![]() |
#61 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik Słonika - dla każdego coś miłego :)
a jaka wersja z różem by Cię satysfakcjonowała powiedz?
![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
mogłabym oddać tylko tą moją odlewkę - jej jest około 5 ml - więcej niestety nie, bo określona ilość została już sprzedana i nie mogę odlać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Ale chodzi mi o tą drugą- 3ml
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
obydwa maja jeszcze tak 4-5 miesiacy waznosci.
zaraz sobie poszperam tutaj ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- no wiec, podoba mi sie jeszcze: ++ Sephora – Colorful Mono – cień do powiek strass No 15, fiolet w drobinkami brokatu – ubytek minimalny odlewka demeter sugar cane - jaką odlewkę moglabys zrobic? ++ The Body Shop – Shimmer Cubes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś u mnie za: ++ Zestaw Gwiazdka z bajki - świąteczna seria Oriflame o zapachu cynamonu Do wymiany w komplecie lub osobno: - krem pod prysznic 200 ml - krem do ciała 150 ml - krem do rak 100 ml ++ Sally Hansen - Owocowy krem do depilacji bikini ++ Zestaw kąpielowy: Wesoła Krówka - Scandia Cosmetics ++ Oriflame - Royal Velvet - Kosmetyczka/kuferek, nowa w folii 18 x 12 x 11 cm ++ Oriflame - Kuferek na kosmetyki - nowy ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
11. Bransoletka błękitne gwiazdki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
To ja się nieśmiało przypomnę, bo chyba moja odpowiedź na Twoje pytanie zagubiła się gdzieś w wątku, zerkniesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Tak!
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
witam ponownie
![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() W moim wątku zostało już niewiele,ale bardzo podoba mi się u ciebie++ Oriflame - Woda toaletowa FIRE 30 ml nowa.Może znajdziesz coś za wodę?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana!Pisałam PW a wiec u Ciebie podoba mi sie:
The Body Shop - Cranberry shimmer lotion - 125 ml, zostało jakieś 70%, opakowanie trochę sfatygowane (zrobię zdjęcie jak będzie trzeba) Oriflame - Fluid nawilżający Hydra Energy, nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-20...ergy-Fluid.htm Oriflame - Delight 50 ml - nowa Oriflame - Optimals Hydra Energy - Serum stymulujące nawilżenie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-17...nawilzenie.htm Oriflame - Swedish Spa: nowe - peeling do twarzy - maseczka - 4 kostki - mgiełka do twarzy Oriflame - Błyszczyk Vibes - nowy ++ Oriflame - owocowy błyszczyk do ust - nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-30...yki-do-ust.htm Poza watkiem mam tez Esprit Summer 30ml raz użyte, nowy nieużywany micel Ziaja Sopot, odzywke do rzes Medical Pierre Rene nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Dove - Supreme silk lotion - rozświetlający balsam do ciała, pozostało 90 % z 250 ml
![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Tak, chodziło mi o 5ml. Jakoś przegapiłam odpowiedź, sorry.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
- krem pod prysznic 200 ml
- krem do ciała 150 ml - krem do rak 100 ml ++ Sally Hansen - Owocowy krem do depilacji bikini ++ Zestaw kąpielowy: Wesoła Krówka - Scandia Cosmetics to bym mogła oddać ![]() reszcie dziewczyn będę odpisywać ratami, i niekoniecznie po kolei, bo muszę się zastanowić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
korzonek
|
To jak, słoniku, wymieniamy się? Rezerwować?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() interesuje mnie jeszcze coś z tego: AA, Expresso Slim, krem modelujący brzuch i pośladki - próbka 7ml The Body Shop, Lightening Touch, korektor po oczy wykręcany, kolor 01, użyty ze 3 razy - po terminie, ale nic mu nie jest Ziaja, Blubel, owocowy błyszczyk, żurawina-poziomka - nieużywany (09.2010) albo jakiś podkład jasny do wypróbowania, jeśli masz jakiś dla bladolicych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
korzonek
|
Evasion jest w kartoniku, TBS jest bez folii, ale nówka, co do podkładów to Maybelline Stay Silky Ivory jest chyba najjaśniejsze z tych, co mam, ew Avon podkład antystresowy.
Z tym, że jedna poprawka, rezygnuję z Wesołej krówki, bo zauważyłam Tołpę antycllulitowa, a od dawna poszukuję ![]() Ja proponuję tak: Evasion balsam TBS Podkład Mayb. Balsam Ziaja próbka bransoletki za Komplet Oriflame Tołpa krem Sally Hansen Oriflame swedish spa LUB Oriflame Hydra LUB chociaż odleweczkę Demeter brownie, zawsze chciałam poniuchać ![]() gdybyś się zdecydowała na całość Demeter to oddam korektor TBS + coś jeszcze Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2010-01-31 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
oj niestety tołpy nie oddam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
korzonek
|
Hmm to zamiast Tołpy może TBS lotion cranberry + coś z tego co napisałam na końcu?
Chyba, że zdecydowałabyś się oddać pierniczka, to wtedy rezygnuję z tego i bym chciała wtedy w sumie: oriflame komplet, demeter, sally hansen depilacja + któryś z tych końcowych oriflamków. Kurcze, mam nadzieję, że nie namieszałam za bardzo :| ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Hmm... a korektor pod oczy TBS nie zalicza się do Twojej wish? Mogłabym dodać Ci też korektor Rimmel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() demeterka oddam TYLKO za black lub amethyst - tak jak napisałam w pierwszym poście ![]() ![]() napisz proszę od początku czym byś była zainteresowana wyłączając demeterka i serum tołpy, bo się ździebek pogubiłam ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
serum nawilżające hydra energy oriflame - nowe oriflame - owocowy błyszczyk do ust malinowy sorbet nowy oriflame - kosteczki - maseczki do twarzy swedish spa oriflame - dellight krem do ciała nowy pół próbeczki GG shine za Twoje: 10ml Neonatury Seve w atomizerku 10ml Sensational w fiolce szczelnej 10ml Amber Elixir w fiolce szczelnej 4ml miniaturke Amber elixir 20ml odlewka balsamu Sensational 5ml Odlewka Cat Deluxe Naomi Tusz Sexy Curves Smackers puderek rozświetlający sephory do rozdrobnienia ![]() + te zaległe małe odleweczki ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
korzonek
|
Ok
![]() No więc: komplet oriflame sally hansen krem(a jaka to ilość, bo nie mogę znaleźć w KWC) ++ Oriflame - Swedish spa - Żel wyszczuplający - nowy Trilaser Avon krem oriflame Delight Oriflame - fire to jest to, co mi się podoba, ale teraz Ty napisz jak widzisz wymiankę, bo ja mieszam ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Tak Kochana wszystko sie zgadza
![]() Tylko napisz mi jakie chcialas te odleweczki zaległe bo juz nie mam tej wiadomosci ![]() Poprosze PW z adresikiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Konto usunięte
|
Hej Słoniku. Wpisywałaś się jakiś czas u mnie w wątku, pytałaś o korektor Biotherm. Co prawda, teraz jest go mniej, ale może nadal będziesz zainteresowana (to wykonam serię dziwnych zabiegów, aby podpatrzeć, ile zostało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() ![]() co myslisz? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.