|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Hej
![]() Jakaś taka jestem bleee i kompletnie nie w humorze ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja chcieć WIOSNY ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ![]() ![]() ![]() Malutka ![]()
#1203 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() dzis mam na szczecie wolne ale o 8 mialam 2 godziny jazd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czeko to ja sie chetnie skusze na polroczkowa kaszke malinowa ![]() ![]() ![]() ![]() ooo uciekam bo pleban idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja nadal nie w humorze ![]() Cytat:
![]() miłego ![]()
![]() |
#1205 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() I od cioci Izy dużo uśmiechu dla solenizantki. ![]() Cytat:
![]() Z mamą i siostra się pogodzisz, @ minie, a Dawidek pewnie już dał Ci powody do uśmiechu... ![]() Cytat:
![]() Z proboszczem chcesz na temat siłowni rozmawiać? ![]() Nie pojechałam na uczelnię, wieje jak oszalałe i zawiewa drogę. ![]() Zapomniałam Was poczęstować pączkami z truskawkami..któraś chętna? Ale mam dziś lenia okrutnego... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() mniamuśny avek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() siłownia u księdza no no ![]() Cytat:
![]() śmieszny avek ![]() ja chcę pączka ja! ja! ![]() ![]() ale ta dzidzia fajniutka ![]() a my dzisiaj idziemy na imprezkę ![]() ![]() a jutro idziemy na Avatara tyle, że na 13 ![]() ![]() miłego weekendowania Kochane ![]()
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2010-01-30 o 13:18 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
nooo i juz po
![]() ![]() ![]() ![]() a co do prawka to moze i moj instruktor ma racje z tym ze ja ciagle taka spieta jestem jak jezdze i strasznie sie denerwuje jak mi cos zle wychodzi ![]() ![]() ooo i widze ze czestuja tu paczkami ![]() ![]() a wogole to tak bym se do baru jakiegos poszla ale nie mam z kim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2010-01-30 o 13:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jak zwykle upiekłam szybkie ciasto - na inne poki co Agatka nie daje czas u :P przepis moge zpaodać potem Cytat:
![]() Agatka ma 4 miesiące ![]() buziaki
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie z tą siłownią macie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no proszę to podwójna imprezka dzisiaj ![]() ![]()
![]() |
#1210 | |||
Zakorzenienie
|
Witam sobotnio
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O na taka bibke to bym sobie poszla ![]() Bawcie sie dobrze ![]() Katarzinko ![]() ![]() ![]() Izka Twoj avek smiechowy ![]() skusze sie na paczusia akurat kawunie sacze, moze ktoras chetna sie przylaczyc?? Kotku to milego piwkowania ![]() Ja wczoraj sobie karmi saczylam sama przed tv... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to szkoda ![]() ![]() no bibka się zapowiada niezła ![]() ![]() a kawkę właśnie popijam , więc zdrówko ![]() a i faktycznie Majeczka też dziś świętuje ![]() ![]()
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2010-01-30 o 13:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciekawe co tam u Dzasty??? Dawno sie nie pokazywala. Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-01-30 o 14:08 Powód: mały błąd się wkradł... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no Dzasta, Monai, Lilstar, Sofferka dawno nie było dziewczyn ![]() ![]() ![]() gdzie się pochowałyście dziołchy ![]() te mordki na tej emotce mi wyglądają tak jakby się miały zaraz pozjadać nawzajem ![]()
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
hejo
![]() na uno tradycyjnie, bo zaraz księdzorka mamy ![]() hmm... a różne tam stolce krążą naokoło ![]() ale jakoś tam damy radę... chyba... dzięki za troskę Truskaweczko ![]() Cytat:
na razie jakoś o tym zapomniałam ![]() tu moje zakupy jakbyś miała chęc zerknąc: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2944 Dzięki ![]() ![]() Aaaaaaaaaaaa Daguś! Zapomniałam napisac, że świetnie wyglądasz w nowej tunice! ![]() I noś ją koniecznie z paskiem ![]() No i wielkie buziaki dla naszych malutkich solenizantek ![]() dziś 8 dzień jak nie mam @
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Kasienko przeganiam stolce wszystkie
![]() ![]() a z zakupkow najbardziej podoba mi sie torba, tunika i naszyjnik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1216 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A to, że jesteś spieta, to całkiem normalna rzecz... ![]() ![]() Leci paczuś do Ciebie. kotus Ty rzeczywiście lepiej kup piwko i pooglądaj film, bo pomidorem to nie ciekawie byłoby dostać. ![]() Właściwie, to przyłacze sie do Ciebie, bo też sama siedzę. Tyle, że mąż w miare wcześnie wróci. Cytat:
![]() Avek przejściowy, szukam czegoś fajniejszego. Uwaga, rzucam pączkiem. ![]() Lubię ten gif...heh Udanej imprezki życzę... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I nie wiem, czy życzyć dalszego ciagu bez @, czy zeby jednak sie pojawiła? ![]() A u nas zadyma śnieżna. ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | ||
Zakorzenienie
|
elo
juz po ksiedzu i jest luz w majciochach ![]() Cytat:
![]() dzieki żaba ![]() Cytat:
brak mi pomysłu z czym ja zestawic- jak na razie ![]() nie mam ostatnio do tego głowy... nic dziwnego jak ciągle sie myśli o sobie jakim to sie beznadziejnym nie jest ![]() tak naprawde to jestem troche zla ze ja tak pochopnie kupilam <bo widzialam bardzo podobna nieco tansza i lepszej firmy>... ale mam nadzieje ze sie na niej za bardzo nie zawiode!! spodenki NY musze chyba wymienic na wieksze, albo i oddac ![]() wydaje mi sie ze mam strasznie wielka dupe w nich! wrrrrrrrrrr jednak to chyba nie model dla mnie ![]() ![]() ![]() co do @... wolałabym chyba dostac... ale co będzie to będzie
![]() |
#1218 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie pisze tego, żeby było CI miło, bo to w niczym nie pomoże. Mnie też się zdarza, ze kupię coś i potem żałuję, ale nie trwa to długo, bo nie lubię się zadręczać takimi rzeczami, przynajmniej sie staram. Coś Cie dręczy cały czas tak? Kcesz sie wygadać, czy raczej wolisz nie? Wiesz, że my wesprzemy,a jeśli trzeba to doradzimy. Ściskam mocno. I nie smutaj sie Żuczku. Załącznik 2829369 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Weroniczka dziekuje ciociom za zyczonka
![]() a na deser moja polroczna panna i mama w nowej fryz ![]() bryli nie mam jeszcze ![]()
#1220 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no tak sie zlozylo ze ma przedzialek jak mamusia ![]()
![]() |
#1222 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ad. 2 masz jeszcze pączusie ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 udanej imprezki i miłego oglądania filmu ![]() duży ![]() kiedyś migła mi na naszej klasie Cytat:
![]() ![]() do twarzy Ci w tej nowej fryzurze ![]()
![]() |
#1223 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niuniuś i mamusia do schrupania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() test robiłam w czwartek rano... i wyszedł negatywny ![]() nadal nic... dobra lecę mendozę do mycia wywalic i lulki ![]() mła mła ![]() aaaaaaaaaaaa i pazury
![]() ![]() 20.05.2015 punkt południe ![]() 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! ![]() Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-01-31 o 00:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() A ja dzisiaj cale rano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Obie jestescie sliczne a nowa fryzurka ![]() Kasienko sliczne pazurki ![]() to moze powtorz test ![]() Malutka ![]() ![]() ![]() Asiuk mam nadzieje ze juz wszystko git z mezem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej Żonki
![]() No dzisiaj humorek już lepszy, może to dzięki wczorajszej rozmowie z mężem ![]() Cytat:
![]() ad. 2 żeby mieć pewność to: powtórz test, zrób badania krwi "betę" albo idź do gina ![]() ad. 3 a co to jest mendoza ![]() ad. 4 już na nk się nimi zachwycałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]()
![]() |
#1227 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hej
Po pierwsze primo: Daguniu spóźnione życzenia. Spełnienia marzeń, dużo miłości, szczęścia i słodyczy!!!!!!!! Po drugie primo ogromne buziaki dla Naszych malutkich z okazji ich święta. Długo nie zaglądałam, ale mąż wieczorami pracował, więc dostępu do komputera nie miałam. Poza tym to gadałyście na tematy, których wolę nie poruszać, więc może i dobrze, że mnie nie było. Poza tym u mnie całkiem ok, dwie soboty były imprezowe, w poprzednią wypiłam 4 piwa, jak dla mnie dawka powiedzmy sporawa, byłam przygotowana na "umieranie" następnego dnia i co...nic, wstałam jak młody bóg. Oczywiście wszystko mi się nie zacytowało, więc z tego co pamiętam: Izuś super wierszyk na urodzinki teściowej (super zresztą jak każdy wierszyk Twojego autorstwa),a cyklonik... ![]() ![]() Czekoladko widziałam Twoje zdjęcia w noym fryzie na NK, super wyglądasz ![]() Aguniu rozumiem Twoją złość. Mój mąż wyszedł dwa tygodnie temu na piwo z kolegami. Godzina 00:00, nie ma go, myślę sobie ok, może się zasiedzieli idę spać. Godzina 1:43, przebudziłam się myślę sobie o cholera a w głowie tysiąc myśli na minutę, piszę gdzie jest a on mi na to: niedługo będę. Zła ale co tam, idę spać, wrócił o 4, posłałam mu spojrzenie nr 1 i nie odzywałam się cały dzień. Do dziś mu to wypominam. Jak można być takim..., żeby w 21 wieku nawet nie zadzwonić ![]() Dageciku fajnie Ci w tej sukience. Mili i Katarzynko bardzo mądre to wszystko co piszecie! Cytat:
a jeśli chodzi o sypialnie to podoba mi się ta druga. Cytat:
![]() chyba nic bym temu kolesiowi nie niosła, w końcu to mieszana impreza jeśli chodzi o gości a skoro go nie znacie... cześć Asiczku ![]() Cytat:
jestem przekonana, ża całkiem całkiem z Ciebie kierowca (skoro instruktor tak mowi), grunt to się za dużo za kolkiem nie denerwować, chociaż przy dzisiejszych warunkach pogodowych nie jest to łatwe... ![]() ![]() Cytat:
jestem ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3. szalik mi się podoba i pasek, spodnie mam takie czarne z h&m, lubię je bo do buciorów bez problemu wlażą. 4. przylazły moje staniory od Ewy, śliczne są ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 | ||
Zakorzenienie
|
elo
![]() Cytat:
![]() 2- dziś @ przylazła ![]() ![]() nie podoba mi sie to! 3- mendoza- Ukaszewicz! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2- ja tez nie znoszę ![]() ![]() 3- a) kozaaaaaaaaa weź mnie ze sobą, będę wam podwyższała poziom wody w basenie ![]() b) patrz wyżej ![]() c) szalik nie mój, pasek nie mój, portki chyba jutro oddam... <za gruby zad> ... no ładnie! nic mojego Ci się nie podoba ![]() ![]() d) a jaki rozmiar zamawiasz? jakiś standardowy? bo ja ostatnio stwierdziłam, że mam zły rozmiar i teraz czekam na 2 w innych rozmiarach <70 F i 75 E> zobaczymy ![]() i nie wiem jak stroje od Ewy ![]() łyknęłam proszek przeciwbólowy i czekam az zacznie dzialac! boli szkurrrrrrrrrrrr ![]() idę się chwilkę potulic do mendozy-tudzież gada i zagonic go spac! jutro do worka! buziaki mrówki ![]()
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
czesc lobuzy
![]() czyzbym byla dzisiaj pierwsza ![]() ![]() a wogole to mam od dzis wolne do konca tygodnia ![]() ![]() Gosia z oczkami lepiej choc nie rewelacyjnie, dzis ide do kontroli (wiem ze to przez prace mam to zapalenie (lekarka mi tak powiedziala)bo jestem niestety uczulona na kurz a w pracy kurzu co niemiara i bede sie chyba zastanawiala nad zmiana pracy tzn. bede wysylala jakies cv moze trafi sie cos innego ![]() a jesli chodzi o ksiezy to moge z reka na sercu powiedziec ze sa rewelacyjni, organizuja nawet wyjazdy zagraniczne za smieszne pieniadze (raz nawet bylam na takich "wczasach" ![]() ![]() Kasiulek sliczne pazurki ![]() i tu teraz apel do wszystkich dziolszek: PROSZE MI TU PISAC BO JAK NIE TO PRZEJADE SIE DO KAZDEJ Z WAS I..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() imprezka udana baaardzo ![]() ![]() ![]() ![]() ból tylko taki, że rano trzeba się było zwlec z łóżka wcześnie, żeby zdążyć do kina ![]() i powiem Wam, że trochę bez przekonania szłam na Avatara, bo nie jestem fanką sci-fi, ale jestem nim oczarowana, zachwycona itp, itd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogółem polecam bardzo ![]() ![]() super fryzurka, bardzo twarzowa ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dobrze, że już jesteś ![]() a co do kolesia, wzięliśmy flaszkę dla niego i jak się okazało, mój mąż i on się znają z pracy ![]() ![]() jaki ten świat mały , naprawdę ![]() Cytat:
![]() ![]() mi też mama nie pozwalała, więc sobie uzbierałam kaskę i sama kupiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.