|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Gdzie można takie algi do hodowania kupić?
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Może na allegro?
U mnie siostra to ze szkoły przyniosła, bo jakaś moda na to była i wszyscy hodowali... i tylko cukier i rodzynki, cukier i rodzynki i ciągle to rosło... Przydałoby się w sumie teraz
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
jyyli a ja mysle, ze dresiarze, galerianki czy slitasne fotki nie sa zarezerwowane dla polakow. Moim zdaniem jeszcze wiecej jest ich w tej ameryce. I nie tylko czarnuchy chodza w dresach, biali tez. I na pewno maja portale gdzie nastolatki wrzucaja swoje słitasne fotki, czy nagrywaja filmiki.
Moj tata byl tam przez pewien okres czasu i troche naopowiadal. Oczywiscie my mowimy tylko o samych minusach. Jest tez i masa plusow. Dla mnie to teraz wyszlo takie wypominanie: a u nas jest wiecej tego, a u nich tamtego. Moim zdaniem to wszystko sa minusy cywilizacji, ale nie tylko u nas czy w ameryce, ale i na calym swiecie. A jednak wszystko zalezy od towarzystwa, wszedzie mozna spotkac patologie, czy ugrupowania. Jak i wszedzie sa porzadni ludzie. Dla mnie to takie wyliczanie w nieskonczonosc... ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
No a u mnie ot tylko na trądzik się stosowało... ale potem przestała, i hodowla się zakończyła ;]
|
#4055 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I uważam, że negatywne zjawiska są wszędzie, za to w innych krajach jest na pewno więcej pozytywnych. I mam wrażenie, że większość Polaków mówiących źle o innych krajach trochę zazdrości No bo nie oszukujmy się, Polska nie jest zbyt przyjaznym krajem dla swoich mieszkańców.Cytat:
Znowu mnie ex wkurzył... Ja nie wiem, daję temu kolesiowi tyle szans, żebyśmy mogli jakoś żyć w zgodzie, a on zawsze wszystko psuje. Mam nadzieję, że w końcu kiedyś poznam kogoś normalnego, z kim będę mogła porozmawiać jak człowiek z człowiekiem ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
![]() A dziewczyny, ja mam takie pytanie, używałyście może kiedyś zestawów do domowej mikrodermabrazji? |
|||
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno chca byc zauwazeni, dlatego jest tyle niestworzonych historii. Nawet wsrod moich znajomych tak jest. Nie lubia sluchac, ze innym powodzi sie lepiej, tylko musza opowiadac jak to im jest cudownie
|
|
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z drugiej strony są osoby, które będą krytykować Polskę jak tylko się da i w tej grupie jestem zdecydowanie ja, ale to dlatego, że opozycja musi być Uważam, że Polska ma dużo plusów, ale raczej nie w tych dziedzinach, w których widzą to inniAle patriotką jestem, z tym, że lokalną Bo na pewno w całej Polsce nie ma piękniejszego miejsca niż Warmia, mimo, że to jedna wielka dziura zapomniana przez wszystkich |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Albo ladnie je ukrywaja ![]() Mimo wszystko to jest moj kraj i bede w nim zyc. Tu mam swoja rodzine, rodzine mojego TŻ, swoj wlasny kawalek swiata, swoj ojczysty jezyk Nie wierze, ze istnieje kraj idealny! Ale bardzo chcialabym zwiedzic kawalek swiata. Niestety do tego trzeba wygrac w lotka
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-02-01 o 00:38 |
|
|
|
|
#4059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale też chcę zwiedzić trochę świata. Mam nadzieję, że uda mi się wyjechać na wymianę na studiach (kuzynka była w Finlandii Oby mi się też tak udało), potem może za robotą albo na dalszą edukację wyjadę Kraju idealnego nie ma, ale wierzę, że gdzieś istnieje taki, który będzie spełniał moje kryteria kraju zdatnego do życia
|
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie ma co narzekać, nie ma porównania z tym co było kiedyś ![]() Zmykam spać, Tż się trochę zasiedział
|
|
|
|
|
#4061 |
|
ma zielone pojęcie
|
Dzień dobry
Znów witam o nieludzkiej porze :P
|
#4062 | ||
|
Zakorzenienie
|
no i po ostatnim dniu stycznia
witam wszystkie Włosomaniaczki w pierszym dniu lutego ) coraz bliżej![]() Lilavati fajowo wyglądałaś elegancko i z klasą zdradź mi gdzie ją kupiłaś bo bardzo przydałaby mi się taka do pracy![]() Cytat:
a Ty jaką henną farbujesz? ![]() Cytat:
tylko do średniego bardzo robotniczego miasta......i niestety to, co tam zobaczyłam lekko mnie zszokowało ![]() patologia, pjaństwo, agresja....... akurat jest to klimat tego miasteczka, z którego uciekał kto mógł ja nie moglam, bo tylko tam przyjeli mnie na kurs |
||
|
|
|
#4063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja tradycyjnie idę robić omleta, a potem się stroję w spódniczkę na egzamin, hmmm Tak, dawno nie chodziłam w spódnicach
|
#4065 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
zastanawiałam się czy już nowy wątek zastanę,ale jeszcze trochę ![]() Ja już po egzaminie, teraz muszę odespać, a wieczorem jeszcze jedna prezentacja i impreza ![]() ![]() ![]() Na pocieszenie powiem Ci, że mnie dziś kotka obudziła o 4:30 - i już nie zasnęłam
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, widziałyście, że Gliss Kur ma nową serię? Włosy jak kaszmir czy coś w tym stylu
Dziś zakupiłam odżywkę, pewnie bardzo nie różni się od reszty Gliss Kurów, ale ja i tak je wszystkie lubię |
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny kochane
![]() dziś miałam "genialny" sen -śniło mi sie że znów jestem mega blondi ![]() saming,ja też już od dawna nie chodziłam w spódnicach... jakoś nie mogę się przemóc w te śniegi
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też czasem wstaję i myślę sobie, że np. muszę szybko jechać do Reala, bo tam są wszystkie odżywki i maski, które chciałam miećJa chodzę w spódniczkach i marznę w kolana
|
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Widziałyście znowu są nowe testy, tym razem na maskarę Max Factor
|
|
|
|
#4071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sukienke kupiłam w takim zwykłym, niesieciowym sklepie w moim mieście, "Glamour" sie chyba nazywał, czy coś takiego. Były trzy kolory: szary, malinowy i fioletowy. Myśle, że takiej sukienki możesz poszukać właśnie w takich zwykłych sklepikach. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Zaraz wyjeżdżam na kilka dni do babci. Zajrze więc do was pewni dopiero pod koniec tygodnia. Ne naskrobcie za dużo! |
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
![]() Zle spalam w nocy Nie wyspalam sie... Dzis jade do drugiego ortodonty bo wszyscy sa ciekawi czy powie to samo ![]() Juz wkurza mnie, ze wszyscy robia wielkie oczy, ZE co?? jaka operacja Przeciez masz proste zeby...Tak wszyscy sa najmadrzejsi, szczegolnie ciocia w wujkiem
|
|
|
|
#4073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ba! nawet nie zamierzam jej szukać, bo nie lubię chodzić po sklepach odzieżowych a szkoda, bo sukienusia naprawdę mi się podoba![]() miłego wyjazdu ale mam dziś roboty ech, nie lubię poniedziałku......
|
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najśmieszniejsze ze przez cały sen usilnie próbowałam sobie przypomnieć jaką farbą uzyskałam taki efekt bo strasznie mi sie podobał (miałam taki śliczny popielato-opalizujący blondzik ten Twój z maskami też śwetny nie obraziłabym sie gdyby w realu były wszystkie fajne rzeczy do włosów a tak na marginesie - oglądasz jeszcze legend of the seeker? bo ja już oglądam 2 sezon i jest coraz fajniejszy
|
|
#4075 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki. ![]() Też nie lubie poniedziałków, ale ten jest wyjtkowo przyjemny, bo mam ferie.
|
||
|
|
|
#4076 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Korzystając z przeziębienia i niemożności wytrzymania w pozycji leżącej, wyuczyłam się jak nigdy i.... nie poszłam ![]() Dopadła mnie gorączka i usadziła w domu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przyzwyczaiłam się do spodni, są praktyczniejsze i... ale tu się nie przyznam chyba Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bycie blondynką czy rudą nie, ale śniły mi się kolorowe włosy, niebieskie, zielone, tęczowe![]() Nie oglądam niestety, bo w soboty muszę wstawać o 7 na dodatkową geografię i sobie odpuściłam chyba po 3 odcinkach Ale jak mówisz, że 2 sezon ciekawy, to sobie ściągnę, bo i tak potrzebuję szybko jakiegoś serialu
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie czeka ciężki tydzień sesji, codziennie coś mam do zaliczenia... jeszcze jutro kolega chce mnie wyciągnąć żebyśmy pochodzili i cv poroznosili gdzieś tam...
Eh. A w spódnicy fajnie się chodzi, tak luźno jest, chyba kupię więcej i może jakoś hurtowo co by mieć na zapas
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, dosyć tego dobrego, idę do nauki. Ale najpierw chyba dam olejek rycynowy na skalp
|
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
Łiii, doszły do mnie kolczyki
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

I uważam, że negatywne zjawiska są wszędzie, za to w innych krajach jest na pewno więcej pozytywnych. I mam wrażenie, że większość Polaków mówiących źle o innych krajach trochę zazdrości
Oby mi się też tak udało), potem może za robotą albo na dalszą edukację wyjadę
witam wszystkie Włosomaniaczki w pierszym dniu lutego
bo bardzo przydałaby mi się taka do pracy
tylko do średniego bardzo robotniczego miasta......i niestety to, co tam zobaczyłam lekko mnie zszokowało 

21.06.2014r.

Przeciez masz proste zeby...
ech, nie lubię poniedziałku......