|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
też właśnie czekam na jakąś ładną pudrową torebkę
![]() no a z tymi pasiakami to tak jest, że mój TŻ ma praktycznie wszystko w paski (sweterki,koszule,t-shirty) dlatego ja tak pasków nie lubię, bo jakbyśmy jeszcze razem chodzili non stop w paskach to byśmy wyglądali jak głupi i głupszy
|
|
|
|
#602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byle w sposób humanitarny i bez przemocy
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2010-01-31 o 15:26 |
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Dla zainteresowanych pojawiła się jedna czarna sakiewka na all w licytacji od 99 zł
|
#604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale niepokoi fakt, że podczas zeszłego sezonu, ledwo co ruszyła wyprzedaż, a już pojawiały się fajne torebki z nowej kolekcji i to nie jedna! stąd takie nastawienie
|
|
#605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(oczywiście to nie ja sprzedaje) jestem ciekawa za ile pojdzie, bo z tymi babami to nigdy nie wiadomo jak coś przemówi to koniec wiem po sobie
|
|
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama jestem ciekawa, cena pewnie będzie spora, ale i tak mniejsza niż gdyby była to pudrowa
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
myślisz że pudrowa jest bardziej poszukiwana
hmm ciekawa jestem, obstawiam ze pójdzie za ok 160zł ale mogę się mylić, bo jakoś nie wyobrażam sobie, dać za taka torebeczkę z 200zl albo więcej
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#609 | ||
|
Zakorzenienie
|
i stanowi to dowód desperacji kobiecej
gdy czegoś chce, pragnie nic innego się nie liczy
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarne sprzedawały się już i za 199 więc mnie nic nie zdziwi
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz rację, jak coś do mnie przemówi to koniec, muszę mieć, nie ważne że później przepłacę ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
sama nie wiem
|
||
|
|
|
#613 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mnóstwo rzeczy z bufkami / marszczeniami na ramionach, kilka na pewno wyląduje w mojej szafie ![]() ja w tunice w załączniku, sorry za bajzel w tle i jakość zdjęcia, ale telefonem było mi szybciej ![]() Cytat:
w każdym razie faktycznie dziwne żeby ta sama torba była w 2 kolekcjach Cytat:
ciekawe czy jakby kapsle były od Lecha albo Tyskiego to czy by mu się buty bardziej podobały
|
|||
|
|
|
#614 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coraz bardziej mnie do niej ciągnie.. ![]() odnośnie torebek to rzeczywiście dziwna sprawa bo zaczynają się pojawiać modele sprzed kilku m-cy, które były na wyprzedaży, a teraz są sprzedawane w cenie regularnej.... a ta torebka, którą oglądałaś również jest z kolekcji jesień/zima
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#616 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
bosz, właśnie sobie wyobraziłam te rzesze dziewcząt, które na all kupują torebki z ekoskóry za 400zł po to by dowiedzieć się po miesiącu, że Zara wrzuciła je do nowej kolekcji i są tańsze o połowę
|
||
|
|
|
#617 |
|
Zakorzenienie
|
Ale o których torebkach piszecie? Bo przecież ta pudrowa/czarna z dziwnym zamknięciem i nitami za 289 zł (?) owszem była już jakiś czas temu w sklepach, ale w czasie przecen stała z rzeczami z nowej kolekcji i przeceniona nie była..
Trudno mi sobie wyobrazić jak najpierw dana rzecz jest przeceniona a potem znowu sprzedawana w cenie regularnej jako nowa kolekcja.. ![]() A co do tuniki w zeberkę to jest śliczna! ![]() Ja czaję się na nią na all, ale jak na złość teraz ich nie ma więc pewnie skończy się tak, że jutro jak tylko na nią trafię, to już bez niej do domu nie wrócę
|
#618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez blueania Czas edycji: 2010-01-31 o 17:07 |
|
|
|
|
#619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(sic!)aa dziewczyny, pamiętacie może link, który wklejałam kilka stron wcześniej z chabrową torbą? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWAX:IT looknijcie za ile poszła szok !!!Ciekawe za ile pójdzie czarna...za 1h koniec licytacji http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWAX:IT
Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-01-31 o 17:15 |
|
|
|
|
#620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a ta tunika zeberka jest pięęęękna, też taką chce wy macie lepiej, bo mieszkacie w big miastach to już macie większość rzeczy
|
|
|
|
|
#622 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na ebay'u rzeczy zarowe schodzą za chorendalne sumy ![]() obstawiam, że czarna osiągnie trochę niższą cenę, ale i tak to o wiele za dużo ![]() Cytat:
Cytat:
ale te, które były objęte przeceną jak widać obecnie również pojawiają się ze starą ceną no chyba, że na metce tylko była cene regularna, a przy kasie wyprzedżowa może taka zmyła
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-01-31 o 17:32 |
|||||
|
|
|
#623 |
|
Raczkowanie
|
ja w tunice w załączniku, sorry za bajzel w tle i jakość zdjęcia, ale telefonem było mi szybciej
![]() Ślicznie wygladasz w tej tunice! A prałaś już ją ręcznie? Ja zawsze boje się kupować ubrań z jedwabiu ze względu na poźniejsze ich pranie. Zawsze na metce zalecaja pranie chemiczne ale nie wyobrażam sobie żeby za każdym razem lecieć z bluzką do pralni. Kilka zdjęc z nowej kolekcji, ale niestety nic ciekawego http://www.zeberka.pl/art.php?id=7295 ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- [QUOTE=pronunciation;16857 795]5 stów za chabrową ale na ebay'u rzeczy zarowe schodzą za chorendalne sumy ![]() obstawiam, że czarna osiągnie trochę niższą cenę, ale i tak to o wiele za dużo ![]() Ja kiedys polowałam na tą torebke ale w kolorze beżowym i też pewnie sporo bym za nia dała, ale po pewnym czasie udało mi się ją kupic w kolorze czarnym na allegro za "sensowne jedyne" niecałe 300zl jednak zepsuło mi się zapięcie, jakoś sie tak zakleszcza i bardzo trudno ją otworzyć. Nie miałyście takiego problemu ze swoimi torbami z łacuchami? |
|
|
|
#624 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze jej nie prałam, ale rzeczy z jedwabiu z Zary mam całkiem sporo i piorę je zawsze w łapkach - w miarę niskiej temperaturze i jakimś delikatnym płynie, póki co nie było problemów
|
|
|
|
|
#626 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
moją łancuchową torbę to chyba bede traktowac jak niezle oprocentowana lokate, jak bede potrzebowac pieniedzy to wystawie na allw ogole tak przegladalam pytania do sprzedajacego chabrowa na ebayu i jest tam miedzy innymi: Q: Hello, Is it possible for you to send this bag to Poland? Best regards Weronika A: Hi Yes I will post to Poland, as I have replied to others Shipping within the EU will be £11, plus £4 if you want fully insured and trackable service. moze jakas Wizazanka
|
|
|
#627 |
|
Rozeznanie
|
Mała relacja z dzisiejszej wizyty w GB. Może się Wam przyda...
Połowa sklepu to już nowa kolekcja. Kilka słynnych bluzek w motyle, baaardzo dużo bluzek i sukienek dzianinowych w paski. Są też kwiatowe desenie. Ładne parki i trencze w jasnych kolorach po 200/300zł. Buty jak na razie bez rewelacji, najwięcej tych open toe. Torby też bez szału kilka sztuk w odcieniu beżu? ( tej co posiada Mirell), 2 skórzane w jasnym brązie za jedyne 480 zł , są też duże a'la worki czarne z metalowymi łańcuchowymi rączkami. Dorzucili dużo getrów, w tym a'la jeździeckie z zamszowymi wstawkami od wewnętrznej strony po 99 zł. Przeceny: kilka sztuk słynnych bluzek z wielkimi poduchami ale w wersji ciemnej szarości. Dorzucili trochę sweterków, widziałam je po raz pierwszy - czarne dość cienkie z poduszkami, jedne z łezką z tyłu, drugie dłuższe i bez łezki po 79zł. Z butów zostały już resztki, można pomarzyć o jakichś fajnych botkach. Po 99 zł są zamszowe szpilki nude z nitami. Z płaszczy nie ma nic ciekawego, nie ma też tego co ma Mungolife. Z torebek już bardzo słaby wybór, ostały się dwie nie za duże z eko skórki z łańcuchowymi rączkami, reszta jakieś materiałowe. |
|
|
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla zainteresowanych... w nowej kolekcji Parfois pojawiły się sakiewki z ćwiekami w kolorze koralowym i białym. Cena 119zł. Ja już skutecznie wybiłam sobie z głowy torebki w tym fasonie
|
|
#629 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że o zmiennym oprocentowaniu Cytat:
kto wie może to jakaś nasza krajowa zaromaniaczka ją wylicytowała
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-01-31 o 18:23 |
||||
|
|
|
#630 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.

Niemal identyczne jak te z zary, tylko cena rozsądniejsza...25 e.
hmm ciekawa jestem, obstawiam ze pójdzie za ok 160zł ale mogę się mylić, bo jakoś nie wyobrażam sobie, dać za taka torebeczkę z 200zl albo więcej 

więc pewnie skończy się tak, że jutro jak tylko na nią trafię, to już bez niej do domu nie wrócę