PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-02, 15:10   #991
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Hello
Nie miałam jak wczoraj choć na chwilę do Was zaglądnąć Wydarzyło się cos istotnego?
MOja teściowa mnie dobija!!!!!!!!!!!:mu r::mu r: Nie chce mi się nawet pisać o tym, dwa dni mnie brzuch bolał z nerwów i z TŻ się posprzeczaliśmy przez nią. Ja sobie nie dam wejść na głowę, o nie.
A przed chwilą byłam w kancelarii parafialnej i już wiem że nauki mamy od marca. Nareszcie...

oj nie wiem o co poszło ale widać że nieźle się wnerwiłaś
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:11   #992
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Hello
Nie miałam jak wczoraj choć na chwilę do Was zaglądnąć Wydarzyło się cos istotnego?
MOja teściowa mnie dobija!!!!!!!!!!!:mu r::mu r: Nie chce mi się nawet pisać o tym, dwa dni mnie brzuch bolał z nerwów i z TŻ się posprzeczaliśmy przez nią. Ja sobie nie dam wejść na głowę, o nie.
A przed chwilą byłam w kancelarii parafialnej i już wiem że nauki mamy od marca. Nareszcie...
Teściowa
A ja się nie dodzwoniłam do kancelarii, a nie wiem, czy się nam uda dojechać w weekend, bo znów śnieg zapwoiadają, a zaspy już są przeogromne
Stary 2010-02-02, 15:12   #993
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
co do wagi to jest sprawa indywidualna-ja ważę jakoś 62kg mam 173cm ale nie jestem z niej zadowolona bo gdzie-niegdzie mam za dużo ciałka
Obca ja nie myślę o innych-niech są jacy są grubi chudzi, liczy się jak ja się czuję ze sobą aktualnie czuję się-teraz mówię do P., że czuję się jak prosiek a on mówi, że głupek ze mnie, ale co z tego ja się sobie nie podobam więc muszę coś z tym zrobić, tylko ciężko będzie bo ja pochłaniam słodycze tonami!:hah aha:
zawsze jest mi smutno jak ktoś jest gruby nie dlatego, że żre jak świnia (mi się to zdarza przed @ ) tylko dlatego, że jest chory to jest straszne, P. kuzyn kiedyś przyjechał z przyjaciółką i ona była taka 2x jak ja z 90kg ważyła, ale później się dowiedziałam, że ona ledwo uszła z życiem bo miała białaczkę pokazywała nam zdjęcia sprzed choroby to była chuda! śliczna dziewczyna ale ważne, że żyje

ja zawsze wieczorem myślę o tym co zjadłam w ciągu dnia i czasem chce mi się płakać, że znów za dużo, że po co te słodycze....i mam ochotę iść to zwymiotować...
chyba pierwszy raz się z tobą zgadzam Kasiu ja też patrze na siebie a nie na innych. i nie ma w tym nic złego, że czasem narzekam na siebie.
bo kto z nas nie narzeka?

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja nie komentuję puszystych osób, bo często jest tak żę ma się takie a nie inne uwarunkowania genetyczne..

a i ja też nie narzekam na siebie, bo wiem co jem i wiem co robię, więc byłabym smieszna gdybym narzekała a nic ze sobą nie robiła

poza tym to TŻ wyleczył mnie z kompleksów, bo zawsze porównywano mnie do mojej szczupłej siostry i to takie przykre jest.. ja byłam wiecznie zakompleksiona ale koniec z tym

chili nie denerwuj się źle się czujesz w swoim ciele?? robisz coś w kierunku żeby poprawić swoją sylwetkę??
no ja właśnie zaczęłam coś robić, żeby pozbyć się zbędnych kg, więc mam prawo do narzekań
a wy mnie tym opieprzem, że są grubsze osoby i że tylko wymyślam, wcale nie mobilizujecie

mój Tż też robi wszystko, żebym źle o sobie nie myślała, ale to jest niestety silniejsze ode mnie. ja wiem, że on nie cierpi chudych dziewczyn i kocha każdy centymetr mojego ciała, ale niestety to mi nie wystarcza.

ale koniec tematu bo niepotrzebnie tylko się jakaś mała wojna tu zrobi. jeżeli którąś z was w jakikolwiek sposób obraziłam to bardzo przepraszam

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:15   #994
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdzie kupię takie przylepce, które się nakleja na róg zdjęcia i przykleja do albumu? U fotografa pewnie drogo sobie za taką pierdołę policzą, a zawiać przez allegro na kilka sztuk się nie opłaca chyba ;/
ja normalnie kiedyś w carreffourze kupiłam takie coś (albo w empiku...)

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Kasik, nie narzekaj ja mam 169cm i ważę 53kg (gniatek ze mnie )

Capri, mi jakoś Adrian nie podchodzi. Adrianna jak najbardziej
o ty chudzielcu jeden ty!
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:17   #995
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość

no ja właśnie zaczęłam coś robić, żeby pozbyć się zbędnych kg, więc mam prawo do narzekań
a wy mnie tym opieprzem, że są grubsze osoby i że tylko wymyślam, wcale nie mobilizujecie

mój Tż też robi wszystko, żebym źle o sobie nie myślała, ale to jest niestety silniejsze ode mnie. ja wiem, że on nie cierpi chudych dziewczyn i kocha każdy centymetr mojego ciała, ale niestety to mi nie wystarcza.

ale koniec tematu bo niepotrzebnie tylko się jakaś mała wojna tu zrobi. jeżeli którąś z was w jakikolwiek sposób obraziłam to bardzo przepraszam

hellloł ja na Ciebie złego sowa nie powiedziałam ja Ciebie rozumiem też tak miałam, chociaż czasm też tak mam jak jestesmy z TZtem na osobności, no wiesz o co chodzi to przeszkadza mi brzuch .. czyli od teraz przyłączam się do Ciebie i od dzisiaj zaczynam ćwiczyć pełna mobilizacja i motywacja w końcu za niecałe 3 miesiące przymiarka sukni
Stary 2010-02-02, 15:20   #996
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
oj nie wiem o co poszło ale widać że nieźle się wnerwiłaś
Cytat:
Teściowa
A ja się nie dodzwoniłam do kancelarii, a nie wiem, czy się nam uda dojechać w weekend, bo znów śnieg zapwoiadają, a zaspy już są przeogromne
Dawniej myślałam, że nie będę miała z nią konfliktów żadnych, że mnie nie będzie denerwowała, ale nagle się to odmieniło. Jak narazie bezpośrednio z nią się nie pokłóciłam ani razu, ale już kilka z TŻ z jej powodu i owszem. Nie chcę pisać o co poszło, bo ostatnio dochodzę do przekonania, że jestem śledzona tutaj. Jedynie wspomnę, że poszło o listę weselnych gości, i już napewno będziecie się domyslać w czym mniej więcej rzecz
Zdążyłam tylko podczytać że pisałyście o zbędnych kg. Jakiś czas temu już wspominałam Wam o tym, więc przepraszam że się powtórzę
Otóż ja jestem osobą, która doskonale rozumie te dziewczyny, które uważają się za "grube", nieatrakcyjne itp. ponieważ jakieś 11 lat temu również tak o sobie myślałam, a to dlatego że taka byłam. Jednakże rozumiem też dziewczyny, które mimo swojej świetnej, szczupłej figury twierdzą że mają za dużo tłuszczyku, albo że boczki im wiszą. ja schudłam ok.15 kg, ciężko było momentami ale dało się i wiem (bo jestem na to żywym przykładem), że każdemu może się udać. Tylko że nic na siłę, trzeba naprawdę chcieć podjąć taką walkę ze sobą.
Stary 2010-02-02, 15:20   #997
BlackAngel
Adwokat diabła

Aaś, wiem wiem że chuda. tż mi mówi, że mu kości wbijam w nogi (jak mu na kolanach dłuzej siedzę mam kościsty zadek, niah niah..)

Oj, oj. Troszkę się zagazowałam.. :|

gdzie są Ci kurierzy

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-02-02 o 15:21
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:21   #998
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśka planujesz bejbika? Ty antydzieciowa? Cholerka.... to ja myśląca już poważniej o dziecku nie mam imion wybranych cholera w tyle jesteśmy
;/
oszalałaś! tzn. planuję na 2017 a imiona mam już wybrane jakieś 15 lat jeszcze pamiętam, że mi się sandra podobała i wszystkie nowe lalki się tak nazywały ale już mi się nie podoba

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:22   #999
Ahsa
Raczkowanie

i ja już wróciłam. Byłam podpisać umowę o suknię i od dziś się szyję . 10 marca mam 1 przymiarkę i muszę mieć buty i stanik. Ktoś się pytał czemu mój TŻ ma mieć garnitur ten konkretnej firmy? No więc mierzył już ów model, ów firmy i na taki się zdecydowaliśmy, wcześniej było za wcześnie żeby go zamówić (mój TŻ ma tendencję to tycia ), a teraz nie ma rozmiaru
Ahsa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:24   #1000
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Zdążyłam tylko podczytać że pisałyście o zbędnych kg. Jakiś czas temu już wspominałam Wam o tym, więc przepraszam że się powtórzę
Otóż ja jestem osobą, która doskonale rozumie te dziewczyny, które uważają się za "grube", nieatrakcyjne itp. ponieważ jakieś 11 lat temu również tak o sobie myślałam, a to dlatego że taka byłam. Jednakże rozumiem też dziewczyny, które mimo swojej świetnej, szczupłej figury twierdzą że mają za dużo tłuszczyku, albo że boczki im wiszą. ja schudłam ok.15 kg, ciężko było momentami ale dało się i wiem (bo jestem na to żywym przykładem), że każdemu może się udać. Tylko że nic na siłę, trzeba naprawdę chcieć podjąć taką walkę ze sobą.
15 kg czyli jeśli się chce to mozna wszystko zdziałać ja wiem że odchudzanie a raczej zdrowy i aktywny tryb zycia jest trudny, ale widac że mozna
Stary 2010-02-02, 15:29   #1001
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
15 kg czyli jeśli się chce to mozna wszystko zdziałać ja wiem że odchudzanie a raczej zdrowy i aktywny tryb zycia jest trudny, ale widac że mozna
Dziękuję Dokładnie, jeśli się naprawdę chce, to można Ja byłam nawet za chuda w pewnym momencie, ale w tej chwili mam więcej krągłości, choć mój TŻ twierdzi że ze 3 kg mogłabym przytyć. Tylko to jest tak, że przytyłabym w brzuchu i w biodrach a nie w ramionach i klatce piersiowej Moim problemem teraz nie są zbędne kilogramy, tylko zakodowane w głowie myślenie, że jestem gruba Paradoksalnie najgorzej jest pozbyć się tego, a nie tych kg.
Stary 2010-02-02, 15:33   #1002
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Ja Ci nie streszczę, za to proszę bardzo o informacje na temat ślubu szwagrów
Jak wszystko wyszło? Zimno było PM i gościom? Co PM-ka miała pod sukniążeby nie zmarznąć?
zimno było ale powiem ci że nikt nie miał czasu o tym myśleć- wszystkich grzały emocje nie było życzeń pod Kościołem tylko dopiero na sali więc nikt nie wymarzł także spokojnie. młoda miała podobno takie bawełniane białe legginsy pod suknią ale w sumie to nie wiem czy je miała bo ja jej nie pomagałam się ubierać tylko jej mama i siostra..
wesele było czadowe, ślub za to kiepski ale nie będę wchodzić w szczegóły. najważniejsze ze wybawiłam się i wytanczyłam tak że jeszcze mnie stopy bolą i chrypię! na swój ślub założę max 3 centymetrowe obcasy i wezmę balerinki na zmianę;D
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:34   #1003
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję Dokładnie, jeśli się naprawdę chce, to można Ja byłam nawet za chuda w pewnym momencie, ale w tej chwili mam więcej krągłości, choć mój TŻ twierdzi że ze 3 kg mogłabym przytyć. Tylko to jest tak, że przytyłabym w brzuchu i w biodrach a nie w ramionach i klatce piersiowej Moim problemem teraz nie są zbędne kilogramy, tylko zakodowane w głowie myślenie, że jestem gruba Paradoksalnie najgorzej jest pozbyć się tego, a nie tych kg.
mi właśnie wszystko odkłada się na brzuchu, a chciałabym mieć bardziej krągłe bioderka, bo ja mam raczej figurę jabłuszka. szerokie ramiona, dosyć spory biust i brzuch, a nogi szczupłe i tyłka praktycznie brak

mam nadzieję że dzięki Twojemu TŻtowi Twoje myslenie się zmieni i staniesz kiedyś przed lustrem i pomyślisz ale ze mnie sexi laseczka
Stary 2010-02-02, 15:36   #1004
kaska87
Zakorzenienie

a ja mam szerokie biodra

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:38   #1005
madmuazelle
BAN stały

aic,sliczne suknie,podobają mi się 3-4 zresztą reszta też fajne.

Aaś,spoko możesz wpadac i czytać moje posty.Ja poprostu wchodze na intymne i tam są własnie takie kwiatki
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:39   #1006
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
a ja mam szerokie biodra
dostaniesz po głowie to przestaniesz marudzić!

Stary 2010-02-02, 15:42   #1007
mariiasia
Zadomowienie

Aaś ja cię doskonale rozumiem co do teściowej, jeśli mamy ten sam problem, a wydaje mi się że tak

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:42   #1008
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam szerokie biodra
a ja mam ładne biodra a twoje są o centymetr węższe od moich więc weź się puknij w głowę bo obrażasz moje dupsko właśnie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:47   #1009
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
aic,sliczne suknie,podobają mi się 3-4 zresztą reszta też fajne.

Aaś,spoko możesz wpadac i czytać moje posty.Ja poprostu wchodze na intymne i tam są własnie takie kwiatki
dzieki ci ten wątek o mieszkaniu na wsi po ślubie z teściami mnie rozwalił

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
Aaś ja cię doskonale rozumiem co do teściowej, jeśli mamy ten sam problem, a wydaje mi się że tak
to asiulek ma probelm ja na szczęście póki co nie narzekam

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a ja mam ładne biodra a twoje są o centymetr węższe od moich więc weź się puknij w głowę bo obrażasz moje dupsko właśnie
brakuje mi tu na wizazu emota :kopwdupe:
Stary 2010-02-02, 15:48   #1010
mariiasia
Zadomowienie

a ja nauczyłam się kochać swoje ciało nie jest doskonałe ani takie jakbym sobie mogła wymarzyć (np. chciałabym niższy wzrost, idealnie płaski brzuszek, większy biust, bardziej kształtny nos, piękniejsze włosy i ciemniejsza cera.... i.... mogłabym tak w niekończoność) ale te właśnie inne rzeczy sprawiają, że jestem wyjatkowa i niepowtarzalna. tak jak wy wszystkie mam czasem chwile, że siedzę, beczę i się wkurzam jaki to ze mnie pasztet
ale dzięki tżtowi umiem docenić swoje walory

no, więc bierzcie ze mnie przykład

p.s. a jak kiedyś będę na swój wygląd jeszcze narzekać, to przypomnijcie mi tego posta

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
dzieki ci ten wątek o mieszkaniu na wsi po ślubie z teściami mnie rozwalił

to asiulek ma probelm ja na szczęście póki co nie narzekam

faktycznie, przepraszam, gapa ze mnie
bo tyle tych asiów tutaj

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:56   #1011
arnama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
38 salonowe, czyli 64 kg żywej wagi, więc mega dużo ja mam strasznie masywne nogi, szerokie biodra ale mam też fajne wcięcie w talii więc w tych sukniach akurat dobrze wyglądam

38 salonowe to jest 64kg wagi? to jaki to jest rozmiar na ok 55kg
Ech chyba czas się wybrać na zakupy....
Ja obecnie mam mieszane uczucia. W jeden dzień nie mogę się doczekać a potem przez 3 dni mam taką niechęć że szok
Raz weszłam do salony i wszystko zaczęło mnie swędzieć, a drugim razem stanęłam pod drzwiami i uciekłam
Ciemność widzę, ciemność.... jak dla mnie

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:58   #1012
madmuazelle
BAN stały

Aaś,no mnie też nie ma co.Ma dziewczyna problemy,ale mniejsza z tym,lepiej nie offtopujmy

http://demotywatory.pl/837265/TWOJA-ZONA

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

http://demotywatory.pl/859050/--Ladny
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:01   #1013
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
Ech chyba czas się wybrać na zakupy....
Ja obecnie mam mieszane uczucia. W jeden dzień nie mogę się doczekać a potem przez 3 dni mam taką niechęć że szok
Raz weszłam do salony i wszystko zaczęło mnie swędzieć, a drugim razem stanęłam pod drzwiami i uciekłam
Ciemność widzę, ciemność.... jak dla mnie

Cytat:
Aaś,no mnie też nie ma co.Ma dziewczyna problemy,ale mniejsza z tym,lepiej nie offtopujmy

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

jak ja kocham demotywatory
Stary 2010-02-02, 16:01   #1014
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
36
Cytat:

Dobre

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:02   #1015
BlackAngel
Adwokat diabła

Jestem głoooodna! Zua (kurier miał być 30 minut temu :pała: )
I nadal nie wiem czy wolny sobie wsiąść piątek, czy poniedziałek

Aaś, mam question. Rozweselasz sobie biurko jakoś? Bo ja mam mało miejsca i smutno

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-02-02 o 16:05
Stary 2010-02-02, 16:09   #1016
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Aaś, mam question. Rozweselasz sobie biurko jakoś? Bo ja mam mało miejsca i smutno
nie za bardzo mogę sobie rozweselić bo mam na froncie... jak ktoś wchodzi to głupio tak... i szef by kręcił nosem... tylko zdjęcie tżta jest ale! kupiłam sobie w piątek myszkę w saturnie o taką: http://www.g-cube.pl/product-pol-46-Myszka-Earth.html też mi się coś od życia należy
Stary 2010-02-02, 16:09   #1017
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
A my dziś 200 dni do ślubu mamy Tż odebrał obrączki, podobały mu się i Pan nam jeszcze 100zł opuścił

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Mam fotki obrączek Pokazuję ..
Bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Imiona juz sa, Dawid lub Alicja
Za egzamin!
Ooo... my też chcemy Alicje, bo Alicje są ładne, kobiece i delikatne

Cytat:
Capri,fajne imiona.Nasza córa,też ma mieć na imie Alicja.
Ooo widzę, że sporo z nas chce mieć Alę My się jeszcze możemy odmyślić, jeśli w danym roczniku będzie za dużo Alicji Kiedyś miałam parcie na Julkę, później na Oliwkę, ale za dużo ich teraz jest Na pewno chcę z literką "i". Podoba mi się też Amelia, ale TŻtowi się nie podoba.
A dla chłopca to już gorzej. Ostatnio padło na Tomka, ale to też jeszcze nie wiadomo TŻ chce Oskara, a mi się kompletnie nie podoba

Cytat:
bo już nawet mama mi suszy głowę, że to już czas, a ja ciągle mam alergię
Proszę mi o alergii nie wspominać Mam cały dekolt i brzuch w swędzących krostach, bo zmieniłam płyn do płukania tkanin (ta sama firma, tylko zapach inny) i takie są skutki Teraz kupiłam taki płyn, jak miałam wcześniej i drugi raz piorę te ciuchy, które były prane w tym nowym płynie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
wesele było czadowe, ślub za to kiepski ale nie będę wchodzić w szczegóły. najważniejsze ze wybawiłam się i wytanczyłam tak że jeszcze mnie stopy bolą i chrypię! na swój ślub założę max 3 centymetrowe obcasy i wezmę balerinki na zmianę;D
Fajnie, że się dobrze bawiłaś

Cytat:
No właśnie już ostatnio o tym pisałam. Trzeba to zgłosić

A ja się wkurzyłam na TŻ, bo jego tata był dziś u nas na obiedzie, bo go z lotniska odebraliśmy (wrócił z Londynu) i wszystko byłoby super, gdyby nie to, że TŻ dowalił tekstem: "Tato musisz częściej do nas przychodzić, żeby mi Marta częściej takie dobre obiady gotowała"
A ja mu codziennie pod nos obiadek podstawiam, nigdy nie dostaje 2 dni z rzędu takiego samego obiadu, wczoraj się naharowałam jak głupi osioł, a ten mi tu z takim tekstem wyjeżdża I teraz twierdzi, że to przeciez był żart, i że przecież jego tata wie, że ja o niego dbam Focha walnęłam i przyszłam się Wam wyżalić
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:10   #1018
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
bardzo ładne
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Remmi ładne te obrączki, podobają mi się
Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Bardzo ladne
Cytat:
bardzo fajne one mają na środku pasek z białego złota prawda?
Cytat:
bardzo ładne
Cytat:
Remmi,śliczne obrączki.
Dziękuję Cieszę się, że są ładne
Tak w środku jest pasek z białego złota..

Cytat:
Napisane przez Ahsa Pokaż wiadomość
[...] Co do garnituru- musieliśmy prosić się żeby ktoś nas obsłużył. Przyszedł pan w spranych jeansach i arafatce na szyi!! powiedzieliśmy że chcemy brązowy garnitur po czym pan stwierdził, że nie ma takiego rozmiaru i sobie poszedł. Tam było tyle garniturów i sukni że jeszcze na oczy tylu nie widziałam w jednym miejscu. I to jest obsługa!!!! Ja zaczęłam gadać, że najgorszy salo, g..wno nie obsługa, a mój TŻ mnie uspokajał, że przesadzam. Po godzinie chyba do niego dotarło, bo to jedyny sklep gdzie są garnitury w woj. mazowieckim tej firmy. Więc jest bez garnituru. Porażka.
Co do garniturów - jesli bierzecie pod uwagę też inne firmy, nawet te w ogóle nieznane, to myślę, że warto pojechać do Maximusa w Nadarzynie, tj. za Wawą - droga katowicka. Otworzyli halę E i na pewno cały jeden korytarz tej hali do same garnitury. Są w różnych cenach, w zależności od firmy.
Mój brat ostatnio tam był, kupował na studniówkę. Kupił rewelacyjny garnitur grafitowej poświacie, w tym profilowaną marynarkę i jeszcze po dwie koszule i krawaty razem z paskiem i nie przekroczył 1000 zł.

aicila - ta ostatnia najbardziej mi się spodobała

Cytat:
Aaś, wiem wiem że chuda. tż mi mówi, że mu kości wbijam w nogi (jak mu na kolanach dłuzej siedzę mam kościsty zadek, niah niah..)
No ja też dzielnie walczę żeby przytyć... Za to ostatnio TŻ zauważył, że pupka moja zrobiła sie pulchnięsza i nawet jak siadam na jego kolana, to już tak nie wbijam tych moich kości w jego nogi i ciągle łapie mnie za tyłeczek podoba mi się hehehe

No dobrze, to dzisiaj byliśmy odebrać te cholerne nasze odpisy aktu urodzenia w stolicy, a potem pojechaliśmy do naszego miejscowego USC. Wszystko było ok i od reki wystawiła nam dokumenty dla księdza. Jutro rano pójdziemy do księdza na spisane protokołu przedślubnego (ciekawe co to będzie, trochę się boję), o ile księdza złapiemy w kancelarii, bo ostatnio same problemy z tym..
A oprócz tego 14 lutego zaczynamy nauki przedmałżeńskie , na pewno będziemy mieli nieco skrócone te nauki, bo się nie wyrobimy do ślubu

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Bardzo ładne
[...]
A ja się wkurzyłam na TŻ, bo jego tata był dziś u nas na obiedzie, bo go z lotniska odebraliśmy (wrócił z Londynu) i wszystko byłoby super, gdyby nie to, że TŻ dowalił tekstem: "Tato musisz częściej do nas przychodzić, żeby mi Marta częściej takie dobre obiady gotowała"
A ja mu codziennie pod nos obiadek podstawiam, nigdy nie dostaje 2 dni z rzędu takiego samego obiadu, wczoraj się naharowałam jak głupi osioł, a ten mi tu z takim tekstem wyjeżdża I teraz twierdzi, że to przeciez był żart, i że przecież jego tata wie, że ja o niego dbam Focha walnęłam i przyszłam się Wam wyżalić
Dzięki Martoolka
na Twoim miejscu też bym strzeliła focha. Mój TŻ tez ma czasami tego typu teksty - to normalnie buzuje we mnie jak takie coś usłyszę, ale potem na osobności mówię mu, że żart był kiepski

Edytowane przez Remmi
Czas edycji: 2010-02-02 o 16:15
Remmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:14   #1019
arnama
Zakorzenienie

[QUOTE=

A ja mu codziennie pod nos obiadek podstawiam, nigdy nie dostaje 2 dni z rzędu takiego samego obiadu, wczoraj się naharowałam jak głupi osioł, a ten mi tu z takim tekstem wyjeżdża I teraz twierdzi, że to przeciez był żart, i że przecież jego tata wie, że ja o niego dbam Focha walnęłam i przyszłam się Wam wyżalić [/QUOTE]

Tak to jest, jak przyzwyczaisz do dobrego to nie umieją tego docenić te niedobre TŻty!! Chyba lepiej być taką co to robi byle co, czasem odsyła go do restauracji bo wtedy jak już coś przygotuje to jest zachwalana i podnoszona pod niebiosy

Nie ma dobrych wymówek, są tylko słabi ludzie.

arnama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:15   #1020
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Jutro rano pójdziemy do księdza na spisane protokołu przedślubnego (ciekawe co to będzie, trochę się boję), o ile księdza złapiemy w kancelarii, bo ostatnio same problemy z tym..
A oprócz tego 14 lutego zaczynamy nauki przedmałżeńskie , na pewno będziemy mieli nieco skrócone te nauki, bo się nie wyrobimy do ślubu
Protokół to będzie coś takiego

Ja nie wiem, kiedy my pojedziemy pozałatwiać wszystkie papiery w Kościele i USC, bo trochę daleko mamy i TŻ musi specjalnie brać urlop. A nie chcemy jeździć kilka razy...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości