![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Trwałe (najtrwalsze) perfumy
Cytat:
![]() Moim faworytem jest Live Jazz, co to trwałości niestety w tej kwestii się nie wypowiem ![]() Jeżeli chodzi o trwałość mogę polecić Allure Chanel. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Zadomowienie
|
Dot.: Trwałe perfumy
Polecam coś nieco innego-Kenzo Jungle Elephant...
Są baaaaardzo nietypowe.nie dla każdej kobiety,nie każdej się podobają... Moje pierwsze wrażenie to-śmierdzidło.Robiłam kilka podejść do niego,aż w końcu kupiłam,wypsikałam pół flakoniku i mam już dość muszę zrobić sobie od nich wolne...Ale mimo wszystko Polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Przyczajenie
|
Dot.: trwałe perfumy
Cytat:
Edytowane przez panterka 1 Czas edycji: 2010-02-01 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
Raczkowanie
|
Na mojej skórze o dziwo długo utrzymuje się DKNY Women
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() gdyby tak bylo, to ja z moimi okolo 40 - ma flaszkami nabytymi na All - wszystkimi oryginalnymi - chyba wyczerpalabym caly procent dopuszczalnych (wedlug Twojej oceny) oryginalow na cale All...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#517 |
Wtajemniczenie
|
Witamy gościa z forum Drogeria Natura
![]() Fakt, tam są podróbki, masa, ale u sprawdzonych z linka się kupuje a i u innych są fajne rzeczy.
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-02-01 o 13:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
skad wiesz? ![]() jeszcze jedno - cos sie kolezanka panterka placze w zeznaniach - teraz pisze, ze Lacoste bylo z All, natomiast wczesniej w innymi watku, jak i na blogu, twierdzila, ze w perfumerii...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Zadomowienie
|
Zapachy Pro fvmvm,a przynajmniej te które dane m było poznać:Acqua di Sale, Thundra, Santalum i Fumidus, są niezwykle trwałe: 10-12 godzin.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Wtajemniczenie
|
Przecież mieliśmy wyruszyć na tamto forum i zdenerwować guru płci żeńskiej, co szerzy takie herezje
![]() ![]()
![]() |
#521 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#523 |
Wtajemniczenie
|
Super trwałe:
Yvresse Angel Poeme Hypnotic Poison, Addict Opium Eden Trwałe Samsara O dziwo świeżak Clinique Happy Heart (przez cały dzień z hakiem, następnego dnia ubrania z szafy pachną nim intensywnie) Elephant Perles Crystal Noir 5ht Avenue większość Chanelek
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Zgadza się!!!! -otóż po tym jak zakupiłam tandetną podróbę na all.,to poszłam do perfumerii i zakupiłam mniejsze Lacoste,tylko z kolei na tych o dziwo- nie zgadzały się numery na flakonie i na opakowaniu więc zareklamowałam........,a dla tych ,którzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem i snują wątpliwości to dodam,że właśnie po 2 tyg.otrzymałam odpowiedź o uznanej reklamacji...zdziwione? Przez niektórych odechciewa się pisać na tym forum... ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez panterka 1 Czas edycji: 2010-02-02 o 13:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
Ja rozumiem, Panterko, nic to nowego, to raj dla podróbkowiczów i łatwo paść ofiarą. Mnie się nawet udało podróbkę 1,2 ml próbek zanabyć na all. Ze się komuś oplaciło produkować
![]() Albo sprawdzeni sprzedawcy z wątku wyżej albo wpólne zakupy albo perfumerie. Ceny podrobek Chaneli na all. idą ostatnio w górę, więc wkrótce nie cena będzie znakiem rozpoznawczym podróby tego zapachu. Ja od dawna nic nie kupuję na all z zapachów, tylko na wspólnych zakupach na forum, a jeżeli bym kupiła większą pojemność na all. to po weryfikacji w odpowiednim wątku. A jak chodzi o sprawę z Drogeria Natura, oni bardzo krytykują allegro pod względem oryginalności, bo chcą nabijać kabzę swojej perfumerii i Sephorze jak mniemam. Jednak jest mnóstwo ofert autentycznych i to wystawianych przez wiarygodne osoby, w tym z tego forum, tylko trzeba wiedzieć które to aukcje. Stąd nasze żarty, a nie żeby Ci dokuczyć. ![]() EDIT pozytywy wystawiają, bo sie boją odwetowego. Dla uzytkownika z 200 pozytywami, negatyw to jest problem, podczas kiedy dla fałszerza z 20 000 pozytywów i 100 negatywów nie robi różnicy. Kiedy kupowałam na all. z podanych tu wiarygodnych linków ani razu nie kupiłam podróbki. Są aukcje, gdzie oszuści wystawią 20 Coco Madmoiselle za 100 zł i zejdzie w kilka dni. Też trudno powiedzieć, czy to kupują nieznający się na rzeczy, czy ktos kto chce zaszpanować przed koleżanką, ze w lazience stoi mu gadżeciarska flacha. A kupują też wspolnicy oszusta, by nabić mu statystykę ![]()
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-02-02 o 13:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
Zadomowienie
|
Panterko, miałaś pecha do Lacoste... i nie dziwię się ze zraziłaś się do allegro względem perfum - łatwiej tam kupić książkę czy pierścionek niż cenną wodę. Jeśli masz mozliwość, polecam zakupy w Superpharm - zawsze pełno tam Lacoste Femme za małe pieniadze (bynajmniej u mnie w Warszawie)...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I właśnie przez osoby nie znające się na rzeczy tworzy się mit o podróbach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Foto było oryg.,ale zawartość nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- I dlatego takie aukcje się omija, jeżeli się nie zna sprzedającego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Kadzidła... Paczule... Dymy... ![]() ![]() ![]() przygarnę, adoptuję, kupię WSZYSTKIE DZIWOLĄGI PRZYGARNĘ ![]() ![]() Edytowane przez MeryJane Czas edycji: 2010-02-02 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#534 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]() tak ze zycze przekonania sie do zakupow perfumeryjnych na All, bo to naprawde nie jest rosyjska ruletka ![]() pozdrawiam rowniez siarka40 - Ania ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
pozdrawiam. ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
perfumowy zawrót głowy
|
Moje najtrwalsze typy ostatnimi czasy:
Słonik Alien Jil Sander No4 Angel Avignon Dla mnie trwałość to jedno z najważniejszych kryteriów ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Rozeznanie
|
A ja mam taka teorię - trwałe na mnie zapachy, to wszystkie te które mi się nie podobaja, nie mam ochoty ich czuc ani chwili dłuzej - i jak na zlosc je czuje
![]() Natomist te którymi chcialabym sie otulic i czuc je bez przerwy znikają ze mnie z prędkościa światła ![]()
![]() |
#539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#540 |
Zadomowienie
|
Nie wiem do jakiego wątku to napisać ale może akurat tu pasuje :P
Otóż na YT zetknęłam się z taką informacją : jeśli posmarujemy się wazeliną i potem w to samo miejsce psikniemy perfumami to przedłużymy ich trwałość - ktoś tłumaczył że : " jako chemik mogę ci wyjaśnić o co z tą wazeliną i perfumami chodzi ![]() tak, żeby zabić ciekawość ![]() perfumy są robione na bazie alkoholu ( wszystkim znane C2H5OH ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.