|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6151 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Czesc Dziewczeta
Wizaz tetni zyciem i po weekendzie nazbieralo mi sie pare kilometrow postow do przeczytania, ale juz nadrobilam Mialam pyszny weekend - odwiedzila mnie pewna sliczna Wizazanka z idealnym biuscikiem (Agnes ma dodatkowo przepieknie blyszczace wlosy - jesli ktokolwiek szukalby rady w sprawie pielegnacji - to jest chyba najlepsze zrodlo informacji..) Pozdrawiam wszystkie "poniedzialkowe", a szczegolnie Horo i jej 5-miesieczne blizniaczki ![]() 2Sweet - bardzo dziekuje za taka mila wiadomosc - zostanmy w kontakcie, buziaczek
|
#6152 |
|
Kazar Lady
|
Horo moje gratulejszyn..!!!!
![]() ![]() no i koniecznie trzeba obfotografować cycuchy i usta też tylko jak usłyszę " ale kabelek" ![]()
|
|
|
|
#6153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ... ło matko, a gdybym tak miała 160 ... pewnie bym ich z lupą szukała ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
dzisiaj wszystko obfotografuję
|
|
#6154 |
|
Zadomowienie
|
Horo, a co ja widze w Twoim podpisie??? Zdrowe odzywianie od 1 lutego?
Znaczy sie, ze jak? Nie bedzie batonikow, fast_szkodnikow i ... i winka?
|
|
|
|
#6155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
winko... tylko przy szczególnej okazji batoniki... z umiarem. nie słodzę niczego, więc czasem organizm sam się upoomina o cukier a fast -szkodniki ... odchodzą w zapomnienie ps. od pół godziny próbuję zjeść miseczkę płatków z mlekiem (bleeee)... ale nadal próbuję ![]()
|
|
#6156 |
|
Wtajemniczenie
|
Hellooo
No i "wymacałam "Yaagne więc tak, piersi ma bardzoo naturalne, kobiece, idealny okrągły kształt, tylko musza puscic miesne i wtedy żelki wystrzelą do przoduWy chyba nie pracujecie, no ile mozna siedziec na wizazu ![]() 20 stron mam do przeczytania Horito gratulacje!
|
#6157 |
|
Zadomowienie
|
Horo, moze zmien rodzaj platkow??? Jesli nie bede Ci smakowac - nie zmuszaj sie! Pelnoziarnista kromka chleba, twarozek, szynka z indyka i pomidor zalatwia Ci zdrowiutkie sniadanko.
Albo moze omlecik? Z jednym zoltkiem i dwoma bialkami na lyzeczce oleju winogronowego (oliwa nie nadaje sie do smazenia, ale to pewnie wiesz ) No nic ... popracowalam troche, wiec czas na godzine basenowej przerwy
|
|
|
|
#6158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zjadlam platki z rodzynkami i kilkoma ziarnami slonecznika ![]() Musze przyznac , ze kasza manna mi bardziej smakuje ale coz teraz do 01.03 zdrowe odzywanie ![]() horo wszystkiego naj
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-02-01 o 11:01 |
|
|
|
|
#6159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne cycusie robi nasz doktorek, prawda??? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() .. ale kupiłam gotowca, sama nie mieszałam ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
1.02 no to się bawimy
|
|
#6160 |
|
Rozeznanie
|
oooooo to dzis widze że
jestemprzed praca to przyłączę sie po teraz ide się szykowac do pracy, aj i w tym tygodniu na wadze 2.900 mniej
|
|
|
|
#6161 |
|
Kazar Lady
|
no to ja zaczelam od pierogow ze szpinakiem
platki lubie ale bez przesady nie na sniadanie ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- mnie praca w pisaniu nie przeszkadza ![]() a jak tam Twoje interwiuuuu |
|
|
|
#6162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wlasnie zabieram sie do pracy, tez nie wyrabiam z iloscia tekstu,chyba bede sie udzielac przy postach zwiazanych jedynie z tematem watku, moze w ten sposob, choc ze swojej strony - ogranicze produkcje.. ![]() Mysl na dzien dzisiejszy: "Kocham swoje cialko " Hmm... mam wyjatkowo przyjemny poniedzialek.. zycze wszystkim Wizazankom choc w polowie tak dobrego humoru, jaki jest dzisiaj ze mna ![]()
|
|
#6163 |
|
Raczkowanie
|
hej kochane
Witam rowniez cieplutko wszystkie nasze nowe kolezanki, gratuluje slicznych piersi i lacze sie z dziewczynami ktore ciagle czekaja na nowe cycole ![]() Mam takie pytanko w zasadzie...jestem umowiona z doktorkiem na 450, ale teraz tak mysle, ze jakby jakies dziecko po drodze wyskoczylo( nie ze planuje bo nie) ale w sumie 29 lat stuknie w tym miesiacu ( jestem Rybka no i moze trzeba by bylo troszke o tym pomyslec... czy nie powinnam wybrac mniejszego implantu np ze 400 i potem jesli po dziecku trzeba by bylo kroic to by sie wtedy wiecej wlozylo? nie moge sobie wyobrazic efektu jaki 450 da w moim przypdku..nie chcialabym za duzego biustu tylko taki wygodny ale nie maly... moze faktycznie byloby lepiej na 400 zejsc?? ah sama nie wiem, do operacji 2 miesiace.... ![]() Horo zycze wytrwalosci w Twoim postanowieniu, ja tez ciagle na diecie, ale wczoraj mialam male swieto i poplynelam na 3 Guinnessy No i pokazuj te calusne usteczka kochana, teraz z tymi ustami to juz nie bedzie wiadomo gdzie patrzeec Happy Hourgratuluje cycuchow wygladaja przeslicznie okazale Strasznie szybko powrocilas do codziennych obowiazkow, mam nadzieje, ze mnie tez nei bedzie tak strasznie bolec, nie lubie cierpiec ![]() Zaga Tobie juz tez gratulowalam slicznych cycochow, ciesze sie ze je pokochalas, sliczne sa Jak Ty sie teraz czujesz? na pewno juz lepiej, a po samej operacji tez tak smigalas jak Happy? Co do narkozy mam pytanko..czy to jest narkoza wziewna? co oni tam wam do zyly zapodawali? jak to sie ma z akcja serca? im wiecej mysle o tej narkozie tym bardziej sie jej boje..a szczegoilnie juz po wybudzeniu co to bedzie..ja po trunkowej nocy mam przeboje z sercem, straszne kolatanie, super szybka akcja i puchniecie, mam nadzieje,ze nic mi sie nie stanie po narkozie
|
#6164 |
|
Zakorzenienie
|
horo a gdzie fotki sa
5 miesiecy i nie mam fotek
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2010-02-01 o 11:16 |
|
|
|
#6165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#6166 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki. Nadrabiam zaległości i zaraz wracam.
|
|
|
|
#6167 |
|
Kazar Lady
|
zepsulam klawisze buuuuuuuu polskie litery zniknely i nie chca wrocic
|
|
|
|
#6168 |
|
Zakorzenienie
|
hejka zaga juz w domu
|
#6169 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6170 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Macetara, trzymam kciuki za Ciebie Słonko Horo, soczkiem ale zawsze ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Też czasem tak mam. Na dole na pasku mam taką ikonkę z klawiaturą i muszę sobie ustawić na polski (programisty) i wtedy działa jak należy
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-02-01 o 11:34 |
|
|
|
|
#6171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba mi się motto u mnie równiez tydzień zaczął się prześwietnie ![]()
|
|
#6172 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
a klawisze - ja psuje przeważnie wciskając sekwencję jakąś ..teraz uratowało wcisniecie ctrl i shift..a jezyk klawiatury też udało mi sie zmienić |
||
|
|
|
#6173 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej będzie jak porozmawiasz na ten temat z doktorkiem... powiesz mu o swoich obawach Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- plana miałam takiego... co by czekać jeszcze miesiac .... z fotkami cycuchów ale chyba nie wytrzymam
|
|
#6174 |
|
Kazar Lady
|
dziewczynki nowa fotka w albumiku..chyba mięsień puścił co?
|
|
|
|
#6175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki nieważne czym... wazne, ze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Misia, Ty nawet nie myśl o kolejnej op ![]() ![]() one są orześliczne i wieeeelkie ![]()
|
|
#6176 |
|
Rozeznanie
|
śliczne
(muszę nad swoim brzuchem popracować, bo rośnie, a Ty i piersi i brzusio masz cuuudne Horo
|
#6177 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
dla mnie dranie są niewielkie, takie średniaki jak to powiedziałam Bromie..gdyby mi wszczepił te 460 to bym pewnie nie jęczała.. |
|
|
|
|
#6178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo się przyzwyczaiłaś gdybyś u kogoś zobaczyła takie, to... piałabys z zachwytu
|
|
#6179 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6180 |
|
Wtajemniczenie
|
Miska, powiem jedno są Wilkieee
Horo po ym co widzialam na zywo Yagny bede smialo polecac waszego Dr. ![]() Yagna niech twoje dzisiejsze motto wejdzie Tobie w krew
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

(Agnes ma dodatkowo przepieknie blyszczace wlosy - jesli ktokolwiek szukalby rady w sprawie pielegnacji - to jest chyba najlepsze zrodlo informacji..) 

I jak szybko czlowiek do obfitosci przywyka
... pewnie bym ich z lupą szukała