|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6211 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
sama wydedukowałam, że skoro mogli się pomylić przy APTT to może i przy morfologii się machnęli?
Drugie badanie w innym labo, takim nowocześniejszym. Do tamtego już nie pójdę I żałuję, że nie chciało mi się od razu tyłka trochę dalej ruszyć, tylko poszłam koło domu zrobić wyniki.
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-02-01 o 14:24 |
|
|
|
#6212 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
tylko sms mu puść ze APTT dobre ja nieraz miałam przeboje z laboratoriami..młoda była przed chemią i robiłam jej morf a oni mi napisali że ma płytek 48tys ..załamałam sie bo chemię mogą podac przy min 100tys..zadzwoniłam do lekarki i pojechałam na drugi dzień żeby ją chociaz obejrzała ..a oni zrobili swoje bad i wyszło 98tys..gdybym nie pojechała by nie dostała leków |
|
|
|
|
#6213 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaż nas to bym zniosła ale dzieci....
|
|
#6214 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6215 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki ale dalyscie czadu, caly lancz (1h 15min) siedzialam i czytalamm i dopiero “doszlam” ha haJ dlugo mi to zeszlo, ale bylo przyjemnie
Yagus prosze bardzo ![]() Agnes trzymam kciuki jutro! Happy czekam niecierpliwie na foteczki, ale masz racje, lepiej grzecznie sluchac dr i czekac! ![]() Maceratka nic sie nie martw, bedzie dobrze! pani dr juz sobie z toba doskonale poradzi i bedziesz miec piekny biuscik nie zameczaj sie myslami co by bylo gdyby bo tylko niepotrzebnie bedziesz sie stresowac i to tez moze wplynac na twoje zdrowko! I nie placz nad rozlanym mlekiem, bedziemy sie martwic jak bedzie ku temu powod! O !![]() W tym tygodniu bede sie troszke mniej udzielac, bo moja starsza sista przyleciala od mnie w odwiedzinki i bedziemy biegac po sklepach ciagleJ buziam was wszystkie!
|
#6216 | ||
|
Zadomowienie
|
pychota
![]() no ja Ci tam juz koment wysmarowalam ![]() Jeszcze zapytam, a gdzie te waleczki? Ja nie wiem co Ci Twoj Polowek w domu zamontowal, ale z Nim na ten temat podyskutuje ![]() Cytat:
Posiedzisz z nami, popijesz , bedzie wesolo zanettt, jak juz sie zadeklarowala, to my Cie z pysia przypilnujemy ![]() ![]() Jestem Kochana, jestem Czemu az czemu, bylam taaaaka glupia Cytat:
A ja napisze: nareszcie!!!! Bedziesz CZWARTKOWA |
||
|
|
|
#6217 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6218 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi sie coraz bardziej
Niektorzy robia botox_party a my moze cycki_party Ja wezme flaszeczke zacnego trunku , Ty szpinak z czym tam chcesz, byleby czosnek na full byl zaladowany ... no coz, doktorek nie zawsze musi miec lekko I bedziemy sie wewnetrznie ZNIECZULAC
|
|
|
|
#6219 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() a propos czosnku - ja zawsze wybieram ten różowy a jak Połówek kupuje ma przerąbane zanim znajdzie..raz mi przyniósł biały z metką made in czajna... Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-02-01 o 15:40 |
|
|
|
|
#6220 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#6221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to może ja też ... tak nieśmiało pomyślę... ![]()
|
|
#6222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakbys o moim pisala ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Horitko, Kochana Ty teraz masz czas obnoszenia sie ze swoimi skarbami |
|
|
|
|
#6223 |
|
Zakorzenienie
|
no i myślę
2007 r - 2 cesarka pod narkoza 2008 r - 3 cesarka pod narkozą luty 2009 - cycuchy 1 wrzesień 2009 - cycuchy 2 i.... zaczyna mi brakować... ![]() ... dzieci juz nieee ![]() a na 2010 nie zaplanowałam żadnej narkozy... moze by tak "pokombinować" ![]() ![]() nooo... a za 3-4 lata - obowiazkowy przeszczep włosów ![]() ... po mi wszystkie wypadną
|
#6224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam to samo dlatego rozumiem Misię ... ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- a tam dosyć ![]() ![]() ![]() aż 4
|
|
#6226 |
|
Kazar Lady
|
Horito, ale powyżej K nie produkują staników..
a znieczulenia teraz miejscowe wybieraj
|
|
|
|
#6227 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wszystkie trzymałyśmy kciuki i proszę z jakim skutkiem ![]() Cytat:
. Ale lepiej dmuchać na zimne i zrób tak jak radzi Misia![]() Horo ![]() ![]() Olgawro - ja miałam wziewną i chyba teraz to już standard... ![]() ''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''' ''''''''''' Pa |
|||
|
|
|
#6228 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
patrząc na zdjęcie (własnie czemu tylko jedno ) to nie takie malutkie..ale takie aż za idealnie dopasowane
|
|
|
|
|
#6229 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
chętne zapraszam na ... przepyszne spaghetti z sosem napoli ![]() ... mięsko mielone z szynki, więc... mniami
|
#6230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ... Agnelka juz się zadeklarowała, ze pomoze mi nosić ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- [QUOTE=listopadowa80;16880 660] Horo ![]() ![]() /QUOTE] Już czas dziewczyny ![]() ![]() Imprezę uważam za otwartą ... powolutku szykuje bufet
|
|
#6231 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6232 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
już lecę ![]() ![]() :p arty:![]() :dz iekuje:
|
|
|
|
|
#6233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Horo, ja to na wskros miesozerna jestem!!! Spaghetti z miechem uwielbiam Dziewczynki, lece psy odsikac, bo przez to forumowanie, to widze ze mocz im oczyma wyplywa ... Biedne ofiary mojego gadulstwa
|
|
|
|
|
#6234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#6235 |
|
Zakorzenienie
|
No to stawiam... dla każdego coś dobrego (oczywi ście procentowego
|
#6236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#6237 |
|
Zakorzenienie
|
Cosik jeszcze ... co byście nie wyschły
![]()
|
#6238 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, dopiero się zaczynam orientować w temacie.. ale tak czytając wasze posty coraz bardziej się przekonuje do pomysłu powiększania piersi. Napiszcie bardzo boli po operacji? Boję się trochę, ale wy jesteście takie zadowolone, że też się zaczynam nakręcać. Idę na konsultacje na razie, się okaże co mi doktor powie.
|
|
|
|
#6239 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() na razie wystarczy ... obawiam si e o wasze klawwiatury
|
#6240 |
|
Kazar Lady
|
Ani teksty są niewyjęte no poprostu a ja rechoczę do monitora jak goopia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.

I żałuję, że nie chciało mi się od razu tyłka trochę dalej ruszyć, tylko poszłam koło domu zrobić wyniki.

Ja nie wiem co Ci Twoj Polowek w domu zamontowal, ale z Nim na ten temat podyskutuje 
Czemu az czemu, bylam taaaaka glupia
a wcześniej było ok. Niedługo TŻ wróci, to będę wiedziała co i jak.
Bedziesz CZWARTKOWA 

... tak nieśmiało pomyślę... 

... powolutku szykuje bufet 

. Dołączę później