![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Olunek fakt...nie mam obciążonego.Spróbuje tylko boje sie o kostki jak bedzie cięższe
![]() Wiem o jakim ćwiczeniu mówisz/piszesz.Ja mam zestawy cwiczeń z netu sciągnięte ale wolalabym ćwiczyc takie które ktoś potwierdzi że działają ![]()
![]() |
#1142 |
Zadomowienie
|
Znowu przegapiłam taką żywą dyskusję, niestety w pracy nie mam możliwości pisania, więc tylko w domku wpadam na wizaz
![]() Widzę, że rozmawiacie o HH, ja też poróbowałam, ale sie poddałam, bo nie umiałam kręcić i strasznie mnie to wkurzało. Ale za to jutro wracam na aerobik, a wdomu zostaje rowerek i brzuszki, bo to robię chętnie ![]() Dzisiaj niestety ćwiczenia odpuszczam, bo strasznie jestem zmęczona, a poza tym 2,5 godziny łaziłam poo mieście, więc spaliłam pewnie więcej kalorii niz w 30 minut na rowerze. Naprawdę nie mam sił. Za to dieta ok: śniadanie: 2 kromki graham z wędliną z kurczaka, szcypiorkiem i ogórkiem II śniadanie: bakuś truskawkowy obiad (niedawno): pomidorówka z makaronem, plaster polędwicy i sera na kolację zjem jeszcze sałatkę warzywną, chociaz wolałabym te ciasteczka owsiane ![]()
![]() |
#1143 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Bettix podziwiam Cię za te bieganie ![]() Ciągle jestem jeszcze osłabiona chorobą a w środę już czas wracać do pracy i to na nocna zmianę. Najgorzej, ze ciągle mam stan podgorączkowy. I kompletnie teraz nie ćwiczę bo naprawdę nie mam siły. Obiecuję poprawę jak tylko organizm troszkę się odbije. Buziaki ![]()
![]() |
![]() |
#1144 |
Zadomowienie
|
Olunku, super, że udało Ci się pokonać problemy
![]() Przecież mówiłam, że kobiety, to silne bestie ![]() ![]() A marsz jest jak najbardziej wskazany ![]() ![]() ![]() Szatanka, ja stosowałam bieganie + brzuszki + HH (krótko) i pomogło, prawie zniknęła ![]() A co się dowiedziałaś o tym masażyku bańką? Lenko, całkiem Cię rozumię... po zakupach zawsze padam ![]() Ale może chociaż 20 brzuszków zrobisz? To zajmie 5 minut ![]() Dotrzymałaś słowa z tym aerobikiem ![]() Mi też ślinka cieknie na te ciasteczka... już trzy razy tam zaglądałam ![]() Wiolu, szczerze mówiąc, to ucieszyła mnie Twoja odpowiedź, że -2kg to w m-c straciłaś ![]() ![]() Ja już po biegańku 6,5km z prędkością 7,4km/h + brzusie 2x50. Dzisiaj wyjątkowo łatwo poszło. Jednak m-c wystarczy by się przyzwyczaić do ćwiczeń. Jutro miała być sauna, ale niestety popsuła się i w tym tygodniu chyba nie naprawią. Jutro, więc będzie bieganie. A zamiast sauny pójdziemy na basen, tylko jeszcze nie wiem w czwartek lub w piątek ![]() Aga, przesyłam Ci trochę mojego zapału do ćwiczeń ![]() Jak Ktoś jeszcz potrzebuje, to chętnie się podzielę ![]() Dobrej nocki ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Zadomowienie
|
mniamniusie te ciasteczka, muszę zrobić. Kiedyś namiętnie je piekłam, trzeba jednak uważać by od razu całej blaszki nie pochłonąć
![]() Bettix przyda się trochę twojego zapału ![]() Rozwala mnie jakaś grypa, ale się trzymam i nie daję, wypiłam właśnie 2 aspiryny, nafaszerowałam rutinoscorbinem i spadam spać. Olunek Zawodowiec ![]() ![]() ![]() ![]() Wiola 2 kilo w miesiąc to bardzo dobry wynik, w sam raz ![]() Melkas jak impra? Lenka też jestem ciekawa co kupiłaś? czyżby już ciuszki rozmiar mniej, czy w innym celu po mieście śmigałaś? pięknie naskrobałyście - mięśnie paluszkowe od stukania będziemy miały najładniejsze ![]() ![]() ![]() Dobrej nocki,
![]() |
#1146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1147 | |
Wtajemniczenie
|
no no dziewczyny, ale skrobiecie, normalnie nie nadążam z czytaniem...
![]() Cytat:
![]() dzis zakupie kilo cytryn i będe piała wode z cytrynka, tak dodatkowo oprócz innych napojów typu herbata, kawa itd... ostro musze się wziąć za dietkę ![]() ![]() wieczorkiem poćwiczę na pewno i napiszę...
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-01 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1148 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- ja już śpiąca jestem więc nici z ćwiczeń - możecie mnie zlać to jutro zrobię podwójnie DOBRANOC kochane - a ten fałdek na brzuchu falujący w podskoku nie zmusił mnie do ćwiczenia bo tak zaczęłam się śmiać że nie mam teraz siły ![]()
![]() |
![]() |
#1149 |
Wtajemniczenie
|
babeczki, mam zamiar w ramach "odnowy" zrobic sobie piercing monroe ,
chyba nie jestem jeszcze za stara ??? ![]() załączam fotke, bo nie wiem czy wiecie o co chodzi... ( jest to odwracalne, jak mi się znudzi to wyjmę- miałam juz kiedys kolczyk w nosie i nie ma prawie sladu, a do tego mam 7 dziurek w uszach ![]() ![]() ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-01 o 21:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
witam mile panie - przybieglam tu z zaproszenia niutki, mam ponad 30 - choc prawde mowiac to blizej mi juz do 40
![]() wlosy zapuszczam tez na wizazu - i dobzre mi idzie w zwizku z tym jestem pelna dobrych pzreczuc , ze i kilogramy zrzuce ![]() pozdrawiam was wszystkie i zabieram sie do lektury - jak juz sei z wszytskim zapoznam - to i pewnie zaczne sie udzielac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 |
Wtajemniczenie
|
hejka laudik
![]() tylko uważaj, bo tu się dostaje ![]() ![]() ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1153 |
Raczkowanie
|
Witaj laudik na wątku
![]() Niutka Na zmiany nigdy nie jest się za starym.Ja o takim kolczyku nigdy nie myślałam, ale kiedyś se fundnę tatuazyk nad cycem ![]() ![]() Nie chce mi się pisać dziś mojego menu ale było dietkowe ![]()
![]() |
#1154 |
Zadomowienie
|
Ilion, Niutka ale wy odważne jesteście z tymi tatuażami, kolczykami. Ja teraz mam taki okres, że mi się wydaje, że juz dużo rzeczy nie wypada inp. miałam 3 dziurki w uchu i je "zlikwidowałam"
![]() Zaspokajam Waszą ciekawość zakupową. Otóż nie mam ostatnio za bardzo ochoty na ciuszki, raczej na dodatki, więc kupiłam trochę bizuterii i bieliznę. Jeszcze zamną chodzi jakaś fajna torebka i przydałyby się nowe buty ba aero, ale jakoś nic mi nie wpadło w oko, nawet na necie patrzyłam, ale bez rewelacji ![]() Bettix brzuszków niestety nie zrobiłam, bo dopiero teraz przeczytałam Twoją zachętę, a już tak późno i jestem w piżamce, mam nadzieję, że wybaczysz, jutro nadrobię na aerobiku. Laudik witaj na wątku ![]()
![]() |
#1155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziś ćwiczonka: RT 31 min HH 20 min wymachy nogami x 40 agrafka x 120
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 |
Raczkowanie
|
hello prannie
wlasnie zjadlam sniadanko i pije kawke i lece do roboty ![]() sniadnako to: 4 jajka na twardo +pol swiezego ogorka +2 plastry szynki gotowanej no i oczywiscie kawka... a wiecie jestem z siebie dumna..wczoraj z okazji przejscia na nastepny poziom anglika cala grupa wybrala sie do przyszkolnej knajpy..i oczywiscie mowie do m zamow mi wode z cytryna...no i przyniols jakis slodki napoj wiec ja ![]() ![]() sztankaa tobie chrom naprawde pomaga nie miec ochoty na slodycze? ja slyszalam ze i tran jest dobry ![]() a hula hop to ja mam i uwielbiam krecic chociaz tak naprawde narazie wisi na szafie ![]() Wiolka zdrowka duzo zycze ![]() niutkawoda z cytryna nie jest taka zla co? ![]() a z tatuazem mam tak jak ty...ale coraz bardziej mi przechodzi wiec chyba nigdy nie zrobie buziaki dla wszystkich i milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 |
Zadomowienie
|
Gigosia należą ci się brawa za ten wczorajszy wyczyn
![]() ![]() ![]() I w ogóle podziwiam cię, że tak wcześnie wstajesz i jeszcze zdążysz coś na wizażu naskrobać ![]() Ja właśnie jem śniadanko: graham z pasztetem pieczonym ze szczypiorkiem i papryką. Miłego dnia ![]()
![]() |
#1158 |
Rozeznanie
|
Cześć Laski
Ja też już po śniadaniu - owsianka była i jak zawsze wody dużo wypiłam. laudik witaj w śród nas ![]() niutka a taki kolczyk nie przeszkadza w codziennym funkcjonowaniu? ![]() ilona a zjadłaś tak mało tych ciastek bo takie syte? gigisia dzielna byłaś - a jak ktoś się puka w czoło to niech się puka, najważniejsze że masz cel i chcesz go osiągnąć ![]() Dziewczyny wczoraj się normalnie podłamałam - dzwonię do salonu fryzjerskiego i che się zapisać do swojej ulubionej i najlepszej na świecie fryzjerki Małgosi i okazuje się że już nie pracuje ![]() ![]() No ale nie przynudzam... Dzisiaj w planach mam zamiar wybrać się do apteki po jakiś cudowny środek na problemy z WC bo już nic nie działa, ani woda, ani otręby, ani owsianka, ani jogurt, ani kefir, ani owoce, ani warzywa, ani błonnik, ani nic wrrrr O i miałam nie marudzić a tu proszę jak narzekam ![]() Ehhh idę się szykować do roboty - nie będę zanudzała
![]() ![]() ![]() Link do mojego wykresu: http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez serduszkowata Czas edycji: 2010-02-02 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Gigosia powaznie mi chrom pomaga i raz na tydzień pozwolę sobie na coś słodkiego typu czekolada czy ciasteczka ale tylko kawałek.Kiedyś potrafiłam zjeść pół kg krówek na raz
![]() ![]() ![]() ![]() HH nie umiem poprostu ![]() ![]() Betti czytałam forum o tych bańkach.Są niedrogie-4szt-niecałe 30zł.Tylko problemem są siniaki i naczynka dlatego się zastanawiam nad nimi.Dziewczyny są bardzo zadowolone bo znika cellulit i boczki ![]() ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=127280 poczytaj jeśli Cię to interesuje,ja sie chyba skusze ![]()
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2010-02-02 o 09:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() szatanko mysle ze powinnas wzmocnic miesnie przy kregosłupowe( skoro masz problemy z tym ) gdzies mam fajne cwiczenia z poradni rechabilitacyjnej do ktorej chodziłam własnie na miesnie kregosłupa i brzucha ktore nie obciazaja kregow a fajnie mozna je wzmocnic i pozbyc sie boczkow , oponek i nawet gdzies tam na uda miałam. jak chcesz to postaram sie poszukac. do hh do pełna ryzu lub kaszy zeby ciezar rozkładał sie rownomiernie, ja mam włozone koło( drut) z sukni slubnej -idealne rozwiazanie ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-02 o 09:19 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 | ||
Wtajemniczenie
|
witam z samego ( jak dla mnie) rana
![]() Cytat:
natomiast ja osobiście nie wyobrażam sobie kolczyka w języku, wydaje mi się, że wtedy z jedzeniem jest gorzej, na pewno te wszystkie okruchy wpadaja do dzurki z kolczykiem, bleee, chociaz to może dobra metoda na odchudzanie, bo podczas gojenia sie ranki masz utrudnione jedzenie ![]() Cytat:
![]() ale nie wiem czy ostatecznie zrobie tego kolczyka, ba zaczęłam się wahać ![]() dziewczyny, chyba musze sobie kupic nowa wagę- elektroniczna, bo ta mnie juz ździebko denerwuje, nie pokazuje małych zmian np o pół kilograma w tą, czy w tamtą ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-02 o 10:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1162 |
Zadomowienie
|
witam was wszystkie,
Dzięki Olunek za szczegółowe info, dziś mam w planie HH to się porozgrzewam przed. ![]() ![]() O ile pamiętam Bettix pisała, że nasypała ryżu, czy kaszy do HH, tak prawie na max. Niutka fajny Avatar to już zrobiłaś ![]() ![]() ![]() A w sprawie cellulitu, to jak ostatnio byłam na zabiegach to dokładnie gośćmi robił zabieg różnymi końcówkami i wrażenie było jakby wyssywał jak odkurzaczem, pomyślałam sobie, że może w domu zrobię odkurzaczem ![]() ![]() Laudik witamy, może coś więcej o sobie ![]() Lenka fajne zakupy, ja też muszę się po bieliznę wybrać, bo sama wstydzę się tej co noszę, po prostu po ciąży i karmieniu nie mam nic nowego, a rozmiar zdecydowanie mniejszy. Jest to już konieczne bardziej niż nie wiem co ![]() Serduszkowata szkoda stracić dobrego fryzjera, może jak będziesz to podpytaj dlaczego odeszła twoja fryzjerka i może gdzie pracuje ![]() ![]() na razie tyle za pół godzinki zjem lunch, a teraz dokończę co mam skończyć - miłego dnia. pozdrawiam
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
czesc po raz kolejny
![]() w kwestii - wiecej o sobie - lat 38(rocznikowo), 3 dzieci,maz. rozmiar ciuchow 10 (w wahaniach miedzy 8 - po corocznym 6 miesiecznym bieganiu, do 10 opiete na dupie - po zimowym nicnierobieniu). zapusicilam sie w tym roku mam wrazenie bardziej niz zwykle, bo: 1.zapuszcam wlosy i sie czuje strasnzie smutna z tego powodu (wyglad ![]() 2.zima jest depresyjna, ta szczegolnie i tylko czekolada moze ukoic moj zal i bol ![]() 3.bo od kilku miesiecy wpadlam w amok pieczenia chleba - no comments ![]() 4. bo maz mi daje zly pzryklad ![]() 5.bo dokanczam po dzieciach - jakby mi ktos kazal dojadac po cudzcyh to by byl chyba paw, a po swoich to sie oszukuje, ze jest jakbym nic nie zjadla... ![]() ![]() 6.bo mam lenia, a ze mam jedna taka prace dodatkowa "niby w ruchu", to sie czuje psychicznie usprawiedliwiona, ze pzreciez jestem w ruchu ![]() no i wiek. .. z kazdym dodatkowym rokiem jakos trudniej. dodam, ze wcale nie waze malo - bo pzry wzroscie 166 waze chyba z 64-65 kilo obecnie (nei waze sie, bo ogolneii jestem od 5 miesiecy wystarczajaco zdolowana-wlosy, ale skoro wciaz chodze w sowich ciuchach i mi w nich nie ciasno, to nie moze byc wiecej niz 5 kilo na plusie). mam dosc mocna budowe (pod wzgledem zawartosci tkanki miesniowej), wiec w moim pzrypadku dieta plus duzo ruchu zamienia nagromadzony tluszczyk w kolejna partie miesni co nie daje efektu w postaci ubytku na wadze za bardzo, ale wlasnie w ogolnym wygladzie i zejsciu w szmatach na rozmiar 8. a najlepiej niestety czuje sie jak waze ok 60 kilo. weic z duzym entuzjazmem sie dolacze do dietowania. to wszytsko celem pzredstaiwenia sie, a zeby was poznac - doczytam i bede sie doinformowywac na biezaco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-02 o 10:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Raczkowanie
|
witam...
Wow, co raz lepiej - teraz przeczytanie postów zajmuje mi trochę ![]() ![]() Laudik... Witaj, chudnij z nami 30+! Miło Cie poznać ![]() Olunek... Ty nasza Supermenko! ![]() ![]() ![]() Wiolka... Wioluś -2kg/msc to przede wszystkim zdrowy spadek - 100% popieram słowa Bettix - a ona wie, co mówi (przedowniczką przecież jest i naszą duchową podporą ![]() Gigosia... Rewelacja sobie poradziłaś i chwała Ci za to ![]() ![]() ![]() Lenka... Bielizna, dodatki? Czyżby coś się zapowiadało... ![]() ![]() Niutka... O, fajny avatar. Tak będzie wyglądać Twoja ozdoba? Agika... Aguś, sory zapomniałam o ćwiczonkach ![]() ![]() Co do "wypada, nie wypada" - uważam, że to w czym się dobrze czuję i estetycznie (ponętnie ![]() Po imprezce bardzo fajnie, syn szczęśliwy i zadowolony (wiecie - PREZENTY!), goście dopisali - 20 osób ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś strasznie dużo roboty mam... ![]() ![]() ![]() meldunek: 6:30 - brzuch=3x30, pośladki+wew uda=3x 30 menu: 8:30 - śn: 1,5 kr pełnoziarnisty żytni, 2x pl pasztet drobiowy, herbata czerwona 11:00 - 2xkostki gorzka czekolada ![]() 13;00- 3 szt pano (! - całkiem niezłe do chrupania...), woda ngaz 15:30 - 3szt pano + schabowy, pokrzywa (to chyba obiad...) reszta w trakcie...
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-02 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1166 | |
Wtajemniczenie
|
melkas
Cytat:
![]() a w ogóle to dla wszystkich ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Raczkowanie
|
Niutka... No jasne, że zepsuta! Wywal małpę i nową kup
![]()
![]() |
#1168 |
Zadomowienie
|
O właśnie wyrzuć małpę Niutek. A dla przypomnienia u mnie waga stała lub były minimalne wahania przez 2-3 tygodnie. A teraz znowu leci. Więc się nie przejmuj.
Właśnie Melkas mi przypomniała, że miałam o tych parówkach napisać. Parówki przy SB, a zwłaszcza pierwszej fanie ZABRONIONE. Uważam osobiście, ze przy zdrowym odżywianiu bardzo niewskazane są. Gigosia i chyba ciut za dużo jajek 4 szt na śniadanie ![]() ![]() ![]() Melkas fajnie że impra się udała, najważniejsze że młody zadowolony, ale 20 osób. No i tak lepiej niż 30 ![]() ![]()
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
ja musze powiedziec, ze w zeslzym roku od stycznia do czerwca bylam na solidnej diecie redukcyjnej - plus ostro trenowlam (codziennie bieganie - godzina plus HIIT -2-3 razy w tygodniu) i wszystcy paztzryli n amnie ze zgroza - bo wygladalam naparwde chudo - alez sie czulam
![]() bylam jak pies pitbul - dobzre wybiegane miesnie ![]() tylko najgorsze w tym wsyztskim jest to ciagle jedzenie ![]() 6 posilkow dziennie, a nieraz i wiecej wlaczajac pzrekaski. ja mam trudnosci z jedzeniem na godziny niestety, wiec w tyym roku po prostu zamienie wiekszosc posilkow bialkowych na wazrywa , ograniczajac bialko do 3 razy ). najgorsze jest to, ze zeby schudnac - na wadze - ja po porstu musze odstawic calkowiecei weglowodany (zero owocow, zero chleba,zero makaronow). w kazydm innym pzrypadku - nawet jesli jest to dobzre skomponowana dieta - nie mam efektow na skali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Zadomowienie
|
A ja dopiero teraz, bo wczoraj się opierniczałam w pracy i dzisiaj musiałam nadgonić.
Aga, dopiero co wróciłaś do pracy, więc przyczyną może być po prostu zmęczenie, a nie leń. My też wyczekujemy wiosny z utęsknieniem, wtedy będziemy mogli biegać na świeżym powietrzu i czas ćwiczeń się skróci o godzinę ![]() ![]() ![]() Serduszkowata, wiem, że następnym razem tak łatwo nie pójdzie, ale jak to mówi Aga, lańsko poprawia jędrność pupy, więc to wszystko dla jędrności przecież ![]() ![]() ![]() Lenko, wybaczam, he he ![]() Laudik, miło Cię poznać ![]() ![]() Gigosia, normalnie mnie zaskoczyłaś ![]() ![]() A może zapytasz HH czy mu wygodnie w tej szafie? Może jednak wolałby Cię pomasować po brzuszku ![]() Szatanka, dzięki za linka ![]() ![]() Melkas, pięknie poćwiczyłaś ![]() ![]() Niutek, AV bardzo ładny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Dzisiejsze menu: 7,00 kefir (400g) + 3 Pano 7,45 kawa 9,15 woda mineralna n/g 400ml z dodatkiem koncentratu Unisport Od tygodnia w nocy cierpną nam ręce, a ten koncentrat zawiera skł. mineralne: sód, potas, magnez i fosfor, oraz aminokwasy - taurynę, glicynę i L-karnitynę. Już kiedyś go piłam i pomógł. 11,00 dwie kromki z wędliną, pokrzywa 12,40 woda mineralna n/g 400ml + koncentrat 13,30 jabłko 15,30 ryba po grecku Wieczorkiem bieganie + brzuszki ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.