|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6091 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
sorki ja podejrzliwa jestem bo już kilka razy popłynęłam z zakupami na Allegro
a komentarzy mają malutko , tanio i aż 169 aukcji wystawionych dlatego
|
#6092 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#6093 |
|
Kazar Lady
|
mnie sie dobrze kupuje na all ale faktycznie staram sie weryfikowac sprzedawców..tyle że w cenie staniczka spooora różnica ja dałam 139PLN
|
|
|
|
#6094 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Danni;16860294]sorki ja podejrzliwa jestem bo już kilka razy popłynęłam z zakupami na Allegro
a komentarzy mają malutko , tanio i aż 169 aukcji wystawionych dlatego [/QUWidziałam ale mam nadzieje że bedzie wszystko oki,ja naszczescie jeszcze nigdy sie na naciełam na kupowanie na allegro.
|
|
#6095 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=zanettt2010;1686047 3]
Cytat:
![]() A propos zakupów gdzie się Agnesik podziewa
|
|
#6096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..że niby w pierwszych dniach miesiąca, a ja przyszłam w ostatnich..
|
|
#6097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, albo dziergany w garazu, przez male chinskie raczki za lyzeczke ryzu.Dziewczyny, nie ma co liczyc na cud jesli w UK, ShockAbsorber kosztuje powyzej 20 - 30 funciakow
|
|
|
|
|
#6098 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6099 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Danni;16860558]
Cytat:
---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Uciekam dziewczyny Miłego klikania ![]() Do juterka paaaa
|
|
|
#6100 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=zanettt2010;1686084 8]
Cytat:
Bye , też mykam
|
|
#6101 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i mam nadzieje ze niebawem mi sie przyda taki a i tem mnie zaciekawil...co myslicie? http://www.next.co.uk/shopping/women...bbra%26quot%3b
|
|
|
#6102 |
|
Kazar Lady
|
no ja dziś zła byłam pzez chwilę bo była wyprzedaż staniorów i kompletów i ceny 3,99 stanik 1,99 gatki do kompletu..powaga !!! ale rozmiary masakra wieksza miska=wiekszy obwód i nic na mnie..
|
|
|
|
#6103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6104 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, staram się cały czas umacniać moją motywację co do operacji. Tak się zastanawiam czy możnaby np do dr Skwierczu umówić się na operację już teraz, na rekonesans i powiedzieć jej, że zabieg miałby miejsce dopiero w przyszłym roku? Nie uzna tego za niepoważne? Chciałam się zorientować, zadać pytania, pogadać o moich guzkach.
|
|
|
|
#6105 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ależ mnie ściska w żołądku przed jutrzejszym badaniem... już jakieś przeziębienie lepiej mieć, bo da się przynajmniej szybko przeleczyć jutro powiem, że mają upuścić dużo krwi i zostawić mi tylko tyle, ile potrzebne do życia, żeby tylko wynik dobrze wyszedł ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
Zostało Wam trochę tego obiadu? Boshhhh a ja znowu głodna
|
|
#6106 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym im dala ![]() Cytat:
|
|
|
#6107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..kiedy byłam u niej na kons.,to powiedziała mi wszystko co i jak,tłumaczyła jak kompletnemu laikowi to wszystko, co w większości już wiedziałam,dała nr tel. i powiedziała, by, wszystko przemyśleć, i jak się zdecyduję, to zadzwonić.. ![]() ..dopiero wtedy ja tak delikatnie powiedziałam, że w sumie, to już się zastanawiałam, i nawet sobie to wszystko już tak nawet policzyłam..(dni,okres itp..)![]() ..ona po kons. nie pyta kiedy i jaki ma się zamiar, przynajmniej w moim wypadku tak było.. ..odniosłam wrażenie,że dla niej jest raczej jak najbardziej normalne,że po kons.,to kobieta dopiero zacznie się na poważnie zastanawiać, a nie że będzie od razu na termin się umawiać..więc myślę,że Twój pomysł jest jak najbardziej o.k.
|
|
#6108 |
|
Kazar Lady
|
Trelek - nie stresuj się - musza Ci dobrze wyjśc te badania
a w razie co to może Bromek coś poradzi??jakies osocze czy płytki podłączy w trakcie... w końcu na pewno rozumie jak WAZNE są cycuchy..a moje maleją BTW ja przez ten wizaż żre jak najęta wszystko co mam w zasiegu komputera..normalnie szok i wcale mnie nie łatwiej ubrać jak wyżywić.. |
|
|
|
#6109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
takie dziwne miasto hehe no wlasnie Nagleka , a ciebie gdzie wcielo ??
|
|
|
|
|
#6110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jesteś pewna, że maleją? Zmierz się w cycuchach i wtedy będzie wiadomo. A może początek cyklu i dlatego "mniejsze"? Pink star, dzięki ![]() Moja dziewczynka zasnęła, a ja muszę jeszcze popracować i ...idę wsunąć ostatni kawałek pizzy zanim mnie TŻ uprzedzi
|
|
#6111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..będę trzymać za Ciebie kciuki ![]() ..a może to tylko taka jakaś Twoja charakterystyka..? ..widzisz, dziś pisała Polili, oni np.u Krajewskiego, to nie robią wcześniej badań, tylko tuż przed,więc pewnie w większości wypadków dostosowują środki ostrożności do stanu pacjenta ![]() ..tak mi się wydaje.. ..więc może i Twój doktorek znajdzie sposób, jak dostosować się do sytuacji..w razie coś..tak myślę.. ![]() ..moja to jest jednak kobieta,a one mają zwykle trochę mniej sportowe podejście do sprawy.. ..co nie znaczy,że to coś wiele zmienia na lepsze
|
|
#6112 |
|
Rozeznanie
|
macerata, może masz rację. Mi trudno powiedzieć, bo nie mam styczności ze służbą zdrowia na co dzień. Ale wolałabym, by te nieszczęsne wyniki były w normie. Dziś w nocy mi się śniło, że budzę się z narkozy a tam stół i cała podłoga we krwi
i pytam, co się stało, a dr odpowiada, że nic takiego i że mogę pomóc pielęgniarce to powycierać )
|
#6113 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Misia, moze gacie trzeba bylo na egzotyczne szmaty pokupowac? ![]() Cytat:
![]() ![]() obiadu juz nie ma ale jest kolacja Wlasnie chleb wyskoczyl z maszyny, wiec jeszcze goracy , do tego pasta z wedzonej makrelki Moze byc??? ![]() trelek, badz dobrej mysli! Tak jak napisala Misia, pewnie doktorek nawet w przypadku troche gorszych wynikow cos zaradzi. A Ty sie nie stresuj, bo niepotrzebni Ci cisnienie skoczy Bedzie dobrze!!! ![]() A moze Ci nawet w dzien po OP odwiedzimy? ![]() moje tez
|
||
|
|
|
#6114 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ale są sposoby i na zaburzenia krzepliwości więc Kochana głowa do góry zwłaszcza że pozostałe wyniki masz w normie ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
matko i kto by pomyślał że po niepełnych 3 miesiącach będe obsesyjnie myślec o kolejnym zabiegu i nie przeraża mnie zadna narkoza ból jedynie to spanie na plecach...brrrrr ale jak mus to mus
|
||
|
|
|
#6115 |
|
Rozeznanie
|
Ania, uuuwielbiam pastę z makreli
Chociaż nie wiem, czy powinnam dziś jeszcze coś jeść, bo po tej pizzy przed chwilą zjadłam jeszcze deser czekoladowy Misia, pozostałe wyniki ok. Zmykam trochę popracować, dziś nic nie ruszyłam, a samo się nie zrobi (a szkoda!).
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-01-31 o 20:36 |
|
|
|
#6116 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Miskaa78;16863018]dziewczyny,
znowu mi smaka narobilyście na pyszne jedzonko ![]() ![]() :s lina:zeby tak ktoś chciał mi cokolwiek przygotowac ![]() ... ja padam na twarz po 30 godzinach pracy
|
#6117 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
??? Wykasowalam, bo jakos przez chwile sie niepewnie poczulam . Zrobie jeszcze raz
|
|
#6118 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
a z jedzeniem to daj spokój ja wciągnelam mace z białym serkiem poprawiłam czekoladkami kawowymi i już sie za pomidorowką rozglądam może mi cycki od tego żarcia urosną
|
|
|
|
|
#6119 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#6120 |
|
Kazar Lady
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

a komentarzy mają malutko , tanio i aż 169 aukcji wystawionych dlatego

loviam go prawie tak mocno jak moje melonki-anatomki ( 345 )

ale jest kolacja 
:s lina: