![]() |
#271 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Cytat:
![]() i co teraz? a wiesz moze , gdzievjeszcze w wawie mozna rodzic w wodzie?
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Rozeznanie
|
Ja myślałam, u nas w lublinie jest jeden szpital przystosowany do takiego porodu, z tym że nie każdej kobiecie w wodzie rodzić jest lepiej. Moja siorka tylko weszła do wanny i od razu chciała wychodzić bo ją tak zaczęło boleć. A też myślała że to rozwiązanie będzie lepsze.
#273 |
Zadomowienie
|
chyba tylko żelazna jest przystosowana w ten sposób, być może w innych szpitalach są sale z wannami ale nie wydaje mi się, żeby gdziekolwiek można było rodzić w wodzie
#274 |
Zakorzenienie
|
Witajcie.
Widze,ze przy weekendzie spokój na wątku. Muszę sie pochwalić,że wygrałam aukcje angelcera za 25 funtów.Nie jest to najnowszy model ale ważne,ze działa. |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#276 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Witaj, zapraszamy ![]() no to zdrówko Twoje i maluszka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
no wreszcie doszłam do konca lecicie jak z karabinu maszynowego
co do samochodów mysle ze na jaki sie trafi taki sie ma i jak sie o niego dba któras z dziewczyn pisała o tym ze na innym forum pozbywaja sie zwierzat bo ma malenstwo przyjsc na swiat j przeczytałam w gazecie dla mam ze to nawet dobrze ze ma sie zwierzątko w domu ponieważ dziecko uodparnia sie na alergeny ,i jest pewne ze nie bedzie uczulone na sierć itp ![]() gratuluje mamom które dowiedziały sie o płci i Witam nowe mamy ![]() mi wróciły ogromne zgagi i mdłosci musiałabym ciagle jesc ![]() ![]() Amelka od dwóch dni zrobiła sie spokojna i przespi cała noc ale wstaje równo z dniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kropko mówiłas cos o termometrze do ucha i znalazłam cós takiego http://www.allegro.pl/item902833913_...zola_10w1.html tzn znalazły moje kolezanki z forum
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2010-01-31 o 16:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj dzień-koszmarek ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Szaja - współczuję.
![]() ![]() zorganizowałam wszystko i montaż pieca zacznie się we wtorek, tata będzie nadzorował, a ja jadę z małżem do Wrocławia (gdy tylko skończy pisać jakąś pracę zaliczeniową, to się zbieramy) i wracamy w środę. jak dobrze pójdzie, to w czwartek już będziemy mieli w domu ciepło i przyjemnie. ale oczywiście chciałam wyciągnąć na wierzch wszystkie papiery związane z piecem, które mamy i zauważyłam, że gdzieś zapodziałam kartkę, na której facet się nam podpisał, że wziął zaliczkę... no i ryczeć mi się chce, bo przetrząsnęłam wszystkie miejsca, które przyszły mi do głowy, ale po niej ani śladu... |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Rozeznanie
|
Szaja- nie zazdorszczę...nie ma nic bardziej wkurzajacego niz taki pijaczek w autobusie...juz nie mysl o tym
![]() ![]()
![]() |
#281 |
Raczkowanie
|
witajcie mamuski
![]() zdaje szybko relacje z wczorajszej wizyty bedzie synus nikodem i napewno jest tylko jedno ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---- lea jak mozna mi zmienic date na 14 maja 21 maja mialam tylko napierwszej wizycie w 4 tyg a potem caly czas trzymaja sie 14 maja i bedzie NIKODEM danielka zostawiam kropce ![]() ![]()
![]() ![]() 22maj na swiecie pojawil sie NIKODEM ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez angkorcz Czas edycji: 2010-01-31 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Szajajaba ty masz Bexe i mam pytanie czy też masz fotelik Bexy?
Zauważyłam,ze w tym foteliku nie ma tego wałeczka, który dodatkowo podtrzymuje główkę małego. Zastanawiałam sie czy do tego wózka nie wejdzie fotelik maxi cosi. Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2010-01-31 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Konto usunięte
|
Darianko, jeszce go nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 | |||
Konto usunięte
|
jasne, że tak.
![]() Podaj , proszę, dane do listy, to zaraz Cię dopisze. Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16859308] Dzisiaj dzień-koszmarek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a papierek pewnie się jeszcze znajdzie, jak już przestaniesz go szukać, jak to mówią diabeł ogonem przykrył. ![]() Cytat:
![]() zaraz zmienie dane na liście. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłe mamusie
![]() jestem tu nowa termin mam na 19.05.2010 ![]() ![]()
#286 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#288 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć ja i tak się tu doszukuję innego podłoża. Ale mnie jest ciężko zrozumieć, że ludzie mają zwierzęta, które kochają i tak łatwo jest im się ich potem pozbyć... Nie poddałabym się tak szybko. ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16859308]A potem w autobusie przeprawa z pijakiem, który się na mnie pchał, an zwróconą uwagę zwyzywał mnie, groził, a kierowca (poproszony o interwencję, w końcu ma to w regulaminie) olał mnie. Wyszłam i ryczałam dobre pół godziny.[/QUOTE] Współczuję. ![]() Mnie też kiedyś koleś zwyzywał, dlatego już nie zwracam uwagi, tylko odchodzę. I nie jeżdżę w weekendy busami do SCC, bo kierowcy w razie wizyty chorzowskich kibiców, robią właśnie to - czyli nic. Zamykają się w swojej budzie, a kibice hulaj dusza, piekła nie ma... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
![]() ______________ Dzień dobry. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trochę się rozpisałam, ale dla mnie oddanie psa, czy kota do schroniska to ostateczność. A na zdjęciach nasza ślicznotka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 | ||
Zakorzenienie
|
Uwielbiam takich lekarzy... Powołanie do ratowania życia aż bije z każdego słowa...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Śliczna psica. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Zakorzenienie
|
Padam na twarz całą noc nie spałąm, no może miałam kilka półgodzinnych przerw na drzemkę, raz że mnie brzusio bolał, a dwa i to podstawowe dzidzia szalał/a po brzusiu jak bym czegooś na pobudzenie się najadła. Normalnie już sama nie wiem czy mnie brzuch bolał nie od tych kopniaków czasem, bo tylko brzuchem na wszystkie stony trzęsło. A może mi mandarynki zaszkodziły bo się na noc najadłam. Bo robić wczoraj nic nie robiłam wręcz właśnie leżałam, bo przeziębienie mnie dopadło i chciałam wyleżeć.
Tak że spylam leżeć, może się trochę drzemknę. Miałam dziś plan skoczyć do IKEI i po allegro pobuszować, no ale w tej sytuacji odpada. |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Konto usunięte
|
witam poniedziałkowo.
![]() ale mam lenia... ![]() Cytat:
![]() jeśli jeszcze podasz mi pełne dane do listy na pierwszej stronię, to zaraz Was dopisze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Witam z domku ![]() ![]() szajajaba, no brak słów ![]() ![]() angkorcz gratuluje chłopca ![]() ![]() massowa witaj ![]() olivka_7 dobrze, że w dzień możesz pospać ![]() ![]() ![]() ![]() coś z wątku mamuś wrześniowo-październikowych http://www.babycenter.com/2_inside-p...rth_3658872.bc fajne filmiki ![]() Edytowane przez yolanda9 Czas edycji: 2010-02-01 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#294 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() My też wzięliśmy kilka lat temu suczke z likwidowanego "prywatnego schroniska", w którym połowa psów była do natychmiastowego uśpienia (były skrajnie wyczerpane bez sierści). Nasza suczka na szczęscie była w dość dobrym stanie i udało się ją uratować. Nie wyobrażam sobie żebyśmy teraz po tych kilku latach mieli ją oddać do schroniska. Uważam,że w sytuacji kiedy dziecko okazuje się być alergikiem jest tysiac sposobów na rozwiazanie sytuacji, a schronisko to wyjście dla ludzi bez sumienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
witam wszystkie mamuski, ja dziś pierwszy dzień w pracy po 2 tygoniach chorobowego..oj ciężko sie wstawało..no i cięzko sie zebrać do pracy.tyle wszystkiego że nie wiadomo od czego zaczać
![]() ![]() wczoraj ogladałam na onecie tajemnice okrągłego brzuszka z małżem ,obydwoje sie wzruszyliśmy miłego dnia! ps. ja studniówke swoja też przeoczylam..była w sobote..a ja tu nie zaglądałam bo byłam na uczelni-zdałam egzamin na piąteczke ![]() byłam też znow w Ikea ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b735966895.png ![]() ![]() ![]() 8.08.2009 10 rocznica znajomości i nasz ślub ![]() Edytowane przez Marta1122 Czas edycji: 2010-02-01 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#296 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=yolanda9;16871604]Dzień dobry! Witam z domku ![]() ![]() Przyzwyczaisz się...chyba...je jeszcze nie wiem co to nie pracować w ciąży... i chyba tak zostanie do 8mego miesiąca... Wogóle to dzień dobry, szybciutko piszecie ![]() Dzis zaczynamy 21 tydzień, a ja jeszcze nie wiem kto mieszka w brzuszku ![]() ![]()
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Niedługo zbieramy się na usg, może dziecko nam się dziś ujawni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() poniżej moje weekendowe zakupy allegrowe. ![]() 1. kurtka dla Maksia. reszta dla dzidka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.