Etorebka- część V - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-02, 16:27   #3241
kali765
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Dzisiaj miałam trzy strony do nadrobienia

Na reszcie jakaś odważna kobieta kliknęła Emilię jestem ciekawa jej koloru

Kala! Witamy
Stary 2010-02-02, 16:28   #3242
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _n_ Pokaż wiadomość
Moja czarna Emilka

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
"Wpłata otrzymana, towar przygotowany do wysłania."

Już się nie mogę doczekać fotek Cieszę się razem z tobą , chyba nie tylko ja

Cytat:
Napisane przez Kala! Pokaż wiadomość
W takim razie przeczuwam, że stanę się niedługo jedną z ofiar nowego koloru emilki... U mnie w domu ona ma na jednym monitorze kolor prawie kawowy, a na drugim to rzeczywiście taki przydymiony róż - kojarzy mi się ze zgaszonym wrzosowym

I tak mimochodem, chciałam się przywitać - wątek śledzę biernie (ale zawsze musi być ten pierwszy raz) od dawna, mniej lub bardziej uważnie, bo rzeczywiście ciężko za Wami czasem nadążyć No i jestem dumną właścicielką szarej Andi od 2, 3 miesięcy (zakupionej z pomocą wyczajonego tu kodu oczywiście
Witamy

Dziwne że szare Emilki wam śmierdzą Wcześniej nikt chyba nie miał takiego problemu z Emilkami to pewnie te z nowej dostawy

A ja dziś niestety byłam tak zalatana że nie zdążyłam zrobić przelewu , także Elvie pewnie będę miała w czwartek dopiero
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:30   #3243
karolag22
Zadomowienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16906258]Wiem, że część z Was szukała pudrowego szaliczka do Andi. Znalazłam takie coś na Allegro. Pewnie zależy to od ustawień monitora, ale u mnie to pudrowy [/QUOTE]
Ooooo...Ja rowniez poprosze o jakies namiary...
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:31   #3244
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Dziwne że szare Emilki wam śmierdzą Wcześniej nikt chyba nie miał takiego problemu z Emilkami to pewnie te z nowej dostawy

Ja mam też z nowej dostawy szarą i mi nie śmierdzi

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:32   #3245
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
W tych sklepach wszystko po 5 zl sa czasami takie wielkie pudla - mysle, ze na torebki idealne Zawsze je gdzies wepchniesz, a nawet jak postawisz w kacie to tez nie wygladaja zle
Dzięki za radę Może znajdę coś fajnego
Stary 2010-02-02, 16:33   #3246
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Zainteresowanym szaliczkiem podesłałam linka na PW
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:34   #3247
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za radę Może znajdę coś fajnego
Mnie też się nie bardzo podoba ta wystawa za to kolekcja torebek ŚWIETNA !
Stary 2010-02-02, 16:38   #3248
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Mnie też się nie bardzo podoba ta wystawa za to kolekcja torebek ŚWIETNA !
Jak nie wychodziło poza jedną półeczkę to nie było tak źle ,ale teraz faktycznie średnio to wygląda a kolekcja torebek powoli się powiększa także muszę coś wymyślić Bo w czwartek dojdzie Elvie no i 1 marca
Stary 2010-02-02, 16:40   #3249
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:

A ja dziś niestety byłam tak zalatana że nie zdążyłam zrobić przelewu , także Elvie pewnie będę miała w czwartek dopiero
Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Ja mam też z nowej dostawy szarą i mi nie śmierdzi
To ja nie wiem dlaczego moja emilka śmierdzi Też sobie pomyślałam, że to te emilki z nowej dostawy śmierdzą, ale jak się okazuje nie wszystkie. No nic, można ten smrodek jakoś przeżyć. Niedawno kupowałam Elvie i ane i ich nie było w ogóle czuć.

Z serii etorebkowych życzeń : chciałabym dużą, brązową lub karmelową torbę podobną lub taką samą jaka była jakiś czas temu ( w sumie dosyć dawno) w Top Secret- wtedy nie udało mi się jej dorwać, a podobała mi się ogromnie Niestety nie mam zdjęcia, ale pamiętam, że Papiszynka taką miała

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:40   #3250
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie wychodziło poza jedną półeczkę to nie było tak źle ,ale teraz faktycznie średnio to wygląda a kolekcja torebek powoli się powiększa także muszę coś wymyślić Bo w czwartek dojdzie Elvie no i 1 marca
Dziewczyny mają rację kup sobie takie pudła duże (są chyba w Ikei )
No a kolekcja godna pozazdroszczenia no i oby 1 marca było z czego wybierać
Stary 2010-02-02, 16:43   #3251
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Mnie się Elimka różowa podoba, myślę że na żywo to będzie piękny kolorek W sumie to chciałabym tą różową, szara miałaby siostrzyczkę

Zastanawiam się czy jakoś nie przerobić Dewi. Mam ją od dłuzszego czasu, mocno ją eksploatowałam i długi pasek mocno popękał. Założę krótki a samą torebkę może przyozdobię ćwiekami Musze nad tym pomyśleć.
Przedobrzysz z ćwiekami. Na Dewi i tak dużo się dzieje A co do paska to mój też jest troszkę popękany na tych brzegach, ale myślę, że jeszcze mogę ją nosić. A na krótkim pasku to już nie to...
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:49   #3252
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Iduś i tak przeciez bedziesz mogla ja zamowic dopiero, jak Twoja do nich dojdzie, wiec pewnie szybciej fotki beda, najwyzej popros zeby narazie nie przelewali kasy
Wiem wiem, ale planowałam znowu naciągnąć TŻ, który jest kochany i się prawie zgodził .

A tak w ogóle to nacieszyłam się Amberlyn :/ ... poszewke mam od góry poprutą, klej od rączek wyłazi .... chyba obie będę reklamować :/

Z dobrych informacji - zaliczyłam w końcu tą informatykę ... ale facet dowalił takie zadanie z excela, że gdyby nie moja koleżanka to bym niezaliczyła . Tak czy siak cieszę się dzisiaj ogromnie mimo bolącego zęba, który mi się wyrzyna

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
"Wpłata otrzymana, towar przygotowany do wysłania."

cieszę się razem z Tobą ... bedą fotki

Cytat:
Napisane przez Kala! Pokaż wiadomość
W takim razie przeczuwam, że stanę się niedługo jedną z ofiar nowego koloru emilki... U mnie w domu ona ma na jednym monitorze kolor prawie kawowy, a na drugim to rzeczywiście taki przydymiony róż - kojarzy mi się ze zgaszonym wrzosowym

I tak mimochodem, chciałam się przywitać - wątek śledzę biernie (ale zawsze musi być ten pierwszy raz) od dawna, mniej lub bardziej uważnie, bo rzeczywiście ciężko za Wami czasem nadążyć No i jestem dumną właścicielką szarej Andi od 2, 3 miesięcy (zakupionej z pomocą wyczajonego tu kodu oczywiście
Witamy

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16906258]Wiem, że część z Was szukała pudrowego szaliczka do Andi. Znalazłam takie coś na Allegro. Pewnie zależy to od ustawień monitora, ale u mnie to pudrowy
[/QUOTE]

Piękny ten szaliczek ... Wyślesz link na PW ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2010-02-02 o 16:51
Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:52   #3253
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Wiem wiem, ale planowałam znowu naciągnąć T, który jest kochany i się prawie zgodził.

A tak w ogóle to nacieszyłam się Amberlyn :/ ... poszewke mam od góry poprutą, klej od rączek wyłazi .... chyba obie będę reklamować :/

Z dobrych informacji - zaliczyłam w końcu tą informatykę ... ale facet dowalił takie zadanie z excela, że gdyby nie moja koleżanka to bym niezaliczyła . Tak czy siak cieszę się dzisiaj ogromnie mimo bolącego zęba, który mi się wyrzyna
Ty już tego biednego TŻ tak nie naciągaj, sama sobie kup

Teraz to się chyba cieszę że Amber nie kupiłam wszystkie są jakieś kiepskie

No i oczywiście gratuluje zaliczenia
Stary 2010-02-02, 16:52   #3254
karolag22
Zadomowienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16907744]Zainteresowanym szaliczkiem podesłałam linka na PW [/QUOTE]
Stary 2010-02-02, 16:54   #3255
nebya
Wtajemniczenie

Iduś czyżby ósemka Ci się wyrzynała? Bo mnie niedawno też wyszła, bolało bardzo i od tego dostałam jeszcze zapalenia ucha

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:55   #3256
Dominiique
BAN stały

Cytat:

Mi się na początku kilka razy rozłaził zamek, ale od dłuższego czasu spokój. Poza tym nic się nie dzieje, odpukać
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:57   #3257
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Wiem wiem, ale planowałam znowu naciągnąć TŻ, który jest kochany i się prawie zgodził .

Ło matko... Z tymi Amber to juz przegiecie...
Ale gratuluje zaliczenia informatyki
Stary 2010-02-02, 16:58   #3258
nikki999
Zakorzenienie

mi z amber nic się nie dzieje, ale mari to jest tragedia

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:59   #3259
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:

Ja nosiłam dziś Amberlyn trochę jej się przyjrzałam ale na szczęście narazie nie nadaje się do reklamacji bo też miałam co do niej wątpliwości muszę być czujna...Współczuję ci bo najpierw ta Andi teraz Amberlyn...

Gratuluję zaliczenia z informatyki
Stary 2010-02-02, 17:10   #3260
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:

No teraz jak zareklamuje dwie torebki to może pieniądze przeznaczę na Emilke

Dziękuję dziewczyny bardzo

Dobrze, że to zauważyłam przed odesłaniem Andi. Przynajmniej nie muszę nadawać dwóch paczek

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Iduś czyżby ósemka Ci się wyrzynała? Bo mnie niedawno też wyszła, bolało bardzo i od tego dostałam jeszcze zapalenia ucha
Dokładnie tak

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-02-02, 17:15   #3261
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Ja nosiłam dziś Amberlyn trochę jej się przyjrzałam ale na szczęście narazie nie nadaje się do reklamacji bo też miałam co do niej wątpliwości muszę być czujna...Współczuję ci bo najpierw ta Andi teraz Amberlyn...
Z moja ( odpukac ) tez sie na razie nic nie dzieje i oby tak zostalo, bo ja kocham Z wygladu jest cudowna
Stary 2010-02-02, 17:34   #3262
_n_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość

Śliczna
Cytat:

Zgadzam się z Wami w 100% i dziękuję
_n_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 18:04   #3263
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Miałam to samo!! Ósemka u mnie w buzi siedzi poziomo, pcha inne zęby.. powinnam ją usunąć, ale moja znajoma jak usunęła, to jej jakieś nerwy uszkodzili i ma częściowo nieczuły polik!!!!!!! i ja się wycofałam, mam jednak świadomość, że to mnie raczej nie ominie. Jak się przebijała przez dziąsło, to miałam 2 tygodnie buzię spuchniętą jak balon!

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Iduś prosiła mnie kiedyś o pstryknięcie kilka fotek moich torebek na półkach bo tak je przechowuję (była ciekawa jak to wygląda więc spełniam jej prośbę) Może to nie jest najszczęśliwszy sposób ich trzymania , ale jak wychodzę to się na nie patrzę i mogę podjąć błyskawiczną decyzję która dzisiaj weznę Mam też kilka w szafie Tak sobie myślę że może lepszym rozwiązaniem byłby jakiś duży kosz
A co to za torebeczka taka krokodylkowa...?

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Wow, ale Ci dobrze fajna i prawie jak za darmo!! Ale masz nosa do tych aukcji
Powiem Ci, że gdyby mnie zdrowy rozsądek nie powstrzymywał, to jeszcze bym jakąś perełkę policytowała..

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-02-02 o 18:22
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 18:13   #3264
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Miałam to samo!! Ósemka u mnie w buzi siedzi poziomo, pcha inne zęby.. powinnam ją usunąć, ale moja znajoma jak usunęła, to jej jakieś nerwy uszkodzili i częściowo nieczuły polik!!!!!!! i ja się wycofałam, mam jednak świadomość, że to mnie raczej nie ominie. Jak się przebijała przez dziąsło, to miałam 2 tygodnie buzię spuchniętą jak balon!
weź mnie nie strasz ... mnie już 3 dzień boli ... aż nie mogłam się uczyć i poszłam po zwolnienie z egzaminu do dentysty ... mam nadzieję, że mi uznają i przywrócą termin na sesji poprawkowej

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-02-02, 18:19   #3265
starlit
catch me if I fall.

przestancie, ja sie niedlugo do dentysty musze wybrac a Wy tu straszycie

chce juz zdjecie real nowej emilki
Stary 2010-02-02, 18:21   #3266
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
weź mnie nie strasz ... mnie już 3 dzień boli ... aż nie mogłam się uczyć i poszłam po zwolnienie z egzaminu do dentysty ... mam nadzieję, że mi uznają i przywrócą termin na sesji poprawkowej
Ze mną było tak, że kobieta w pracy chorowała na świnkę... Mnie zaczęło boleć ucho... i potem spuchłam jak balon! myślałam, że to świnka, poszłam do rodzinnego, on mi przepisał jakiś żel na opuchliznę, kazał się szalikiem owijać i siedzieć w domu, diagnoza - mutacja wirusa świnki. Ale jak to tydzień nie przechodziło to się już wkurzyłam, poszłam znów, przedłużyć zwolnienie, tym razem poszłam do innej lekarki w tej przychodni i jej mówię, że to nie świnka, bo widzę jak mi ząb wychodzi. To mi powiedziała, że do dentysty. Poszłam więc do dentysty.. ona mi mówi, że ósemka się rżnie jak cholera, że to tylko operacyjnie, że mam iść zrobić pantomogram. Ja w płacz!!!!!!!!!!!! Operacja wykrojenia zęba?! Tak daleko, po kawałku? Płacz niemiłosierny. Zapisałam się na zabieg jak mi już opuchlizna zeszła... Ale miałam wesele koleżanki za niedługo, tu znów musiałabym 2 tygodnie ze spuchniętą gębą siedzieć. Poza tym co z pracą? jak mnie diagnozowali taką spuchniętą, trwało to 2 tyg. potem po zabiegu znów trzeba by było zwolnienie, a pracowałam wtedy na stanowisku, gdzie podczas mojej nieobecności inne koleżanki musiały za mnie prowadzić biuro. A jak juz usłyszałam co się działo z buzią znajomej po usunięciu, wymiękłam...
Dziewczyna - lekarka która miała mi tego zęba usuwać, była przerażona bardziej ode mnie. Tylko mój strach podsycała! miała może tyle lat co ja.. i wydawała się na niedoświadczoną! Obawiam się, że nie tylko jeden polik miałabym martwy!

Edytowane przez dodeczka84
Czas edycji: 2010-02-02 o 18:25
dodeczka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 18:22   #3267
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
chce juz zdjecie real nowej emilki
Ja tez...

Dziewczyny... Jak moj Tż znajdzie kody do przelewow, to chyba dzis klikam...szara Emilke
Stary 2010-02-02, 18:24   #3268
cosma
Zakorzenienie

Ciekawa jestem bardzo zdjęć w realu różowej emilki. ))
Na etorebce wygląda fanie, taki pudrowy róż jest idealny na wiosnę/lato,ale teraz do czarnego płaszcza czy kurtki też będzie się fajnie komponował.

Nie chce już czarnej emilki , chce różową ))))
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 18:26   #3269
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Ciekawa jestem bardzo zdjęć w realu różowej emilki. ))
Na etorebce wygląda fanie, taki pudrowy róż jest idealny na wiosnę/lato,ale teraz do czarnego płaszcza czy kurtki też będzie się fajnie komponował.

Nie chce już czarnej emilki , chce różową ))))
Naprawdę wygląda super
Stary 2010-02-02, 18:27   #3270
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Ze mną było tak, że kobieta w pracy chorowała na świnkę... Mnie zaczęło boleć ucho... i potem spuchłam jak balon! myślałam, że to świnka, poszłam do rodzinnego, on mi przepisał jakiś żel na opuchliznę, kazał się szalikiem owijać i siedzieć w domu, diagnoza - mutacja wirusa świnki. Ale jak to tydzień nie przechodziło to się już wkurzyłam, poszłam znów, przedłużyć zwolnienie, tym razem poszłam do innej lekarki w tej przychodni i jej mówię, że to nie świnka, bo widzę jak mi ząb wychodzi. To mi powiedziała, że do dentysty. Poszłam więc do dentysty.. ona mi mówi, że ósemka się rżnie jak cholera, że to tylko operacyjnie, że mam iść zrobić pantomogram. Ja w płacz!!!!!!!!!!!! Operacja wykrojenia zęba?! Tak daleko, po kawałku? Płacz niemiłosierny. Zapisałam się na zabieg jak mi już opuchlizna zeszła... Ale miałam wesele koleżanki za niedługo, tu znów musiałabym 2 tygodnie ze spuchniętą gębą siedzieć. Poza tym co z pracą? jak mnie diagnozowali taką spuchniętą, trwało to 2 tyg. potem po zabiegu znów trzeba by było zwolnienie, a pracowałam wtedy na stanowisku, gdzie podczas mojej nieobecności inne koleżanki musiały za mnie prowadzić biuro. A jak juz usłyszałam co się działo z buzią znajomej po usunięciu, wymiękłam...
Przestancie...Nienawidze dentystow
Ja mam stloczenie zebow, powinnam nosic aparat, ale nie zgodzilam sie. Do tej pory mi zadna osemka nie wyszla, bo podejrzewam nie ma jak i gdzie...A jak wkoncu znajdzie jakis sposob to nawet nie chce myslec co sie bedzie dzialo...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości