|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cześć, ale nastukałyście przez weekend
masakra. Nie zdążę tego przeczytać....Poprosiłam dziś szefa o podwyżke i licze na wasze kciuki
|
|
|
|
#4922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() goldi- ![]() klion78 - ślicznie
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-02-01 o 10:28 |
|
|
|
|
#4923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4924 |
|
Zakorzenienie
|
kiedyś mi się zdarzało, ale rzadko...
A tak przy temacie, znalezione w necie: "Nimfomanka, to kobieta, która myśli o seksie tak często, jak przeciętny mężczyzna"
|
#4925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Daysy85 sluchaj jest opcja kredytu z rodzicami... my z niej korzystalismy bo mimo ze moj wojtek ma dzaialnosc to banki niechetnie na to patrza... i byl wpisalny jako bezrobotny wiec kredytobiorca bylam ja i mama i tata (tata ma niecale 500zl renty) i sie udalo... wiec moze i wy sprobujcie..
ale wtedy okres kredytowania sie wam skroci na tyle lat by rodzice w wieku zakonczenia nie mieli wiecej niz 75 dlatego my mamy na 17... ale jestem z tego to akurat jestem zadowolona... my z kolei bralismy rodzina na swoim bo przez 8 lat mamy duzo mniej a po 8 chcemy go przewalutowac... i tyle.. SSR ale sie ciesze.... wiesz co to chyba zawsze tak jest bo jak my kupilismy swoje to mialam wrazenie ze jst wieksze z meblami itd.. a teraz.... nie wiem ale i tak mi sie bardzo podoba... grunt ze nasze no i co wazne u nas tez wydawalo sie zze jest super a teraz jednak widzimy ze na wiosn wymiana paneli teraz chcemy malowac sciany bo kolory sa nie dlanas zreszta sa troche przybrudzome... my tez wszytko zwiezlismy w jeden dzien a potem bylo wielkie sprzatanie mycie szafek itd... gdyby nie rodzina i przyjaciele do teraz bysmy sie niepozbierali... leze sobie w tym lozko i patrze na te puste sciany pelno kartonow i sie ciesze za kilka godzin bedziesz miaal to samo![]() co do raty kredytu to mmay tysiac zloty z czynszem i mediami bedzie kolo 1600 wiec tez sporo... ale placimy na nasze ![]() jesli chodzi o notariusza... to kupa kasy... naprawde duzo.. ten podatek itd.. u notariusza zostawilismy juz buiore akty zeby cie nieoszukac.. tak placilismy dokladnie 176tys za mieszkanie i oprocz oplat bankowych, ktore tez sa nie male, i w biurze nieruchomosci u notariusza bylo.. ponad 3,5 tys podatku (te 2%), niecale 800zl taksy notarialnej i 200 zl oplaty sadowej placonej tez u niego.. plus prawei 30 zl za kazdy odpis... aaa jeszcze trzeba bylo zaplacic w urzedzie skarbowym jakies grosze chyba cos kolo 30 zl ale niejestem pewna.. nie 90 zl i 30 zlotych bo jedno to bylo o wpis do hipoteki a drugie do czasu wpisu cos tam i w sadzie o te wsyztkie wnioski.. tez niecala 100..wiec cie niepociesze.. my jeszcze 4 tys do biura... tragedia.. no i te ubezpieczenia mieszkania w banku ale to juz wiesz.. ![]() Agatek to moze serio zacznij wychodzic sama... ? do kina do znajomych.. masz prawo jazdy zeby sie z tamtad wydostac? moze niech jakas kolezanka po ciebie podjedzie.. ze 3 weekendy z rzedu to sie nauczy.. stokrotka24 dziekuje, nam sie udalo 45 m 2 pokoje lazienka i kuchnia.. i mamy meble w kuchni ze sprzetem.. plus komandor ogromnyyyy w malym pokoju na calej scianie meble w lazience i na przedpokoju.. wiec to duzo.... i tez sukalam czegos z kuchnia bo jak chcialam najpierw dewelopera.. a obliczylam ile jeszcze musze wlozyc to niedalibysmy rady finansowo.. ale mieszkanko jest na 2 pietrze.. wiec twojemu tz odprada.. ja go chcialam bo przy takim umeblowaniu (plus sciany w gladziach panele kafelki jak narazie ok i nowe okna) za 176 tys to okazja.. wszyscy sie dziewili ze tak malo.. wiec szukajcie.. czasem tka perelka sie pojawia musicie sie tylko szybko zdecydowac - my zrobilismy to w 3 dni i zaklepalismy ja ![]() kwiatuszekk88; mam nadzieje ze z tym mieszkaniem sie uda i ta lazienka niebedzie taka zla dziekuje za komplement co do zdjec jak dzidzia podrosnie to tez bedziesz miala ![]() bzyczka my mamy tez wiekszy jest super.... bardzo nam sie podoba jest nisku duzy brazowy (moj kolor mebli wymarzony) a do tego ma niska poleczke na gazete czy cos.. jestem z niego zadowolona...![]() bardzoooo - tani a dobry... na nowym lozku tez mi sie fajnie spalo ale sny mialam wow same glupie juz sie nie moge doczekac rgowki malowania scian nowych mebelkow... wiem wiem powoli.. ![]() ![]() co do snow.. to mialam chyba z 5 kilku nie pamietam.. wiem ze snilo mi sie wesele mojej siostry (moze sie spelni kiedys bo ona sie nie spieszy) snil mi sie egzam z taka durna baba z uczelni ktory mnie czeka ale nie wiem co dostalam wiem ze bylam na ustnym (czyli wnioskuje ze pisemny oblalam) i wdalam sie z nia w jakas ostra dyskusje... (mam nadzieje ze ten sie jednak niespelni.. i zdam juz pisemny no ale nasza ania wie ze to graniczy z cudem )i mialam jeszcze jakies glupie ze z sasiadami na balkonie gadalam (ja nie mam balkonu ) itd...---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- no i nadrabiam dalej... myszka co do tytulu to jestem za zmiana tak jak scio i mysle ze moglby on byc... tylko zeby sie niezapomniec i nie dac innego laski![]() ![]() wiec.... żony, matki, wizażanki, - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz XVI Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy reszta Żonek sie zgadza z tym???????"Żonki, Matki, Wizażanki -wirtualne koleżanki, czyli pogaduchy PMek 2009, cześć XVI" odpowiada wam taki? Czy moge czuć sie powołana do założenia nowego wątku??
|
|
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Misia ja pisałam że moi rodzice mają po 66 więc do 75 , że tak powiem dużo czasu nie zostało. Bo na 9 lat nikt nie da nam kredytu o wartości 200 tys...
Dobra dzwoniłam do firmy żeby dowiedzieć się coś o tych kursach tipsów i gadałam z Panią przez 20 minut. Może coś z tego będzie... Idę bo już późno a ja muszę jeszcze gary umyć i sobie głowę . No to buziaki papa |
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie mogalm sie oprzeć i założyłam juz kolejną cześć, nie bijcie
![]() dobijmy tu do 5000 postów i zapraszam do kolejnej części http://www.wizaz.pl/forum/showthread...9#post16872509 Martucha- skopiowałam mój tytuł po twoich i scio poprawkach |
|
|
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
Klion józefinka
ładnie i skromnie
|
|
|
|
#4932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a było naprawdę super. szukamy dalejmyszka_maj spokojnie zakładaj wątek, ja jestem za
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha dopijamy te 70 postów tutaj, a potem przenosimy się na watek Myszki
|
|
|
|
#4935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale juz za późno ale staraczki tez ostatnio załozyły nowy wątek zanim na starym dobiły do 5000 a potem dopiły do 5000 i przeniosły sie na nowydziekuje... juz załozyłam ![]() Dziewczynyki, mam pytanie, jak usunąć ze zdjęcia w avatarku logo wizażu i tego tekstu i loginu?
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-02-01 o 11:12 |
|
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
myszka nei pomoge bo nei wiem pierwszy raz zrobiło mi sie z logiem a jak zmienilam to już bez sie samo zrobiło
|
|
#4937 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo Wam dziękuję za komplementy.
Ja od zawsze marzyłam o józefince. Moja bardzo mi się podobała, chociaż miałam parę zastrzeżeń, np. rękawki (o które sama poprosiłam żeby mi je dodali) miały być takie "motylkowe" a zrobili mi bufki, które po paru godzinach wrzynały mi się w ramiona. Poza ty suknia miała śliczną aplikację pod piersiami z cyrkonii czego niestety na zdjęciach nie widać. |
|
|
|
#4938 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ze mnie burak
![]() zapomniałam się przywitać i wyglądałaś pięknie, piękna suknia |
|
|
|
#4939 |
|
Zakorzenienie
|
juz rozumiem
![]() ![]() ![]() wiec dobijamy do 5000 tu a potem smigamy tam
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
|
|
|
|
#4941 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć wam
a ja siedzę w domu już mam dosyć , prawie cały czas sama, tż w pracy. ociele się chyba normalnie, najpierw tydzień w szpitalu teraz idzie drugi tydzień w domu, masakra, wyszłabym ale boje się zostawić tż z malym bo on się cześto budzi w dzień a tż za bardzo panikuje muszę wyjśc chociaż na półgodziny na dwór
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najłatwiej zmienić zdjęcie w avku na takie, na którym nie ma napisów
|
|
#4943 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Tyle żeście naskrobały w weekend, nie wiem od czego zacząć.. Strippi dziś nie ma, może jest już na porodówce ![]() Daysy, nie martw się, macie siebie i fasolke, oboje pracujecie, jestem pewna że jakoś się ułoży Agatek, to masz podobną sytuację co ja, mój tż to straszny domator jest, ale czasami udaje mi się go gdzieś wyciągnąć, wczoraj np pojechaliśmy do mojej rodzinki, bo się stęskniłam, chyba z misiąc ich nie widziałam. Czasami go szantażuje, mówie że jak nie chce iść ze mną to sama pójde, a on nie chce mnie samej puścić więc ze mną wychodzi. Robi tak bo sobie ubzdurał że jak mi się na tej wsi niespecjalnie podoba to go kiedyś przez to zostawię
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nowy watek nam się szykuje
![]() A my na Nibylandii to dopiero mamy. Jeden wątek na 4-5 dni ![]() Jak minął weekend?
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4947 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie probuje obierać ziemniaki na kopytka, przyniosłam sobie garczek, będe obierać oglądając serial, niestety garnek ma lokatora
|
|
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kotki są takie słodkie
|
|
#4949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre, dobre, uśmiałam sie, pomysłowy ten twój kotek
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

masakra. Nie zdążę tego przeczytać....

Ciąża na nas obydwu bardzo dobrze działa 

a było naprawdę super. szukamy dalej
ale juz za późno