![]() |
#1321 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Ola, madeline ma rację. Twój facet chyba nie używa mózgu. No kurcze jak tak można. To jest związek? Moim zdaniem to jakaś parodia. Ty czekasz, cierpisz, czasem go zbesztasz przez tel, ale generalnie nie masz NIC do powiedzenia. On robi co chce, gdzie chce, z kim chce. I teraz najgorsze - nie szanuje Cię. Myślę że to nie jest miłość, tylko uzależnienie. On zachowuje się jak singiel, Ty żyjesz jak singiel. Chciałabyś przeżyć wielką miłość, ale ten M. sprawia że miękną Ci kolana i boisz się odejść, nie możesz po prostu. Ale chyba w głębi serducha wiesz, że zasłuujesz na więcej. Prawda?
Justynka Grzesiek to chodzący testosteron. Pan i Władca, duma jest jego siłą. Jak nie zmięknie, to będzie kiepsko... |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny...
Strasznie mi smutno...wczoraj wynikła głupia sytuacja, normalnie mam doła aż do teraz. Ale już opowiadam. Byliśmy na tym meczu w pubie ze znajomymi (jeszcze 2 pary oprócz nas), potem oni zostali, a ja poszłam do kina (bo już się wcześniej z kumpelą umówiłam). Po filmie Tż po mnie przyszedł, tak jak się umawialiśmy, no i okazało się, że oni jeszcze siedzą w knajpce na piwku (od 16!). No dobra - oni już wszyscy po paru piwkach, ja trzeźwa, no bo do kina szłam to dużo nie piłam. No i niby ustaliliśmy, że godzinkę zostaniemy i idziemy do Ucha potem na imprezę. Ok. Posiedzieliśmy, ale w tym czasie jeden koleś wpadł na cudowny pomysł, że chłopaki się wódki napiją (no, nie ma to jak mieszać...). My dziewczyny już wkurzone, no ale dobra. Wypili, a tu patrzę Tż następną kolejkę zamawia. No to już sie trochę wkurzyłam, i w myślach stwierdziłam, że już mi sie nie chce do klubu iść, bez sensu. Wyszliśmy z knajpy, no i dziewczyny też chciały iść z chłopakami do domu, bo wyglądali już na wstawionych. Mówię Tż, że ja też chcę iść do domu, a on na to, że mieliśmy iść do klubu i co ja za fochy odstawiam. No i stoimy na ulicy, aż w końcu Tż podszedł do chłopaków i stwierdzili, że oni idą do klubu, a my jak chcemy możemy do domu wracać (było koło 22). I zostawili nas na środku ulicy! Wkurzyłyśmy sie, ja zadzwoniłam po tatę Tż żeby po mnie przyjechał (bo to kawałek jest od centrum), no i pojechałam do domu, ale normalnie płakać mi się chciało. Tż miał rozładowaną komórkę, więc nawet nie było kontaktu... No nic, w domu się pouczyłam jeszcze, o 2 poszłam spać...koło 5 się przebudziłam, a jego nie ma. Już mi jakieś czarne myśli przychodziły do głowy, z jednaj strony bałam się, że coś mu się stało, a z drugiej było mi przykro, ze mnie zostawił...w koncu przyszedł chyba o 6 i zaraz zasnął...śmierdzi od niego wódą na kilometr, ble... Dobrze wie, jaki mam stosunek do alkoholu, ale najbardziej zabolało mnie to, że po prostu zostawił mnie i poszedł bez słowa, nawet się nie przejął jak wrócę do domu...jakby miał mnie w d..., poczułam się okropnie ![]() ![]() Sorki za ten długi wywód, ale musiałam się wyżalić...
#1323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz na Twoim miejscu nie robilabym awantury, tylko spokojnym glosem powiedziala, co mi sie nie podobalo w tym zachowaniu, ze poczulas sie z tym tak i tak. czasami spokojna rozmowa dziala na faceta bardziej niz krzyki i afery. ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- tak wogole, zlapalo mnie znowu chorobsko. mega katar ropny taki juz i boli gardlo, a musze sie uczyc na jutro na zaliczenie... ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Justynko odpisałam Ci w mailu ![]() Ja wstałam, pobawiłam się z psem, później mój chrześniak malutki przyjedzie więc muszę wstać (na szczeście zdrowa juz jestem) ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie
![]() ![]() ![]() Kurczę, teraz taka pora, że łatwiej złapać jakieś choróbsko, więc kurujcie się ![]() Aha, byłam wczoraj na tym musicalu, "Nine"...no powiem szczerze spodziewałam się czegoś lepszego. No niby fajna obsada, piosenki spoko, ale to wszystko się jakoś kupy nie trzymało, fabuła jakaś taka dziwna. Także polecam obejrzeć na komputerku, bo do kina chyba się nie opłaca ![]()
#1326 |
Zakorzenienie
|
Gleniusia później daj znać co powiedział
![]() A Mój Tż co Ty...on i lekarz ..siłą nikt go nie zaciągnie bo on uważa,że to nic takiego tylko go "trochę głowa boli" ech...masakra..i tak jestem wkurzona bo w ogóle o siebie nie dba nie ubiera się ciepło jak prosze a później są takie tego skutki. A tak się cieszył ,że mam miesiąc wolny i będziemy się więcej widzieć..yhy już właśnie to widzę... ![]()
![]() |
#1327 |
Zakorzenienie
|
Madziu, no to trzeba go jakoś wypchnąć do tego lekarza, skoro gorączka się dłużej niż 3 dni utrzymuje to nie ma żartów - chce potem miesiąc w szpitalu leżeć? Dramat, niech chociaż o Tobie pomyśli, żeby wyzdrowieć i się z Tobą zobaczyć...
![]() |
#1328 |
Zakorzenienie
|
no, teraz taka pogoda. starczylo, ze z -20 stopni zrobilo sie +3 i sie zalatwilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Zakorzenienie
|
No to tym bardziej, jak nie leży w łóżku to co się dziwić...ech czy oni kiedyś dojrzeją?
![]()
#1331 |
Zakorzenienie
|
chyba nie :/ ale jak ja byłam chora to mi kazal leżeć w łóżku wygrzewać się,nigdzie nie wychodzić a on to co. Jak dziecko normalnie :/
A Twój już wstał?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
Gleniusia pogadaj z Tżtem. Oni potrafią słuchać i zrozumieć pod warunkiem, że się im spokojnie to wytłumaczy. Mój Tż też się raz fatalnie zachował po alkoholu. Nie zrobił nic chamskiego itp., tylko po prostu najadłam się wstydu. Następnego dnia dałam mu do zrozumienia, że takie zachowanie nie pozostanie bez konsekswencji (przyczynił sie do tego też jeo żołądek i głowa :P ). Od tej pory jest bardzo ostrożny i nie nadużywa alko. Oby Twój też zrozumiał i przeprosił
![]() Madziamaciuś oj Ci faceci, najpierw udają że nic im nie jest, a jak już pójdą do lekarza i on stwierdzi u nich chorobę, to nagle są obłożnie chorzy i trzeba się nimi opiekować jak dziećmi ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Ciekawe jak tam zespół Motylka.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jak Ci się kolacja udała wczoraj? ![]() ![]() ![]() no ciekawe co z tym zespołem...
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Zakorzenienie
|
Cześć laski.Tak czytam co te Wasze TŻy wyprawiają...nooo chyba im coś wczoraj poodbijało!
Justynce też odpisałam na maila. A co do mojego wieczoru to był super. TŻ do mnie przyszedł,zrobiliśmy sobie romantyczny wieczorek ![]() Potem pojechaliśmy posłuchać tego zespołu.Nie znoszę jechać daleko po ciemku.Oczy mnie nieźle bolały,a przejechałam wczoraj ponad 100 km. Nooo ale zespół grał w takim dworku jak Nasz,więc tak sobie siedzieliśmy z TŻem,słuchaliśmy i uznaliśmy,że było fajnie i klimatycznie i chcemy,żeby u Nas też był taki specyficzny klimacik ![]() Zespół grał fajnie,wokalistka fajnie spiewa i ma niezłą dykcję.Jedynie pan śpiewający czasem nie wyciąga.Ale cena 3500 za skład 5 osobowy to super sprawa! ![]() Oczywiście pan dał Nam do zrozumienia,że trzeba się szybko decydować i poczuliśmy się niepewnie.Ale jak zapytał Nas czy mamy na oku inne zespoły to TŻ powiedzial,że owszem i wtedy jemu zrzedla mina. Ale tak naprawdę to jutro zadzwonimy i się z facetem umówimy na podpisanie umowy. Jutro też jedziemy z moimi rodzicami podpisac umowe o salę i wpłacić zaliczkę. Będziemy w tej restauracji,z której mamy catering więc uznaliśmy,że zjemy tam obiad i każdy przetestuje potrawy z menu ![]()
#1336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odejść nie mogę bo uważam, że na początku dawał mi wszystko to, na co zasługuję a może nawet jeszcze więcej i ciągle liczę na to, że znowu tak będzie. Bo to nie jest jeszcze "ten" moment, kiedy można się sobą znudzić, albo do siebie przyzwyczaić. Pożyjemy, zobaczymy.
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki - pomocy! na @ zdjecia i moj problem... pomozcie mi pliss
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
Carmi to Twój wieczór wyglądał jak mój,a nawet lepiej,bo ejszcze coś ugotowałaś
![]() Maya a ty je sama robisz,czy zamawiałaś?Masz identyczne te obwoluty jak na tej stronce,gdzie drukują.Mi się podobają fioletowe i żeby były z kokardką,bo zaproszenia same w sobie są skromne,więc z obwolutami możesz poszaleć ![]()
#1341 |
Zakorzenienie
|
Gleniusia, właśnie doczytałam... Dziewczyny dobrze mówią, porozmawiaj z nim na spokojnie... chociaż niektórzy nawet spokojne rozmowy traktują jak zmasowany atak na nich (patrz: mój TŻ).
Ale myślę, że będzie dobrze. Fakt, zachował się wręcz beznadziejnie, no ale co poradzić.... Maya, mi się bardziej podoba wersja z kokardeczką ![]() Carmi świetnie że udał się wieczór ![]() ![]() Motylku... no co mogę powiedzieć- cieszę się, że się cieszysz O! ![]()
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
A pewnie,że się cieszę.Ale cieszyłabym się bardziej,gdybyście wszystkie były w dobrych nastrojach.I gdyby Ci Wasi faceci zachowywali się jak myślący ludzie...
#1343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1344 | |
Zakorzenienie
|
A tak co do mojego TŻa... codziennie sobie wchodzę na tego internetowego kapselka a tam hasła w stylu "Czekaj
![]() Jeszcze trochę i kapselek zacznie rządzić moim życiem ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() No cóż, widać- nie jest nam to na chwilę obecną dane.
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kiedyś chciałam robić sama zaproszenia z tymi obwolutami. Z czego robisz te obwoluty i gdzie to coś kupiłaś? ![]()
![]() |
#1346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj wszystkich zaskoczyłam moim deserkiem - crumble jabłkowo wiśniowe z lodami - boskie wyszło ![]() ![]() ![]() Mojemu też coś ostatnio się poprzestawiało no i dzisiaj oprócz kawy do łóżka dostałam też śniadanie!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
Zakorzenienie
|
Maya mi się podoba obwoluta nr 1 i 2 , czyli brązy. Chyba jednak wybrałabym bez kokardki. Wygląda bardziej "dostojnie"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1348 |
Zakorzenienie
|
Tż zapytał, jak wróciłam do domu i czy się o niego martwiłam
![]() ![]() ![]() Czekam aż będzie w stanie, by normalnie pogadać, ale jak się Wam wygadałam to już mi trochę lżej, chociaż jak zaczniemy o tym gadać z Tż to zaraz znowu mi będzie przykro... Mayu, mi się te ostatnie podobają ![]() ![]() Aha, a wrzucisz może ten przepis? ![]() ![]() Motylku, Carmi - cieszę się, że miałyście udane wieczorki ![]() Olka, a co to za kapselek?
#1349 |
Zakorzenienie
|
właśnie Maya, chciałam prosić o przepis na crumble, bo uwielbiam
![]() Ola niech Cię lepiej nic nie zżera bo mi juz całkiem znikniesz chudzinko. My też mamy lepsze i gorsze dni, jak w każdym związku. Wczoraj był lepszy. A jaki będzie dzisiaj? Zobaczymy. Baterflajku a Wasz zespół ma jakąś stronkę? I co na to Teściowa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech, to, co napisałam nie ma ładu i składu i sensu, ale chciałam, więc napisałam. Dzień dobry i miłego dnia! Mój nie będzie miły, bo spędzony na randce z książkami. Pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.