Miłośniczki H&M część II - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 09:01   #661
fablous
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczka H&M częśc II

Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
w CCC sa takie rozowe zielone i czarne, polowe tansze
macie może fotkę tych butów z CCC?

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:45   #662
AnetaK20
Zakorzenienie

Hej pamietacie po ile była ta sukienka w H&M?? Kurcze jest taka super. ja jej w ogole nie widziałam na all wołaja 89 zł. tylko jest czarna :/ a dla mnie ta kremowa jets piekna. Ale coś czuje ze to albo stara kolekcja albo jej u nas nie było

I wanna run with the wild horses
Run with the wild horses

AnetaK20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:59   #663
kiiko
Zakorzenienie

tak to stara kolekcja- pamietam ze kupowalalm ja z kolezanka jeszcze przed wakacjami. nie pamietam dokladnie ile kosztowala ale chyba cos ok. 150 zl? ale naprawde jest sliczna na zywo
kiiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 10:59   #664
Smarfetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fruga Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie.

co sądzicie o butach ze zdjęcia (przepraszam, że z all ale nigdzie indziej nie znalazłam)?

chciałam kupić jakieś koturny ale teraz to już sama nie wiem. i na dodatek oczytałam się, że h&m robi bardzo niewygodne buty... zawsze kupowałam tylko baleriny i sobie chwaliłam ale z takimi wysokimi to pieron wie... z góry bardzo dziękuję za wasze opinie.
a mi się podobają, są one już dostępne w h&m i w jakiej cenie?

ps. wiadomo coś o wisiorku z lusterkiem? zakochałam się w nim.
Smarfetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 11:01   #665
AnetaK20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiiko Pokaż wiadomość
tak to stara kolekcja- pamietam ze kupowalalm ja z kolezanka jeszcze przed wakacjami. nie pamietam dokladnie ile kosztowala ale chyba cos ok. 150 zl? ale naprawde jest sliczna na zywo
buuuu to dupa zbita. A mam wesele w sierpniu a juz szukam bo zawsze sie budze tydzien przed i nic mi sie wtedy nie podoba :/

I wanna run with the wild horses
Run with the wild horses

AnetaK20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 11:09   #666
anusia1990
Zakorzenienie

a te topy w roze to po ile sie cenia?
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 11:12   #667
fablous
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
19,90 zł

fablous jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 11:13   #668
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
19.90zł
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 11:19   #669
anusia1990
Zakorzenienie

to musze sie wybrac bo na all jak zwykle drozejszkoda ze mam daleko
anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 12:28   #670
lemoniadowo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
dziewczyny u mnie były te bokserki w róże mogę którejś z was zakupić bo jutro wybieram się na zakupy

oj byłabym Ci bardzo wdzięczna!
oczywiście pokryje wszystkie koszty. jakby którejś nie było z tych dwóch to wystarczy nawet jedna

lemoniadowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 12:32   #671
agatka_k
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
dokładnie klient powinien mieć wybór i możliwość zastanowienia się na spokojnie w domu i podjęcia decyzji wtedy wraca do takiego sklepu
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Dziewczyny zdecydowana wiekszosc osob jest takich, ktore kupuja pod impulsem a pozniej zaluja malo kto kupuje cos z zamiarem oddania tego (wiem wiem - duzo wizazanek tak ma, ale konsumenci to nie tylko wizazanki ). Pracowalam w sklepie w ktorym nie bylo zwrotow, kierowniczka mowila ze jakby dali taka mozliwosc, to by w ogole utargow nie bylo.
Uwazam ze tydzien, jesli ktos bierze z nastawieniem ze odda, jest wystarczajacy. Duzo bardziej jest dla mnie chora mozliwosc oddawania rzeczy bez metek w inditexie
No widzisz, mnie średnio obchodzi utarg sklepu. Mnie obchodzą moje przywileje jako klienta
Dlatego staram się wybierać sklepy, w których zwroty są przyjmowane
W inditexie można oddawać bez metek? Niestety u mnie nie ma inditexu, ale uważam, że to super (z punktu widzenia klienta chcącego coś zwrócić )
Stary 2010-02-01, 12:56   #672
Nat2706
Raczkowanie

Byłam przed chwilą na Targówku i w Arkadii w celu zdobycia różanej bokserki i nie było ANI JEDNEJ sztuki
Ale wszędzie, w każdym prawie sklepie były wykładane nowe towary, pnie chodziły z wydrukowanymi rysunkami jak mają wyglądać wszystkie ściany i półki więc mam ciche podejrzenie,że mają je gdzieś na zapleczu i wykładają po trochu. Tylko kiedy???
Stary 2010-02-01, 12:57   #673
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatka_k Pokaż wiadomość
Dokładnie

No widzisz, mnie średnio obchodzi utarg sklepu. Mnie obchodzą moje przywileje jako klienta
W inditexie można oddawać bez metek? Niestety u mnie nie ma inditexu, ale uważam, że to super (z punktu widzenia klienta chcącego coś zwrócić )
Można oddawać bez metek i to jest TRAGEDIA, nie rozumie jak mogą się na coś takiego zgadzać.
Efekt - nie raz, nie dwa wizażanki pisały, że oddają tam rzeczy używane (bo buty niewygodne, bo szal obiera ubrania), potem na sklepie można znaleźć takie używane "perełki"

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 13:44   #674
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Można oddawać bez metek i to jest TRAGEDIA, nie rozumie jak mogą się na coś takiego zgadzać.
Efekt - nie raz, nie dwa wizażanki pisały, że oddają tam rzeczy używane (bo buty niewygodne, bo szal obiera ubrania), potem na sklepie można znaleźć takie używane "perełki"
Ja nigdy chyba tego nie zrozumiem. Jeśli mam w domu coś, nad czym się zastanawiam, to jest to rzecz z papierową metką i w życiu nie oddałabym czegoś bez metki i całe szczęście zawsze, nawet przecenione rzeczy kupuję z metkami. Ostatnio kupując w Zarze te botki z łańcuchami, które Ty też masz, patrzę...podeszwa cała brudna, więc wytarłam ją chusteczką, żeby zobaczyć, jak wygląda, tzn. czy jest pozdzierana i czy fleki również. Jak się okazało był to tylko kurz i metki były, więc je wzięłam. Gdyby jednak metek nie było, podejrzewałabym, że ktoś w nich paradował.
Stary 2010-02-01, 13:45   #675
_n_
Zadomowienie

Dziewczyny szukam legów za 59,90, dział damski, rozm xs, czarne, złote zamki na dole, takie grubsze
_n_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 13:49   #676
kiiko
Zakorzenienie

zgadzam sie zdecydowanie z justysia171! rozumiem jakies jednorazowe sytuacje, kiedy przyjma bez metki, ale bez przesady oficjalne przyzwolenie? w h&m w takich sytuacjach mowimy ze "nieoderwana metka jest gwaracją tego ze rzecz nie byla noszona". boszz juz nieraz widzialam te sliczne, ewidentnie uzywane rzeczy

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Napisane przez _n_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny szukam legów za 59,90, dział damski, rozm xs, czarne, złote zamki na dole, takie grubsze
nie mozesz ich znalezc? u mnie w h&m jest ich doslownie mnostwo.
kiiko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 13:54   #677
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Ja nigdy chyba tego nie zrozumiem. Jeśli mam w domu coś, nad czym się zastanawiam, to jest to rzecz z papierową metką i w życiu nie oddałabym czegoś bez metki i całe szczęście zawsze, nawet przecenione rzeczy kupuję z metkami. Ostatnio kupując w Zarze te botki z łańcuchami, które Ty też masz, patrzę...podeszwa cała brudna, więc wytarłam ją chusteczką, żeby zobaczyć, jak wygląda, tzn. czy jest pozdzierana i czy fleki również. Jak się okazało był to tylko kurz i metki były, więc je wzięłam. Gdyby jednak metek nie było, podejrzewałabym, że ktoś w nich paradował.
Cytat:
zgadzam sie zdecydowanie z justysia171! rozumiem jakies jednorazowe sytuacje, kiedy przyjma bez metki, ale bez przesady oficjalne przyzwolenie? w h&m w takich sytuacjach mowimy ze "nieoderwana metka jest gwaracją tego ze rzecz nie byla noszona". boszz juz nieraz widzialam te sliczne, ewidentnie uzywane rzeczy

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Powinnyśmy założyć taki wątek - używane rzeczy sprzedawane w sklepach
Dziś też widziałam bluzkę w Zarze bez metki i noszącą ślady użytkowania

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 13:56   #678
_n_
Zadomowienie

Cytat:

u mnie są ale te cieńsze, za 39,90, a ja chcę te grube właśnie może mogłabyś mi pomóc
_n_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 13:58   #679
gosiaczek6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
macie może fotkę tych butów z CCC?
nie mam, ale tą górną częsc maja taka samą tylko inne kolory, natomiast obcas jest ciut inny tzn nie kształt tylko faktura się troche różni
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 14:24   #680
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Ja nigdy chyba tego nie zrozumiem. Jeśli mam w domu coś, nad czym się zastanawiam, to jest to rzecz z papierową metką i w życiu nie oddałabym czegoś bez metki i całe szczęście zawsze, nawet przecenione rzeczy kupuję z metkami.
Robię dokładnie tak samo
Druga sprawa,że jak się człowiek rozmyśli bo kupi coś pod wpływem impulsu to z metkami łatwiej na all sprzedać bo wtedy 100% że towar jest nowy. Dlatego ja odrywam metki dopiero jak coś wkładam na siebie,a nie od razu po zakupie

Dziewczyny,może wiecie jak sytuacja w Białym z bokserkami w róże? Coś się zmieniło?
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 14:35   #681
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smarfetka Pokaż wiadomość
a mi się podobają, są one już dostępne w h&m i w jakiej cenie?

ps. wiadomo coś o wisiorku z lusterkiem? zakochałam się w nim.
Podłączam się do pytania, bo ja się też bardzo napaliłam na to lusterko.
Cytat:
Napisane przez AnetaK20 Pokaż wiadomość
Hej pamietacie po ile była ta sukienka w H&M?? Kurcze jest taka super. ja jej w ogole nie widziałam na all wołaja 89 zł. tylko jest czarna :/ a dla mnie ta kremowa jets piekna. Ale coś czuje ze to albo stara kolekcja albo jej u nas nie było
Ale świetna ta sukienka.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 14:50   #682
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatka_k Pokaż wiadomość
Ja wiem ze Cie srednio obchodzi, ale nie musisz tego pisac jak ksiezniczka na ziarnku grochu
Pisze jak to wyglada ze strony sklepu.
Zakochasz sie w jakims ciuchu i co, nie kupisz tylko dlatego bo zwrotow w sklepie nie ma? Nie wydaje mi sie, poprostu mocniej sie zastanowisz nad zakupem.

Zwlaszcza z puntu widzenia klienta, ktory chce zwrocic noszone ciuchy
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 15:41   #683
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny zdecydowana wiekszosc osob jest takich, ktore kupuja pod impulsem a pozniej zaluja malo kto kupuje cos z zamiarem oddania tego (wiem wiem - duzo wizazanek tak ma, ale konsumenci to nie tylko wizazanki ). Pracowalam w sklepie w ktorym nie bylo zwrotow, kierowniczka mowila ze jakby dali taka mozliwosc, to by w ogole utargow nie bylo.
Uwazam ze tydzien, jesli ktos bierze z nastawieniem ze odda, jest wystarczajacy. Duzo bardziej jest dla mnie chora mozliwosc oddawania rzeczy bez metek w inditexie
ja bym chyba nie mogła podejść do kasy i oddać rzeczy bez metki, no chyba, że buty, bo wtedy łatwo można poznać czy używane czy nie... bez względu czy sklep daje taką mozliwość czy nie... ile to ja razy widziałam jak obwąchiwali rzeczy nawet z metkami
Cytat:
śliczna ta sukienka
Cytat:
Ja wiem ze Cie srednio obchodzi, ale nie musisz tego pisac jak ksiezniczka na ziarnku grochu
Pisze jak to wyglada ze strony sklepu.
Zakochasz sie w jakims ciuchu i co, nie kupisz tylko dlatego bo zwrotow w sklepie nie ma? Nie wydaje mi sie, poprostu mocniej sie zastanowisz nad zakupem.

Zwlaszcza z puntu widzenia klienta, ktory chce zwrocic noszone ciuchy
aby sklep mógł wprowadzać takie mozliwości musi mieć duże obroty i ogólnie być dużą siecią, Inditex może sobie na to pozwolić
Stary 2010-02-01, 15:48   #684
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Co do bokserek w roze dzis w galeria Alfa czarnych cala rozm procz 34 troche bialych i tych pomaranczowych. Biała czarnym cala rozm z 34wlacznie,z bialych napewno jest 36 i w gore meirzyłam i nie kupiłam 36 dlugosc ok ale szeroka niesomwicie pod rekami wyciete ze stanik na wierzchu 34 troche lepiej ale krotsza i ne eciekawie to wygalda. Kupiłam za to pasiaka z bufkami za 39 przez Was zarazilyscie mnie pasiakami chodz ich nie lubiłam wiec nie wiem czy bede chdozic ale wisiała jeden 36 to wziełam.

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 15:49   #685
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Robię dokładnie tak samo
Druga sprawa,że jak się człowiek rozmyśli bo kupi coś pod wpływem impulsu to z metkami łatwiej na all sprzedać bo wtedy 100% że towar jest nowy. Dlatego ja odrywam metki dopiero jak coś wkładam na siebie,a nie od razu po zakupie

Dziewczyny,może wiecie jak sytuacja w Białym z bokserkami w róże? Coś się zmieniło?
No wiadomo, ja zresztą nigdy ciuchów w sklepie nie przymierzam (nie dotyczy to butów, płaszczy, rurek), bo po prostu szkoda mi na to czasu, więc jeśli coś mi się spodoba na wieszaku i jest mój rozmiar, a przeważnie nosze ten sam, to biorę bez zastanowienia, w domu ewentualnie podejmuję decyzję, czy oddaję, czy coś jednak zatrzymuję. Przeważnie to drugie

Co do bokserek w róże: w Poznaniu jest ich sporo, w trzech wersjach i różne rozmiary.
Stary 2010-02-01, 16:15   #686
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
podalabys mi linka do czarnej na PW? cos nie moge znalesc, a chcialam zobaczyc wiecej jej zdjec
Stary 2010-02-01, 16:26   #687
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nat2706 Pokaż wiadomość
Byłam przed chwilą na Targówku i w Arkadii w celu zdobycia różanej bokserki i nie było ANI JEDNEJ sztuki
Ale wszędzie, w każdym prawie sklepie były wykładane nowe towary, pnie chodziły z wydrukowanymi rysunkami jak mają wyglądać wszystkie ściany i półki więc mam ciche podejrzenie,że mają je gdzieś na zapleczu i wykładają po trochu. Tylko kiedy???
W H&M niczego się nie trzyma po cichu na zapleczu Jak nie ma na sklepie to znaczy że nie ma.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 16:30   #688
emillkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Co do bokserek w roze dzis w galeria Alfa czarnych cala rozm procz 34 troche bialych i tych pomaranczowych. Biała czarnym cala rozm z 34wlacznie,z bialych napewno jest 36 i w gore meirzyłam i nie kupiłam 36 dlugosc ok ale szeroka niesomwicie pod rekami wyciete ze stanik na wierzchu 34 troche lepiej ale krotsza i ne eciekawie to wygalda. Kupiłam za to pasiaka z bufkami za 39 przez Was zarazilyscie mnie pasiakami chodz ich nie lubiłam wiec nie wiem czy bede chdozic ale wisiała jeden 36 to wziełam.
ja dzis byłam po 13 i była juz tylko jedna 36 ;O
Stary 2010-02-01, 16:34   #689
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emillkaa Pokaż wiadomość
ja dzis byłam po 13 i była juz tylko jedna 36 ;O
w jakiej galeri? w bialej po 13 byly raz 34 i 3 razy 36

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 17:32   #690
madziabw
Raczkowanie

GG do madziabw Send a message via Skype™ to madziabw

to ja się pochwalę moim dzisiejszym łupem co prawda nie wyprzedażowym ale zawsze
madziabw jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości