![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Grape debil = laptop
czy debil = Tż (jak niektórzy mawiają) ???? |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- aaaa jak laptop to trochę rozumiem ![]()
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
Może myszka?
![]() Dziewczyny, tęsknię za Wami ![]() ![]() Tak widzę (czy nie widzę? czuję w każdym razie), że się TŻami zaczyna układać. U mnie bez większych zmian. Po wczorajszej rozmowie jestem zniesmaczona i ogólnie czuję się, jakby mnie życie oszukało... nie tak miało być, on miał mnie wspierać, jak będzie źle ![]() ![]() Wiem, że Wam truję strasznie i przepraszam za to, ale ja NAPRAWDĘ nie mam przyjaciółki ![]()
![]() |
#1534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |
Zakorzenienie
|
ok już przekładam z mojego na polski
![]() debil-moje pieszczotliwe określenie depilatora ![]() mam go od jakichś 6 lat a od jakichś 2 zdarzało mu się przycinać a dziś po wylądowaniu na podłodze - spadł mi z fotela (bo ja kaleka życiowa jestem ![]() ![]() mam nadzieję że teraz już jest jaśniej napisane ![]() nie no laptop nie ma pieszczotliwego określenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
Justi kochana masz nas pamiętaj o tym zawsze. Szkoda, że nie mieszkamy bliżej siebie, bo gwarantuję Ci, że nie byłabyś sama w takich chwilach
![]() A ja już wracam do immunologii, ja tym już po prostu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
a ja obstawiam, że debil=depilator
![]() Dzień dobry ![]() edit: kurde, za późno :P ale zgadłam, liczy się, prawda? ![]() Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-02-01 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no jasne że się liczy ![]() a tak na marginesie to jedyna co chyba pamiętała ![]() ![]() ![]() co tam? jak tam? tak w ogóle ![]() ![]()
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2010-02-01 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Z Tż bardzo średnio, ale widzę, że tutaj to nic nowego. Jutro idę podpisać umowę z UP no i rejestruję firmę. Mam stresa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zakorzenienie
|
Biska a napisz coś więcej na tematy tych ciuchów, w jakim stylu itp. to może pomożemy
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
Claris, o tak, wiem, jak to jest "być" z czymś, co się zdaje
![]() ![]() ![]() Grape, przyznam, że nie wpadłabym na to, że to depilator ![]() Biska ![]() Ilsa, ja się boję, że jak się z nim spotkam, to będzie jeszcze gorzej, bo z dnia na dzień czuję się coraz gorzej, coraz bardziej olana i oszukana, i zrobiona w konia... i takie tam ![]()
![]() |
#1543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to mówi moja ciężarna panna młoda "jak nie my to zrobimy to kto?" więc co?? że niby Ty nie dasz rady? Ty? nie ma takiej opcji ![]() a nazwę jeszcze wymyślisz ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naiwna Ty... Cytat:
![]() Gruszki w kremie waniliowym... nie jadłam i chyba się nie skuszę, bo nie lubię wanilii i taki zestaw wydaje mi się mdły... Odnośnie choroby... Ja od miesiąca kaszlę ![]() Gorączek nie miewam więc może nie umrę w najbliższym czasie ![]() Cytat:
![]() Ja też.... ![]() Cytat:
Ja nigdy nie mam w sobie tyle samozaparcia, bo: - jak się zabieram za ćwiczenia to mi szybko zapał przechodzi (co prawda nie odchudziałam się nigdy ale chciałam wyrobić mięśnie brzucha- ni i wyrobiłam, miałam piękny, twardy brzuch z delikatnie zarysowanymi mięśniami i co?- odechcialo mi się jak pojechalam do domu) - zawsze sobie obiecuję zapuścić włosy (bo dłuższych nie muszę prostować) ale jak mam długie to mi gorąco w szyję i stwierdzam, że jednak wygodniejsze są krótkie i... no właśnie, jak pojadę do domu to zetnę ![]() - przyzwyczaiłam się do krótkich pazurków z czasów, kiedy namiętnie brzdąkałam sobie na gitarze i jakos teraz dłuższe mi przeszkadzają (zapuszczanie do studniówki było KOSZMAREM) - nie ulegać TŻowi- nie mogę.... on jest jak pies... tak się patrzy że się nie da nie ulec I właśnie, odnośnie samozaparcia... doszłam do wniosku, że po naszej ostatniej rozmowie, kiedy to niemalże pieprznął słuchawką telefonu na do widzenia, nie będę już dzwonić... I co...? dzisiaj zadzwoniłam ![]() Jestem smutem. Jestem totalnym zżalowanym smutem. Ale powiedziałam: Marcin, nie chcę żebyś się na mnie foszył- bo się ostatnio sfoszyłeś M: no tak troszkę ja: no właśnie i ja uważam, że niepotrzebnie, bo Ty się w ogóle nie starasz mnie zrozumieć a mój główny argument jest taki- jedna już puściła Cię na noc do koleżanki i za dobrze na tym nie wyszła (mam na myśli jego byłą, która mu pozwoliła do mnie przyjechać) M: no ale to było co innego, bo jechałem do Ciebie a nie na imprezę a to jest TYLKO IMPREZA ja: ale noc poza domem i mi się to nie podoba Temat imprezy na razie zakończyliśmy, zobaczymy później co z tego wyjdzie (i tak wiem, że tam pojedzie). Na chwilę obecną wiem, że w weekend będzie niedostępny, więc nawet jakby mi się udało pojechać do domu to nici ze spotkania ![]() ![]() Ale powiem Wam, że fajnie było słyszeć jak się cieszy na widok mamy, bo jak rozmawialiśmy to jego mama weszła do domu i.... no normalnie szczęście było słychać w jego głosie ![]() Nie ubieram się dzisiaj. Będę cały dzień zalegać w piżamce i się uczyć O!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Zakorzenienie
|
Maja
![]() ![]() ![]() Justynka ![]() ![]() ![]() Będą to nie tylko ubrania, ale i galanteria skórzana (głównie torebki). Jeśli chodzi o styl, to nie jestem nastawiona na nic konkretnego, chcę wszystkiego po trochę (sportowy/elegancki) Pomóżcie z nazwą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też bym tak chciała ale mam trochę do załatwienia na mieście więc trza się ubrać ale to jeszcze za chwilkę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1548 | |
Zakorzenienie
|
Olcia, no ja w dresie siedzę owinięta w koc
![]() ![]() ![]() upadły anioł, tak, postanowienia to dobra rzeczi najlepiej mieć ich dużo, to się może jedno spełni ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
Olka, fajna Dziewucha jesteś, musiałaś się zakochać w tym Draniu? Ech...
![]() Grape, będę dzisiaj piekła pyszne ciasteczka kakaowe z masą krówkową, co Ty na to? ![]() ![]() Claris, zdasz ![]() ![]() Wróciłam niedawno z banku i mam całą stopę mokrą i przemrożoną, bo mi buty przemakają, a na nowe mnie nie stać póki co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie rycz ![]() ![]() Wszystko się ułoży, powoli powolutku ![]() Katar ciężka sprawa - mój Tż chyba ma go od 3 tygodni - kuruj się ![]() ![]()
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
A w ogóle to dobijam się - moja tapeta: http://img97.imageshack.us/img97/2130/maltav.jpg wczoraj zrobiłam tour po stronach, poczytałam, pooglądałam... i jak się nie dostanę do programu, to się zapłaczę
![]() ![]() Wiecie, że Malta to jedyny kraj na świecie, w którym możecie iść na mszę chrześcijańską i usłyszeć ją w języku semickim w 60% składającym się z arabskich słów!? Niesamowite, gdyby nie pewne wydarzenia w historii, byłby to kraj islamski, a tak to są bardzo wierzący i bogobojni ludzie w religii chrześcijańskiej ![]()
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
Biska http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=366587 zobacz, może ten wątek Cię w jakiś sposób zainspiruje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj bidulo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Zakorzenienie
|
Claris, dziękuję, zaraz poczytam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ogólnie zaraz chyba się rozkleję, dzwoniłam do kilku firm...mają możliwość przyjęcia stażystów...ALE ZA PÓŁ ROKU!!!! od dzisiaj ludzie popodpisywali umowy - jestem w czarnej...no wiecie ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez _Maya_ Czas edycji: 2010-02-01 o 12:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() heh no wiecie ja tam się mogę ze wszystkimi ożenić ale jak ja z tymi pierścionkami finansowo podołam ![]() no i skończyłam męczyć debila ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
Zakorzenienie
|
Heh, tak odnośnie opisów na gg... wczoraj dostałam od kolegi jakiegoś dziwnego linka i pytam "co to?". Karol "a zobacz :P". Ja kliknełam i nic. Mówię że nie działa (z dziwnym przeczuciem, że coś jest nie tak bo od niego tylko wredne linki dostaję), po paru minutach on mi mówi, że szkoda, bo to link do czegoś fajnego a na koniec "ale przynajmniej opis masz fajny".
Ja patrzę na swój opis a tam "Masturbacja z/w"........ Kochany kolega ![]()
![]() |
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.