|
|
#2371 |
|
Rozeznanie
|
życie staje się cholernie puste. ... To tak cholernie boli. Nie chcę pustych słów i obietnic, których i tak nie spełnisz. ! weź ode mnie to twoje cholerne serce .... pół mnie i pół ciebie... bez sensu!... stwórz mi gotową receptę na miłość... a z resztą jakoś sama sobie poradzę.. ... bo to Tobie kotku ma zależeć ... .... bo przez ciebie mam zaje***cie wielką ochotę poprzeklinać. Ty podobno nie lubisz wulgarnych dziewczyn. I dobrze, nie lub sobie, bo ja też cię nie lubię... gdybyś był zakochany to nie sprawiałbyś mi smutku. człowiek zakochany nie widzi świata poza tą drugą połówką i swoimi uczuciami, a Ty widzisz same problemy... ![]() Ej, a masz kredki? To chodź poprawmy ten Nasz świat <3 ....'' Kłótnie zostawmy sobie na czasy gdy będziemy staruszkami i nie będziemy mieli nic innego do roboty. <3...'' różnego typu.. oj nie wiem czy pomogłam...
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-02-03 o 17:30 |
|
|
|
#2372 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część II :)
Mam prośbę o opisy do dwóch sytuacji.
1. Że kilka dni temu zerwałam z chłopakiem, on był smutny z tego powodu. A ja dopiero teraz zrozumiałam, że nie mogę przestać o nim myśleć, że zrobiłam błąd z tym rozstaniem. Ale nie takie dosłowne, trochę dające do myślenia. 2. Że 13 lutego mija równo półtora roku od śmierci najbliższej mi przyjaciółki. Że dalej to do mnie nie dociera, że z nią byłoby inaczej, że strasznie tęsknie. Może być też w stylu: "13 sierpnia o 12.40 odeszła najbliższa jej osoba. teraz, dzień przed Walentynkami nawet herbata nie smakuje tak jak półtora roku temu..". Z góry Dziękuuję <3 ;**.
|
#2373 |
|
Raczkowanie
|
haha x3 <333
_midnight_ <333 Dziękuje Wam, najlepsze! ![]() a na ten sam temat po angielsku jakieś ? )Mountelly: * kocham, ale nie potrafię tak żyć. * najważniejszy! * Warto Cię kochać. Warto być z Tobą, nie zabieraj mi tego. * Nie zabieraj mi ostatniego promyka słońca. * Nie zabieraj mi siebie. * Po prostu mnie kochaj! blondii69: * Mój ulubiony kolor, kolorem Twoich oczu. * Ogarnia mnie dziwne uczucie, kiedy jesteś z kimś innym. * Moje serce, Twoim miejscem. * Think I'm in love.. ![]() * przechowuję w głowie jasny portret Twój i tysiąc słów. * przy Tobie nie umiem myśleć o jutrze, * wiem że jutro też chcę budząc się widzieć Twój uśmiech. * miłość dla mnie to huśtawka która stoi w równowadze. * bo chcę Cię z każdą wadą, nic nie zmienię. TazInnegoSwiata: 1. * ona lubiła patrzeć przez okna, myślac ze ujrzy nadzieje. * nikt jak ona nie wiedział czym jest prawdziwa miłość. * bo tylko ona potrafiła tak uroczo jeść mandarynki. * ona wiedziała jak wiele znaczy uśmiech, dlatego wiedział, że nigdy nie może go zgubić. * jej twarz rozpromieniona, uśmiechnięta. Tak ją każdy na zawsze zapamięta. 2. * chciałabym być pewna, nie jestem. * białe jest białe? a czarne, czarne? nawet nie tego nie jestem teraz pewna. * ot tak po prostu być czegoś pewna. * zero pewności. ![]() ![]() ![]()
|
|
#2374 |
|
Zakorzenienie
|
1.
człowiek uczy się na błędach Gdyby tak cofnąć czas... I wracała marzeniami do wspólnych chwil Nieprzemyslane decyzje 2. tak mi przykro <3 jeszcze półtora roku temu razem piłyśmy herbatę. Teraz.... kwiaty i świeca Sama nad kubkiem. Parująca herbata układa się w kształt Twojej twarzy . I są osoby , które raz poznane bywają w życiu niezapomniane [*] 3m sie
|
#2375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. ~~Nigdy nie jest za późno by zacząć znów od nowa;] tęsknie ~~ Wiesz co to jest strach pustego dnia? - Ja wiem.. wróć ~~Żal za miłością to wciąż miłość.. 2. [*] Teraz Anioł jest Królem Aniołów. można odejść na zawsze, a mimo to pozostać na wieki Twój uśmiech nigdy nie zginie w mej pamięci. Moja Przyjaciółko. -------------------------------- Żałuje, że pozwoliłam szerokiej rzece przejść miedzy palcami, a nie spróbowałam kropli wody.. Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-02-02 o 15:33 |
|
|
|
|
#2376 |
|
Rozeznanie
|
Oczy widzą, uszy - słyszą, a serce - i tak wie swoje... ...'' a serce ... a serce przez myśli tknięte...'' "Miałam sny, które zostały mi w pamięci na zawsze, sny, które zmieniły bieg moich myśli, które przeniknęły mnie, jak wino przenika wodę, i zmieniły zupełnie barwę mojej duszy." nawet jeśli wszystko kłamstwem jest, proszę Cię - okłamuj mnie. Jesteś dla mnie wszystkim... Na zawsze już... <3 jego poczucie humoru sprawiło, że w jakimś sensie się od Niego uzależniłam. <3 Cokolwiek jutro przyniesie... będę tu... Jesteś wszystkim czego pragnęłam nic wiecej do szczęścia nie potrzeba . ![]() Cudowny On.. ![]() nasza miłość przetrwa dłuzej niż ten świat.... ![]() Przytul mnie tak jak dawniej .. pamietasz?.. we mgle odnajdę zawsze ślady Twoich stóp.. <3 myśli moich szum.... Myślami daleko stad, rysując naszą miłość na kartce papieru... Czy jest tak: co innego w sercu? Co innego na języku? ... ...''moje serce to miliony małych kawałeczków, a w każdym kawałeczku jesteś Ty ...'' ![]() W moim sercu od zawsze tylko Ty masz rezerwację. A jak u Ciebie? ... "do końca ręka w rękę.."..... chcesz? ![]() .... dla Ciebie nie śpię, nie piję i nie jem. już nic nie mogę robić - chyba oszaleję... opisy różnego rodzaju tak jak chciałaś ...
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-02-03 o 17:31 |
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje słoneczko;* Wracaj szybko;*
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Głupio mi tak prosić ,ale potrzebuję waszej pomocy ;(
O tym że wszystko się pie.przy ..niedosłowne . z góry dziękuję.
|
#2379 |
|
Rozeznanie
|
Aduulove: Skrawek mego serca pofrunął latawcem wraz z Tobą wiatr zerwał linkę pochopnie... A może by tak popłynąć znów na drugą stronę tęczy? ten wzrok tonie w tęsknocie. marzy o jutrze kolorowym. nie szarym, jak wszystkie dni... ![]() ej czy ty wiesz że ja się nadal w Tobie kocham? ...''tyle wieczorów, które kończyły się z myślą, że jesteś przy mnie. teraz kończą się z myślą, że już Cie nie ma ...'' ![]() i nagle skończy się to wszystko w co wierzysz ... co kochasz... ...choć tak często Cię mam jeszcze na końcu języka... <3 smutna istotka, z cudownymi marzeniami, uśmiecha się przez łzy do własnych myśli... ![]() A skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód. ... Jesteś nadal częścią mnie. <3 Walka o strzępek marzeń. o wieczne nadzieje ciągle trwa ... Ja chyba zwariowałam za Tobą.. Oszalałeś za mną Ty.. Może między nami znów zawieści miliony słońc... I już się nie ukryjesz, bo musisz o Nim śnić <3 ***
|
|
|
#2380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie poddajesz się, nie mówisz "nie mam szans". Nie boisz się, że ktoś Cię wyśmieje. Jeśli tak nie jest, to może po prostu nie wiesz, co to znaczy kochać? Nie pomogłam ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
1. `Pamiętam ten dzień To rozstanie w gniewie Tak kończy się to Co zaczęło w niebie.` `Nie ma już tego, co było dawniej Jestem dla Ciebie, nie ma Cię dla mnie` `Spotkajmy się znów po drugiej stronie. Nie mogę znieść myśli, że to już koniec.` `Tak bardzo pragnę z Tobą być. Kiedy nie ma Ciebie, ja już nie mam nic.` `Nigdy więcej nie będziemy razem tyle naszych niespełnionych marzeń.` `Powracasz tam i znów tam jesteś jeśli bezkres przypomina sobie chwile, które były dla was piękne...` `Tak, tak pomyliłam czas przez chwile wierząc w nas.` Zaczynam Cie doceniać, gdy już Cie nie ma - Rozstajemy się tylko fizycznie. Nadal będziemy o sobie pamiętać i nie raz we śnie wypowiadać swoje imię i wspominać to,co przecież było tak piękne ... 2. teraz Ten Anioł jest Królem Aniołów I co z tego, że Bóg Cię potrzebował? Ja też Cię potrzebuję.[*] zgasłaś tak szybko, jak gwiazda na niebie. śpij spokojnie. ja przyjdę do Ciebie..' "Zegnajac przyjaciela nie placz, poniewaz jego nieobecnosc ukaze Ci to, co najbardziej w nim kochasz" Przykro mi
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Do ok jest kurewsko daleko. - wizaz boleśnie odczuwam czas... Dlaczego tak jest, że najpiękniejsze chwile życie psuje na siłę. Pijana płaczem usnęła z głowa opartą o stertę wspomnień. Są dni tak bardzo szare, Których szkoda kolorować Czas mijający szybko i bolesnie... przepraszam
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
haha x3 , Kasiaa8
dzięki wielkie , opisy boskie
|
#2383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
płatki śniegu straciły sens. Odcięli Aniołom skrzydła bo dawały wolność!... Obdarli je z szat bo za piękne były!... Obrzucili błotem bo białą skórę miały…! Pozostały ranne… smutne… bezbronne. Dziś mój Anioł zrzucił mnie z wysokiego nieba w najgłębsze otchłanie. Chciałbym wierzyć,że My to cos wiecej niż upadki,kleski i szpetne blizny. Wiem, to był błąd ze strachu zabić w sobie każde uczucie. By móc widzieć błędy, które mówią że to właśnie tędy iść mam za moją iskrą ` ściskasz ból, złość głęboko w pięściach, wiele chcesz bo aż tylko szczęścia . `nie chcę kolejnego ciosu, który mógłby zranić, po którym znów wszystko na nic.! `Czasami tracę wiarę we wszystko co robię, Złe zdanie mam o ludziach, fatalne o sobie... `Nie stwarzam pozorów, że jest git, kiedy jest do dupy. `Niezapomniane chwile, tego nie da się wymazać, nieraz przychodzi taki moment, gdy potrzeba się wypłakać. `kiedyś prosiłem żebyś tylko mnie uchował a dziś proszę Ciebie Boże spraw bym wszystkiemu podołał... `Nie żyć, nie myśleć. Nie być, nie istnieć. Na chwilę się zgubić, a kiedy będzie po wszystkim wtedy wrócić. `Biegnę do nikąd, choć coś mówi stój, Otwarta rana, ja znów sypię sól. `Może chce dobrze, ale przynoszę ból, I wszystko wokół warte jest chuj. `Czasami mam ochotę iść, nie patrzeć za siebie. Nie wracać, nie czuć nic i nic nie wiedzieć ` `Czas leci zbyt powoli... wcale tej rany nie leczy tylko dosypuje soli. ` znowu jest ****a jakiś problem bo przekroczyłam jakąś normę `
'nie jesteś moją własnością,ja po prostu mam Ciebie". T. 24.01 Edytowane przez NieidealnaJa Czas edycji: 2010-02-02 o 16:12 |
|
|
|
|
#2384 |
|
Raczkowanie
|
Hej. ;***
mam wielka prośbę. ![]() mogły byście napisać mi kilka opisów o zranionej miłości. ![]() ![]() w stylu; chłopak dawał wielką nadzieję ja się na starałam i on mnie olał. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#2385 |
|
Rozeznanie
|
Kasiaa8 : ...''Two people touching lips... Hands on each other's hips Nothing in else in the world but one another ....'' ( Dotyk ust dwojga ludzi ...Dłonie wzajemnie na biodrach Na świecie nic innego, tylko oni oboje... ) ...'' I can see us holding hands ..walking on the beach.. our toes in the sand....You see that?''... ( Ja mogę zobaczyć nas trzymających się za ręce, spacerujących po plaży, nasze palce w piasku.... Ty zobaczysz to? ) ..'' But everything is nothing if I ain't got You ... '' (...Lecz wszystko jest niczym jeśli nie mam Ciebie..) ...'' first touch. first hug. first kiss. I miss you...'' (pierwszy dotyk. pierwsze objęcie. pierwszy pocałunek. tęsknię za Tobą...) ''....That I love you. I have loved you all along. ..'' ( Kocham Cię, kochałam cię cały czas, zawsze...) ...'' I miss you...I miss your smile... My heart won't let you go And I need you to know... '' ( Tęsknię za Tobą, brakuje mi twojego uśmiechu.... Moje serce nie pozwoli Ci odejść... Ja potrzebuję cię wiesz...) ...''I look upon to see the stars.. I miss you.. by my side.. ..'' ( Patrzę i widzę gwiazdy, tęsknię za Tobą bądź obok mnie....) ...'' I'll be anything for you, I'll become ur earth and sky, forever never die. ...'' (Będę wszystkim dla ciebie, stanę się twoim niebem i twoją ziemią na zawsze, nigdy nie przeminę...) ***
|
|
|
#2386 |
|
Raczkowanie
|
Blondii69 :
nie jesteś w stanie wyobrazić sobie jak mi na Tobie zależy .. twierdziła że jest cudowny . nie mogła nocami przez niego spać . mimo tego , że chciała o nim śnić , nie mogła w nocy zasypiać . dostrzegła w nim tajemniczość . poczuła że coś przed nią ukrywa , że ma tajemnice . przepełniony tajemniczością i porządaniem . tak chciała by mieć go tylko dla siebie . jej marzeniem było zatrzymanie go u swojego boku i nikogo innego . może była zazdrosna , ale tak bardzo jej na nim zależało .. nienawidziła zazdrości która w niej rosła , kochała go przez to coraz bardziej . bała się że straci go przez swoją zazdrość , jednak chciała mieć go tylko dla siebie . Aduulove : nienawidziła siebie , po blędzie który popełniła . była zła na siebie , ponieważ popełniła bląd który zrozumiała gdy było już za późno . nie chciała tego , załowała nad życie , zrozumiała to jednak za późno . nie chciała zranić , kiedy był na to czas nie pomyślała że źle zrobiła , teraz tego żałuje . 2. 13.02- dzień przed walentynkami czarna wstążka zamiast różowego serca w jej pokoju . 12:40 - do dziś nienawidzi tej godziny , właśnie o tej porze dzień przed walentykami 13.02 minie półtora roku kiedy odeszła. 13.02 minie półtora roku jak jej już nie ma .. do dziś nie pogodziła się z jej odejściem . to 13.02 po półtora rocznej tęsknocie wrócą wszystkie wspomnienia , silniejsze niż dotychczasowe . dzień przed walentynkami mija półtoraroku jak jej już nie ma , ona dalej nie może w to uwierzyć , nie może się z tym pogodzić . po półtorarocznej tęsknocie , dzień przed walentynkami zapali znicz , dla swojej najlepszej przyjaciółki , która zostawiła ją 13 sierpnia o 12:40[*]. strasznie mi przykro , to coś okropnego naprawdę [*][*]Kasiaa8 : - What happened? - He is not here. - Why is that? -I Love him. \\- co się stało ? - nie ma go tu . - dlaczego ma być ? - bo go kocham . - You have no idea how much I dream of a presence beside me. - Yet you said that you do not hate. - But because he is not here and I love him. \\- nie masz pojęcia jak bardzo marzy mi sie jego obecność obok mnie . - przecież mówiłaś że go nie nawidzisz . - tak , ale dlatego że go tu nie ma a ja go kocham -I wanted to be near him so much I depend on it. - and why are you crying? - a total of unreason, flowing tears of happiness to me and hate. \\-chciałam bym być koło niego tak bardzo mi na nim zależy . - i dlatego płaczesz ? - w sumie nierozumiem, płyną mi łzy szczęścia i nienawiści TajemniczaPanna : nawet niewiecie jak do słowa 'dobrze' dużo brakuje .. chciałaby się uśmiechnąć , ale nie mogła . coś powstrzymywało ją od szczęścia , ponieważ wszystko się waliło . nie chciała okazywać im swojego smutku , dlatego przed najbliższymi nosiła maskę , ale pod nią nie było tak kolorowo .. miała ochotę zamknąć się obok , i wyjść dopiero gdy ten czas samych porażek się skończy . ZjadamKwiatka: ta nadzieja którą jej dawał , nie pomogła w jej staraniach , poprostu ją olał . podobnie jak z zabawką , ona chciała jak najlepiej , starała się żeby zadowalać , a on wziął i odstawił w kąt . gdyby nie okazał jej nadzieji, raz jedyny raz - wtedy nie starała by się na marne . żyła tą nadzieją , którą jej dał , robiła wszystko , mimo tego chyba dla niego zamało , nie zauważył jej .. przepraszam wszystkie są głupie wiem
Edytowane przez haha x3 Czas edycji: 2010-02-02 o 16:24 |
|
|
|
#2387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiłeś, że mogę Ci zaufać... chyba się pomyliłeś. Nie znasz siebie?! Żegnaj na zawsze. Zapomnij co było. Przepraszam za kłopot. Dziękuję za miłość. on był dla niej większy niż Bóg, żeby on jeszcze kochac mógł... 'gdybyś był, a nie bywał. raz na jakiś czas. byłabym wreszcie "czyjaś" '. 'gdybyś miał, a nie miewał. czas i chęć i gest. byłabym na wyłączność. . .' 'wyziębia nam serca wiatr. . .' Ona mówi kocham... słysząc gorzkie zapomnij. Oderwałeś mi skrzydła. Poplamiłeś krwią dłonie. Zabrałeś aureolę.. Mimo wszystko będę Upadłym Aniołem. - kochasz go? - nieeeeeee. - to dlaczego tak na niego patrzysz? - to tylko sentyment, wspomnienie pierwszej pier.dolonej miłości.
|
|
#2388 |
|
Przyczajenie
|
Macie coś o miłości i że nie zanosi się na rozstanie ? ;>
Jak coś macie piszcie , proszęę . Z góry dziękuję .
|
#2389 |
|
BAN stały
|
tajemniecza spróbuje cosik wymyślić. czuje się jak pomięty ciuch świeżo po wypraniu . przeciekam już tym wszystkim. gdyby tak zzerować wszystko do minimum byłoby naprawdę za***iście. przecież nikt Ci dziewczyno nie powiedział, że będzie Ci się przez cały czas żyło kolorowo. w jej życiu było naprawdę kolorowo, dopóki 'coś' nie włamało sie do niego z gumką i zaczęło mazać wszystko. pozostawiając jedynie smutek. kurka, chyba jednak nie pomogłam .
|
|
|
|
#2390 |
|
Raczkowanie
|
Kwiatuszek_221 :
tak jest dobrze , idealnie - miłość tak wielka że nie ma szans na rozstanie <3 nigdy Cię nie zostawię , nasza miłość mi na to nie pozwoli . ona kochała jego , on kochał ją - nic prostrzego miłość nad życie <3 nawet po śmierci będziemy razem , bo jeśli mamy umrzeć to tylko we dwoje x3 przesiąkliśmy tym uczuciem , tak bardzo w nas wsiąkło , że nie rozstaniemy się nigdy <3 nie pomogłam , wiem
|
|
#2391 |
|
Raczkowanie
|
haha x3
NieidealnaJa ______________________ naaaajlepsze dzięki laski, ;** |
|
|
|
#2392 |
|
Raczkowanie
|
Skarby coś podobnego "bo ktos sprawia ze ten usmiech sie pojawia" ? macie
|
|
#2393 |
|
Raczkowanie
|
Kwiatuszek_221 ależ proszę.
![]() bo często się ich widuje razem na spacerze. są tacy szczęśliwi i zakochani. -zaczęło się na dziecinnej miłości a skończy. ? -nigdy się nie skończy. -jak to . ? -tak to! bo jeśli się kogoś naprawdę kocha to jest się z nim do końca świata i jeszcze dalej, a nic nie jest w stanie tego rozłączyć... przed nami jeszcze kawał życia i cała wieczność w niebie. ![]() |
|
|
|
#2394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ktoś przy kim życie płynie jak szalone ---------------- Moja pierwsza prośba;] możne coś o tym ze bez niego nie wyobrażam sobie życia.. Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-02-02 o 16:55 |
|
|
|
|
#2395 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziekuje ![]() hmm : .. bo bez Ciebie życie nie ma sensu
|
|
|
#2396 |
|
Raczkowanie
|
zabciaolgus :
bez niego myślała że życie nie będzie płynąć . nie była w stanie wyobrazić sobie życia bez niego . jego bak by ją zabił . kocham Cię - bez Ciebie nie przeżyje . on sprawiał że oddycha - jest jak powietrze , gdy go braknie - ona przestanie żyć . DiamondPrincess : jedna osoba a tak wiele wnosi do jej szczęścia . ktoś , dzięki komu marzenia nie realne tracą swój wdzięk ! dzięki pewnej osobie , nie nadążała już za czasem który mijał nieubłaganie przy jego boku . to przez niego się uśmiechała : > życie pokolorowane barwami tęczy - to dzięki niemu tak się stało . niewiem czy o takie chodziło :C ![]()
Edytowane przez haha x3 Czas edycji: 2010-02-02 o 17:07 |
|
|
|
#2397 |
|
Raczkowanie
|
haha x3
masz talent dziewczyno ![]() podziwiam... ___________________ < 33 |
|
|
|
#2398 | |
|
Raczkowanie
|
nmzc;] polecam się na przyszłość..;] też dziękuję ![]() Jeszcze coś: ~~Twój uśmiech łagodzi cały ból mojego życia ~~ bo każdy ma swojego Anioła i jest dla kogoś Aniołem ;* ~~oddychają sobą. światy dwa które odnalazły się Cytat:
kradnę------------------------- Niektóre wydarzenia odciskają się w nas tak głęboko, że stają się bardziej doniosłe dopiero długi czas później. Takie chwile jątrzą przeszłość, a przez to są zawsze obecne w naszych wciąż bijących sercach. Niektórych wydarzeń się nie wspomina, lecz przeżywa je od nowa. Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-02-02 o 17:35 |
|
|
|
|
#2399 |
|
BAN stały
|
zabciaolgus
'jego gwiaździste oczy, które sprawiają, że się roztapiam. bez nich świat byłby niczym.' 'I just can't take a single step without You. Nie potrafię zrobić pojedynczego kroku bez Ciebie.' 'I wolę kłócić się z Tobą, niż całować kogokolwiek innego.' 'kocham sposób, w jaki mnie kochasz.' 'przepraszam, ale ja nie chcę Was. chce jego . i tylko jego.' 'On. Kilka literek imienia tak bardzo zmieniły jej światopogląd.' wszystko z opisowego ![]() mam nadzieje, żę o coś takiego chodziło i jeszcze takie znalazłam więc je tu dopisze Ci : ' Kiedy na Ciebie patrzę mam pewność, że istnieje "miłość mojego życia". ' ' Mój jest ten kawałek twojego serca. ' ' -On jest z nią taki szczęśliwy... widzisz? -a Ty? -co ja?! Mnie bez niego nie ma.. ' tez z opisowego ![]() Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2010-02-02 o 17:35 |
|
|
|
#2400 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze proszę kradnę;]Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-02-02 o 17:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:14.

jeszcze proszę