|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Insolence, Versace, Gres, Gucci, Armani oraz średniopółkowa kolorówka i pielęgn
zainteresowałabym się tymi, ale musiałabym je najpierw sprawdzić. w weekend będę w sephorze, więc jeżeli byłabyś zainteresowana wymianą to sprawdzę jak pachną
![]() - Gucci By Gucci, 75ml z ubytkiem, tester (tylko ma na bocznej ściance napis "tester" złotymi literami) - Rock'n'Rose Couture, Valentino, 90ml z ubytkiem, ok 65/90ml. -->jeżeli zaproponujesz coś z mojej ścisłej wish mogę się zastanowić nad oddaniem
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Insolence, Versace, Gres, Gucci, Armani oraz średniopółkowa kolorówka i pielęgn
Coś u mnie za Czekoladowanilia, Sephora, 100ml z ubytkiem, z wymianki z kaasia91 jako 50/100ml ale myślę, że jest mniej, 45/100ml??
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=387320
|
#63 |
|
BAN stały
|
witaj,
ja jak najbardziej podtrzymuje swoje zainteresowanie wymianka, z tym ze teraz mam sesje i nie mam czasu zajac sie tym szukaniem bucikow. jak tylko znajde chwile zadzwonie do domu i dowiem sie czy ich tam nie zostawilam
|
|
|
|
#64 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok to prosze zarezerwuj mi je, ja takze zarezerwuje te kosmetyki dla Ciebie |
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
marei, czy kenneth cole black jest mocno fiołkowy, tak jak np. insolence? Powiem szczerze, że zarówno habanita jak i Black mnie zaciekawiły, ale musze wybrać się na testy
|
|
|
|
#66 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#67 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
albo mozna to rozwiazac tak: black + odlewka habanity. Ile bedziesz uwazala, zamowilam u cbr atomki ))
|
||
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
najpierw musze przetestowac, bo ilekroc bralam jakis zapach w ciemno, okazywalo sie, że jest zupelnie nie moj
habanita jest dostepna w perfumeriach? Pewnie nie...
|
|
|
|
#70 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#72 |
|
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- Insolence EdT, 30ml z ubytkiem - bardzo je lubię i oddam tylko za ścisle wish lub coś extra - Gucci By Gucci, 75ml z ubytkiem, tester (tylko ma na bocznej ściance napis "tester" złotymi literami) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=397191 |
|
|
|
#73 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic |
|
|
|
|
#74 |
|
BAN stały
|
jest cale 15 ml, ale jest w rozkręcanym atomizerku..
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- ee tam, nic im nie będzie ja bym byłą zainteresowana:Calypso, Lancome, 30ml z ubytkiemw sumie co do wartosci to akurat ![]() |
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna z wizażanek nie może się zdecydować co do calypso i innych, więc w sumie mogłabym calypso wymienić )) Jestem ZA taką wymianką napisz szybciutko na PW to jutro wysle
|
|
|
|
|
#76 |
|
Raczkowanie
|
Hej... U Ciebie znalazlam tylko to : Tusz lash extreme pogrubiający, Oriflame, czarny, nowy...
Co ty na to?
|
#77 |
|
Wtajemniczenie
|
czy interesuje Cię balsam aquolina cukier puder 125ml, nowy?
![]() przychodze w sprawie CSP Vanille Extreme
|
|
|
|
#78 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ile wanilii byś chciała? tylko nie mam atomierków, mam za to plastikowe buteleczki 15ml do których mogę odpsikać. Myślę, że tak 7ml odpowiadałoby wartości balsamu, jak uwazasz? Czekam na Twoją propozycję
|
||
|
|
|
#79 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm... Dam Ci znać jak się zastanowię :P A co Ty tam u mnie chciałaś, bo pozmieniałam kolejności i nie pamiętam co to było :P
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Zdecydowałam się na giordani gold... Tylko przypomnij mi co Ty chciałaś ode mnie :P
|
#80 |
|
Zadomowienie
|
marei, zdecydowałam się, wezmę black i odleweczkę habanity
o dziwo na mnie black pachnie bardzo świeżo, z nutką cytrusów.
|
|
|
|
#81 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec za to chyba cos wiecej mozesz wybrac. moge dac oba tusze poszperaj jeszczeCytat:
ile chcesz habanity?
|
||
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
jeeeeja, dziwne to, widocznie bardzo mocno reagują na chemię skóry - takie powinny być prawdziwe perfumy, bo niepowtarzalne zależnie od nosicielki
Ja w nich nie czuję nic z opisów na KWC lub fragrantica.com. Są delikatne, świeże, takie do letniej sukienki, żadnej czerni Mam nadzieję, że na szyi nie będą reagować inaczej niż na nadgarstku. Powiedz mi jakie masz atomki, myślałam tak o 15ml? Sama nie wiem, nie chcę Cię obrabować---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- A jesteś nadal zainteresowana Capucine? Mój facet powiedział, że z korka pachną: oliwką dla dzieci, pudrem i mlekiem i w sumie ma trochę racji. Mocne są strasznie |
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle tego fragonarda jest ze 15ml to spokojnie mogę Ci odlać. A za capuccine co bys chciala? Hmm... w sumie w black z poczatku czuje cytrusy, jakby swieze fiolki, ale potem...... nie wiem, duszne i wodne, ja wody nie lubie, dlatego halloween oddalam czym predzej, tez sa wodne. Edytowane przez Marei Czas edycji: 2010-02-03 o 21:32 |
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
czy habanita ma cokoooolwiek wspólnego z nirmalą?
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Jezeli chodzi o krem modelujący sylwetkę to jest narazie zarezerwowany :/ ale tonik jest nadal wolny
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
są spod tego samego "szyldu"
nirmala słodziutka jest mogę Ci dołożyć odlewkę do 10ml jakbys planowala wymiane z capuccine (moze chcesz promesse i caline?) a jak nie, to zamiast 15 ml habanity to 10ml h i 5 nna kremie mi najbardiej zalezalo. Jakby się zwolnił, to daj znac! Edytowane przez Marei Czas edycji: 2010-02-04 o 21:16 |
|
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
no ja właśnie znam nirmalę, mam 10ml i się zastanawiam czy jest jakieś podobieństwo do habanity, bo jeśli nie miałabyś nic przeciwko, to mnie kusi cała ta 50tka :P
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
coś za podkład borghese i krem do rak oriflame?
zapraszam do obu wątków
|
#89 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety nic |
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
OK, w takim razie myślę, że nie ma co przedłużać tych negocjacji i zrobimy tak jak pisałaś: oba fragonardy za - Black, 15ml Habanita, Promesse, Caline Night, tak?
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

habanita jest dostepna w perfumeriach? Pewnie nie...

poszperaj jeszcze