![]() |
#1771 | |
catch me if I fall.
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Wtajemniczenie
|
-co to jest bardotka?
-nie wiem -taki stanik, bez ramiaczek jakby -e wole z ramiaczkami, wieksze wyzwanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Raczkowanie
|
A propos zalotki i innych rzeczy...
![]() Przypomniała mi się wycieczka szkolna 3 lata temu, jeszcze w liceum ![]() Szykowałyśmy się z przyjaciółką do wyjścia na miasto, bodajże na jakąś imprezę. Wpada po nas kumpel do pokoju, zastał niemały burdel u nas (wiadomo, nigdy nie można się zdecydować co ubrać, jak się pomalować, uczesać...). Pierwszy jego tekst: 'śmierdzi rozpuszczalnikiem do paznokci!' potem usiadł przy stoliku, na którym leżała zawartość naszej kosmetyczki.. Gada z nami i nagle przerywa temat z taką fascynacją w głosie łapie zalotkę i mówi 'Ej ale zaje.ista GILOTYNA!' my w śmiech. a on zdziwiony o co nam chodzi... Długo tłumaczyłyśmy mu zasadę działania 'gilotyny' i odpowiadałyśmy na pyt w stylu 'czy to boli? nie boisz się że wyciągniesz sobie oko?!' Faceci... ![]()
#1774 |
Zakorzenienie
|
Kolejne mądre poranne rozmowy
![]() Jedziemy sobie do pracy, mój tż coś tam sobie pierniczy i pogłaskałam go po łebku (tak jak się głaszcze dziecko, które gada głupoty i jeszcze w nie wierzy) a on na to: - Co ty robisz?! Zniszczyłaś moją fryzurę, 5 minut stałem przed lustrem a ty dwoma ruchami dłoni zrobiłaś mi kaput w p-i-z-d-u!
#1775 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Opowiadał, że przecież to niebezpieczne, ułożył nawet mroczny scenariusz, jak to kiedyś, kiedy zamieszkamy razem będziemy się spieszyć na jakąś imprezę ja będę malować oczy kredką, a on niechcący wpadłby na mnie i wydłubałabym sobie oko. Teraz, kiedy jest ze mną, a ja maluję sobie oczy, boi się podejść do mnie, żeby mnie tylko nie szturchnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Wtajemniczenie
|
Chłopak mojej kuzynki:
- Ile razy w tygodniu masz okres? ![]()
#1778 |
Zakorzenienie
|
#1779 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
in love with life
|
Trzeba bylo powiedziec, ze 7.
#1781 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
#1784 |
Zakorzenienie
|
po 1. HEJ WSZYSTKIM
![]() ![]() po2. co to jest TŻ?? po 3. odnośnie malowania oczu ![]() mój TŻ przygladał się ostatnio jak malowałam rzęsy. Jak wiadomo miałam przy tym otwarte usta. On mysli i myśli... Nagle: - Hmm... jak bym ci teraz wsadził ***** to byś nawet nie zdązyła zaprotestowac ![]() ........ albo kieeedyś z kolegą siedzę, co jadł ciastka i na mnie kruszył straszliwie. Ja: - Przestań!!! Chcesz mnie potem trzepac?? On: - Zastanowię się ![]() padłam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Kniaginia
|
Ja: Na którą nastawiłeś budzik?
On: Na 7. Ja: Ja też na 7. On: No to jesteśmy teraz dwa siódmaki. ![]() Dyskutujemy o poprawności jakiegoś wyrażenia (jakieś moje zboczenie ![]() Zorientowałam się, że coś źle powiedziałam, więc sama siebie poprawiłam. Ja: No, ale od razu się poprawiłam, widzisz? On: A bo ja cię swoimi falami mózgowymi zainspirowałem (i dziwnie wymachuje rękami jakby mi te fale przesyłał) ----- TŻ - towarzysz życia Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2010-01-29 o 18:49 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
Mieszkam w bursie i na wszystkich piętrach wyremontowali pokoje wychowawców, wymienili meble. Jeden z wychów chodzi wieczorem po pokojach i moja koleżanka:
-A nam też dadzą nowe meble do pokojów? -Prawdopodobnie tak, ale nie jestem pewien. Chyba tak, ale nie wiem. ![]() Moja współlokatorka położyła gumkę do włosów na łóżku. Przychodzi kolega: -Co to? Podwiązka ze studniówki? |
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
i przed chwilą,
On zmeczony, śpiacy juz bardzo ale trzyma puszkę z piwem. Już prawie usypia, więc mu tę puszkę zabieram, a on: - Oj, ale zostaw, czego zabierasz? -Bo juz śpisz. - Ale zostaw mi przytulankę... ![]() ![]() ------------------- Dzięki maria28 ![]() Edytowane przez lilka_vanilka Czas edycji: 2010-01-29 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj byłam na wywiadówce (u brata) i czekając wyszłam na fajkę z ojcem dziewczynek, do których chodze na korki. I mówi, że dobrze, ze zaraz ferie, to spokój będzie.
Ja: - Ale za to w domu nie. (ma 3 córki) On: - Eeee.. do pracy bedę chodził przecież. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1792 |
Raczkowanie
|
To było dawno ..
Spaceruje z tż-em po paru ( to były nasz początki) tz: jaki masz nr buta? ja: 37 tz: (poważnie)taka wysoka i taki mały nr buta? <zdziwko> ![]() ja: nom (nie az taka 175) ![]() tz: bo wiesz ja sie zawsze dziwię jak mozna chodzić z tak małymi stupkami. przecież one sa małe, ja bym sie bał że sie wywrócę.są za krótkie ja: padłam ![]() moze to nie jest smieszne ale on to tak smiesznie a zarazem powaznie powiedział ze sikałam |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1795 |
Wtajemniczenie
|
Koleżanka właśnie była na zakupach z bratem w tesco, musiała koniecznie podpaski kupic
![]() Chodzą po sklepie, chodzą a jej brat: Jeszcze to twoje do dupy ![]() wykazał sie elokwencja, nie ma co. ![]() koleżanka leżała tam podobno na ziemi ze śmiechu
![]() |
#1796 |
Mother of Cat
|
Z serii 'Test wiedzy o kobietach'.
Ja: Kochanie, powiedz mi, co to jest konturówka? TŻ: No takie coś do obrysowywania konturów... Ja: Jakich konturów? TŻ: No na powiekach jak ktoś ich nie ma... ![]() ![]() ![]() Ja: Co to jest bardotka? TŻ: Jakaś czapka?
![]() |
#1797 |
Raczkowanie
|
Lubimy sobie jakoś tak żartować, dogryzać.. ale w gruncie rzeczy to się kochamy tylko takie mamy poryte poczucia humoru
![]() ---------------------------------------------- Rozmawiamy o naszym wyjeździe do Niemiec. TŻ zna j. angielski, j. włoski. Ale po niemiecku ani słowa. Pyta mnie o różne słówka, zwroty.. Ja: "Dzień dobry", "dziękuję", więcej ci nie trzeba.. Bo po co? TŻ: No nie wiem... A jeśli na przykład mi się zgubisz? Ja: Zgubię? Niby gdzie? TŻ: Hmmm... No właśnie nie wiem gdzie może mnie takie szczęście spotkać.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Konto usunięte
|
moj kumpel ostatnio jeden do drugiego
"Znudzilo ci sie prostym nosem oddychac? ![]() albo "Pchasz sie w gips ![]() ![]() ten sam kumpel, jak chodzilam na randki mowil ze ja je.basuję. Pytam sie co to znaczy a on ze "No masz je.basa, je.bas to facet co nie bo je.basuje, no to jak randkujeszto je.basujesz" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
Witam!
![]() ![]() Gdy poznałam mojego obecnego TŻ miałam przedłużane włosy. Kiedys leżymy sobie na łóżku,całusy,uściski itp:P i on nagle pod wpływem chwili włożył rękę w moje włosy.. Tż-Aaaaaaa!!! Robaki!!! Ja-To są przedłużenia,taka kreatynka!!!mam przedłużone włosy! Tż-To Ty włosów nie masz?Jak Ci to wkręcili do czaszki! I musiałam tłumaczyć,pokazywac,przek onywać...Ehhh te chłopy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.