|
|
#2251 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część II :)
a macie jakieś o tym,że mam jutro urodziny ?
![]() wiem ,że dużo juz było takich opisów, ale jakoś żaden nie przypadł mi do gustu.. ![]()
|
#2252 |
|
Przyczajenie
|
A macie coś w stylu; "Tu CIę mam Techno pralka pralka techno" ? ;D
wiem że to jest beznadziejne ale mi się iż podoba i o ;] Dziękuję (; ______________ Gicik blancik ;] |
|
|
|
#2253 |
|
Raczkowanie
|
dresowa :
nie potrafię napisać nic już o urodzinach ;x mam tylko jeden , taki do niczego : ` uroczyście oświadczam że jutrzejszego dnia bal urodzinowy w kolorach tęczy zostanie otwarty . nie , ej nie przepraszam Wikaa12 : nic z tego nie kumam xd niewiem czy to oto chodzi xd : mop , szmata , szmata , mop , wiaderko xD
Edytowane przez haha x3 Czas edycji: 2010-01-31 o 17:35 |
|
|
|
#2254 |
|
Przyczajenie
|
Dresowa :
wolisz takie dosłowne czy raczej nie ? ` A jutro zawiruje mój świat, a jutro zmieni kolejną cyferkę. ` Hm, ciekawe jak świat wygląda z perspektywy starszej osoby. Jutro się przekonam ; ) ` I znów kolejny rok życia pochłania wieczność. .. ;| ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Skarby, a macie coś o obojętności ze strony chłopaka ? że niby jest git, ale jednak nie.. coś w stylu : ' Iskierki obojętności w błękicie Twych oczu ' - wizaz
|
#2255 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
No o takie miej wiecej mi kaman ;D. wiem beznadziejne xd. |
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
dresowa :
'Z nowym rokiem zmienia się nowy wiek . 'Dojrzała dziewczyna przechodzi jeszcze bardziej dojrzalszą : D 'Jutro będzie mój dzień ,może wtedy będzie bardziej kolorowo? 'Kolejny rok poszedł w plecy : d 'Tak po prostu ,będzie ze mnie starsza kobietka ; ) 'Same dekoracje ,to oznacza jedno ;d moje cudowne urodziny . wikaa12 : 'kocyk ,łóżko ,kocyk ,spać ! :d 'szkoła ,lekcje ,szkoła,lekcje ,dożywocie ;d 'emo ,plastik ,emo ,plastik ,dziad.ostwo ;d 'dzień,noc,dnio-noc !'faza,dzień,faza,dzień ,fazowy dzień . 'droga,słup,droga,zalicze nie słupa . 'uśmiech ,operacja ,krzywy uśmiech . 'dziecko ,problem ,życia ,ja xD nie wiem xLostInDreamx : 'Za każdym razem widziała obojętność ...gdzie by nie spojrzała . 'To nie prawda ,nie jest dobrze . 'On chyba choruję na "obojętność" widać to ze stu kilometrów . 'Tobie nie zależy ,a może zależy ?coś jest nie tak 'Odpowiednie opisy zachowują się nieodpowiednio . 'Dlaczego właśnie on ?Jakby nie mógł być ktoś inny. 'Widać po jego oczach -tą ponurą obojętność . 'Tryskała z Twojego ciała obojętność . 'Gdzie kolwiek nie pójdę to widzę ,gdzies w głębi Twojej duszy obojętność . 'Co za niezdecydowanie 'Może teraz pokażesz mi definicję zainteresowania ? 'W jego głowie siedziało tylko jedno słowo "obojętny" 'Kiedykolwiek zmienisz nastawienie?Miło by było . 'Czy ja naprawdę muszę widzieć w Twoich oczach obojętność ?
Edytowane przez TajemniczaPanna Czas edycji: 2010-01-31 o 17:52 |
|
|
|
#2257 |
|
Raczkowanie
|
wikaa12 :
ej , ale to jest fajne xD takie dosyć na moim poziomie :lol2: cicho , to jest z twojego mniej wiecej xD : pralka , techno , techno moja pralka . umciacia rumcia , umciacia rumcia , a Kasia Figura pokazuje biust , jak Titanic biust! ja jestem biedronką baby , ja jestem biedronką o ! dzwoni komura , zaraz dam nura , zaraz dam nura bo dzwoni komóra pepsi cola , cola pepsi nasi chłopcy są najlepsi ! złapię do pudełka płatki śniegu , trzepne nimi i wypuszczę , pójdę obok , złapię do pudełka płatki śniegu , trzepne nimi i wypuszczę , pójdę obok ... zaplątam się w kabel , kabel będzie miał 2 metry długości i 3 metry szerokości , będzie kabel , a ja w nim . no cóż róż , a smerfy były i się zmyły . nie , przepraszam nie xD nie moge ;x xLostInDreamx : `niby dobrze , a jednak nie . ` jego oczy przepełnione obojętnością . ` obojętność względem niej . `udawając że wszystko jest dobrze , nie zapomniała o myśli że jednak nie . `nie czuła się na tyle silna by powiedzieć że wcale nie jest jej tak dobrze jak widać . ` miała dość obojętności skierowanej ku niej . ` jej główka nie była na tyle odważna by powiedzieć że jest źle , jej serce nie było na tyle silne by dalej udawać . |chyba nie oto chodziło ; (|
Edytowane przez haha x3 Czas edycji: 2010-01-31 o 17:55 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2258 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
No właśnie wieesz ;D o takie mi choodziłoo dziękuję ; *. ;] ale proszę więcej ;] |
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd ja to znam
|
|
#2260 |
|
Raczkowanie
|
cicho xD to jest piękne , aż się łza w oku kreci ah xd <lol2>
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
Kolejna prośba...
Coś o tym..żeby dał mi kolejną szansę... "jeszcze raz" żeby zacząć wszystko od nowa..najlepiej jak najkrótsze...
|
#2262 |
|
Przyczajenie
|
hahaaa ;D i o to mi chodziłoo ;D.
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
wikaa12 :
'niedojrzała ,lepiej ..głupia aż strach x_x 'malinka,truskawka ,sorbet truskawkowo-malinowy . 'człowiek ,disco ,disco -człowiek . 'impreza,zabawa,bibka ,picie ! ; d 'młotek ,ona ,pobita młotkiem . 'sznurek ,ściana ,powieszony misiek x-D //nie wiem ;d// Teeee : 'Każdy koniec to początek czegoś nowego ,nawet lepszego . 'Jeden raz,nie zmarnuję go ... 'Mam sto powodów ,aby zacząć jeszcze raz . 'Będzie tym razem lepiej ,ale musisz dać tą szanse . 'Każdy chce się uczyć na błędach ,więc zacznijmy od nowa . 'Podaruj mi szczęście ,daj jedną szansę . 'Dasz mi uśmiech na twarzy ...?
|
#2264 |
|
Przyczajenie
|
hahaa ;D i o to mi chodziłoo ;D.
Mogę prosić więcej? . ![]() ![]()
|
|
|
|
#2265 |
|
Raczkowanie
|
wikaa12 to dla mnie było zaszczytem xd
Teeee: `gdyby chociaż jeszcze jeden raz .. ` oddała by wszystko za jeszcze jedną szansę . ` jej marzeniem było spróbować od nowa . ` świat nierealnych marzeń , chciała zamienić na jeszcze jedną szanse. ` nic by jej teraz tak nie uszczęśliiło jak zaczęcie wszystkiego od nowa. ` kochała go najmocniej na świecie , oddała by życie za jeszcze jedną szansę . ` mogła by zrobić wszystko , tak bardzo chciała spróbować jeszcze raz . ` myślała tylko czy on pozwoli jej jeszcze raz spróbować . ` przez myśli i płacz o nowe jutro , o jeszcze jedną szansę nie mogła zasnąć w nocy . ` tak bardzo chciała jeszcze jeden raz spróbować , że gdy zamkła tylko oczy od razu widziała jego . ` niewiedziała jak ma go już błagać o kolejną szansę . nie wyszło mi ... ![]() ^^
|
|
#2266 |
|
Raczkowanie
|
Prośba;
' o tym, że już się wszystko skończyło, że nie ma[MY] już nic. ' o tym, że mimo to, ze tak dobrze udaję nie jest wcale dobrze. ' o tym, ze zapominam czasem, kim jestem.[ w sensie, że nie jestem sobą ] mile widziane cytaty z piosenek. . . . wybaczcie, że nie pomogłam nikomu, ale mój mózg odmówił posłuszeństwa. |
|
|
|
#2267 |
|
BAN stały
|
Dziewczęta coś o tym , że jest męski , a przy tym tyle w nim słodyczy ? ![]() Teeee , nie wiem czy pomogę , ale moze cos Ci sie przyda ![]() Daj mi kolejną szansę , o tym myślę stale .. Od nowa nasza milosc budowac ! Ty dasz mi siłę,będzie lepiej,szanse mamy ciągle niezłe. Daj mi szansę, a zostanę Wiem dałeś mi już dwie szanse żyję z nadzieją, że i trzecią dostanę Szansę chwycę oburącz Daj mi szansę,a ją wykorzystam ZniknijzOczuMi - Z czasem czas zabiera wszystko,zostaja tylko wspomnienia Skończył się świat,szlag trafił wszystko . Skonczyl sie ich czas , nie wroci wiecej Te dni sie skonczyly,a koniec jest koncem 'Nauczylam sie ukladac rysy twarzy,tak by smutku nikt nie zauwazyl' Czasem zapominam co jest prawda,a co falszem sie pokrywa. Dwie twarze . Obie trzeba poznac zeby dowiedziec sie ktora jest prawdziwa. Znow to czuje,nie ma mnie,jest tylko proznia Nie mam weny chyba dzisiaj Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-01-31 o 18:24 |
|
|
|
#2268 |
|
Raczkowanie
|
wikaa12 :
dobre , bo mokre xD 98 , widzę Cię , 99 - już prawie Cie mam , 100 - nie ma Cie ? xD niebieski , różowy , niebiesko różowy kolor we włosach . zwariowana i zakręcona jak lizak na patyku szła po ulicach tego jakże nudnego miasta xd jedno drzewo , dwa drzewa , tony jabłek ![]() włączam lampe , uwaga światło jażeniówka .xd niewiem czy mogą być
Edytowane przez haha x3 Czas edycji: 2010-01-31 o 20:34 |
|
|
|
#2269 |
|
Przyczajenie
|
haha x3 Wielbię cię !.
|
|
|
|
#2270 |
|
Raczkowanie
|
EjjSenioritta ;**
haha x3 ;** TajemniczaPanna ;** Dziękuję bardzo.! pomogłyście ;*
|
#2271 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znów o roczek mądrzejsza . ![]() 1 lutego będę Waszą księżniczką i musicie dla mnie służyć!. ![]() a kto dzisiaj dla mnie z tortu wyskoczy? - urodzinki me... w metryce przybyło o kolejne 365 dni. Tak minęła kolejna jesień .. przyszła kolejna piękna zima .. i minął kolejny roczek mojego życia. ![]() [ liczba] ... lat minęło , jak jeden dzień! wiekiem coraz starsza, ale duchem młoda i szalona!. bo gdyby nie 1 luty 19... nie byłoby mnie tu teraz! ![]() *** p.s mogą być? ![]() _______________ przesiąknęłam tym.. gdy go poznałam od podstaw
|
|
|
#2272 |
|
Raczkowanie
|
oo. ;d a ja bym chciała jakieś takie że się ciesze że w końcu z nim porozmawiam. I że się za nim stęskniłam.
|
#2273 |
|
Raczkowanie
|
ZniknijzoczuMi :
1.taka trochę wieśniacka : "to już jest koniec , nie ma już nic , jesteśmy wolni .." Nie ma już nic I już nic nie spotka nas Nie ma w niebie naszych gwiazd Nie ma już nic Nie ma już nas Nie ma gdzie iść Nie ma już powrotu Nie ma już słońc Nie ma już gwaizd Nie ma już wyjść Jest tylko popiół Czy nie ma już nic Nic dla czego warto żyć Jakiś sens Czy nie ma już nic Nic dla czego warto być Może coś może ktoś jak ty ? ` skoro i tak nie mamy już nic , to poco mam w tym świecie tkwić ?! przepraszam że takie badziewne <3 2. nawet jeśli nosi uśmiechniętą maskę , pod nią i tak nie jest tak łatwo . bez chwili zastanowienia tylko udaję że jest idealnie . siedząc na łóżku , myśląc jaką się jest głupią okłamując wszystkich dookoła . nawet gorąca czekolada stoi obok , mimo wszystko nie ma siły by ją podnieść . pozory mylą . 3. ` pochłonięta myślami że czasem sama siebie nie poznaje . ` stojąc przed lustrem nie poznawała dziewczyny po drugiej stronie . `zbyt wiele myśli spowodowało że czasem zapominała kim naprawdę jest . ` na pozór nie widziała jak bardzo się zmieniła . przepraszam że tylko tyle , ale nie wiem tak jakoś
Edytowane przez haha x3 Czas edycji: 2010-01-31 o 18:34 |
|
|
|
#2274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolejnego dnia nie mogę się doczekać, w końcu minie ta głupia tęsknota. jestes lekiem na moją tęsknotę. a mi do szczęscia wystarczy kilka słów z twoich ust... tyle dni tęsknoty, nadchodzą dni szczęścia ! ![]() tylko ty potrafisz sprawić, że na mojej twarzy znów zagości uśmiech. ![]() a po tylu dniach ślepiej tęsknoty nastąpią dni widocznej radości . ![]() nie wiem.
|
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
EjjSenioritta :
`jak oni to zrobili , że naładowali w Ciebie tyle męskości a zarazem samą słodycz? ` Twoja męskość przeradza się w samą słodycz. ` ale ta męskość jest słodziutka . <3 ` jeśli jesteś tak męski i tak słodki równocześnie , to ja chcę więcej ! ` bardziej męski niż Brad Pitt i bardzie słodszy niż wata cukroa - no tego jeszcze nei grali . ![]() ![]() ananaas : `cała tęsknota prysła jak bańka mydlana na wiadomość że w końcu się z Tobą zobaczę ! ` podczas tej rozmowy chyba zatrzymam czas , aby nigdy się nie skończyła . ` mojej radości nie opisze żadne słowo , mojej tęsknoty nie opisało by , sam fakt że się z Tobą zobaczę nie jest do opisania jak dla mnie jest ważny . ` z radości że się z Tobą zobaczę , upuściłam lukrowanego pączka , tak bardzo tęskniłam <3. więcej nie wymyśle , przepraszam głowa nie ten teges xD wikaa12 - przeceniasz mnie słonko xd
|
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
Heyy
Pomożecie mi dziewczynki? ![]() Macie coś o tym, że: 1. chyba się wszystko skończyło (tylko niedosłowne.) 2. o 18-tce na która idę? ![]() 3. jakieś dialogi albo w 3 osobie? (smutne takie.) ![]() 4. dialogi śmieszne? ![]() Proszę
|
|
|
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
siemm , dziewczyny . <3
mam znowu prośbę . ; )) potrzebuje jakiś opisów o tym , że bez chłopaka jest mi bardzo dobrze i , że wgl go nie potrzebuję . xDD ; ** |
|
|
|
#2278 |
|
Raczkowanie
|
A coś w stylu : "Jak Dziecko Bronię Zabawki Której Mieć Nie Mogę" (sama wymyślałam...
) ale chcę więcej takich podobnych... że ja dziecko a on już starszy jest... i wszyscy go nie lubią...a ja tak i go bronię...
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
ZniknijzOczuMi :
1. 'To juz koniec ,ta bajka się skończyła . 'Nie ma juz nic i nie będzie juz nic . 'Ja i Ty teraz jest tak ..Nie ma żadnego My . 'Serca się rozłączyły ,to nic nowego w życiu .. 'Jedno słowo jej krążyło po głowie "koniec". 'Czasem konie czegoś to już nie jest początek . 2. 'Codziennie przykleja parodię uśmiechu . 'Teraz wiem jak układać rysy twarzy ,aby smutku nikt nie zauważył . 'Wszystko ok ,oprócz faktu że nie jest ok . 'Moze kiedyś mi się przydarzy szczęście na razie tylko udaję . 'Nie czuła się komfortowo ,udawała ciągle . 3. 'Staje się chwilami kimś innym ,sama nie wie czy to coś normalnego . 'Niektóre sytuacje potrzebuję perfekcyjnego podejścia ,niestety czasem nie wiem kim się staje . 'Ona ,była jedna ,a miałą sto twarzy . 'Nie rozpoznaję czasem nawet samej siebie . 'Nie da się zapomnieć faktu ,żę nie jestem w pełni sobą . EjjSenioritta : 'Nie wszystko jest twarde jak nam się wydaje ,w środku jest miękkie i słodkie ; * 'On -dwa oblicza ,każde mi się z nich podoba : * 'Miała swojego mężczyznę ,który był taki różnorodny ,ale jej < 3 'Jak to możliwe ,że potrafił być jednocześnie taki męski i słodki ? 'Połączenie tego i tego ,czyli mieszanka wybuchowa < 3 ananaas : Niby rozmowa ,a daje tyle szczęścia . 'Bo ta wieczna tęsknota się skończyła . 'Nie mogła się doczekać ,aż wreszcie los sie do niej uśmiechnął . 'ona już nie mogła znieść tej tęsknoty ; * 'kilka słów wypowiedziane przez Niego dały uśmiech na twarzy . 'Wystarczyło poczekać i się naglę cieszę : ) 'na reszcie -uśmiechnęła się ... tęsknota się kończy < 3 wikaa12 : 'klucz,drzwi i w dodatku tępy klucz . 'słońce ,dzień ,uśmiechy na twarzach . 'podać choć jeden powód ,jeden powód ,ten durny powód : d 'koniec jest bliski ,jeszcze rok ,ale koniec jest bliski . 'miłość to bzdura ,nie dziwie się żę mrówą się już znudziło : p 'domowe kino to kino domowe . reszte odp potem ! ;p
|
#2280 |
|
Przyczajenie
|
TajemniczaPanna <3
haha x3 <3 ZniknijzOczuMi : 1. ` ' a te wszystkie chwile i tak rozpłyną się w wieczności.. jak łzy na deszczu ' ` wieczność pochłonęła swą czernią najpiękniejsze wspomnienia. ` Czy pozostanie choćby zapach tamtych dni ? ` .. a w sercu hoduję pustkę. ` A czas nie oszczędza nic i nikogo. ` Popatrzyli sobie w oczy ten ostatni raz i.. bez słowa każde poszło w swoją stronę. ` Tkwię w nicości. ` " Jutro ? jutro jest mi obojętne.. " 2. ` Codziennie rano doklejam gotowy uśmiech. ` A ona znów tuszuje szklane kropelki co noc wypływające z jej oczu.. ` szczęśliwa dla świata. 3. ` Zgubiłam gdzieś swoje ambicje, plany, marzenia.. zgubiłam siebie. ` I jak w tym świecie odnaleźć samą siebie ? ` Kim jestem ? badziew. ;|
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

Dziękuję (;