR słyszałam, podobno jakiś tam wpływ na plemniki ma, ale nie ma żadnej reguły. Na śluz dobry jest wiesiołek |
|
|
|
#4807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc teraz niech lepiej pilnuje złożonej obietnicy, bo stracic może tak naparwde wszystko. trzymam kciuki ![]() Cytat:
tak w ogole mój TZ wrócił dzis z nocki i zaczał sie do mnie przytulac,szaptac do uszka i przepraszac za wczorajsze zachowanie... bo jak pamietacie jeszcze pzred wyjsciem do pracy zdazylismy pokłócic się o "kółka".Jeszcze mu nie wybaczyłam bo powiedział wczoraj o mnei : wredne babsko zaraz przygotuje mu herbatkę w kubku z przykejonym podstawkiem - może ta kuracja przyniesie efekt za klucze
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Misqa mam nadzieję, ze TZ się naprawi, jak nie to my z nim inaczej pogadamy
![]() SSR za klucze.A ja już po TZ-towym śniadanku
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Scio a ten wiesiołek dostanę w aptece czy w zielarskim?
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() dzis z TZ spalismy do 10. sie w koncu wyspałam ![]() kliwia, Iwka dzięki za rady co do odchudzania. tak bardzo bym chciała aby mu się udało a drozdze wczoraj znalazłamw AH własnie te co wkleiłas. my zakpuy robimy w AH, Digrosie i Lidlu. te sklepy mamy obok siebie. co to braku ochoty przy tabsach, mnie ten problem na szczescie nie dotyczy. mogłabym nawet kilka razy dziennie . z nawilzeniem tez nie mam problemu,a tabsy biorę 3,5 roku. wiec spoko. moze kwestia dobrania?? ![]() a nas kurde wczoraj pech dopadł. pojechalismy z TZ nad morze , pospacerowalismy, wracamy do samochodu a tu dupa.. nie odpala. załapie na 2 sekundy i gasnie i swieci sie kontrolka od akumulatora. do domu wrócilismy na piechote, szukalismy czegos na ten temat w necie , TZ dzwonił do POlski do swojego mechanika. ten kazał mu zresetowac ten akumulator wiec pojechał, zrobił tak ale dupa dalej. samochód stoi teraz gdzies na parkingu a my nie mamy zielonego pojecia co mu jest
|
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
W aptece.
Tylko jak staracie się o bejbika to do owulacji, a jak nie to przez cały czas możesz brać. Bo wiesiołek wywołuje skurcze, co może być groźne w przypadku wczesnej ciąży |
|
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale sobie o wiesiołku poczytałam i widzę, że pomocny na wiele spraw
|
|
#4813 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
SSR my to mamy wiele wspólnego ze sobą ja też gotuję rosołek już mi się woda na makaron gotuje. A mój Tż śpi i budzę go co chwilę bo już zaraz będziemy mieć rosołek bo ja lubię tak wcześnie wcinać tą wodę z kluseczkami :P A on nie może wstać... Nooo i a propos tych cen mieszkań to ceny są takie za rynek wtórny a za nowy trochę tylko drożej. Więc jak wkurzę się i jak dostaniemy kredyt to se kupimy nowe a potem będziemy spłacać 30 lat!!! |
|
|
|
#4815 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nie gotuje rosołku, robi to małż |
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
2 herbatki postawiłąm mu koło łożka, przy dwóch kubkach przyklejone podkładki. wziął hernaty z dziwna mina i przeniósł się do drugiego pokoju na TV - nic nie mówił jak na razie, a my z mama jak na niego patrzymy to ze śmiechu nie możemy wytrzymac
Tak w ogóle mam zamiar zrobić dziś Shreka z ŻG - trzymajcie kciuki
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Wow Scio ale Ci dobrze
![]() Mój sprząta , mało gotuje, spagetti i pierogi z torebki :P I on jeszcze nie wstał!!!! Już się drę na niego a on udaje że nie słyszy !!! No może go co ruszy w końcu! Nooo wstał jemy ... ide pa
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2010-01-31 o 12:21 |
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze za mną od dawna zupa chodzi. w tygodniu mi sie nie chce jej robic . ale w weekend czemu nie. tylko wczoraj jak o 14 wyszlismy to na 20 byłam w domku (przez ten pieprzony samochód) az strach pomyslec ile kasy pójdzie jak go do naprawy oddamy
we wtorek mam dostac @. mam nadzieje, ze przyjdzie normalnie, bo przeciez miałam przez tydzien to plamienie ciasto tez bym upiekła, ale nie mam tortownicy. wczoraj szukalismy jakiejs. chce jakiąs teflonową, ale były jakies małe, wiec juz nie brałam. ech... |
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
ja sama czekam i czekami nic
najgorsze jest rodzenie po terminie no zawieszałam już wszystko robię i nic dziś jadę do koniowatych pobiegam trochę z aparatem może coś się ruszy
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
mama: oo a Ty teraz jakie eleganckie masz podstawki... TŻ: Myszka mi podstawiła w pokoju m: a po co? TŻ: bo sie denerwuje, że jej wszędzie kółka robie. ale te podstawki się przykeiły i zabrałem je do pokoju m:jak to się przykleiły?? ![]() TŻ: no od herbaty ( m: pokaż, od herbaty tak mocno??? i w tym momencie TŻ wziął jeden kubek(podglądałam zza drzwi) i próbuje oderwać, a tu nic (użyłam kleju magic) Jego mina bezcenna!!!!! Ale się naśmiałam, mama i męzus tez, nawet dostałam buzi w czółko. A kubeczki mu się spodobały
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja też gotuje rosołek a moj mąż śpi jak zabity a która już jest godzina! Nawet przez chwile sie tukłam i nic Chyba dam mu jeszcze 30 minut a potem wkraczam bo ileż można spać. Pozatym obiecał mi dzis że pojedziemy na miasto a u nas sklpey do 4 dzis czynne a mamy kawałek samochodem.Ja dziś coś nie mogłam spac , i cos mnie poszczykło w nocy i nie moge ruszac głowa w prawo ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
Spryciarka z ciebie a buziak w czółko jak słodko .
|
|
#4823 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
India pomysł z podstawkami genialny
|
|
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
india
|
|
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Scio Ty juz robiłaś Shreka? kurde ze mnie jest takie beztalencie, ze pewnie co 5 min bede miała jakies pytanie. zaraz lece do sklepu po produkty
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłam
Jak już upieczesz biszkopt to już nic więcej nie może się udać |
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() a u mnie to ja sie wyleguje dzis w lozku hiii Mezus poszedl do pracy, ja wstalam o 11.30 i tylko wzielam kolderke i przenioslam sie do salonu na tv patrzec i nie mam zamiaru szybko wstawac haaa tylko glod juz mnie troche goni. Na obiad do mamy ide bo maz wroci dopiero po 19. W koncu mam jeden dzien kiedy moge sie wyleniuchowac bo w zeszlym tygoniu pracowalam 7 dni, nawet w niedziele ! Fajnie ze podobaly sie wam prawa murphego india - dobre dobre |
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Katunia a kiedy robisz kolejny test??
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wtrzymam hiii to w piatek 5.02 a jak nie wytrzymam to we wtorek 2.02 - bo wtedy mam dostac @. W piatek idziemy na zabawe karnawalowa wiec chcialabym juz raczej wiedziec na jakie szalenstwo moge sobie pozwolic
![]() A jak to jest z tym badaniem krwi bHCG - mozna sobie to zrobic bez skierowania, ile kosztuje, czy ktoras z Was sie orientuje, czy lekarz daje na to skierowanie ? Aha powiedzialam wczoraj mezusiowi o tych dwoch kreseczkach hiii Ale czekalam caly dzien, powiedzialam juz juz bylismy w lozku. Tak jakos specjalnie sprowadzilam temat na dzieci, i w koncu zapytalam "a kiedy byc chcial zeby sie dzidzis urodzil?" hmmmm a on "jak najszybciej!" "a pazdziernik by Ci odpowaidal?" i nagle takie WIELKI usmiech mu sie pojawil i pyta "a to na prawde, na pewno" a ja tylko "uhm!" oszalal z radosci, zaczal mnie calowac, sciaskac i mowic ze sie strasznie cieszy !! Ale zeby nie bylo to stwierdzilismy ze bedziemy sie na prawde i jeszcze mozniej cieszzyc jak bedzie na 100% bo to jest na razie tak na 99%. A kiedys obiecal mi ze jak sie dowie ze jestem w ciazy to zrobi mi niespodzianke - hii i tego sie nie moge najbardziej doczekac Ale powiedzialam ze nie chce jeszcze tej niespodzianki, tylko jak bedzie na 100%
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:23.

- trzymam kciuki 

zaraz przygotuje mu herbatkę w kubku z przykejonym podstawkiem
za klucze