Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-01, 17:17   #361
iza240
Zadomowienie

GG do iza240
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16880668]otwórz www.allegro.pl i kliknij na górze strony na "Rejstracja", a potem to już Cię system poprowadzi. uzupełnisz różne tabelki, wymyślisz sobie nazwę użytkownika i hasło, i to tyle.- tak jak rejestracja na forum. [/QUOTE]
dziekizaraz spróbuję

W końcu się doczekałam
Michalinka jest już na świecie
iza240 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 17:32   #362
Darianna25
Zakorzenienie

Witajcie.
Ja już po pracy i leniuchuje.Zjadłam pomidorówkę ale coś zgaga mnie bierze.
bydgoszczanka
mój wygląd podobnie ale ja dopiero 21tydz.

Cytat:
Napisane przez kumkura Pokaż wiadomość
Hej

Czy myslalyscie o porodzie w wodzie? QUOTE]

Ja się zastanawiam ale nie wiem czy mój szpital ma taką mozliwośc.

Cytat:
Napisane przez marhalczar Pokaż wiadomość
............ kilka dni nie zagladalam, a tu prosze..III cz i tak pedzicie, ze hej...nie wiem czy dzisiaj nadrobie czytanie... WITAM NA CZESCI III

Dzisiaj zaczal sie 25 t.c., a od 20 tyg mala szaleje na calego, to czkawka, to boksiaki , to jakies kopanie, a najbardziej po tym jak mój mezulek do nij mówi....
co chodzi o mnie, to czuje sie swietnie i oby tak do konca

W tym tygodniu mam badania laboratoryjne 8krew, mocz).., a 17 wizyte u ginekologa...i znowu zobacze te moja slicznosc na monitorku

Juz wam wspominalam wczesniej, ze moja tesciowa podjela sie przygotowan/szycia reczników, poscieli, wyprawki szpitalnej .... jest cudowna, wszystko konsultuje ze mna i na próbe przywiozla mi wczoraj jeden juz gotowy reczniczek, który uszyla, ...bardzo mi sie podoba, przywiozla tez materialy na posciel abym obejrzala i sa cudowne...musze przyznac , ze kobieta ma wspanialy gust.

Oprócz tego tesciowie mi zaproponowali kupno wózka lub lózeczka z komoda ..., a wiec skoro juz mam wybrane, wybiore sie z nimi po zakup wózka pod koniec tygodnia.

Moja mam natomiast kupi mi lózeczko z komoda

Ja natomiast kupilam w sobote sweterek, bluzeczke z Ralph Lauren i skarpetki na super ofertach 70%... Oto one oraz reczniczek uszyty przez babcie:
Witaj.Mysie jeszcze nie znamy.
Taka teściowa to skarb.Ten reczniczek wyglada jak kupny.

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;16876845]
Właśnie- dziś po powrocie do domu powinien na mnie wózek czekać...ale się niecierpliwię, jestem ciekawa czy będzie tak fajny w realu jak na fotce.
Czekamy na fotki.

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość

Właśnie zapukał do mnie pan kurier i przyniósł mi wieeeeeeeeeeelką pakę ciuszków z allegro Jestem baaardzo zadowolona, bo wyglądają zupełnie jak nowe. A część ma nawet metki Chyba mogę stwierdzić, że ciuchową wyprawkę mam już skompletowaną .
między innymi takie ciuszki jak na zdj.
Piękne rzeczy.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/LUKASZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
Myśmy sie zdecydowali na wózek BEXA.Kupimy go w Pl i wyślemy kurierem do Uk.
Darianna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 17:39   #363
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość

A i jeszcze na koniec pochwale sie wreszcie moim prawie 21-tygodniowym brzucholkiem
śliczny

W końcu się doczekałam
Stary 2010-02-01, 18:23   #364
hanjah
Zakorzenienie

No to dziecię się ujawniło: córeczka

Wizyta super, usg robił mi miły pan Dzidzia ma wszystko na swoim miejscu, wszystkie organy ok, łożysko też w porządku. No, to teraz mogę spać spokojnie

Oglądaliśmy dziś wózki, ale w sklepie żaden mi się nie podobał. Chyba jednak poszperamy na ebayu i tam coś kupimy w jakiejś rozsądnej cenie.
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:00   #365
marhalczar
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny ale macie śliczne brzuszki

Dziś się dowiedziałam, że idziemy na wesele na początku maja... zakładam, że będę wyglądać wtedy jak młoda orka więc zupełnie nie mam pomysłu w co się ubiorę

Właśnie zapukał do mnie pan kurier i przyniósł mi wieeeeeeeeeeelką pakę ciuszków z allegro Jestem baaardzo zadowolona, bo wyglądają zupełnie jak nowe. A część ma nawet metki Chyba mogę stwierdzić, że ciuchową wyprawkę mam już skompletowaną .

Super ciuszki! Zerknij na stronw www francuskiej firmy http://www.t-a-o.com/EN/ , maja duzo ciuszków z obnizkami 50, 60 i 70%...i przy pierwszym zakupie dostajesz znizke na 15 € . Ja kupilam tam sporo rzeczy dla malutkiej (super jakosciowo i dobrze wykonczone), firma solidna i w 5 dni mialam paczke w domu, za 10 ubranek zaplaiclam calkiem nieduzo, razem z przesylka 51€/ ok 190 zl ...
Tez fajne ciuszki kolorowe sa na http://www.kiabi.es/bebe-nino w sprzedazy wysylkowej i tez po obnizce lub 5 ciuszków i placisz jeden
.wyslij mi na emaila twoja fotke z brzusiem, jestem bardzo ciekawa jak wygladasz

A co do wesela napewno cos znajdziesz ciekawego. Ja mam komunie 8 maja i tez juz cos szukam... potem mam wesele 3 wrzesnia ale mam nadzieje, ze wróce do normy po porodzie i dla malej tez bede szukac suknii balowej :

Sukienke mozesz uszyc u krawcowej jak kupisz jakis ladny material , przesylam ci kilka fajnych fotek z sukienkami dla kobiet w ciazy....

Edytowane przez marhalczar
Czas edycji: 2010-02-02 o 08:10
marhalczar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:05   #366
Darianna25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość

Wizyta super, usg robił mi miły pan Dzidzia ma wszystko na swoim miejscu, wszystkie organy ok, łożysko też w porządku. No, to teraz mogę spać spokojnie

Oglądaliśmy dziś wózki, ale w sklepie żaden mi się nie podobał. Chyba jednak poszperamy na ebayu i tam coś kupimy w jakiejś rozsądnej cenie.
Gratuluje.
Ja tez na ebayu siedze i ogladam ciuchy dla małego. Mam taką ochote coś nabyć, że pewnie cośdziś kupię. Ale bedzie jak okaże się ,ze to dziewczynka.

Czy któras z Was kupiła jakieś ciuchy i nie trafiła z płcią?
Stary 2010-02-01, 19:08   #367
hanjah
Zakorzenienie

My już wiemy co się urodzi, choć pan nas uprzedził, że nie ma 100% pewności. Ale na razie nic nie kupujemy-zresztą i tak nie mam zamiaru wpadać w szał różu (mój kolor to turkus, ale mi dzidzia psikusa zrobiła)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 19:12   #368
marhalczar
Zadomowienie

Cytat:

Gratulacje córeczki!

Edytowane przez marhalczar
Czas edycji: 2010-02-01 o 19:19
marhalczar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:47   #369
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

Cytat:
Dziewczyny ale macie śliczne brzuszki

Dziś się dowiedziałam, że idziemy na wesele na początku maja... zakładam, że będę wyglądać wtedy jak młoda orka więc zupełnie nie mam pomysłu w co się ubiorę

Coś dla siebie znajdziesz, teraz jest tyle ślicznych sukienek ciążowych

Ciuszki bombowe

Cytat:
Napisane przez lucja26_wroc Pokaż wiadomość
W takich sprawach najlepiej dzwonić do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami i jednocześnie do Straży Miejskiej/Policji.
Koło mojego bloku jakiś czas temu na wieeelkim drzewie siedział kotek, 2 dni. Zadzwoniłam do straży miejskiej, a przy mnie miły pan do straży pożarnej i załatwili zdjęcie małego kotka

Cytat:
Napisane przez xxNiuniaxx Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dzis uderzyłam się w sam środek brzuszka z całej siły o kant krzesła dosłownie wbiło mi się...(
Bolało chwile, mam nadzieję że nic małej nie jest;(
Nie powinno być, ale idź do lekarza, żeby zobaczył, czy z łożyskiem wszystko ok.

Cytat:

.
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość

Ja trafiłam, czułam, że będzie córa No chyba nie zrobi już nam psikusa

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:50   #370
kees26
Rozeznanie

Witajcie, znowu miałam mnóstwo do nadrabiania.
Wpadłam tylko na minutkę, żeby zobaczyć co u Was.

Kropka, dobrze, że u Ciebie wszystko ok

Cytat:
Napisane przez angkorcz Pokaż wiadomość
witajcie mamuski
zdaje szybko relacje z wczorajszej wizyty bedzie synus nikodem i napewno jest tylko jedno maly wyglada na 2 tyg starsze czyli tak bylo od samego poczatku wazy 888gramdata od dawna jest na 14 maja ale ginka powiedziala zeby spodziewac sie koncem kwietnia mozna bo jest duze na moje puchniecia i dretwienia kazala brac magnez i stwierdzila ze moze byc za goraco w domu i od tego moga byc puchniecia i dretwienia zobaczymy pozdrawiamz zdjatka moze na tyg dodam jak bede miec chwilke
Gratuluję Nikodema

Cytat:
Napisane przez massowa Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe mamusie )

jestem tu nowa termin mam na 19.05.2010 ) a imie dla naszego maluszka to Natalka lub Mateusz )
Witaj

Cytat:

Gratuluję córeczki

Śliczne macie brzuszki na tych fotkach
kees26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 19:59   #371
kicia069
Zadomowienie

mamuśki moje kochane a jak to jest z ułożeniem brzuszka w ciąży? siostra mojego męża mi ostatnio powiedziała ze mam jakiś niby"inny" układ niż ona i bede miała dziewczynke.. warto wierzyć w takie rzeczy?

aaa i jeszcze jedno dziś mój gin słuchał ruchy mojego dzidka takim nie wiem czymś i mi powiedział ze wierzga jak koń jak pierwszy raz usłyszał to tylko taki sie wystraszony na mnie popatrzył hehe
kicia069 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 20:32   #372
Darianna25
Zakorzenienie

No i wygrałam
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=STRK:MEWNX:IT

Ja słyszałam i angielskie koleżanki też, ze jak masz brzuch do przodu to na chłopaka a jak taki bardziej rozlany to na dziewczynkę.
Ja np. miałam całe zycie wciecie w talii i teraz wszystko idzie mi w brzuch.Wcięcie w talii mam nadal. A moja koleżanka jest tydzień do przodu niż ja i ma mniejszy brzuch i taki rozlany na boki i mówiła mi że ma boleści po bokach tak jakby jej się tam ciało naciagało.Na usg wyszła dziewczynka ale ona mówiła,ze czuje że bedzie córa.
Ja np. czuje ze bedzie chłopak.
U mnie w pracy są 2 dziewczyny - angielki - w ciąży i po jednej widać ze bedzie dziewczynka co potwierdziła a u drugiej stawiam na chopaka.Ale dowiem sie dopiero w Niedziele.
Zresztą u mnie w pracy jest 5 dziewczyn w ciąży z czego 4 mają termin na czerwiec a piata na lipiec.
Stary 2010-02-01, 20:34   #373
iza240
Zadomowienie

GG do iza240

Cytat:

W końcu się doczekałam
Stary 2010-02-01, 20:43   #374
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Witajcie.
Ja już po pracy i leniuchuje.Zjadłam pomidorówkę ale coś zgaga mnie bierze.
bydgoszczanka
mój wygląd podobnie ale ja dopiero 21tydz.

Piękne rzeczy.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/LUKASZ%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]
To tak jak my - ale z tym kolorem uważaj, ten żółty jest potwornie mocny :/

Cytat:
Gratuluję

Cytat:
My już wiemy co się urodzi, choć pan nas uprzedził, że nie ma 100% pewności. Ale na razie nic nie kupujemy-zresztą i tak nie mam zamiaru wpadać w szał różu (mój kolor to turkus, ale mi dzidzia psikusa zrobiła)
A dziewczynka to turkusu nie może nosić?

Cytat:
Napisane przez kicia069 Pokaż wiadomość
mamuśki moje kochane a jak to jest z ułożeniem brzuszka w ciąży? siostra mojego męża mi ostatnio powiedziała ze mam jakiś niby"inny" układ niż ona i bede miała dziewczynke.. warto wierzyć w takie rzeczy?

aaa i jeszcze jedno dziś mój gin słuchał ruchy mojego dzidka takim nie wiem czymś i mi powiedział ze wierzga jak koń jak pierwszy raz usłyszał to tylko taki sie wystraszony na mnie popatrzył hehe
Nie warto Ja mam brzuch do przodu, i jest dziewuszka.

Cytat:

Ja słyszałam i angielskie koleżanki też, ze jak masz brzuch do przodu to na chłopaka a jak taki bardziej rozlany to na dziewczynkę.
Ja np. miałam całe zycie wciecie w talii i teraz wszystko idzie mi w brzuch.Wcięcie w talii mam nadal. A moja koleżanka jest tydzień do przodu niż ja i ma mniejszy brzuch i taki rozlany na boki i mówiła mi że ma boleści po bokach tak jakby jej się tam ciało naciagało.Na usg wyszła dziewczynka ale ona mówiła,ze czuje że bedzie córa.
Ja np. czuje ze bedzie chłopak.
U mnie w pracy są 2 dziewczyny - angielki - w ciąży i po jednej widać ze bedzie dziewczynka co potwierdziła a u drugiej stawiam na chopaka.Ale dowiem sie dopiero w Niedziele.
Zresztą u mnie w pracy jest 5 dziewczyn w ciąży z czego 4 mają termin na czerwiec a piata na lipiec.
A ja w tesco dzisiaj byłam. Kupiłam 2 butle TT 260ml, smoczki do butli i smoczki do ssania, szczotkę do butli, 3paki bodziaków i pajacyków. A jutro wybiorę się do takiego sklepu u nas, gdzie ponoć wsio jest. Przynajmniej se pomacam

Byłam dzisiaj na Łubinowej, podoba mi się. Szkoła rodzenia 300zł, fajne salki porodowe - 2osobowe, ale można się zasłonić rzecz jasna, wanny są, piłki, specjalne krzesła itd. Ogólnie zupełnie inaczej, niż w zwykłym szpitalu. Serducho dzisiaj było słuchane, bije ładnie i równo I mam l4 do połowy lutego, a potem ferie.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 20:52   #375
kumkura
Rozeznanie

Cytat:

Gratuluje ujawnienia
Nie wiem, jak wam, ale mój dzisiejszy dzień to 100% lenistwo...a jeszcze 2 egzaminy przede mną...i to w sobotę!!!Ratunku!!
I tak się zastanawiam..mhmm...jak tak czytam..już chyba wszytskie a was czuja swoje maleństwa..ruchy, kopniaczki..a ja tak nie bardzo..jedyne, co zauwazyłam, to zmiany połozenia Adasia- raz jest niżej, raz wyżej...ale juz tęsknię- chciałabym żeby pomachał do mamusi rączką...nóżką..
Co do zakupów..postanowiłam zostawic to na czas mojego wyjazdu do uk- jadę odwiedzić siostrę i zamierzam wpaść w szał zakupów własnie tam
Jedynie wieksze rzeczy- wozek, wanienka czy lezaczek planuje kupic w pl.
strasznie podobaja mi się lezaczki Fisher Price, tylko wolałabym taki na wysokich nóżkach...muszę sie rozejrzeć
Niedawno otrzymałam przesyłke z All- a tam spodnie ciążowe i dresowe- jestem zadowolona Czekam jeszcze na legginsy 3/4, majtusie ciązowe zakładane pod brzuch i rajstopy
I znowu nie chce mi się spać to znak, że powinnnam nadrobic zaległości książkowe po dzisiejszym "nicnierobieniu"...
buziaki kochane, miłej nocki
Stary 2010-02-01, 21:11   #376
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:

.
To swietnie, gratulacje

Cytat:
Gratuluje.
Ja tez na ebayu siedze i ogladam ciuchy dla małego. Mam taką ochote coś nabyć, że pewnie cośdziś kupię. Ale bedzie jak okaże się ,ze to dziewczynka.

Ja kupowałam dużo niebieskich ciuszków, nawet niebieskie smoki i butle Czułam że bedzie chłopiec, ale nawet jak bym wiedziała że dziewuszka to i tak bym kupiła to co kupilam bo poprostu mi się podobały. I nie mam takiego dzielenia na kolory, chłopiec tylko w niebieskim a dziewczynka tylko w różowym.

Cytat:
Nie, nie warto wierzyć. Ja mam brzuch od dołu i piłeczkę co według wszystkich jest niemozliwe bym miała dziewczynke bo 'mam brzuch na chłopczyka' tak samo jak nie przytyłam, nie zbrzydłam i nie spuchłam jak to się na dziewczynkę podobno robi i napewno lekarz sie pomylił

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-01, 21:37   #377
hanjah
Zakorzenienie

Dzięki za gratulacje, dziewczyny
Jeszcze to do mnie nie dociera, choć właściwie nastawiałam się na dziewczynkę (bo na początku ciąży czułam się bardzo źle-tak jak moja mama w ciąży ze mną).

Cytat:
Ja np. miałam całe zycie wciecie w talii i teraz wszystko idzie mi w brzuch.Wcięcie w talii mam nadal.
Ja też mam wcięcie w talii i brzuch też do przodu a jednak dziewczynka (facet pokazał nam dziecko jakby spod spodu i nic się między nóżkami nie majtało)

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16891078]

A dziewczynka to turkusu nie może nosić?

[/QUOTE]

No właśnie jak dla mnie to może Turkus i w ogóle każdy odcień niebieskiego to moje kolory. A do różowego mam jakąś dziwną awersję... w ogóle nie rozumiem tego podziału kolorystycznego Albo kupimy jakieś neutralne kolory, żółty czy zielony. A wanienkę mamy żółtą z Kubusiem Puchatkiem
Stary 2010-02-02, 04:29   #378
justin18061976
Rozeznanie

hejka mamusie
Wczoraj rutynowa kontrola w norweskiej klinice. Wszystko gra i buczy .
Wspomnialam o krzywej cukrowej to lekarz tylko 'krzywo' na mnie popatrzyl, hehe. Powiedzial, ze absolutnie nia ma potrzeby tego sprawdzac, chyba, ze jest sie otylym lub w rodzinie byla cukrzyca. Ech, nie rozumiem tego, ale na szczescie bede jechac po wszystkie rzeczy do Polandi niedlugo, wiec zrobie sobie to badanie.
Tutaj w 25.tygoniu tylko waza, mierza cisnienie, sluchalismy serduszka dzidka i mierzyl mi brzusio....a no i mocz. morfologia tez niepotrzebna...bo za wczesnie na anemie, hihidziwnie, ale co zrobic.
Piekne zakupki zrobilyscie, wszystkie szalejemy na calego, ale jak tu nie szalec...tyle super rzeczy jest. Kupilam ostatnio sterylizator elektr. TT i zestaw startowy TT dla noworodka (2 butle 150 ml+ 2 butle 260ml+4 smoczki+smoczek uspokajacz).
Co do zwierzatek w domku, my mamy nasza mala chihuahue, ktorej nigdyyyyyyy nie moglabym oddac. To nasz malusi slodziak, nie rozumiem ludzi, ktorzy najpierw decyduja sie na wziecie zwierzaka a potem wyrzucaja go jak smiecia z domu. szok
nic to, milego dzionka, owocnych wygranych na allegro...i super samopoczucia
justin18061976 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 06:39   #379
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Jak u mnie pod klatka siedział ze 2 tyg pies w te straszne mrozy to dzwoniliśmy do straży miejskiej, powiedzieli że to nie ich interes, do schroniska powiedzieli że trzeba zgłosić do straży miejskiej i tak w kółko. Piesek lata na innym osiedlu, dalej nikt nic nie zrobił
Straż zwykle mówi, że to nie ich interes. Czasem pomaga zadzwonienie na policję - 0ni im przypominają co jest ich interesem, a co nie.

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość
A i jeszcze na koniec pochwale sie wreszcie moim prawie 21-tygodniowym brzucholkiem
Super brzucholek, jak piłeczka.

Cytat:
Superzaste ciuszki.

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

Cytat:
Dziewczyny, dzis uderzyłam się w sam środek brzuszka z całej siły o kant krzesła dosłownie wbiło mi się...(
Nie denerwuj się, malutka ma amortyzację w postaci poduszki. Wbrew pozorom nie tak prosto jej coś zrobić przez brzuszek. Spokojnie.

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

Cytat:

Super wieści.
I gratuluję córy.

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość

Kropka, dobrze, że u Ciebie wszystko ok

Cytat:

30 lat temu wierzono. Dziś już chyba czas, żeby na to tylko mrugać.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16891078]
[/QUOTE] A ja mam oponę wokół pasa i... jest chłopak.

---------- Dopisano o 07:38 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ----------

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Nie, nie warto wierzyć. Ja mam brzuch od dołu i piłeczkę co według wszystkich jest niemozliwe bym miała dziewczynke bo 'mam brzuch na chłopczyka' tak samo jak nie przytyłam, nie zbrzydłam i nie spuchłam jak to się na dziewczynkę podobno robi i napewno lekarz sie pomylił
Urocze.

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ----------

Dzień dobry i miłego...

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 07:02   #380
Konto usunięte

O właśnie, też nie zbrzydłam na dziewczynkę Podobno wręcz odwrotnie Nie ma to jak skromność z rana

Dzień dobry
Piękne jest życie, gdy rano można się wyspać i nie trzeba zapindalać do pracy (nawet do tej lubianej)
Humor tylko psuje mi obrażony od wczoraj mąż No, ale skoro jego foch jest ważniejszy od Agatki, to kij mu w żyć, dam sobie sama radę

A dzisiaj skoczę sobie do Lidla, mam obok, pokupuję nieco kosmetycznych rzeczy, a potem na ploty z koleżanką.
Wczoraj w C&A byłam, no i super ogrodniczki przecenione mierzyłam, niestety rozmiar za małe - 36 idealne na teraz, może za miesiąc, ale potem już nie ;/
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 07:09   #381
kropka75
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16895802]O właśnie, też nie zbrzydłam na dziewczynkę Podobno wręcz odwrotnie Nie ma to jak skromność z rana [/quote]
A ja zdecydowanie jestem urodziwa na dziewczynkę teraz. Mało kiedy czuję się tak nieciekawa na pysku, jak w tej ciąży. I ciągle mam jakieś syfy przy nosie... hurtem wyskakują, niemal co dzień.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16895802]
Dzień dobry
Piękne jest życie, gdy rano można się wyspać i nie trzeba zapindalać do pracy (nawet do tej lubianej)
Humor tylko psuje mi obrażony od wczoraj mąż No, ale skoro jego foch jest ważniejszy od Agatki, to kij mu w żyć, dam sobie sama radę [/quote] A powód focha chociaż ma?

Mój próbował foszyć z rana. Zadzwonił po pracy, gdy ja byłam w drodze do firmy i coś poburczał. Zajarzyłam, że się dziecko nie wyspało i marudne... Napisałam mu sms: "a dziękuję, kochanie, ja się czuję świetnie, miłego dnia". Za 5 min. miałam tel. z przeprosinami.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16895802]
A dzisiaj skoczę sobie do Lidla, mam obok, pokupuję nieco kosmetycznych rzeczy, a potem na ploty z koleżanką.
[/QUOTE] Ja mam ich chusteczki do pupska. Podobno dobre. A teraz fajne promocje - trzeba korzystać.

Stary 2010-02-02, 07:46   #382
Darianna25
Zakorzenienie

Dzień dobry,
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16891078]To tak jak my - ale z tym kolorem uważaj, ten żółty jest potwornie mocny :

[/QUOTE]

No własnie chyba najpierw go zobacze na żywo a potem kupie. A jaki Ty kolor wybrałaś?
Czy widziałaś w tym sklepie w Sosnowcu te wózki i jak z ceną w normalnych sklepach?
Sorry za te pytania ale bedac w Pl 5 dni i mając napiety grafik to trudno mi bedzie szukać po omacku.

Ja dzis czekam na komode do przedpokoju. Mają panowie przywieź.
Muszę w końcu łeb umyć. 4 dni nie myty i jakoś nieciekawie wyglądam.

O moje dziecie sie obudziło i kopie.
Stary 2010-02-02, 07:54   #383
kumkura
Rozeznanie

Dzień dobry
Tak sobie czytam o wszych pociechach futrzanych- najczęściej i moja pani nie wybaczyła by mi, gdybym nie wspomniala o niej
NIE WYOBRAZAM sobie oddać zwierzątka z powodu dziecka, jeśli nie ma to potwierdzonych przyczyn lekarskich i nie ma na to innego rozwiązania!
Załączam zdjęcie mojej Franki Czasem mi daje popalić, ale to przeciez członek rodziny!!
A z innej beczki- zasnęłam ok.2 w nocy..a wstałam o 7...z 2 pobudkami na siku...
ps. czekam na kuriera...
I zyczę pieknego dnia!!
Stary 2010-02-02, 07:54   #384
Konto usunięte

W Sosnowcu nie, ale w Będzinie są Sklep Funny Baby na Syberce, wklep w google i adres ci wyskoczy. Na żywo widziałam ten żółty, liliowy (paskudny, niby jasny, ale ostry też), i te wzorzyste z kółkami (co prawda na innych wózkach, ale... nie podobają mi się ). Chyba zdecyduję się na czerwony, szary lub czarny. Aaa, zielony widziałam, mocny, ale ładny jest. Taka żywa oliwka.

Kropko, no wg mnie nie ma
Stary 2010-02-02, 07:57   #385
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Załączam zdjęcie mojej Franki Czasem mi daje popalić, ale to przeciez członek rodziny!!
Przepiękna kicia, uwielbiam burasy, są przecudne. I taka diabliczka charakterna wygląda.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;16896282]

Kropko, no wg mnie nie ma [/QUOTE] A wg siebie?

Stary 2010-02-02, 08:10   #386
justin18061976
Rozeznanie

dotarlam do pracy przez zaspy sniegowe, zima na calego...
co do zafochowanych mezusiow... mojemu wczoraj cos kliknelo
a poniewaz na czas ciazy klocic sie glosno nie mamy, wiec cichy dzien byl a rano na zgode buzi i komentarz mojego wspanialomyslnego meza: ale mam niedobrutka zone...ha i to sie nazywa meskie podejscie
ech, czasem to sie tylko z tego smiac, tak poza tym to kochany Misiu jest, no ale czasem jest jak przedszkolaczek
justin18061976 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 08:18   #387
velluto
Zadomowienie

Cytat:
Małej raczej nic nie powinno sie stać, jest dobrze chronina przez wody płodowe. Gorzej z łożyskiem, ale to tez mało prawdopodobne. Nie denerwuj się, dla własnego spokoju skonsultuj się z lekarzem

Cytat:
Mi też bardzo podoba się ten wózek, tylko, że jest dość ciężki Kiedy maie zamiar go kupic?

Cytat:

Gratuluje córeczki Super, że z małą wszystko ok
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 08:27   #388
hanjah
Zakorzenienie

U mnie znowu pada śnieg A przecież już było czuć wiosnę...
Chyba kolejny wolny dzień przesiedzę w domu, może do sklepu gdzieś blisko wyskoczę.

Dziś w planie telefon do położnej w kilku sprawach formalnych-wczoraj nikt nie potrafił nas do niej umówić, tylko telefon nam dali, ale dobre i to...
Stary 2010-02-02, 08:29   #389
Konto usunięte

Velluto, jak ciężki? stelaż 9,2kg, jeden z lżejszych, jakie widziałam, a z gondolą ok. 14kg waży Popatrz na wagi innych wózków - nie ma porównania. Zresztą, podnosiłam w sklepie i Bexę, i kilka innych (w tym np. różne abc design, xlandery) i był najlżejszy
Stary 2010-02-02, 08:39   #390
kicia069
Zadomowienie

Cytat:
NIE WYOBRAZAM sobie oddać zwierzątka z powodu dziecka, jeśli nie ma to potwierdzonych przyczyn lekarskich i nie ma na to innego rozwiązania!
A z innej beczki- zasnęłam ok.2 w nocy..a wstałam o 7...z 2 pobudkami na siku...
śliczną masz kicie miałam kiedyś baaardzo podobną i była przekochana, wg fajne sa takie"buraski" jak to moja siostra mówi

a co do oddawania zwierząt a szczególnie kotów to raczej sie to nie tyczy tych trzymanych w domu, odrobaczonych i regularnie szczepionych tylko zaniedbanych lub dzikich które maja podejrzenie toksoplazmozy która zagraża dzidziusiowi

P.S ja zawsze musze wstawać w nocy na siku czasem nawet 2 razy
kicia069 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości