Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2 - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-31, 08:04   #2911
evangeline
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
to gratuluje a i niezłe macie gadki
dzisiaj 2,5 godziny snu

Cytat:
Myślicie, że powinnam się martwić jak facet interesuje się rozmiarem pierścionka i tak jakby robił badania rynku- tzn "o zobacz jubiler... podoba ci się to, a tamto?" a na pytanie CO TY KNUJESZ się oburza, że jestem podejrzliwa jak KGB....
jeżeli ni w ząb Ci pasuje póki co wizja małżeństwa to... tak, powinnaś się martwić

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 10:23   #2912
jojla
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
dzięki kochane za pamięć
egzamin będzie do przodu, ale jeszcze nie wiem, na jaką ocenę - pisemny był

ja właśnie jem kolację (dopiero niedawno wróciłam do domu) i chłodzę winko - dziś wieczorem ciąg dalszy babskich plotek

dzisiaj zasnęłyśmy ok. 5 rano, tak pierdzieliłyśmy długo
A to na pewno 5 będzie gratulacje Nie ma to jak babskie pogaduszki

Cytat:
nie, ale tył cały skasowany
ojej to rzeczywiście niefajnie, ale ważne, że koleżance nic poważnego się nie stało.

Cytat:
Myślicie, że powinnam się martwić jak facet interesuje się rozmiarem pierścionka i tak jakby robił badania rynku- tzn "o zobacz jubiler... podoba ci się to, a tamto?" a na pytanie CO TY KNUJESZ się oburza, że jestem podejrzliwa jak KGB....
myślę, że tak

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
dzisiaj 2,5 godziny snu
Pięknie

Miłego dnia

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 10:33   #2913
Sweetheart86
Zakorzenienie

Hej

Ja niedawno się podniosłam.
Znowu u mnie słoneczny dzień i chyba pójdę dzisiaj na spacer. Może bałwana ulepię tylko nie wiem, czy śnieg się lepi

TEOFANO chyba faktycznie powinnaś się zacząć martwić, bo Tż wyraźnie cos kombinuje

Miłego dnia

Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 13:06   #2914
teofano86
Zadomowienie

bardzo pocieszające trzeba się do wojska zaciągnąć i pojechać do konga na misję pokojową

rano szłam do sklepu taka zaspana i napadł mnie piękny Bokser...naprawdę piękny i bardzo ładnie prowadzony, widać że komuś nawiał, więc chwyciłam go za smycz i łażę z nim po ulicach aż w końcu spanikowanego właściciela znalazłam chwila nieuwagi i po psie... jakby mnie rodzice nie wyrzucili z domu to bym go przygarnęła, ale ze względu na falę mrozów podaruje sobie noclegi pod mostem
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 19:03   #2915
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo pocieszające trzeba się do wojska zaciągnąć i pojechać do konga na misję pokojową

rano szłam do sklepu taka zaspana i napadł mnie piękny Bokser...naprawdę piękny i bardzo ładnie prowadzony, widać że komuś nawiał, więc chwyciłam go za smycz i łażę z nim po ulicach aż w końcu spanikowanego właściciela znalazłam chwila nieuwagi i po psie... jakby mnie rodzice nie wyrzucili z domu to bym go przygarnęła, ale ze względu na falę mrozów podaruje sobie noclegi pod mostem

A tam zaraz do Konga chcesz uciekać

Zdecydowanie mieszkanie pod mostem w taką pogodę odpada ale dobrze, że się psiną zainteresowałaś bo mógł właścicielowi zniknąć na zawsze

Ja dzisiaj miałam wielkie plany pisania esejów ale przyjechał wujek z pewną uroczą i uroczo nieznośną pięcioletnią panienką Pojechaliśmy do galerii pochodzić po sklepach i dopiero teraz wróciłam do domu - jestem nieżywa a mała mnie tak wymęczyła, że czuję się jakbym spędziła tam kilka dni a nie kilka godzin

Miłego wieczoru

Stary 2010-01-31, 19:20   #2916
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Violciak Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
witaj
Cytat:
Ja dzisiaj bylam u ortodontki, ktora to stwierdzila, ze to juz chyba ostatnie poprawki i gdzies w kwietniu bedziemy się "rozbieraly"
Jakoś wydaje mi się to zupełnie nierealne, bo mimo ze wszyscy mi mówią, ze mam już proste zęby, to mnie się z kolei wydaje ze są krzywe jak nie wiem. To chyba już paranoja
ja świeża ex-aparatka więc jestem temacie mi orto obiecywał rok temu że "do końca lata to już nago będę chodziła" ale słowa nie dotrzymał bo rozebrał mnie dopiero niecały m-c temu a co Ci się wydaje nie tak? bo np u mnie środki między jedynkami górnymi a dolnymi zeszły się dopiero w ostatniej fazie noszenia i zajeło im to zaledwie 2 tyg. z resztą mnie orto przed zdjęciem pytał czy efekt mnie zadowala czy jest ok więc jeśli masz wątpliwości to najlepiej pogadaj o tym ze swoją orto
Cytat:
Jak wracałam to zaszliśmy z TŻ-tem do Rossmana, wzięlam sobie z polki tusz do rzęs, zapłaciłam, wsiadłam do samochodu, patrze a on jest niebieski... Wiec wracam z nim z powrotem i mówię, ze przepraszam, ale wzięłam zły kolor, a pani mi odpowiada: "A co to mnie obchodzi, trzeba się było zastanowić najpierw" Na co ja: " Każdemu się może zdażyć" a tak się składa ze oznakowanie było pod spodem i to była granatowa naklejka, prawie czarna, wiec nie zauważyłam. Na co ona" A skąd ja wiem ze pani się nim już nie umalowała?" Myślę sobie, jakbym to zrobiła to chyba by bylo widać, zwłaszcza, że tusz jest niebieski a kupiłam go minutę wcześniej.. No rozpacz.. Więcej tam nie pojdę.. Nie zeby to byla jakaś kosmiczna kwota, ale 59 złotych piechotą nie chodzi.
ej no też bym się zdenerwowała. może spróbuj komuś odsprzedac?

a u nas nadal ataki kolkowe choc już dzisiejsze popołudnie nieco spokojniejsze. oby nocka była normalna bo już o tak wyglądam...

Zgadnij wklej fotkę brzuszka już zapomniałam jak to jest

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 19:42   #2917
kamakrk
Zadomowienie

Witajcie Kochane.

U mnie depresji sesyjnej ciąg dalszy. Już nie wyrabiam. Ale... zaliczenie materiałów konserwatorskich (z piątku) do przodu... Jeszcze 2 i ferie.

Dzisiaj mam jakiś zły dzień. Nie dość, że nic mi do głowy nie wchodzi to jeszcze goliłam nogi i pięknie zacięłam się nad kolanem na długości jakiś 5cm. Dać dziecku maszynkę... Nie dość, że boli to jeszcze szrama zostanie...

[perfectaA]349201[/perfectaA]
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 20:35   #2918
Violciak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
witaj

ja świeża ex-aparatka więc jestem temacie mi orto obiecywał rok temu że "do końca lata to już nago będę chodziła" ale słowa nie dotrzymał bo rozebrał mnie dopiero niecały m-c temu a co Ci się wydaje nie tak? bo np u mnie środki między jedynkami górnymi a dolnymi zeszły się dopiero w ostatniej fazie noszenia i zajeło im to zaledwie 2 tyg. z resztą mnie orto przed zdjęciem pytał czy efekt mnie zadowala czy jest ok więc jeśli masz wątpliwości to najlepiej pogadaj o tym ze swoją orto

ej no też bym się zdenerwowała. może spróbuj komuś odsprzedac?

wątpliwości mam jeszcze co do wszystkiego, mam wrazenie, ze zgryz jest po prostu krzywy, i mialam najpierw zęby wypychane hairaxem i teraz po lewej stronie sa bardziej wypchniete niz po prawej, byc moze tego tak bardzo nie widac, ale mnie to denerwuje, poza tym na dole jedna jedynke mam bardziej wypchnieta do przodu, druga mniej, to nie moja schiza tylko tak jest po prostu. A jak ktos patrzy to tak nie zwraca uwagi i nie widzi i z reguly mowia, tak tak juz proste masz..
Nie wiem co z tym zrobic, nie chce zeby po zdjeciu aparatu kiedys jakis inny ortodonta mi powiedzial, ze by mi sie zalozyc przydalo

a co do tuszu, odsprzedalabym, tylko kto kupi niebieski? bo ja bym nie kupila..
Violciak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 20:51   #2919
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamakrk Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane.

U mnie depresji sesyjnej ciąg dalszy. Już nie wyrabiam. Ale... zaliczenie materiałów konserwatorskich (z piątku) do przodu... Jeszcze 2 i ferie.

Dzisiaj mam jakiś zły dzień. Nie dość, że nic mi do głowy nie wchodzi to jeszcze goliłam nogi i pięknie zacięłam się nad kolanem na długości jakiś 5cm. Dać dziecku maszynkę... Nie dość, że boli to jeszcze szrama zostanie...
Trzymaj się Kama Zobacz zostały Ci tylko jeszcze 2 zaliczenia i będziesz zasłużenie odpoczywać a i gratulacje wszystkich zaliczeń do przodu
A zaciąć każdemu się może zdarzyć Może jednak nie zostanie blizna

Cytat:
Napisane przez simpatica Pokaż wiadomość
a u nas nadal ataki kolkowe choc już dzisiejsze popołudnie nieco spokojniejsze. oby nocka była normalna bo już o tak wyglądam...
Biedna Oleńka i rodzice przy okazji Mam nadzieję, że małej już nie będą się za często kolki zdarzały

Cytat:
A może się ktoś trafi Spróbuj wystawić na allegro albo popytaj wśród koleżanek a może jednak ktoś będzie chciał taki tusz - nic nie stracisz a chociaż część kasy się zwróci

Stary 2010-01-31, 21:17   #2920
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie Kochane.

Smaruj, nawilżaj, to nie zostanie, będzie dobrze

Cytat:

Ja kiedyś wzięłam przez pomyłkę brązowy, poszłam na drugi dzień i bez problemu mi wymienili. A dlaczego? Ponieważ tusze powinny być sprzedawane w oryginalnych, kartonowych opakowaniach - jak kupuję w UK mają niemal wszystkie, jak w PL, wszystkie są gołe. Więc skąd ja mam wiedzieć, że np. pani sprzedawczyni nie maluje nim rzęs co rano, albo czy go nie otwiera co druga klientka, żeby sprawdzić jaką ma szczoteczkę? Żeby chociaż były czymś oklejone...I to nie moja broszka, udowodnienie pani, że ja go nie używałam, tylko na odwrót. Zresztą - zgodnie z zasadą, że należy udowadniać winę, nie niewinność. Nawet się kłócić nie musiałam, bo jakbym musiała, to bym pewnie z wymiany zrezygnowała...

Ja dziś też jakoś nie dam rady się uczyć - jestem zaspana, pieką mnie oczy i nic nie wchodzi do głowy... a jeszcze tyle tego zostało
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 22:55   #2921
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
też tak kiedyś spytała i okazało się, że moja cudowna koleżanka z osiedla się bardzo oburzyła. ..ona generalnie przy wzroście 160cm i wadze 85kg nosi bluzki do pępka i takie obcisłe że widać wszystko... a do tego łączy paski i kratkę w jednym stroju no i uważa się za gwiazdę wieczoru mój mężczyzna jak ją zobaczył to powiedział, że wygląda jakby spod latarni uciekła
[...]"

Stary 2010-01-31, 22:57   #2922
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Ja kiedyś wzięłam przez pomyłkę brązowy, poszłam na drugi dzień i bez problemu mi wymienili. A dlaczego? Ponieważ tusze powinny być sprzedawane w oryginalnych, kartonowych opakowaniach - jak kupuję w UK mają niemal wszystkie, jak w PL, wszystkie są gołe. Więc skąd ja mam wiedzieć, że np. pani sprzedawczyni nie maluje nim rzęs co rano, albo czy go nie otwiera co druga klientka, żeby sprawdzić jaką ma szczoteczkę? Żeby chociaż były czymś oklejone...I to nie moja broszka, udowodnienie pani, że ja go nie używałam, tylko na odwrót. Zresztą - zgodnie z zasadą, że należy udowadniać winę, nie niewinność. Nawet się kłócić nie musiałam, bo jakbym musiała, to bym pewnie z wymiany zrezygnowała...

Ja dziś też jakoś nie dam rady się uczyć - jestem zaspana, pieką mnie oczy i nic nie wchodzi do głowy... a jeszcze tyle tego zostało
Dobrze wiedzieć o tych tuszach Nie miałam pojęcia, że powinny być w pudełkach sprzedawane. To prawda, że chociaż jakieś oklejenie by się przydało bo przecież nagminnie widzę w sklepach jak kobiety otwierają tusze żeby zobaczyć np jaką mają szczoteczkę pomimo tego, że obok leży tester

Ja dzisiaj nie zrobiłam kompletnie nic poza napisaniem kilku zdań do magisterki ale było ich może w sumie z 10 Coś ostatnio wybitnie nic mi nie idzie jeśli chodzi o sprawy naukowe

Dobranoc

Stary 2010-01-31, 23:11   #2923
Violciak
Raczkowanie

Smile Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:

Masz rację, tylko jak się okazuje, to takie są przepisy wewnętrzne w sklepie Rossman. Nie wymieniają i koniec. Tak mi pani powiedziała. A na dodatek po tej sytuacji wchodzę do neta, żeby sprawdzić czy cos na temat takich sytuacji ktoś już coś napisał i się posypało, ze setki takich przypadków i oburzeni klienci, nawet jedna dziewczyna opisywala sytację, ze wziela jakis krem który stał na półce z promocją jakąs tam, dopiero przy kasie sie okazalo, ze cena jest dwa razy wyzsza. Jak sie dziewczyna zorientowala powiedziała, ze nie chce tego kremu, bo na polce byla inna cena. Na to pani, ze ja to nie interesuje, bo to nie oni przestawiaja towar na polkach tylko zlosliwi klienci i ze nie moze oddac, bo juz jest policzony, a takie przepisy wewnetrzne. KOszmar jakis...

Cytat:
też tak kiedyś spytała i okazało się, że moja cudowna koleżanka z osiedla się bardzo oburzyła. ..ona generalnie przy wzroście 160cm i wadze 85kg nosi bluzki do pępka i takie obcisłe że widać wszystko... a do tego łączy paski i kratkę w jednym stroju no i uważa się za gwiazdę wieczoru mój mężczyzna jak ją zobaczył to powiedział, że wygląda jakby spod latarni uciekła
rozwaliłaś mnie tym tekstem.

Ale ja tez mam takie znajome, poobwieszane jak jakies choinki, wszedzie cyrkonie, spodnie cale w cekinach, a na szyi i na uszach wisza wielkie pozlacane tak zwane" chanele albo diory" Normalnie koń by sie uśmiał

Edytowane przez Violciak
Czas edycji: 2010-01-31 o 23:15
Violciak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-31, 23:42   #2924
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację, tylko jak się okazuje, to takie są przepisy wewnętrzne w sklepie Rossman. Nie wymieniają i koniec. Tak mi pani powiedziała. A na dodatek po tej sytuacji wchodzę do neta, żeby sprawdzić czy cos na temat takich sytuacji ktoś już coś napisał i się posypało, ze setki takich przypadków i oburzeni klienci, nawet jedna dziewczyna opisywala sytację, ze wziela jakis krem który stał na półce z promocją jakąs tam, dopiero przy kasie sie okazalo, ze cena jest dwa razy wyzsza. Jak sie dziewczyna zorientowala powiedziała, ze nie chce tego kremu, bo na polce byla inna cena. Na to pani, ze ja to nie interesuje, bo to nie oni przestawiaja towar na polkach tylko zlosliwi klienci i ze nie moze oddac, bo juz jest policzony, a takie przepisy wewnetrzne. KOszmar jakis...
No to trza zgłosić sklep do UOKiK, bo taka polityka jest wyraźnie sprzeczna z przepisami prawa. Tak samo, to że pani nabiła na kasę? To wycofać nie umie? A co z ustawą o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej? Nie no, takie praktyki są wprost oburzające, że też nikt z tym nic nie zrobił jeszcze? Powinnaś, przy chwili czasu, znaleźć swojego miejscowego rzecznika praw ochrony konsumenta ( czy jak on się tam nazywa ), jest w niemal każdym większym mieście i powinien mieć stronę internetową i napisać o sprawie, może kogoś zainteresuje.
I nigdy, przenigdy, żadne wewnętrzne przepisy durnego sklepu nie stoją ponad ustawą. Coś jak te wpieniające mnie: reklamacji nie przyjmujemy. Ależ przyjmujecie....
Ja tak ostatnio załatwiam parkujących na chodniku Może poskutkuje w końcu.
Stary 2010-02-01, 00:09   #2925
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
rozwaliłaś mnie tym tekstem.

Ale ja tez mam takie znajome, poobwieszane jak jakies choinki, wszedzie cyrkonie, spodnie cale w cekinach, a na szyi i na uszach wisza wielkie pozlacane tak zwane" chanele albo diory" Normalnie koń by sie uśmiał
dokładnie...tony sztucznej biżuterii

Cytat:
Ja tak ostatnio załatwiam parkujących na chodniku Może poskutkuje w końcu.
na takich debili nic nie działa
[...]"

Stary 2010-02-01, 07:16   #2926
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
(...) nawet jedna dziewczyna opisywala sytację, ze wziela jakis krem który stał na półce z promocją jakąs tam, dopiero przy kasie sie okazalo, ze cena jest dwa razy wyzsza. Jak sie dziewczyna zorientowala powiedziała, ze nie chce tego kremu, bo na polce byla inna cena. Na to pani, ze ja to nie interesuje, bo to nie oni przestawiaja towar na polkach tylko zlosliwi klienci i ze nie moze oddac, bo juz jest policzony, a takie przepisy wewnetrzne. KOszmar jakis...
Też tak kilka razy miałam, że w Rossmannie wzięłam towar z półki, a przy kasowaniu okazało się, że cena jest wyższa. Ale zawsze pani mi go po prostu odliczała i nie było problemu. Może to zależy od humoru kasjerki. Nie wiem jak jest z wymiana towaru u mnie w Rossmannie, bo jeszcze nic nie wymieniałam....

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
To prawda, że chociaż jakieś oklejenie by się przydało bo przecież nagminnie widzę w sklepach jak kobiety otwierają tusze żeby zobaczyć np jaką mają szczoteczkę pomimo tego, że obok leży tester
To też mnie wybitnie wkurza. A najbardziej mnie denerwuje jak baby odkręcaja lakiery do paznokci, żeby sprawdzić kolor

I mamy luty A w marcu wiosna, przynajmniej teoretycznie

Miłego dzionka

Stary 2010-02-01, 07:56   #2927
jojla
Zakorzenienie

Dzień dobry

Nie mogłam się jak zwykle zmusić do wstania Czemu ja tak uwielbiam spać?
Wypiłam kawkę może mnie trochę rozbudzi i lecę na wydział.

Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
Już nie mogę się tej wiosny doczekać

Miłego dnia

Stary 2010-02-01, 08:03   #2928
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez kocham spać Ale dzisiaj (o dziwo) wstałam przed budzikiem, dokładnie o 4:45 i byłam wyspana jak nigdy w życiu. Nie wiem co mi odwaliło przy poniedziałku.... spać poszłam przecież po 23. A teraz siedzę w pracy i chyba pierwszy raz nie ziewam jak najęta.

Cytat:
Ja też. Ta zima dała juz nam w kość. Mamy karę za te wszystkie lajtowe zimy ostatnich lat A u mnie jeszcze w nocy śniegu dopadało. On chyba do kwietnia będzie topniał

Stary 2010-02-01, 09:44   #2929
kamakrk
Zadomowienie

Witam Kochane moje. Dzięki za troskę ale jak dziś zmieniałam opatrunek to nie wygląda to kolorowo. Jak dalej będzie tak jak jest to chyba będę zmuszona pójść do lekarza.

Ja dziś siedzę nad biotechnologią. I obiecałam sobie, że bez komputera. Także o 10:30 zostaje wyłączony.

Miłego dnia Babeczki.

[perfectaA]349201[/perfectaA]
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 09:56   #2930
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Też tak kilka razy miałam, że w Rossmannie wzięłam towar z półki, a przy kasowaniu okazało się, że cena jest wyższa. Ale zawsze pani mi go po prostu odliczała i nie było problemu. Może to zależy od humoru kasjerki. Nie wiem jak jest z wymiana towaru u mnie w Rossmannie, bo jeszcze nic nie wymieniałam....

To też mnie wybitnie wkurza. A najbardziej mnie denerwuje jak baby odkręcaja lakiery do paznokci, żeby sprawdzić kolor
noooo dokladnie...kiedyś nawet koleżance powiedziała, że zachowuje się jakby z buszu uciekła i że ona nie chciałby dostać otwieranego tuszu
Cytat:
nawet ja nie widzę symptomów odchodzenia zimy, w marcu na wiosnę nie liczę

Cytat:
Dzień dobry

Wypiłam kawkę może mnie trochę rozbudzi i lecę na wydział.
ja też kocham spać

Cytat:
Ja tez kocham spać Ale dzisiaj (o dziwo) wstałam przed budzikiem, dokładnie o 4:45 i byłam wyspana jak nigdy w życiu. Nie wiem co mi odwaliło przy poniedziałku.... spać poszłam przecież po 23. A teraz siedzę w pracy i chyba pierwszy raz nie ziewam jak najęta.

Ja też. Ta zima dała juz nam w kość. Mamy karę za te wszystkie lajtowe zimy ostatnich lat A u mnie jeszcze w nocy śniegu dopadało. On chyba do kwietnia będzie topniał
karę ehe

Cytat:
Witam Kochane moje. Dzięki za troskę ale jak dziś zmieniałam opatrunek to nie wygląda to kolorowo. Jak dalej będzie tak jak jest to chyba będę zmuszona pójść do lekarza.

Ja dziś siedzę nad biotechnologią. I obiecałam sobie, że bez komputera. Także o 10:30 zostaje wyłączony.

Miłego dnia Babeczki.
uuu idź do lekarza i nie zwlekaj...

ja jadę po wpisy dwa... pewnie cały dzień będę tkwić w kolejce I love sesja pociesza mnie to, że tylko wybrani mają za sobą
[...]"

Stary 2010-02-01, 12:47   #2931
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
wątpliwości mam jeszcze co do wszystkiego, mam wrazenie, ze zgryz jest po prostu krzywy, i mialam najpierw zęby wypychane hairaxem i teraz po lewej stronie sa bardziej wypchniete niz po prawej, byc moze tego tak bardzo nie widac, ale mnie to denerwuje, poza tym na dole jedna jedynke mam bardziej wypchnieta do przodu, druga mniej, to nie moja schiza tylko tak jest po prostu. A jak ktos patrzy to tak nie zwraca uwagi i nie widzi i z reguly mowia, tak tak juz proste masz..
Nie wiem co z tym zrobic, nie chce zeby po zdjeciu aparatu kiedys jakis inny ortodonta mi powiedzial, ze by mi sie zalozyc przydalo

no to musisz koniecznie pogadac z orto. mnie bardzo bawi jak ktoś mnie pyta - a czemu Ty zakładałaś aparat? przecież miałaś proste zęby. jak można byc takim bezczelnym

a co do tuszu - spróbuj się ogłosic na wizażu - są tu odpowiednie wątki albo tak jak dziewczyny radza - pytaj wsród znajomych - a nóż się uda

Cytat:
Biedna Oleńka i rodzice przy okazji Mam nadzieję, że małej już nie będą się za często kolki zdarzały
dzieki ja też mam taką nadzieję

byłam dziś w aptece i kupiłam sobie nowy szampon do włosów zniszczonych - Radical. chyba sobie pójdę umyję włosy

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 15:44   #2932
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Hej dziewczynki

Ja dziś obudziłam się chora - jak można zachorować siedząc w domu? Pojęcia nie mam. W dodatku bez humoru kompletnie, muszę zebrać się w sobie i zacząć się uczyć...

My wczoraj gadu-gadu o tuszach i dziś moja mama chyba telepatycznie natchniona kupiła w drogerii 2x Volume Collagene w cenie jednego I były zapakowane w plastik, więc wiem, że nie otwarte Co prawda mi się tusz jeszcze nie skończył ( a szkoda, bo takiego beznadziejnego dawno nie miałam) no i tego Collagenka też nie bardzo lubię, ale jak mówią - darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda

Teofano - na debili może nie zadziała, ale na straż miejską albo policję powinno - każde z nich mówi, że to sprawa drugiego i umywa ręce, a niedawno matka z wózkiem prawie została przejechana, bo przecież na tym lodzie wyhamować to szczyt techniki, a musiała iść ulicą Bo odśnieżony ( w miarę) chodnik to świetne miejsce parkingowe

Dobra, staram się zabrać do czegoś, miłego dzionka
Stary 2010-02-01, 18:09   #2933
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam nadzieję, że mimo wszystko za miesiąc będzie lepiej z tą pogodą

Cytat:
Jak to tak poważnie wygląda to się nie zastanawiaj tylko leć do lekarza Zszyją i będzie po kłopocie

Cytat:
ja jadę po wpisy dwa... pewnie cały dzień będę tkwić w kolejce I love sesja pociesza mnie to, że tylko wybrani mają za sobą
I jak tam długo czekałaś na wpis? Ja nie mogę jeszcze zbierać wpisów bo nie mam jeszcze karty egzaminacyjnej Kobieta z dziekanatu zajmująca się moim kierunkiem studiów jest w ciąży i nie ma jej już od listopada prawie w ogóle - pozostałe kobietki nie radzą sobie z nadmiarem spraw i w ten cudowny sposób muszę jeszcze czekać na kartę

Cytat:
Napisane przez simpatica;16875524[COLOR=DarkRed
]
byłam dziś w aptece i kupiłam sobie nowy szampon do włosów zniszczonych - Radical. chyba sobie pójdę umyję włosy [/COLOR]
Mam ten szampon i jest całkiem fajny

Cytat:
Ja dziś obudziłam się chora - jak można zachorować siedząc w domu? Pojęcia nie mam. W dodatku bez humoru kompletnie, muszę zebrać się w sobie i zacząć się uczyć...

Teofano - na debili może nie zadziała, ale na straż miejską albo policję powinno - każde z nich mówi, że to sprawa drugiego i umywa ręce, a niedawno matka z wózkiem prawie została przejechana, bo przecież na tym lodzie wyhamować to szczyt techniki, a musiała iść ulicą Bo odśnieżony ( w miarę) chodnik to świetne miejsce parkingowe
Kuruj się kochana
A co do pogrubionego to czasami mam ochotę udusić tych wszystkich wygodnych parkujących na chodnikach Nie dość, że im dobrze bo się mogą w taką pogodę przemieszczać ciepłym autkiem to jeszcze bezczelnie innym utrudniają przemieszczanie się po chodniku

Ja niedawno wróciłam - w sumie nic dzisiaj sensownego na wydziale nie robiłam ale wykorzystałam to na pisanie eseju i jak dobrze pójdzie to może do jutra go skończę

Miłego wieczoru

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 23:52   #2934
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
I jak tam długo czekałaś na wpis? Ja nie mogę jeszcze zbierać wpisów bo nie mam jeszcze karty egzaminacyjnej Kobieta z dziekanatu zajmująca się moim kierunkiem studiów jest w ciąży i nie ma jej już od listopada prawie w ogóle - pozostałe kobietki nie radzą sobie z nadmiarem spraw i w ten cudowny sposób muszę jeszcze czekać na kartę
jedyne 2h ale moje wypociny zostały pochwalone a co do kart, to po wow.... nie zazdroszczę!!

właśnie oglądałam super wizjer o Haiti i q...a ja pie...dole .... UN to jest po prostu banda jakaś!! oni się boją strzałów 100km od nich... no żałosne... Amerykańce to też są q...a... no żeby nie pozwolić lądować samolotom z pomocą... litości?!?!?!?!?!?
i te głupowate teksty z Davos, trzeba pomagać... no jasne.. .trzeba... tylko że trzeba to robić bezinteresownie a nie kalkulować, gdzie się opłaca... masakrrrrrrrrrrrraaaaaaaa a.....
i teraz ładnie proszę 72052 (2,44 + qva VAT) o treści pomagam.
wiecie coś o banerach, akcjach takich jak były z opaskami silikonowymi "zbieram wodę" w empikach to wrzucajcie.. fajnie byłoby gdyby był taki baner jak PAJACYK....nawet za każde kliknięcie butelka głupiej wody... cokolwiek...
gazeta.pl
[...]"

Edytowane przez teofano86
Czas edycji: 2010-02-01 o 23:58
Stary 2010-02-02, 07:43   #2935
jojla
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
właśnie oglądałam super wizjer o Haiti i q...a ja pie...dole .... UN to jest po prostu banda jakaś!! oni się boją strzałów 100km od nich... no żałosne... Amerykańce to też są q...a... no żeby nie pozwolić lądować samolotom z pomocą... litości?!?!?!?!?!?
i te głupowate teksty z Davos, trzeba pomagać... no jasne.. .trzeba... tylko że trzeba to robić bezinteresownie a nie kalkulować, gdzie się opłaca... masakrrrrrrrrrrrraaaaaaaa a.....
i teraz ładnie proszę 72052 (2,44 + qva VAT) o treści pomagam.
wiecie coś o banerach, akcjach takich jak były z opaskami silikonowymi "zbieram wodę" w empikach to wrzucajcie.. fajnie byłoby gdyby był taki baner jak PAJACYK....nawet za każde kliknięcie butelka głupiej wody... cokolwiek...
gazeta.pl
Też trochę oglądałam wczoraj i byłam w ciężkim szoku zero jakiejkolwiek dobrej organizacji, rozpacz po prostu Rzeczywiście fajny pomysł z banerem no ale i tak dobrze, że można w inny sposób pomóc.

Miłego dnia

Stary 2010-02-02, 08:50   #2936
201701251209
Konto usunięte

Dzień dobry

Ja niestety nie oglądałam superwizjera. Zawsze zapominam kiedy go emitują Ale w wiadomościach wczoraj mówili, o tych amerykanach, że zamknęli loty do USA, bo szpitale nie chcą przyjmować rannych, bo niby kryzys??
I sami lekarze organizowali pieniądze na przelot To jest jakieś trójporozumienie
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:06   #2937
evangeline
Zakorzenienie

hej Dziewczyny, zabieram się za nadrabianie, bo coś ciężkawo u mnie ostatnio z frekwencją

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 11:55   #2938
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Dzień dobry

Wpadłam powiedzieć, że żyjemy i mykam spowrotem

Miłego dnia Pozdrawiammmm gorącooo

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 12:37   #2939
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Też trochę oglądałam wczoraj i byłam w ciężkim szoku zero jakiejkolwiek dobrej organizacji, rozpacz po prostu Rzeczywiście fajny pomysł z banerem no ale i tak dobrze, że można w inny sposób pomóc.
po prostu żałosne... nawet ja bym to lepiej zorganizowała... Amerykańce i ich polityka... boże co za naród...

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
Ja niestety nie oglądałam superwizjera. Zawsze zapominam kiedy go emitują Ale w wiadomościach wczoraj mówili, o tych amerykanach, że zamknęli loty do USA, bo szpitale nie chcą przyjmować rannych, bo niby kryzys??
I sami lekarze organizowali pieniądze na przelot To jest jakieś trójporozumienie
no dokładnie chore... mogliby leki wysyłać...koncerny farmaceutyczne też by nie zbiedniały jakby przekazali trochę leków... ehh szkoda mi tych ludzi...

wczoraj zmieniłam kolor włosów na orzechowy i nikt mi nie powie, że faceci nie zwracają uwagi... już trzech facetów mi dzisiaj powiedziało, że ładny kolor włosów mam a niby tylko przyciemniłam o 3 tony włosy
[...]"

Stary 2010-02-02, 12:43   #2940
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Ale co tu od Amerykanów wymagać - naród który myśli, że Europa to kraj a Francja to jedno z miast....

Ale z tą pomocą, to naprawdę... Tylu ludzi....

A ja spałam do 11, dalej jakaś połamana chodzę, ale już mi trochę lepiej. Tak mi się dziś wyjątkowo za TŻetem moim tęskni, a jeszcze ze 2 miesiące jak nic przyjdzie mi w Polsce siedzieć, przez, oczywiście, problemy z dziekanatem i kartą egzaminacyjną... Dziżas.... Ale może w góry pojadę do babci dla odstresowania... Pożyjom uwidzim
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości