|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cytat:
oj nie wiem o co poszło ale widać że nieźle się wnerwiłaś
|
|
|
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się nie dodzwoniłam do kancelarii, a nie wiem, czy się nam uda dojechać w weekend, bo znów śnieg zapwoiadają, a zaspy już są przeogromne
|
|
#993 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo kto z nas nie narzeka? Cytat:
a wy mnie tym opieprzem, że są grubsze osoby i że tylko wymyślam, wcale nie mobilizujecie ![]() mój Tż też robi wszystko, żebym źle o sobie nie myślała, ale to jest niestety silniejsze ode mnie. ja wiem, że on nie cierpi chudych dziewczyn i kocha każdy centymetr mojego ciała, ale niestety to mi nie wystarcza. ale koniec tematu bo niepotrzebnie tylko się jakaś mała wojna tu zrobi. jeżeli którąś z was w jakikolwiek sposób obraziłam to bardzo przepraszam
|
|
|
#994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) Cytat:
|
||
|
|
|
#995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hellloł ja na Ciebie złego sowa nie powiedziałam ja Ciebie rozumiem też tak miałam, chociaż czasm też tak mam jak jestesmy z TZtem na osobności, no wiesz o co chodzi to przeszkadza mi brzuch .. czyli od teraz przyłączam się do Ciebie i od dzisiaj zaczynam ćwiczyć
|
|
|
|
|
#996 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdążyłam tylko podczytać że pisałyście o zbędnych kg. Jakiś czas temu już wspominałam Wam o tym, więc przepraszam że się powtórzę Otóż ja jestem osobą, która doskonale rozumie te dziewczyny, które uważają się za "grube", nieatrakcyjne itp. ponieważ jakieś 11 lat temu również tak o sobie myślałam, a to dlatego że taka byłam. Jednakże rozumiem też dziewczyny, które mimo swojej świetnej, szczupłej figury twierdzą że mają za dużo tłuszczyku, albo że boczki im wiszą. ja schudłam ok.15 kg, ciężko było momentami ale dało się
|
|
#997 |
|
Adwokat diabła
|
Aaś, wiem wiem że chuda. tż mi mówi, że mu kości wbijam w nogi (jak mu na kolanach dłuzej siedzę
mam kościsty zadek, niah niah..)Oj, oj. Troszkę się zagazowałam.. :| gdzie są Ci kurierzy
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-02-02 o 15:21 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a imiona mam już wybrane jakieś 15 lat
|
|
#999 |
|
Raczkowanie
|
i ja już wróciłam. Byłam podpisać umowę o suknię i od dziś się szyję
. 10 marca mam 1 przymiarkę i muszę mieć buty i stanik. Ktoś się pytał czemu mój TŻ ma mieć garnitur ten konkretnej firmy? No więc mierzył już ów model, ów firmy i na taki się zdecydowaliśmy, wcześniej było za wcześnie żeby go zamówić (mój TŻ ma tendencję to tycia ), a teraz nie ma rozmiaru
|
|
|
|
#1000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli jeśli się chce to mozna wszystko zdziałać ja wiem że odchudzanie a raczej zdrowy i aktywny tryb zycia jest trudny, ale widac że mozna
|
|
|
|
|
#1001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokładnie, jeśli się naprawdę chce, to można Moim problemem teraz nie są zbędne kilogramy, tylko zakodowane w głowie myślenie, że jestem gruba Paradoksalnie najgorzej jest pozbyć się tego, a nie tych kg.
|
|
#1002 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie było życzeń pod Kościołem tylko dopiero na sali więc nikt nie wymarzł także spokojnie. młoda miała podobno takie bawełniane białe legginsy pod suknią ale w sumie to nie wiem czy je miała bo ja jej nie pomagałam się ubierać tylko jej mama i siostra.. wesele było czadowe, ślub za to kiepski ale nie będę wchodzić w szczegóły. najważniejsze ze wybawiłam się i wytanczyłam tak że jeszcze mnie stopy bolą i chrypię! na swój ślub założę max 3 centymetrowe obcasy i wezmę balerinki na zmianę;D
|
|
#1003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję że dzięki Twojemu TŻtowi Twoje myslenie się zmieni i staniesz kiedyś przed lustrem i pomyślisz ale ze mnie sexi laseczka
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam szerokie biodra
|
#1005 |
|
BAN stały
|
aic,sliczne suknie,podobają mi się 3-4 zresztą reszta też fajne.
![]() Aaś,spoko możesz wpadac i czytać moje posty.Ja poprostu wchodze na intymne i tam są własnie takie kwiatki
|
|
|
|
#1006 |
|
Adwokat diabła
|
dostaniesz po głowie to przestaniesz marudzić!
|
|
#1007 |
|
Zadomowienie
|
Aaś ja cię doskonale rozumiem co do teściowej, jeśli mamy ten sam problem, a wydaje mi się że tak
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam ładne biodra a twoje są o centymetr węższe od moich więc weź się puknij w głowę bo obrażasz moje dupsko właśnie
|
#1009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten wątek o mieszkaniu na wsi po ślubie z teściami mnie rozwalił Cytat:
ja na szczęście póki co nie narzekam![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1010 | |
|
Zadomowienie
|
a ja nauczyłam się kochać swoje ciało
nie jest doskonałe ani takie jakbym sobie mogła wymarzyć (np. chciałabym niższy wzrost, idealnie płaski brzuszek, większy biust, bardziej kształtny nos, piękniejsze włosy i ciemniejsza cera.... i.... mogłabym tak w niekończoność) ale te właśnie inne rzeczy sprawiają, że jestem wyjatkowa i niepowtarzalna. tak jak wy wszystkie mam czasem chwile, że siedzę, beczę i się wkurzam jaki to ze mnie pasztet ale dzięki tżtowi umiem docenić swoje walory ![]() no, więc bierzcie ze mnie przykład ![]() ![]() p.s. a jak kiedyś będę na swój wygląd jeszcze narzekać, to przypomnijcie mi tego posta ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() bo tyle tych asiów tutaj
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
38 salonowe to jest 64kg wagi? to jaki to jest rozmiar na ok 55kg ![]() Ech chyba czas się wybrać na zakupy.... Ja obecnie mam mieszane uczucia. W jeden dzień nie mogę się doczekać a potem przez 3 dni mam taką niechęć że szok ![]() Raz weszłam do salony i wszystko zaczęło mnie swędzieć, a drugim razem stanęłam pod drzwiami i uciekłam Ciemność widzę, ciemność.... jak dla mnie
|
|
#1012 |
|
BAN stały
|
Aaś,no mnie też nie ma co.Ma dziewczyna problemy,ale mniejsza z tym,lepiej nie offtopujmy
![]() http://demotywatory.pl/837265/TWOJA-ZONA ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- http://demotywatory.pl/859050/--Ladny |
|
|
|
#1013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1014 | |
|
Wtajemniczenie
|
36
Cytat:
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Adwokat diabła
|
Jestem głoooodna! Zua (kurier miał być 30 minut temu :pała: )
I nadal nie wiem czy wolny sobie wsiąść piątek, czy poniedziałek ![]() Aaś, mam question. Rozweselasz sobie biurko jakoś? Bo ja mam mało miejsca i smutno
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-02-02 o 16:05 |
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale! kupiłam sobie w piątek myszkę w saturnie o taką: http://www.g-cube.pl/product-pol-46-Myszka-Earth.html też mi się coś od życia należy |
|
|
|
|
#1017 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo ładne ![]() Ooo... my też chcemy Alicje, bo Alicje są ładne, kobiece i delikatne ![]() Ooo widzę, że sporo z nas chce mieć Alę My się jeszcze możemy odmyślić, jeśli w danym roczniku będzie za dużo Alicji Kiedyś miałam parcie na Julkę, później na Oliwkę, ale za dużo ich teraz jest Na pewno chcę z literką "i". Podoba mi się też Amelia, ale TŻtowi się nie podoba.A dla chłopca to już gorzej. Ostatnio padło na Tomka, ale to też jeszcze nie wiadomo TŻ chce Oskara, a mi się kompletnie nie podoba ![]() Cytat:
Mam cały dekolt i brzuch w swędzących krostach, bo zmieniłam płyn do płukania tkanin (ta sama firma, tylko zapach inny) i takie są skutki ![]() Cytat:
![]() No właśnie już ostatnio o tym pisałam. Trzeba to zgłosić A ja się wkurzyłam na TŻ, bo jego tata był dziś u nas na obiedzie, bo go z lotniska odebraliśmy (wrócił z Londynu) i wszystko byłoby super, gdyby nie to, że TŻ dowalił tekstem: "Tato musisz częściej do nas przychodzić, żeby mi Marta częściej takie dobre obiady gotowała" A ja mu codziennie pod nos obiadek podstawiam, nigdy nie dostaje 2 dni z rzędu takiego samego obiadu, wczoraj się naharowałam jak głupi osioł, a ten mi tu z takim tekstem wyjeżdża I teraz twierdzi, że to przeciez był żart, i że przecież jego tata wie, że ja o niego dbam Focha walnęłam i przyszłam się Wam wyżalić
|
|||
|
|
|
#1018 | |||
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
Cieszę się, że są ładne Tak w środku jest pasek z białego złota.. Cytat:
Mój brat ostatnio tam był, kupował na studniówkę. Kupił rewelacyjny garnitur grafitowej poświacie, w tym profilowaną marynarkę i jeszcze po dwie koszule i krawaty razem z paskiem i nie przekroczył 1000 zł. aicila - ta ostatnia najbardziej mi się spodobała Cytat:
podoba mi się heheheNo dobrze, to dzisiaj byliśmy odebrać te cholerne nasze odpisy aktu urodzenia w stolicy, a potem pojechaliśmy do naszego miejscowego USC. Wszystko było ok i od reki wystawiła nam dokumenty dla księdza. Jutro rano pójdziemy do księdza na spisane protokołu przedślubnego (ciekawe co to będzie, trochę się boję A oprócz tego 14 lutego zaczynamy nauki przedmałżeńskie , na pewno będziemy mieli nieco skrócone te nauki, bo się nie wyrobimy do ślubu ![]() Cytat:
na Twoim miejscu też bym strzeliła focha. Mój TŻ tez ma czasami tego typu teksty - to normalnie buzuje we mnie jak takie coś usłyszę, ale potem na osobności mówię mu, że żart był kiepski
...od kilku miesięcy ----> Edytowane przez Remmi Czas edycji: 2010-02-02 o 16:15 |
|||
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=
A ja się wkurzyłam na TŻ, bo jego tata był dziś u nas na obiedzie, bo go z lotniska odebraliśmy (wrócił z Londynu) i wszystko byłoby super, gdyby nie to, że TŻ dowalił tekstem: "Tato musisz częściej do nas przychodzić, żeby mi Marta częściej takie dobre obiady gotowała" A ja mu codziennie pod nos obiadek podstawiam, nigdy nie dostaje 2 dni z rzędu takiego samego obiadu, wczoraj się naharowałam jak głupi osioł, a ten mi tu z takim tekstem wyjeżdża I teraz twierdzi, że to przeciez był żart, i że przecież jego tata wie, że ja o niego dbam Focha walnęłam i przyszłam się Wam wyżalić [/QUOTE]Tak to jest, jak przyzwyczaisz do dobrego to nie umieją tego docenić te niedobre TŻty!! Chyba lepiej być taką co to robi byle co, czasem odsyła go do restauracji bo wtedy jak już coś przygotuje to jest zachwalana i podnoszona pod niebiosy
|
#1020 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem, kiedy my pojedziemy pozałatwiać wszystkie papiery w Kościele i USC, bo trochę daleko mamy i TŻ musi specjalnie brać urlop. A nie chcemy jeździć kilka razy... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

nie wiem o co poszło ale widać że nieźle się wnerwiłaś

to jest straszne, P. kuzyn kiedyś przyjechał z przyjaciółką i ona była taka 2x jak ja z 90kg ważyła, ale później się dowiedziałam, że ona ledwo uszła z życiem bo miała białaczkę 

to bardzo przepraszam 

czyli jeśli się chce to mozna wszystko zdziałać 
żeby nie zmarznąć?

Mam cały dekolt i brzuch w swędzących krostach, bo zmieniłam płyn do płukania tkanin (ta sama firma, tylko zapach inny) i takie są skutki