|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Chciałabym prosić o przesłanie mi linka do katalogu 3 oraz cennika. Bardzo dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli ktoś nie ma dużych problemów z wypryskami, to przy codziennym stosowaniu kosmetyków z tej serii przyzwyczaja skórę do danego specyfiku...
To tak jakby kazać 20-latce używać kremu Time Reversing Intense (przeznaczony dla +55). Po 20 latach już nic na nią nie będzie działało przeciwzmarszczkowo, a po kolejnych 10 będzie wyglądała na 80 ![]() Cera się przyzwyczai do intensywnej kuracji i po odstawieniu kosmetyku można spodziewać się niepożądanego efektu, który można porównać do efektu jojo. Zatem na prawdę mam OGROMNE wątpliwości czy dobrym pomysłem jest wciskanie 14-latce bez problemów skórnych tak mocnego kosmetyku! Ale skoro Wy polecacie, to ja wyrażam tylko swoją nieprzychylną opinię na ten temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Pani Buka
|
no, ale siostra ma jednak problem z trądzikiem, szczególnie na nosie i czole, więc coś tam by mogła z tej serii mieć
![]() dziękuję za opinie w każdym razie ![]()
#2914 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No ale skoro ma problem z trądzikiem, to radze udać się do dobrego dermatologa, bo moja koleżanka przez swoja naiwną wiarę w ogólnie dostępne specyfiki dzisiaj przypomina pomarańczę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się to jest największy błąd nie dopasować kosmetyku do wieku ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- no ale trzeba też mieć cennik ja mam zawsze to szczęście ze nie dostaje wraz z katalogami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, mam do Was pytanie. Chodzi o to, że jedna z moich klientek zamówiła podkład i jej nie podpasował, chciałabym go zwrócić. Jestem od niedawna w Oriflame więc nie bardzo się orientuje na czym to polega, jak to zrobić aby go zwrócić... Pomogłybyście mi?
#2917 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W przypadku zwrotu lub reklamacji należy wypełnić taki zielony formularz dolączony do każdej paczki wysyłanej kurierem lub dostępny w placówkach ori. Można go także ściągnąć ze strony ori i wydrukować. Następnie wypełniony formularz wraz z produktem oraz z kserokopią faktury (najlepiej z zaznaczonym produktem, o który chodzi) należy odesłać pocztą na adres centrali ori lub oddać w wybranej placówce (w biurach czasem nie chcą przyjmować zwrotów/reklamacji jeśli paczka nie była odbierana u nich). Potem wystarczy sprawdzać w raportach faktur czy wystawiona została faktura korygująca, która powinna być dołączona do paczki z następnym zamówieniem lub otrzymasz ją pocztą. Fakturę tą należy podpisać i odesłać lub oddać w placówce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
na nim jest instrukcja. Takie druki są też w filii.
![]() |
#2919 |
Rozeznanie
|
A na Katowice są już dostępne żele do rąk
![]() ![]()
#2920 |
Przyczajenie
|
Gdy chciałam złożyć zamówienie online pokazała mi się strona z miejscem na wpisanie unikalnego kodu promocyjnego. Skąd mogę go wziąć i co się dostaje?
Czy to coś takiego jak kiedyś kod w Świecie Kobiety i pudełko z mascarą, błyszczykiem i cieniem do powiek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja siostra też ma (13 lat) i się zastanawiałam czy zielonej serii mogłaby używać? Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zadomowienie
|
a mnie dziwi ze zamawiając dzisiaj produkt na filię będę go miała dopiero w środe :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zakorzenienie
|
ja na razie nie zamawiam miałam 7 zamówień z tego katalogu;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś z was brał kiedyś Profesjonalny zestaw 620907 za 39,90zł? Zestaw ten jest dostępny podczas Programu Witamy. Nowa konsultantka chciała zamówić go, jest napisane że jest tam torba, etui z próbkami i materiał drukowane oraz 2 kremy.
Wskoczyło jej to do koszyka (krem uniwersalny i krem do rąk) ale nie widać tej torby w zamówieniu. Czy wy zamawiając ten zestaw dostałyście torbę? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |
Pani Buka
|
Cytat:
![]() A z siostrą tak źle nie jest, u dermatologa była i czymś tam się smaruje, ale 'normalnych' kosmetyków też jakichś musi używać ![]()
![]() |
#2927 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak czy inaczej do cery problemowej jak najbardziej polecam i PureSkin i Balance. Oboje z moim TŻ używamy, wypróbowujemy kolejne kosmetyki i jesteśmy bardzo zadowoleni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zadomowienie
|
Teoria o dobieraniu kosmetyków według wieku już dawno odeszła do lamusa - kosmetyki dobieramy do stanu skóry a nie do wieku ( oczywiście krem 50+ dla nastolatki to przegięcie, ale to stan skóry, jej aktualne problemy powinny być wskazówką, a nie metryka)
#2929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale też dwudziestolatka nie będzie stosować kremu do 30-latki , szkoda skóry |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zadomowienie
|
Ja powiedziałabym raczej: szkoda portfela.
Panuje przekonanie takie jak wyżej ktoś napisał: że jak młoda osoba użyje kremu przeciwzmarszczkowego, to zacznie jej działać przeciwzmarszczkowo, a jak odstawi to szybko się zestarzeje (tak w skrócie ![]() Tymczasem kosmetyczka mówiła kiedyś na spotkaniu, że składniki kremu, których skóra nie potrzebuje, po prostu się nie wchłaniają! Powiedziała również, że to mit, że skóra się przyzwyczaja do kremu ![]() Dlatego kupowanie kosmetyków anti-ageing w wieku lat nastu/dwudziestu to tylko strata kasy. No, chyba że już w tym wieku skóra wygląda na starszą (opalanie, kompletny brak pielęgnacji...)
#2932 |
Zadomowienie
|
Też tak mam:| Jestem niemile zaskoczona, wydaje mi się, ze wczoraj pokazywało mi jeszcze datę wtorkową, więc na wtorek się z klientką umówiłam...
#2933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To chyba jakieś nowe ustalenia mają czy jak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2935 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak widać każda kosmetyczka ma swoje zdanie na ten temat, ale prawda jest taka, że ilu ludzi, tyle reakcji i każdy powinien wiedzieć sam co dla niego najlepsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie wiecie może czy w K3 nie będzie promocji na opłatę wznawiającą członkowstwo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możliwe, że już 2.02 lub 3.02 będę znać jakieś szczegóły, bo znajoma będzie po Konferencji w W-wie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Rozeznanie
|
Czy jest ktoś u nas na forum, kto może mi odznaczyć PŁATNOŚĆ W DRODZE? Wczoraj popołudniu wysłałem potwierdzenie wpłaty, ale do dziś nie odznaczyli mi, a potrzebuję paczkę złożyć ;/
Jeśli ktoś jest, to proszę o maila, to podeślę potwierdzenie wpłaty ![]() WŁAŚNIE! Oriflame wzięło się na sposób z tymi pomadkami PowerShine z konkursu za 1 grosz! Wysyłają nam kod, np: 223 i kod weryfikacji: 22587 (a nie informują nas, że przed kodem trzeba podać jeszcze 0, bo kod pierwszy musi mieć 4 cyfry! :-/// Uważam, że jest to robione celowo, bo nigdzie nie było o tym mowy. A każdy myśli, że widocznie jego kod jest już nieważny i zamawia paczkę... Ja napisałem zapytanie, dlaczego nie dodało mi do koszyka, to dopiero już po złożeniu zamówienia dowiedziałem się, że musi być dodane ZERO... ;/ Edytowane przez mlody9218 Czas edycji: 2010-02-01 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.