![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, próbki, odlewki.
casanovy nigdzie nie mogę znaleźć [opisu nut itp],ale jeszcze coś na pewno u Ciebie znajdę .Tylko muszę przejrzeć listę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za kilka próbek
![]()
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy ![]() WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
* Lutens "Datura Noir" * Penhaligon's "Lily of the Valley" * Penhaligon's "Ellenisia" * Lorenzo Villoresi "Alamut" * A. Goutal " Grand Amor" * A. Goutal " Songes" * A. Goutal "Le Chevrefeuille" * L'Artisan " Passage d'Enfer" * Etro Magot * CdG Ouarzazate * CdG Zagorsk * Ananda * L'Artisan Tea for Two * L'Artisan Bois Farine w sumie podobają mi się powyższe. Nie wiem czy coś jeszcze u mnie znajdziesz. Najbardziej chciałabym te 'pogrubione' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Niestety nic nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
Wysłałam PW ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Oddam:
Salvadore Ferragamo F (EDP ok 25 ml) Burberry Weekend (30 EDP, 2 razy psiknięte) Samsara EDP, 25 ml Edytowane przez Vespertine__Milo Czas edycji: 2010-07-29 o 17:04 Powód: update |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Lady of Harley-Davidson
|
hej
![]() testowalam ostatnio vanille canelle i nie przypadlo mi jednak do gustu, czy w takim razie znalazlabys cos za samo musc maori?
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() W dalszym ciągu interesuje mnie bombka w formie deo ![]() Z rzeczy które chcialas za nia moge Ci zaproponowac: Demeter Browni 10 z 15ml w orginalnym flakoniku Odlewke Wanilia Mango 10ml Odlewka Amour de Cacao 5ml w atomku Moge tez dodac Voluspe 8 z 10ml w atomku Cardamon Fig Co ty na to???? ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- ach i moge dodac 5ml wanili i czekolady sephory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oooo ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Cześć,
Znalazłabyś coś u mnie za poniższe próbki: * Lutens "Datura Noir" * Lutens "Un bois Vanille" * A. Goutal " Songes" * A. Goutal "Le Chevrefeuille" * A. Goutal " Vanille Exuise" * Christian Dior " Miss Dior Cherie" * Kenzo "Amour" * L'Artisan Tea for Two * L'Artisan Bois Farine ???
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- piszę PW
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, jeden 30ml i dwa po 4ml.
![]() |
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co z naszą wymianką? ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
dobrze, czekam
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
podjęłaś już decyzję? ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Czekam na Ragnarok
|
Zobaczyłam, że poszukujesz też Lion'a, więc jestem zainteresowana:
9ml kasztana + próbki: Watch Micallef A. Goutal "Le Chevrefeuille" A. Goutal "Songes" Theorema Kashmina Touch Menard Kasaneka za: 5ml Cedarwood Tea (bez 1 psika), 5ml Let me play the lion (bez 1 psika) i próbkę 2ml pistacji Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
* Christian Dior "Dolce Vita"
* Armani "Code" Edp * Nina Ricci Nina * Nina Ricci Belle de minuit znajdziesz coś u mnie? ![]()
![]() |
#53 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Napiszę jutro PW ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
La Perla Dark Extacy około 2,5 ml mnie zainteresowała!
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
odnawiam wątek.
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
to jak, jesteś dalej zainteresowana, czy nie?
![]() ![]()
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
A może chociaż 1ml Nina Ricci Les Belles Cherry Fantasy
i 2,5 ml La Perla Dark Extacy. Próbka Niny wyleciała, ale uzupełniłam listę, może coś przypadnie Ci do gustu.
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się:
* Christian Dior "Dolce Vita" fabryczna, trudno ocenić ubytek * Armani "Code" Edp 0,75ml i 1,4ml * Rodriguez for her EDT 0,5ml I EDP 0,3ml * Escada Magnetism 0,5ml * Boss Deep Red 1ml * Fleur defuende 0,6ml - to chodzi o Lolitkę? ![]() * Nina Ricci Belle de minuit 0,5ml ewentualnie jeszcze: * FlowerBomb Extreme 1,5ml * Christian Dior Miss Dior Cherie L’Eau, kartonik ciekawa jestem też jakiegoś Demeterka, bo nigdy nie miałam Ty chciałaś u mnie La Perla Dark Extacy 2,5ml, może jeszcze jakąś próbeczkę dobierzesz sobie? Bo miałam dokładkę próbkową ![]() Mogę zrobić Ci odlewkę 1ml Niny Ricci Les belles Cherry Fantasy - ale musiałabyś podesłać mi fiolkę, bo ja niestety nic nie mam do przelewania. Najbardziej zależy mi na tych podkreślonych próbeczkach ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Acha, widziałam, że szukasz słodziaków - mogę zrobić odlewkę Britney Spears Curious In Control - jest jadalnym słodziakiem, poczytaj na KWC, oprócz tego ze słodkich mam Princess Very Wang, Showtime Kylie Minogue, J.del Pozo Halloween Kiss, Pierre Cardin Pour Femme, Guerlain My Insolence.. coś bym jeszcze znalazła, ale do tych tutaj wymienionych tak jak pisałam wcześniej - musiałabyś podesłać swoje fiolki, bo ja nie mam do czego przelać.. ![]() I mam próbkę T4T do oddania też ![]() Nieśmiało jeszcze powiem, że w sumie skusiłabym się na Flowerbomb Extreme, jeśli znalazłabyś coś u mnie w zamian.. ![]()
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2010-02-01 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
flakon FlowerBomb Extreme ok. 35ml/50, z kokardką (limitowanka)
odlewkę Sephora Vanille Chocolate ok. 5ml oraz jestem zainteresowana wszystkim próbkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.