![]() |
#601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
też właśnie czekam na jakąś ładną pudrową torebkę
![]() no a z tymi pasiakami to tak jest, że mój TŻ ma praktycznie wszystko w paski (sweterki,koszule,t-shirty) dlatego ja tak pasków nie lubię, bo jakbyśmy jeszcze razem chodzili non stop w paskach to byśmy wyglądali jak głupi i głupszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2010-01-31 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
Dla zainteresowanych pojawiła się jedna czarna sakiewka na all w licytacji od 99 zł
![]()
#604 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() stąd takie nastawienie ![]()
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#607 |
Zakorzenienie
|
myślisz że pudrowa jest bardziej poszukiwana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#609 | ||
Zakorzenienie
|
i stanowi to dowód desperacji kobiecej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mnóstwo rzeczy z bufkami / marszczeniami na ramionach, kilka na pewno wyląduje w mojej szafie ![]() ja w tunice w załączniku, sorry za bajzel w tle i jakość zdjęcia, ale telefonem było mi szybciej ![]() Cytat:
w każdym razie faktycznie dziwne żeby ta sama torba była w 2 kolekcjach ![]() Cytat:
![]() ciekawe czy jakby kapsle były od Lecha albo Tyskiego to czy by mu się buty bardziej podobały ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coraz bardziej mnie do niej ciągnie.. ![]() ![]() odnośnie torebek to rzeczywiście dziwna sprawa ![]() ![]() a ta torebka, którą oglądałaś również jest z kolekcji jesień/zima ![]()
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
bosz, właśnie sobie wyobraziłam te rzesze dziewcząt, które na all kupują torebki z ekoskóry za 400zł po to by dowiedzieć się po miesiącu, że Zara wrzuciła je do nowej kolekcji i są tańsze o połowę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Zakorzenienie
|
Ale o których torebkach piszecie? Bo przecież ta pudrowa/czarna z dziwnym zamknięciem i nitami za 289 zł (?) owszem była już jakiś czas temu w sklepach, ale w czasie przecen stała z rzeczami z nowej kolekcji i przeceniona nie była..
Trudno mi sobie wyobrazić jak najpierw dana rzecz jest przeceniona a potem znowu sprzedawana w cenie regularnej jako nowa kolekcja.. ![]() ![]() A co do tuniki w zeberkę to jest śliczna! ![]() Ja czaję się na nią na all, ale jak na złość teraz ich nie ma ![]() ![]()
#618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez blueania Czas edycji: 2010-01-31 o 16:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aa dziewczyny, pamiętacie może link, który wklejałam kilka stron wcześniej z chabrową torbą? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWAX:IT looknijcie za ile poszła ![]() Ciekawe za ile pójdzie czarna...za 1h koniec licytacji ![]() Edytowane przez praline Czas edycji: 2010-01-31 o 16:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#620 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no a ta tunika zeberka jest pięęęękna, też taką chce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#622 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() obstawiam, że czarna osiągnie trochę niższą cenę, ale i tak to o wiele za dużo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale te, które były objęte przeceną jak widać obecnie również pojawiają się ze starą ceną ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-01-31 o 16:32 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Raczkowanie
|
ja w tunice w załączniku, sorry za bajzel w tle i jakość zdjęcia, ale telefonem było mi szybciej
![]() Ślicznie wygladasz w tej tunice! A prałaś już ją ręcznie? Ja zawsze boje się kupować ubrań z jedwabiu ze względu na poźniejsze ich pranie. Zawsze na metce zalecaja pranie chemiczne ale nie wyobrażam sobie żeby za każdym razem lecieć z bluzką do pralni. Kilka zdjęc z nowej kolekcji, ale niestety nic ciekawego http://www.zeberka.pl/art.php?id=7295 ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- [QUOTE=pronunciation;16857 795]5 stów za chabrową ![]() ![]() ![]() obstawiam, że czarna osiągnie trochę niższą cenę, ale i tak to o wiele za dużo ![]() Ja kiedys polowałam na tą torebke ale w kolorze beżowym i też pewnie sporo bym za nia dała, ale po pewnym czasie udało mi się ją kupic w kolorze czarnym na allegro za "sensowne jedyne" niecałe 300zl jednak zepsuło mi się zapięcie, jakoś sie tak zakleszcza i bardzo trudno ją otworzyć. Nie miałyście takiego problemu ze swoimi torbami z łacuchami? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 | |
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze jej nie prałam, ale rzeczy z jedwabiu z Zary mam całkiem sporo i piorę je zawsze w łapkach - w miarę niskiej temperaturze i jakimś delikatnym płynie, póki co nie było problemów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 | |
catch me if I fall.
|
Cytat:
![]() ![]() w ogole tak przegladalam pytania do sprzedajacego chabrowa na ebayu i jest tam miedzy innymi: Q: Hello, Is it possible for you to send this bag to Poland? Best regards Weronika A: Hi Yes I will post to Poland, as I have replied to others Shipping within the EU will be £11, plus £4 if you want fully insured and trackable service. moze jakas Wizazanka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Rozeznanie
|
Mała relacja z dzisiejszej wizyty w GB. Może się Wam przyda...
Połowa sklepu to już nowa kolekcja. Kilka słynnych bluzek w motyle, baaardzo dużo bluzek i sukienek dzianinowych w paski. Są też kwiatowe desenie. Ładne parki i trencze w jasnych kolorach po 200/300zł. Buty jak na razie bez rewelacji, najwięcej tych open toe. Torby też bez szału kilka sztuk w odcieniu beżu? ( tej co posiada Mirell), 2 skórzane w jasnym brązie za jedyne 480 zł ![]() Przeceny: kilka sztuk słynnych bluzek z wielkimi poduchami ale w wersji ciemnej szarości. Dorzucili trochę sweterków, widziałam je po raz pierwszy - czarne dość cienkie z poduszkami, jedne z łezką z tyłu, drugie dłuższe i bez łezki po 79zł. Z butów zostały już resztki, można pomarzyć o jakichś fajnych botkach. Po 99 zł są zamszowe szpilki nude z nitami. Z płaszczy nie ma nic ciekawego, nie ma też tego co ma Mungolife. Z torebek już bardzo słaby wybór, ostały się dwie nie za duże z eko skórki z łańcuchowymi rączkami, reszta jakieś materiałowe. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla zainteresowanych... w nowej kolekcji Parfois pojawiły się sakiewki z ćwiekami w kolorze koralowym i białym. Cena 119zł. Ja już skutecznie wybiłam sobie z głowy torebki w tym fasonie ![]()
![]() |
#629 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-01-31 o 17:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.