![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Walczymy z fochem :D
Witam wszystkie Wizażanki
![]() ![]() Jak sam tytuł wskazuje jest to wątek, który pomoże nam walczyć ze swoją dumą, uporem i honorem ![]() Ileż to razy obrażamy się o coś, co jest zwyczajną głupotą, a na drugi dzień żałujemy i wyrzucamy sobie 'ale ja byłam głupia, czepiać się o takie g*wno...' ![]() ![]() Ponieważ sama od czasu do czasu strzelam nieuzasadnione fochy i potrafie wkurzyć się na TŻta o byle co, nie ukrywam, że chciałbym pogadać z kimś, kto patrzy obiektywnie, da mi jakąś rade czy kopa na opamiętanie ![]() ![]() Wątek dla wszystkich złośliwych choleryczek, obrażalskich, no ogółem tych mniej lub bardziej 'foszastych' dziewczyn ![]() Kto się dołączy? Zapraszam na pogaduszki ![]() ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ Nasze Kochane Fochadełka ( ![]() - agunineczka (19l) - z TŻ od 4.01.2007
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Edytowane przez Cauca guan Czas edycji: 2010-02-25 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy z fochem :D
ooo wątek dla mnie
obrażam się o byle co, a potem jest mi strraasznie głupio :/
#3 |
Raczkowanie
|
Hej, jak miło że nie jestem sama
![]()
#4 |
PIP.
|
helol
![]() ja musze powiedziec, ze kiedys bylam bardziej "foszasta", ostatnio o wiele mniej. jakos tak samej mi sie odechcialo i lepiej mi z tym. to, co moze dac pozytywnego kopa to to, ze jak sie mniej obrazasz, to jak juz to zrobisz - dziala to na faceta jak zimny prysznic ![]() kiedy czesto to robisz - on uznaje to za naturalny stan rzeczy i nic sobie z tego nie robi ![]() jesli natomiast na codzien sie ugryziesz w jezyk, obrocisz sytuacje w zart czy cos - to kiedy juz sie zdenerwujesz faktycznie i strzelisz focha - facet bedzie w szoku i stanie na rzesach, zeby jakos Ci to wynagrodzic. przyklad z mego zycia - wczorajszy: ja obecnie jestem w zasadzie bezTZtowa. od kilku miesiecy krece jednak z jednym kolesiem. wczoraj rozmawialam z nim na g-talku, ale widzialam, ze jakos tak ma przerwy straszne w odpowiedziach. w zartach powiedzialam mu, ze nie chce mi sie tacic zycia czekajac na jego odpowiedzi ![]() no to mu napisalam, ze ide zrobic cos innego, zycze mu milego wieczoru i cya. [jak widac po moim poscie - jestem osoba, ktora naduzywa emotek ![]() ![]() po minucie mialam maila, ze gdzie jestem. po 5 nastepnego. po 10 minutach zadzwonil i spytal czy wroce, zeby pogadac. stwierdzilam, ze nie, bo juz robie cos innego, wiec pogadamy jutro. probowal mnie przekonac, ale ja twardo, ze nie i w ogole to chyba pojde spac. jak przestalismy rozmawiac to dostalam 3 smsy pod rzad z zyczeniami dobrej nocy, slodkich snow itp, odpisalam "dobranoc" i dostalam jeszcze 2 smsy ![]() a jak przyszlam rano to jeszcze znalazlam zyczenia dobrej nocy wypisane na facebooku ![]() wniosek - foch czasami daje dobre efekty ![]() ale zeby tak sie stalo nie moze byc czyms, co spotyka Twojego TZa zbyt czesto ![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Pasuje wreszcie wrzucić na luz i 'dać żyć' TŻwi
![]() Mam nadzieję, że razem nam się uda ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() Też sobie postanowiłam żeby mniej się obrażać. Czasami nawet mi się udaje przymknąć oko na jakiś głupie Tżtowe hasło, ale potem tak dziwnie się czuje. Nie ma kłótni, ale z mojej strony coś jest nie tak, i np nie potrafie już być taka czuła, całować z pasją itp. Potrzebny byłby więc zimny prysznic w tym momencie ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Dziewczyny a jak właściwie się obrażacie?? ![]() Takie dziwne może pytanie, no ale cóż... ![]() Czy odrazu kłócicie się, czy odwracacie się plecami, nie odzywacie się czy odzywacie się ale tak sztywno? ![]() Np mój TŻ albo się odwraca i przykrywa kocem (jeśli koc ma pod ręką ![]() ![]() Ja zwykle odsuwam się albo wstaję i przestaje się odzywać. Jeśli bardzo mnie wkurzy - odpowiadam tak żeby mu tylko dowalić ![]() I wtedy to kłótnia gotowa ![]()
![]() |
#6 |
PIP.
|
no tylko wlasnie z tym zimnym prysznicem jest ten problem, ze dziala jedynie jak pojawia sie rzadko
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- ja zwykle jak sie obrazam to sie odsuwam. zwykle jestem dosc wylewna osoba, wiec jak nagle zaczynam odpowiadac niemrawo, polsowkami, od niechcenia - to od razu widac, ze cos jest nie tak. a jak juz mnie cos bardzo wkurzy to albo zaczynam sie klocic, albo trzaskam drzwiami i wychodze. ale ze mnie zolza ![]()
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak kiedyś TŻ był u mnie, powiedział kilka słów za dużo, potem twierdził że on przecież nic nie zrobił, na koniec powiedział że on chyba idzie do domu. I tak się zbierał powoli, liczył pewnie że go zatrzymam, ale ja nic. Pierwszy raz go nie zatrzymałam, a nawet otworzyłam mu drzwi. Potem jak się pogodziliśmy powiedział, że nie spodziewał się tego po mnie, bo zwykle prosiłam, żeby mimo wszystko został ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ooo dobry wątek dla mnie
![]() Dość często obrażam się na Tż i to za przeproszeniem za byle g.owno... Staram się tego jakoś specjalnie nie nadużywać, ale szczerze mówiąc średnio mi to wychodzi...
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cieszę się że jest nas coraz więcej ![]()
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A te fochy i złości szybko wam przechodzą? Bo u mnie właśnie jest problemem to że jestem dość... jakby to powiedzieć ![]() ![]() I chociaż TŻ przeprosi, przytuli, i w ogóle jest cacy to ja potrzebuje troche wiecej czasu żeby mój mózg się odfoszył ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zależy o co pójdzie
![]() Raz przejdzie mi szybciej, raz później. W sumie na to już nie ma reguły ![]() A najgorzej jest przed @. Oj Tż nie ma wtedy ze mną życia...
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
U mnie też
![]() A nie daj boże jak TŻ powie: 'ale kochanie nie denerwuj się, ty to tak masz przed @ że jesteś taka drażliwa' ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Nie lubie jak mi tak to wypomina ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
Mnie tam wypominać może, ale ogólnie na prawdę w tym czasie jestem taka okropna, że szok. Współczuję mu, że musi ze mną wytrzymywać. W sumie pewnie nie jeden na jego miejscu by mnie zostawił.
Zresztą tata ciągle mi powtarza, że nie jestem warta swojego Tża i że on życia ze mną mieć nie będzie ![]()
![]() |
#15 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a tak wogole witam ![]() jestem chodzący foch, a ze mam juz 30 lat to ponoc nie przystoi ![]() najbardziej dotyczy to tż ![]() teraz sie staram bo mieszkamy razem ale lekko mi nie bedzie bo juz dzis w nocy chcialam pakowac manatki bo chrapał ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16898987]jakbym siebie slyszala
![]() a tak wogole witam ![]() jestem chodzący foch, a ze mam juz 30 lat to ponoc nie przystoi ![]() najbardziej dotyczy to tż ![]() teraz sie staram bo mieszkamy razem ale lekko mi nie bedzie bo juz dzis w nocy chcialam pakowac manatki bo chrapał ![]() ![]() ![]() Wow ale jednak zostałaś? Zatrzymał Cie?
#17 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
O kurcze, to nawet chrapanie potrafi tak Cie wkurzyć
![]() Mnie w sumie tez denerwowało, jak miałam pokój z bratem i on chrapał. Ale zawsze zatykałam mu na chwilę nos i przestawał ![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Ja też muszę się dołączyć
![]() Nie lubie się obrażać na tż, ale czasem to jest po prostu silniejsze ode mnie ![]() agunineczka - hehe zatykanie pomagało ale chyba tylkko na chwile co? ![]() Kiedy byłam mała zawsze robiłam tak tacie ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Witam współtowarzyszki niedoli
![]() Foch to praktycznie moja codzienność, oczywiście najbardziej odbija się na Tż. Ale on ma przynajmniej ubaw z mojego zachowania (czym jeszcze bardziej mnie rozjusza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Świetnie to opisałaś ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
oj miejsce dla mnie ja tez fochy mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Oooo... Idealny wątek dla mnie
![]()
#24 |
Konto usunięte
|
Jo tysz się dołączę
![]() Mój Tż jak zaczynam się czepiać i o pierdołę obrażać to też wyskakuje z tekstem o okresie ![]() Na jego nieszczęście to nie tylko przed @ się fochuję ![]() Dobrze, że stara się mnie udobruchać i w miarę szybko mi przechodzi, chyba, że to jakas poważniejsza sprawa to nie ma zmiłuj ![]() Olean, a mój Tż jest taki skubany i tak mnie już zna i moje miny pt."Oho nadchodzi foch", że nie umiem tego ukryć ![]() Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2010-02-02 o 11:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Konto usunięte
|
moj zaraz wyczuje focha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
A mój to nie czuje że mam focha. Tzn nie zawsze
![]() I nie lubie kiedy pyta: 'jesteś zła?' Bo co ja mam odpowiedzieć... Tak jestem. Za co? Nie wiem w sumie... ![]() Dziwne to... ![]()
#27 |
Zakorzenienie
|
podbijam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Jak często widujecie się ze swoimi TŻtami?
![]()
#29 |
Konto usunięte
|
W sumie to mi dobrze z moim fochem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.