Walczymy z fochem :D - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-02, 08:10   #1
Cauca guan
Raczkowanie

Cool

Walczymy z fochem :D

Witam wszystkie Wizażanki

Jak sam tytuł wskazuje jest to wątek, który pomoże nam walczyć ze
swoją dumą, uporem i honorem

Ileż to razy obrażamy się o coś, co jest zwyczajną głupotą, a na
drugi dzień żałujemy i wyrzucamy sobie 'ale ja byłam głupia, czepiać się o
takie g*wno...' A najbardziej cierpią na tym nasi biedni TŻci

Ponieważ sama od czasu do czasu strzelam nieuzasadnione fochy i potrafie
wkurzyć się na TŻta o byle co, nie ukrywam, że chciałbym pogadać z kimś,
kto patrzy obiektywnie, da mi jakąś rade czy kopa na opamiętanie

Wątek dla wszystkich złośliwych choleryczek, obrażalskich, no ogółem
tych mniej lub bardziej 'foszastych' dziewczyn
Kto się dołączy?
Zapraszam na pogaduszki

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Nasze Kochane Fochadełka () --- lista stała :
- agunineczka (19l) - z TŻ od 4.01.2007
- agus1315 (19l) - z TŻ od 25.07.2009
- Cauca guan (23l) - z TŻ od 23.08.2008
- Fantasmagori (20l) - z TŻ od 31.12.2007
- Hot Lady (22l) - z TŻ od 30.11.2007
- ilios (25l) - z TŻ od 31.12.2009
- Kachaaa (21l) - z TŻ od 17.10.2009
- kiniulkaaa (21l) - z TŻ od 16.10.2008
- Lick The Lollipop (24l) - z TŻ od 25.08.2007
- Malenka321 (20l) - z TŻ od 26.08.2009
- marcia1003 (20l) - z TŻ od 7.11.2006
- nellady (19l) - z TŻ od 29.08.2009
- Olean (18l) - z TŻ od 15.07.2009
- Sehmet (25l) - z TŻ od 15.02.2007

Edytowane przez Cauca guan
Czas edycji: 2010-02-25 o 16:11
Cauca guan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 08:36   #2
ankasz
Zakorzenienie

Dot.: Walczymy z fochem :D

ooo wątek dla mnie

obrażam się o byle co, a potem jest mi strraasznie głupio :/

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 08:43   #3
Cauca guan
Raczkowanie

Hej, jak miło że nie jestem sama
Stary 2010-02-02, 08:44   #4
ilios
PIP.

GG do ilios

helol

ja musze powiedziec, ze kiedys bylam bardziej "foszasta", ostatnio o wiele mniej. jakos tak samej mi sie odechcialo i lepiej mi z tym.

to, co moze dac pozytywnego kopa to to, ze jak sie mniej obrazasz, to jak juz to zrobisz - dziala to na faceta jak zimny prysznic
kiedy czesto to robisz - on uznaje to za naturalny stan rzeczy i nic sobie z tego nie robi mysli sobie - no tak - znowu zrzedzi, jeszcze troche to jej przejdzie i przestanie, wiec wystarczy, ze zamilkne, pokiwam glowa kilka razy i juz.
jesli natomiast na codzien sie ugryziesz w jezyk, obrocisz sytuacje w zart czy cos - to kiedy juz sie zdenerwujesz faktycznie i strzelisz focha - facet bedzie w szoku i stanie na rzesach, zeby jakos Ci to wynagrodzic.

przyklad z mego zycia - wczorajszy:
ja obecnie jestem w zasadzie bezTZtowa. od kilku miesiecy krece jednak z jednym kolesiem. wczoraj rozmawialam z nim na g-talku, ale widzialam, ze jakos tak ma przerwy straszne w odpowiedziach. w zartach powiedzialam mu, ze nie chce mi sie tacic zycia czekajac na jego odpowiedzi , ale nadal jakos tak niemrawo nam sie gadalo.
no to mu napisalam, ze ide zrobic cos innego, zycze mu milego wieczoru i cya. [jak widac po moim poscie - jestem osoba, ktora naduzywa emotek ale napisalam mu to wszystko bez zadnej ] i sie wylogowalam.
po minucie mialam maila, ze gdzie jestem. po 5 nastepnego. po 10 minutach zadzwonil i spytal czy wroce, zeby pogadac. stwierdzilam, ze nie, bo juz robie cos innego, wiec pogadamy jutro. probowal mnie przekonac, ale ja twardo, ze nie i w ogole to chyba pojde spac. jak przestalismy rozmawiac to dostalam 3 smsy pod rzad z zyczeniami dobrej nocy, slodkich snow itp, odpisalam "dobranoc" i dostalam jeszcze 2 smsy
a jak przyszlam rano to jeszcze znalazlam zyczenia dobrej nocy wypisane na facebooku

wniosek - foch czasami daje dobre efekty
ale zeby tak sie stalo nie moze byc czyms, co spotyka Twojego TZa zbyt czesto
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 09:03   #5
Cauca guan
Raczkowanie

Pasuje wreszcie wrzucić na luz i 'dać żyć' TŻwi
Mam nadzieję, że razem nam się uda

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
helol

ja musze powiedziec, ze kiedys bylam bardziej "foszasta", ostatnio o wiele mniej. jakos tak samej mi sie odechcialo i lepiej mi z tym.

to, co moze dac pozytywnego kopa to to, ze jak sie mniej obrazasz, to jak juz to zrobisz - dziala to na faceta jak zimny prysznic
kiedy czesto to robisz - on uznaje to za naturalny stan rzeczy i nic sobie z tego nie robi mysli sobie - no tak - znowu zrzedzi, jeszcze troche to jej przejdzie i przestanie, wiec wystarczy, ze zamilkne, pokiwam glowa kilka razy i juz.
jesli natomiast na codzien sie ugryziesz w jezyk, obrocisz sytuacje w zart czy cos - to kiedy juz sie zdenerwujesz faktycznie i strzelisz focha - facet bedzie w szoku i stanie na rzesach, zeby jakos Ci to wynagrodzic.

przyklad z mego zycia - wczorajszy:
ja obecnie jestem w zasadzie bezTZtowa. od kilku miesiecy krece jednak z jednym kolesiem. wczoraj rozmawialam z nim na g-talku, ale widzialam, ze jakos tak ma przerwy straszne w odpowiedziach. w zartach powiedzialam mu, ze nie chce mi sie tacic zycia czekajac na jego odpowiedzi , ale nadal jakos tak niemrawo nam sie gadalo.
no to mu napisalam, ze ide zrobic cos innego, zycze mu milego wieczoru i cya. [jak widac po moim poscie - jestem osoba, ktora naduzywa emotek ale napisalam mu to wszystko bez zadnej ] i sie wylogowalam.
po minucie mialam maila, ze gdzie jestem. po 5 nastepnego. po 10 minutach zadzwonil i spytal czy wroce, zeby pogadac. stwierdzilam, ze nie, bo juz robie cos innego, wiec pogadamy jutro. probowal mnie przekonac, ale ja twardo, ze nie i w ogole to chyba pojde spac. jak przestalismy rozmawiac to dostalam 3 smsy pod rzad z zyczeniami dobrej nocy, slodkich snow itp, odpisalam "dobranoc" i dostalam jeszcze 2 smsy
a jak przyszlam rano to jeszcze znalazlam zyczenia dobrej nocy wypisane na facebooku

wniosek - foch czasami daje dobre efekty
ale zeby tak sie stalo nie moze byc czyms, co spotyka Twojego TZa zbyt czesto
Racja
Też sobie postanowiłam żeby mniej się obrażać. Czasami nawet mi się udaje przymknąć oko na jakiś głupie Tżtowe hasło, ale potem tak dziwnie się czuje.
Nie ma kłótni, ale z mojej strony coś jest nie tak, i np nie potrafie już być taka czuła, całować z pasją itp.
Potrzebny byłby więc zimny prysznic w tym momencie

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Dziewczyny a jak właściwie się obrażacie??
Takie dziwne może pytanie, no ale cóż...
Czy odrazu kłócicie się, czy odwracacie się plecami, nie odzywacie się czy odzywacie się ale tak sztywno?

Np mój TŻ albo się odwraca i przykrywa kocem (jeśli koc ma pod ręką ) albo udaje, że bardzo wciągnął się w film w tv (i wtedy mnie nie zauważa ).
Ja zwykle odsuwam się albo wstaję i przestaje się odzywać.
Jeśli bardzo mnie wkurzy - odpowiadam tak żeby mu tylko dowalić
I wtedy to kłótnia gotowa
Stary 2010-02-02, 09:06   #6
ilios
PIP.

GG do ilios

no tylko wlasnie z tym zimnym prysznicem jest ten problem, ze dziala jedynie jak pojawia sie rzadko

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

ja zwykle jak sie obrazam to sie odsuwam. zwykle jestem dosc wylewna osoba, wiec jak nagle zaczynam odpowiadac niemrawo, polsowkami, od niechcenia - to od razu widac, ze cos jest nie tak.

a jak juz mnie cos bardzo wkurzy to albo zaczynam sie klocic, albo trzaskam drzwiami i wychodze.

ale ze mnie zolza
ilios jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 09:11   #7
Cauca guan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilios Pokaż wiadomość
no tylko wlasnie z tym zimnym prysznicem jest ten problem, ze dziala jedynie jak pojawia sie rzadko

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

ja zwykle jak sie obrazam to sie odsuwam. zwykle jestem dosc wylewna osoba, wiec jak nagle zaczynam odpowiadac niemrawo, polsowkami, od niechcenia - to od razu widac, ze cos jest nie tak.

a jak juz mnie cos bardzo wkurzy to albo zaczynam sie klocic, albo trzaskam drzwiami i wychodze.

ale ze mnie zolza
Ja tak samo

Pamiętam jak kiedyś TŻ był u mnie, powiedział kilka słów za dużo, potem twierdził że on przecież nic nie zrobił, na koniec powiedział że on chyba idzie do domu. I tak się zbierał powoli, liczył pewnie że go zatrzymam, ale ja nic. Pierwszy raz go nie zatrzymałam, a nawet otworzyłam mu drzwi. Potem jak się pogodziliśmy powiedział, że nie spodziewał się tego po mnie, bo zwykle prosiłam, żeby mimo wszystko został

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 09:15   #8
agunineczka
Zakorzenienie

Ooo dobry wątek dla mnie
Dość często obrażam się na Tż i to za przeproszeniem za byle g.owno...
Staram się tego jakoś specjalnie nie nadużywać, ale szczerze mówiąc średnio mi to wychodzi...
Stary 2010-02-02, 09:18   #9
Cauca guan
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Ooo dobry wątek dla mnie
Dość często obrażam się na Tż i to za przeproszeniem za byle g.owno...
Staram się tego jakoś specjalnie nie nadużywać, ale szczerze mówiąc średnio mi to wychodzi...
Witamy
Cieszę się że jest nas coraz więcej
Stary 2010-02-02, 09:26   #10
agunineczka
Zakorzenienie

Fajnie, że na wątku jest więcej, to racja, ale ogólnie, takich jak my, 'foszastych' powinno być jak najmniej
Stary 2010-02-02, 09:30   #11
Cauca guan
Raczkowanie

Cytat:
Fajnie, że na wątku jest więcej, to racja, ale ogólnie, takich jak my, 'foszastych' powinno być jak najmniej
Haha też prawda

A te fochy i złości szybko wam przechodzą?
Bo u mnie właśnie jest problemem to że jestem dość... jakby to powiedzieć ...pamiętliwa
I chociaż TŻ przeprosi, przytuli, i w ogóle jest cacy to ja potrzebuje troche wiecej czasu żeby mój mózg się odfoszył

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 09:36   #12
agunineczka
Zakorzenienie

Zależy o co pójdzie
Raz przejdzie mi szybciej, raz później. W sumie na to już nie ma reguły
A najgorzej jest przed @. Oj Tż nie ma wtedy ze mną życia...
Stary 2010-02-02, 09:39   #13
Cauca guan
Raczkowanie

U mnie też
A nie daj boże jak TŻ powie: 'ale kochanie nie denerwuj się, ty to tak masz przed @ że jesteś taka drażliwa'

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Nie lubie jak mi tak to wypomina
Stary 2010-02-02, 09:43   #14
agunineczka
Zakorzenienie

Mnie tam wypominać może, ale ogólnie na prawdę w tym czasie jestem taka okropna, że szok. Współczuję mu, że musi ze mną wytrzymywać. W sumie pewnie nie jeden na jego miejscu by mnie zostawił.
Zresztą tata ciągle mi powtarza, że nie jestem warta swojego Tża i że on życia ze mną mieć nie będzie
Stary 2010-02-02, 10:04   #15
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Mnie tam wypominać może, ale ogólnie na prawdę w tym czasie jestem taka okropna, że szok. Współczuję mu, że musi ze mną wytrzymywać. W sumie pewnie nie jeden na jego miejscu by mnie zostawił.
Zresztą tata ciągle mi powtarza, że nie jestem warta swojego Tża i że on życia ze mną mieć nie będzie
jakbym siebie slyszala

a tak wogole witam

jestem chodzący foch, a ze mam juz 30 lat to ponoc nie przystoi ale co mi tam inaczej nie umiem jak mnie ktos wkurzy.
najbardziej dotyczy to tż

teraz sie staram bo mieszkamy razem ale lekko mi nie bedzie bo juz dzis w nocy chcialam pakowac manatki bo chrapał
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 10:16   #16
Cauca guan
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16898987]jakbym siebie slyszala

a tak wogole witam

jestem chodzący foch, a ze mam juz 30 lat to ponoc nie przystoi ale co mi tam inaczej nie umiem jak mnie ktos wkurzy.
najbardziej dotyczy to tż

teraz sie staram bo mieszkamy razem ale lekko mi nie bedzie bo juz dzis w nocy chcialam pakowac manatki bo chrapał[/QUOTE]

Wow ale jednak zostałaś? Zatrzymał Cie?
Stary 2010-02-02, 10:24   #17
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cauca guan Pokaż wiadomość

Wow ale jednak zostałaś? Zatrzymał Cie?
hheee, przez sen
nawet sie nie obudziła mi jakos przeszło, nie chciało mi sie po nocy zbierać.
ale tyle co łaciny poleciało to moje....

ma mnie nie ma innego sposobu tylko przeczekać

a to dopiero 3 dzień mieszkania razem....
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 10:42   #18
agunineczka
Zakorzenienie

O kurcze, to nawet chrapanie potrafi tak Cie wkurzyć
Mnie w sumie tez denerwowało, jak miałam pokój z bratem i on chrapał. Ale zawsze zatykałam mu na chwilę nos i przestawał
Stary 2010-02-02, 10:55   #19
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Ja też muszę się dołączyć
Nie lubie się obrażać na tż, ale czasem to jest po prostu silniejsze ode mnie

agunineczka - hehe zatykanie pomagało ale chyba tylkko na chwile co?
Kiedy byłam mała zawsze robiłam tak tacie

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 11:02   #20
201608170918
Konto usunięte

Witam współtowarzyszki niedoli

Foch to praktycznie moja codzienność, oczywiście najbardziej odbija się na Tż. Ale on ma przynajmniej ubaw z mojego zachowania (czym jeszcze bardziej mnie rozjusza) . Wygląda to tak że: wyprężam się na swoje całe 160cm wzrostu przyjmując postawę bojową oczywiście z rękami złożonymi na biodrach, mruże oczy tak że ledwo co widzę, rozdymam nozdrza niczym byczek Fernando (słowa tż) i zaczynam fukać. Oczywiście zostaje to skwitowane dużym uśmiechem mego odbiorcy.
201608170918 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 11:07   #21
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sehmet Pokaż wiadomość
Witam współtowarzyszki niedoli

Foch to praktycznie moja codzienność, oczywiście najbardziej odbija się na Tż. Ale on ma przynajmniej ubaw z mojego zachowania (czym jeszcze bardziej mnie rozjusza) . Wygląda to tak że: wyprężam się na swoje całe 160cm wzrostu przyjmując postawę bojową oczywiście z rękami złożonymi na biodrach, mruże oczy tak że ledwo co widzę, rozdymam nozdrza niczym byczek Fernando (słowa tż) i zaczynam fukać. Oczywiście zostaje to skwitowane dużym uśmiechem mego odbiorcy.

Świetnie to opisałaś

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 11:46   #22
2018070520180950
Konto usunięte

oj miejsce dla mnie ja tez fochy mam
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 11:48   #23
Olean
Wtajemniczenie

Oooo... Idealny wątek dla mnie Z tym, że ja nigdy nie pokazuję TŻ, że się obraziłam albo jestem zła. Nie wiem nawet, że już 3 dzień przez niego beczę. Głupia jestem... i on jest głupi
Stary 2010-02-02, 11:51   #24
201701251209
Konto usunięte

Jo tysz się dołączę

Mój Tż jak zaczynam się czepiać i o pierdołę obrażać to też wyskakuje z tekstem o okresie
Na jego nieszczęście to nie tylko przed @ się fochuję
Dobrze, że stara się mnie udobruchać i w miarę szybko mi przechodzi, chyba, że to jakas poważniejsza sprawa to nie ma zmiłuj

Olean, a mój Tż jest taki skubany i tak mnie już zna i moje miny pt."Oho nadchodzi foch", że nie umiem tego ukryć

Edytowane przez 201701251209
Czas edycji: 2010-02-02 o 11:52
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 11:53   #25
2018070520180950
Konto usunięte

moj zaraz wyczuje focha
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 12:17   #26
Cauca guan
Raczkowanie

A mój to nie czuje że mam focha. Tzn nie zawsze
I nie lubie kiedy pyta: 'jesteś zła?'
Bo co ja mam odpowiedzieć... Tak jestem. Za co? Nie wiem w sumie...
Dziwne to...
Stary 2010-02-02, 12:48   #27
fiolusiek
Zakorzenienie

podbijam
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 13:01   #28
Cauca guan
Raczkowanie

Jak często widujecie się ze swoimi TŻtami?
Stary 2010-02-02, 13:03   #29
201608170918
Konto usunięte

W sumie to mi dobrze z moim fochem żyjemy sobie w symbiozie, rozbawiamy towarzystwo tylko trzeba uważać żeby się nie fochować przed przełożonym albo panią na poczcie bo wtedy już nie jest zabawnie
201608170918 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 13:03   #30
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
podbijam
No no uważaj, nie wymachuj tak, bo mi jeszcze limo podbijesz
Cytat:
Napisane przez Cauca guan Pokaż wiadomość
Jak często widujecie się ze swoimi TŻtami?
Ja tylko w piątek, sobotę i niedzielę
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości