offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 22:28   #4201
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
Miki zwróciłam się do Ciebie wcześniej czy masz jakieś materiały z finansów publicznych
Przepraszam, nie zauważyłam Podaj maila to wyślę Ci to co mam, nie są to moje notatki bo u nas babka prowadziła wykłady w taki sposób że nie dało się zanotować

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Mi on się średnio podobał, to zużyłam do gotowania. Dobry do smażenia jest
Ja zamierzam też na ciało nakładać, mam nadzieję że pomoże mojej suchej skórze

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:39   #4202
mOna01
Zakorzenienie

Dot.: offtopowe zapuszczanie XI Wizaż uczy, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Przepraszam, nie zauważyłam Podaj maila to wyślę Ci to co mam, nie są to moje notatki bo u nas babka prowadziła wykłady w taki sposób że nie dało się zanotować
Hehe u nas podobnie było, a na dodatek pisałam notatki na laptopie przez pierwsze 7 wykładów (tylko tak można było nadążyć), po czym mi się laptop zepsuł i musiałam formatować, bez szansy odzyskania plików
PW już wysłałam

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:42   #4203
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
A ja idę sobie wcinać twaróg i jaja ;] Do tego mleko sojowe i żurawinką zagryzę
Zurawinką powiadasz? A ja włśnie żurawinkę w postaci płynnej w rozcieńczeniu z Malibu i z kosteczkami lodu sączę

Chciałam dziś kupić rycynkę, ale w mojej drogerii nie było i nie chciało mi się już chodzić
Chyba udało mi się dziś koleżankę Angielkę, leciutko włosomaniactwem zarazić. Postanowiła kupić Vatikę, lub olej kokosowy.

A jeszcze mi się przypomniało jak moja udana sąsiadka zaparkowała samochód
A potem bedzie płacz, że ktoś lusterko urwał.
Fotka dla was

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:44   #4204
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe u nas podobnie było, a na dodatek pisałam notatki na laptopie przez pierwsze 7 wykładów (tylko tak można było nadążyć), po czym mi się laptop zepsuł i musiałam formatować, bez szansy odzyskania plików
PW już wysłałam
Poszły To są notatki sprzed kilku lat więc pewne dane mogły ulec zmienie Wysłałam Ci testy, które u nas krążyły i na szczęście sporo pytań powtórzyło się na egzaminie To rzeczywiście pecha miałaś z laptopem

Stary 2010-02-01, 22:50   #4205
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Poszły To są notatki sprzed kilku lat więc pewne dane mogły ulec zmienie Wysłałam Ci testy, które u nas krążyły i na szczęście sporo pytań powtórzyło się na egzaminie To rzeczywiście pecha miałaś z laptopem
Dziękuję baaardzo zobaczymy na ile się to pokrywa z moimi finansami a pech straszny, byłam wściekła bo miałam tak świetne notatki z tych wykładów, ludzie ręcznie nie zdążyli wszystkiego pisać a ja tak, ale cóż - nigdy nie wierz Acerowi i rób kopie zapasowe na kilku nośnikach... Niestety nie wpadłam na to że nowiutki, ledwo używany laptop być może zastrajkuje

Stary 2010-02-01, 22:52   #4206
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
A jeszcze mi się przypomniało jak moja udana sąsiadka zaparkowała samochód
A potem bedzie płacz, że ktoś lusterko urwał.
Fotka dla was
moja edukacja komunikacyjna się nie rozpoczęła i może dlatego nie widzę z czego się smiejemy? Na potrzebach posiadania auta też się nie znam. Nogi mi narazie wystarczają

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
U nas w lo trzeba bylo chodzic w kapciach po szkole
Tez zostawialam normalnie w szatni
u nas ogólnie nosi się zmienne możesz miec nawet kozaki byle by czyste. ja tam mam i trampki i balerinki ;p

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 22:57   #4207
mOna01
Zakorzenienie

Dostałam Miki, dziękuję ale tak patrzę i niewiele mi się pokrywa z materiałem mojego pana profesora chyba muszę "pożulić" od znajomych z roku jeszcze...

Stary 2010-02-01, 22:59   #4208
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Jutro mam ostatni egzamin z prawa pracy i koniec sesji

mOna01 na pewno ktoś użyczy swoich notatek takiej miłej koleżance

Stary 2010-02-01, 23:05   #4209
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Jutro mam ostatni egzamin z prawa pracy i koniec sesji

mOna01 na pewno ktoś użyczy swoich notatek takiej miłej koleżance
Ja się tak cieszyłam, zę już koniec sesji i że mogę teraz zapomnieć o uczelni na dwa tygodnie, a tu się okazuje, że i tak koło czwartku musze tam zawitac, bo znowu mam jakies problemy z usosem - nie moge sie na przedmiot jeden zarejestrowac. A wiadomo - bez rejestracji w usosie nie ma zaliczenia przedmiotu. Masakra jakaś. Nie wiem po co wprowadzali ten dziwaczny system, który nie działa...
Stary 2010-02-01, 23:10   #4210
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nerchie Pokaż wiadomość
moja edukacja komunikacyjna się nie rozpoczęła i może dlatego nie widzę z czego się smiejemy? Na potrzebach posiadania auta też się nie znam. Nogi mi narazie wystarczają
;p
Czerwony samochód na zdjęciu jest pozostawiony ponad pół meta od krawężnika, czyli prawie na srodku ulicy. Sory może nie widać dobrze. Ta jaśniejsza linia to krawężnik.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2010-02-01, 23:15   #4211
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Ja się tak cieszyłam, zę już koniec sesji i że mogę teraz zapomnieć o uczelni na dwa tygodnie, a tu się okazuje, że i tak koło czwartku musze tam zawitac, bo znowu mam jakies problemy z usosem - nie moge sie na przedmiot jeden zarejestrowac. A wiadomo - bez rejestracji w usosie nie ma zaliczenia przedmiotu. Masakra jakaś. Nie wiem po co wprowadzali ten dziwaczny system, który nie działa...
U nas nie ma czegoś takiego Ciekawe kiedy dadzą nam plan na nowy semestr, który zaczyna się w sobotę

Stary 2010-02-01, 23:17   #4212
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
U nas nie ma czegoś takiego Ciekawe kiedy dadzą nam plan na nowy semestr, który zaczyna się w sobotę
Ciesz się
Jakoś szybko wam się ten semestr zaczyna, skoro jeszcze masz mieć jeden egzamin. U nas trwa oficjalnie tydzień, a nieoficjalnie jak kto sobie ustawi
A plan dają nam zawsze wieczór przed zajęciami...
Stary 2010-02-01, 23:21   #4213
saming
Zakorzenienie

A moja sesja kończy się w następny piątek i dopiero wtedy tydzień ferii... rany, jakie to odległe...

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 23:22   #4214
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ciesz się
Jakoś szybko wam się ten semestr zaczyna, skoro jeszcze masz mieć jeden egzamin. U nas trwa oficjalnie tydzień, a nieoficjalnie jak kto sobie ustawi
A plan dają nam zawsze wieczór przed zajęciami...
U nas w ogóle wszystko wcześniej się zaczyna Plan dają na kilka dni przed więc pewnie koło środy lub czwartku się pojawi. Mam nadzieję że będzie lepszy niż poprzedni bo mieliśmy prawie non stop na 8.00-20.10

Stary 2010-02-01, 23:26   #4215
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
U nas w ogóle wszystko wcześniej się zaczyna Plan dają na kilka dni przed więc pewnie koło środy lub czwartku się pojawi. Mam nadzieję że będzie lepszy niż poprzedni bo mieliśmy prawie non stop na 8.00-20.10
Skąd ja to znam. Ja tez mam nadzieję na lepszy plan, bo co z tego ze np. poniedziałek mielismy wzglednie luźny, skoro zajęcia mieliśmy rano, potem wielogodzinne okienko, a potem wieczorem do 20.30. Cały dzien w
Stary 2010-02-01, 23:34   #4216
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Skąd ja to znam. Ja tez mam nadzieję na lepszy plan, bo co z tego ze np. poniedziałek mielismy wzglednie luźny, skoro zajęcia mieliśmy rano, potem wielogodzinne okienko, a potem wieczorem do 20.30. Cały dzien w
Ja tylko sobota i niedziela jeżdżę i to co drugi tydzień, czasem też w piątki mamy zajęcia ale ciężko mi wysiedzieć cały dzień, kilka razy mi się zdarzyło, zazwyczaj dzielimy się z koleżankami część jedzie na rano a część na późniejsze wykłady i wymieniamy się notatkami a okienek też nienawidzę zwłaszcza w zimie bo w lecie zazwyczaj robiłyśmy sobie wycieczkę do Leclerca (przy okazji włosowe kosmetyki kupowałam )

Stary 2010-02-01, 23:39   #4217
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Ja tylko sobota i niedziela jeżdżę i to co drugi tydzień, czasem też w piątki mamy zajęcia ale ciężko mi wysiedzieć cały dzień, kilka razy mi się zdarzyło, zazwyczaj dzielimy się z koleżankami część jedzie na rano a część na późniejsze wykłady i wymieniamy się notatkami a okienek też nienawidzę zwłaszcza w zimie bo w lecie zazwyczaj robiłyśmy sobie wycieczkę do Leclerca (przy okazji włosowe kosmetyki kupowałam )
Mi zwykle tez ciezko wychodziło przesiadywanie całego dnia na zajęciach w zwiazku z czym czesto sobie odpuszczalam Nie wyszłam na tym nawet najgorzej Semestr do przodu. Jeszcze tylko załatwie ten problem z usosem i juz w ogole bedzie git
Z tym, że do sklepów z włosowymi cudeńkami trochę daleko mam i jezdzenie do nich na okienkach to sredni pomysł. Kurde, taka mam ochote na zakup lorysa jakiegos, a do Auchan tak DALEKO. I Glorii tez nigdy nie miałam...
Stary 2010-02-01, 23:44   #4218
Nerchie
Zakorzenienie

Cytat:
Czerwony samochód na zdjęciu jest pozostawiony ponad pół meta od krawężnika, czyli prawie na srodku ulicy. Sory może nie widać dobrze. Ta jaśniejsza linia to krawężnik.
e to i tak nic. moja mama po 19 latach prawka dalej nie potrafi parkować, więc zostawia samochód na środku i po 15 min schodzi mój tata i dopiero parkuje.

U mnie kryzys odzywkowy - wszystko mi się skończyło.

„Prawdopodobnie nie powiedziałbym wszystkiego, o czym myślę, ale na pewno przemyślałbym wszystko, co powiedziałem.”
Nerchie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 23:53   #4219
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Ja tylko wpadłam powiedzieć dobranoc Nie miałam weny, żeby cokolwiek pisać, bo jakiś taki badziewiasty dzień mam. Pewnie przez to spanie dwugodzinne niepotrzebne. Dobranoc

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 23:55   #4220
saming
Zakorzenienie

Ja pouczę się jeszcze z godzinę i też zmykam spać, a na zapas: też dobranoc życzę

Stary 2010-02-01, 23:56   #4221
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Mi zwykle tez ciezko wychodziło przesiadywanie całego dnia na zajęciach w zwiazku z czym czesto sobie odpuszczalam Nie wyszłam na tym nawet najgorzej Semestr do przodu. Jeszcze tylko załatwie ten problem z usosem i juz w ogole bedzie git
Z tym, że do sklepów z włosowymi cudeńkami trochę daleko mam i jezdzenie do nich na okienkach to sredni pomysł. Kurde, taka mam ochote na zakup lorysa jakiegos, a do Auchan tak DALEKO. I Glorii tez nigdy nie miałam...
Ja o Lorysach mogę jedynie pomarzy, dzieli mnie od nich jakieś 180 km

Babydream nałożony na buzię, można iść spać. Dobranoc

Stary 2010-02-01, 23:59   #4222
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Wcześnie się kładziecie spać. Jak mam wolne, to o tej godzinie się dopiero rozkręcam
Dobranoc, dziewczyny
Stary 2010-02-02, 00:09   #4223
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Wcześnie się kładziecie spać. Jak mam wolne, to o tej godzinie się dopiero rozkręcam
Dobranoc, dziewczyny
Ja to mam sesje... niestety jeszcze.

Stary 2010-02-02, 00:15   #4224
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Jak coś jest skondensowane to ma większą siłę działania Ta sama objętość, ale silniejsze działanie. Po to
No jasne, dlaczego ja nigdy sama nie wpadam na najprostsze rozwiazania
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja to łazęgą jestem :P Największą w mieście
No prosze, czyli mamy cos jeszcze wspolnego, poza zamilowaniem do poprawnej polszczyzny
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 00:41   #4225
kocurzyca
Zakorzenienie

Też kiedyś łazęgą byłam, ale teraz jestem, stara, gruba, mam siwe włosy, zmarszczki i mi się nie chce
Kiedyś potrafiłam przyjechać do Warszawy i spod Rotundy zawędrować na koniec Kasprzaka, wrócić do Centrum, pójść na Mokotów, wrócić i kontynuować wędrówkę na Saską Kępę. Tylko dlatego, że szkoda mi było kasy na autobus

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2010-02-02, 00:46   #4226
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Jeszcze nie śpię, koleżanka zagadała mnie na gg ale już uciekam

To ta sama osoba prawda?

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=312
http://nasza-klasa.pl/profile/26914423/gallery/album/2

Stary 2010-02-02, 01:01   #4227
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Jeszcze nie śpię, koleżanka zagadała mnie na gg ale już uciekam

To ta sama osoba prawda?

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=312
http://nasza-klasa.pl/profile/26914423/gallery/album/2
Wygląda na to, że tak. Photoshop lekarstwem na kompleksy
Stary 2010-02-02, 08:50   #4228
Bejjka
Zakorzenienie

ale jestem niewyspana wczoraj położyliśmy się bardzo późno spać a rano nie ma zmiłuj się i trzeba było wstać....na dodatek musiałam umyć włosy.....

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Super plan To sie najezdzisz. Ja wprawdzie nie ze stolicy, ale zawsze mnie mozesz odwiedzic, z mila checia Cie tez pooprowadzac moge, nawet w stolicy
no mam nadzieje, że wypali i choć większość uda się zrealizować ale marzenia i plany warto mieć
bardzo chętnie skorzystam z Twojej propozycji kiedyś

Cytat:
Te z tub tez sie dosc szybko wymywaja ale mysle, ze i tak sie dluzej trzymaja niz jakiekolwiek "proszkowane". No i chyba lepiej kryja. Tylko wiesz Bejjko, wtedy to juz nie bedzie takie zupelnie naturalne to Twoje farbowanie
trudno sięgnełam po henne z konieczności a nie z potrzeby powrotu do natury po farbach chemicznych włosy lecą mi jak oszalałe a u mnie każdy włos na wagę złota mam wrażenie, że henna je wzmacnia je trochę.....

Cytat:
Jak bylo? Pytam, bo mnie to tez byc moze czeka. Chociaz poki co wciaz mi jeszcze ani jedna osemka nie wyrosla, nic sie mi nawet spod dziasel nie probuje jeszcze przebic.
mi wybiły się wszystkie, ale tylko trochę, bo nie miały wystarczająco dużo miejsca w szczęce górne ósemki to pikuś, dolne to koszmar, bo umiejscowione są w dolnej, ruchomej szczęce i poprostu bardziej czuje się to wyszarpywanie i ciągnięcie
przy dolnych rozcinali mi dziąsła i piłowali zęba na części, by jakoś go wyjąć z tej plątaniny
po resekcji dolnych ósemek bardzo puchłam i dostawalam zwolnienie z pracy na tydzień sam zabieg jest nieprzyjemny i dość bolesny (mimo wielu znieczuleń), bo tylko masochista cieszy się, gdy rozcinają mu dziąsło i jego usta wypełniają się krwią no i do około trzech dni po zabiegu nadal czuc metaliczny posmak krwi w ustach wymieszany z antybiotykiem....po ok 10 dniach zdejmowali mi szwy a rana wygoiła się po ok dwóch miesiącach....
wybaczcie Dziewczyny za tak krwawe sceny o poranku, ale life is brutal

Edytowane przez Bejjka
Czas edycji: 2010-02-02 o 08:51
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 09:26   #4229
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
U nas w lo trzeba bylo chodzic w kapciach po szkole
Tez zostawialam normalnie w szatni
u nie też tylko tenisówki wchodziły w grę, kiedyś jak większość klasy w SP miała adidasy kobieta kazała nam je sciagnac przed klasą
albo kiedyś vice dyr. zrobiła nalot na klasy które kończyły zajecia i wpuszczała pojedynczo doszatni kto nie miał zmiennych miał kupić płyn do mycia, mi się udało zwiać

Cytat:
Witam.
Wreszcie dotarłam do domku.
W szkole upolowałam 2 "uczennice", które mogą wam się spodobać. Wstawiam fotki.
Matowe , ale za to jakie dłuuuuuu.......

Już oficjalnie jestem posiadaczką pełnowymiarowego Aussie, 3 Minute Miracle Reconstructor
I wpadłam na wyprzedaż do LaSenzy. Wydałam zaledwie 15 funciaków a wyszłam z 10 parami majteczek i stanikiem. Zapas do następnych wyprzedaży
ale długie włosy
niezła wyprzedaż

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
ogladlyście dziś "M jak Miłość"?
i barwy szczescia też, wogóle ja bardziej lubię barwy szczescia, dla mnie m jak milosc jest juz nielze naciagane

Cytat:
Niestety nie wpadłam na to że nowiutki, ledwo używany laptop być może zastrajkuje
ja mam acera juz kilka lat i odpukać działa

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
mi wybiły się wszystkie, ale tylko trochę, bo nie miały wystarczająco dużo miejsca w szczęce górne ósemki to pikuś, dolne to koszmar, bo umiejscowione są w dolnej, ruchomej szczęce i poprostu bardziej czuje się to wyszarpywanie i ciągnięcie
przy dolnych rozcinali mi dziąsła i piłowali zęba na części, by jakoś go wyjąć z tej plątaniny
po resekcji dolnych ósemek bardzo puchłam i dostawalam zwolnienie z pracy na tydzień sam zabieg jest nieprzyjemny i dość bolesny (mimo wielu znieczuleń), bo tylko masochista cieszy się, gdy rozcinają mu dziąsło i jego usta wypełniają się krwią no i do około trzech dni po zabiegu nadal czuc metaliczny posmak krwi w ustach wymieszany z antybiotykiem....po ok 10 dniach zdejmowali mi szwy a rana wygoiła się po ok dwóch miesiącach....
wybaczcie Dziewczyny za tak krwawe sceny o poranku, ale life is brutal
podpisuję się pod tym opisem dwoma lapkami i całą szczęką - żuchwą, tylko że u mnie opuchlizna trwała ponad tydzień i nigdy nie zapomnę jak ludzie mysleli że chyba czymś dostałam w twarz np patelnią bo siniak był przerażliwie duuuuuży

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

ale słoneczko u mnie wyszło
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 09:43   #4230
saming
Zakorzenienie

Dzień dobry

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości