|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D
Awenturyn
Oliwko ja też mam zamiar zrobić pączki, ale dopiero na tłusty czwartek, nie dam się i nie zrobię wcześniej choć nigdy w życiu nie robiłam pączków![]() Póki co mam już pomysł na walentynkowy wieczór, niby nie obchodzimy, ale będzie pretekst to fajnie spędzonego, romantycznego wieczorku
|
|
|
|
#993 |
|
Rozeznanie
|
Ollliwka no dziwnie,bo zawsze jak przyjeżdżał to było miło romantycznie i wogóle a teraz tak nie było
![]() Przyjechał rano (zawsze jest wieczorem) spedzilismy troche czasu sami zanim młody wrócił ze szkoły a potem,wieczorem tylko kolacja,kąpiel i ........ spanko - bez żadnego przytulanka,miziania |
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Już nie będę każdej z osobna pisać, tylko wszystkim smutnym dziewczynom
![]() Awenturyn nie przejmuj się tak bywa czasami i to normalne przecież ![]() My przed chwilą przyjechaliśmy, droga straszna, nic nie było widać przez śnieżycę. No ale dzień owocny, dzisiaj wszystko zaliczone, więc czekamy tylko na wyniki z 2 pozostałych egzaminów. A no i chyba mi się @ ruszyła w końcu, na razie tylko plamienie i nie wiem czy już odstawić lutkę czy poczekać na normalną @.....? |
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
pączki zrobione tylko jestem zła jakaś...TŻ do domu pojechał , przytulania nie było , seksu tymbardziej więc dlatego mi tez smutno tymbardziej ,że miał ochote też a jednak pojechał bo.. głodny był
pewnie myślał ,że będę nalegać żeby został , ale ma swój rozum i sam mógł podjąć decyzje. tity a zaliczenie z ocenami ?
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Pokazuję się
Wpadliśmy na chwilę do starego mieszkania posprzątać z lapkiem, tu jeszcze jest net. Przeprowadzka niby zrobiona, ale jeszcze mnóstwooo do zrobienia (sprzątanie ). Uciekam, bo czas nas goni.Jak będe mieć net w domu, to się odezwę
|
#998 |
|
Rozeznanie
|
Scio a mnie na płacz
![]() cza sami udaje zdziwioną że przecież mam czas, jak widuję je dwa razy do roku przecież nie wywalę jej tak od razu że rozpaczliwie pragnę dzieckaA dziś się właśnie dowiedziałam że moja coteczna siostra w 3 tygodniu ciązy jest
|
#999 |
|
Rozeznanie
|
Weronia wiem jakie to jest uczucie jak każdy dogaduje , pyta o dzidziusia. U mnie jest to samo. Albo jakieś docinki. To mnie najbardziej wkurza. Ja chcę mieć dzidziusia z całego serca ale nic nie wychodzi. I pytanie co ze mną jest nie tak
|
#1000 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki
Na pocieszenie: moja kuzynka starała się z mężem o drugie dziecko prawie sześć lat, miała wiele problemów, zabiegów...a teraz jest w czwartym miesiącu zdrowej ciąży jak się bardzo chce, to może się wszystko jakoś ułoży
|
#1001 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki, ide was nadrobic tyle co dam rade
jak humorki rano? Buziakuję
|
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
hej
weruczek a Twój humorek jak ?śniło mi się pisanie pracy dyplomowej coraz bardziej się tym stresuje..
|
#1003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
JUż cię nic nie boli? Ech wiesz, teraz jesteś w ciąży, może dlatego jesteś zmęczona, jeszcze ten cały remont cię dobija... W ogóle remonty i takie duże zmiany w ciąży są średnio wskazane. Moja szwageirka mówiła, że najgorsza dla niej w ciąży była przeprowadzka i opuszczenie starego mieszkania... ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Oliwka, u mnie powoli się rozkręca. Oczywiście truje tżtowi, że narazie pracy dużo ( bo jeszcze ten staż), a kasy prawie nic, ale on się chyba już pryzwyczaił, łoś jeden. A w o góle to będę mamą chrzestną bratanka tżta
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
a ile mały ma ?
cieszysz się napewno ja już mamą chrzestną jestem od 1,5 roku , tylko nieprzykładną niestety bo daleko mam do chrześnicy
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
Tity, gratki za zaliczone egzaminy i kciukersy za te, co do których nie jesteś pewna!!!
A teraz coś o mnie W sobotę byłam w szkole, potem pojechalam z siostra jej mezem i moim tztem do dziadkow: siostra miala powiedziec ze jest w ciazy. I Szok! Dziadkowie w ogole sie za barzdo nie przejeli i w zasadzie od razu byla zmiana tematu. No wkurzylam sie strasznie:/ Głupio sie zachowali:/ Potem poejchalam z etem do jego rodzionki na urodziny brata. Bylo fajnie. Nocowalismy u nich w kuchni A wczoraj mi powioedzieli, ze beed miala chrzesniaka Moj pierwszy w życiu Ma 3 miesiace a juz strasznie duzo gada![]() Potem wrocilismy do domku is eidzielismy z tztem glownei na tv. Jacys bylismy zwaleni. Ie teraz śniadko zrobić. Kretencja daj znać, jak w nowym mieszkaniu Co ci sie snilo( mam nadzieje ,ze nie szorowanie kibla:P).---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- oliwka a co u ciebie/ Jeszcze nnic nie napisałaś pracy? Ja ci powiem, ze sie bardzoooo dluuuuuugo zabieralam za moja, i tak naprawde ulzylo mi dopiero, jak ja napisalam. A zabieralo strasznie duzo czasu. Pamietam, ze sie tu na watku zwierzlam, ze sie okropnie z tym czuje i nie wiem, czy w ogole to napisze. A teraz sie ciesze, bo napisalam, zdalam i mam to za soba, a niektore moje kolezanki/przyjaciolki dalej pisza i sie wkurzaja. |
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee na pewno nie.COŚ tam mam napisane.. ogólnie rzecz biorąc wydaje mi się ,że mam za mało książek a Ty ile miałaś pozycji? i kiedy zaczełaś pisać i ile Ci zajęlo pisanie? bronilas sie w czerwcu bo nie pamietam?a dodam ,że ja mam dwie prace do napisania
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#1008 |
|
Zadomowienie
|
czesc scio!
oliwka, bronilam sie 1 lipca. zaczelam czytac rzeczy do pracy w czerwcu, pisac zaczelam w lutym i pisalam do poczatkuczerwca. ale babka mi szybciutko wszystko sprawdzila. zajmowalo mi to baaardzo duuuzo czasu niestety:/ |
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
weruczek no ja mam obrone dyplomu zaraz po ślubie
a licencjatu w lipcu podobno.... masakra Idę się uczyć na jutrzejszy egzam i jadę po wpis na uczelnie eh.
|
#1010 |
|
Zadomowienie
|
trzymam kciuki
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- hej ABZ jak sie czujesz>
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Lindsley mam nadzieję, ze dolegliwosci Ci już przeszły
Ja zaraz idę obierać i gotować ziemniaki, będę robić na obiad kopytka. I zabieram się za naukę.
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko napiszę, że @ przyszła w końcu
Ale też w normalnym opóźnionym terminie...no ale przyszła
|
|
|
|
#1013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech ta zima... Ostatnio jak zobaczyłam jak nam śnieg z dachu spada to mam stracha z domu wychodzić - akurat przed naszym wejściem zeszła mała lawina... Odśnieżyć dachu się nie da bo nikt tam nie wejdzie... Masakra jakaś. Już dawno tak nie było...
|
|
#1014 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie ma tu chyba dobrego pocieszenia oprócz ujrzenia ||, ale raczej każda z nas w mniejszym lub większym stopniu to przeżywała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Awenturyn ty juz po zabiegu?? Albo sie nie chwaliłaś albo mi umknęło Moze TŻ nie wiedział jak sie z tobą obchodzić po zabiegu??a ja właśnie z rana wyczytałam, że 11.02 jest tłusty czwartek. Zawszę robie oponki serowe, moze w tym roku zrobię pączki?? Nigdy nie robiłam a mam kilka przepisów i nie wiem na który sie zdecydować. Może dasz swój?? Cytat:
Cytat:
![]() Byliśmy wczoraj u lekarza. Mąż nie mógł sobie popatrzeć, musiał czekać za drzwiami. Ale mam zdjęcia kropeczki Ma 4mm, serduszko bije! Wiecie ten mój gin jest wspaniały i chyba powoli mnie już zapamietuje i kojarzy z konkretnym "przypadkiem". Nawet ostatnio jedna z koleżanek sie do niego przepisała i tez mówi, ze jest świetny. Za 2 tyg idę do niego po skierowanie na badania i założyć kartę ciąży.
|
|
#1015 |
|
Zadomowienie
|
ech, Tity, znam to, ja teraz też lutkę łykam, jeszze jakieś 6 dni i powinna przyjsc @
Scio, kopytaka, mnaim, ale wolę leniwe MNIAM MNIAM! |
|
|
|
#1016 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I firankę musi powiesić bo liczyłam na to że siostra mi w tym pomoże (Tz powiesi, żeby wisiała a nie żeby ładnie wyglądała)Obiadu to ja nie robię strajkuję Chociaż mam ochotę na pierogi leniwe, ale nie dorobiłam się stolnicy Chyba pojadę w tygodniu do sklepu i się wreszcie "dorobię"![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() A dlaczego Tz nie mógł być? Usg było "dowcipne"? Super uczucie zobaczyć bijące małe serduszko co? Maleństwo z Twojej kropeczki jeszcze. Ja pierwszy raz byłam jak miało 3cm i już rączki i nóżki były... Aż mi się łezka zakręciła...
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam zamiar zrobić pączki z tego przepisu http://mojewypieki.blox.pl/2006/12/Paczki.html Lindsey pewnie strajkuj. A stolnicy też się nie dorobiłam, jako stolnicy używam takie dużej blachy co jest w komplecie z kuchenką
|
|
|
|
|
#1018 |
|
Zadomowienie
|
Scio, pyszny pomysł
|
|
|
|
#1019 |
|
Przyczajenie
|
Ja tylko napiszę, że jednak przyszła wredna @ suka, pełną parą i w ciąży wiem, żę na pewno nie jestem ;(
![]() |
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

choć nigdy w życiu nie robiłam pączków

a zaliczenie z ocenami ? 

cza sami udaje zdziwioną że przecież mam czas, jak widuję je dwa razy do roku przecież nie wywalę jej tak od razu że rozpaczliwie pragnę dziecka

Co się stało z tamtą dziewczyną? Do tego Tz mnie dziś olał ale prawie się w dzień nie widzieliśmy - ja sprzątałam w pokoju on malował drzwi w piwnicy a wieczór spędził z bratem i kumplem w piwnicy - zrobili sobie tam imprezkę - warunki są... Nawet przy okazji wizyty w wc nie zajrzał i nie zapytał jak się czuję mimo że wcześniej mu mówiłam że mnie brzuch boli... 

Chociaż mam ochotę na pierogi leniwe, ale nie dorobiłam się stolnicy