|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#6601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() ..i czy ten obw.pod mierzyłaś baaardzo ściśle na wydechu?
|
|
#6602 |
|
Przyczajenie
|
o
Edytowane przez feendi Czas edycji: 2010-02-02 o 18:59 Powód: l |
|
|
|
#6603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będziemy biedaka dłuuuuuugo męczyć w ogóle, to WITAM spowrotem odzyskałam już prawie cały komp.. nie mam jeszcze paru bzdurek, w tym programu do zdjęć - które zrobiłam wreszcie kupiłam sobie stanik - pierwszy z nieusztywnianymi miseczkami (ale nie przezroczystymi, chociaż pani w sklepie mnie znowu namawiała ale ja nie umiem w takich prześwitujących chodzić.... ale slicznie wygląda za to Aniu, fantastyczna fotka psiuni! myślałam, że Pudzian się lepiej odzywia
|
|
|
|
|
#6604 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#6605 |
|
Wtajemniczenie
|
Danii piękne blizny
![]() j a niestety nie wykonam zdjęc, bo mój aparat sie z***awszywięc Miskaaa i Anna sorki!
|
#6606 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie panie
... mam zaległości od str 200
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#6607 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#6608 |
|
Zakorzenienie
|
no, o ile nie ma szerokiego mostka, to pewnie 350/375cc tak na początek..takie wizualne pełne C/ małe D
..bardzo młoda jesteś,i bardzo szczupła.. ..zależy, jak konkretnie to wygląda.. tzn.,jaka konkretnie jest ta wyjściówka.. jak będziesz chciała, to wrzucisz fotki..
|
#6609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#6610 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ![]() ..mam nadzieję,że Pani po kursie szybkiego czytania ![]() ..bo jak tak, to pikuś.. ![]() ..a w taką pogodę to nic tak nie urozmaica czasu, jak niezobowiązująca lektura wzbogacona w fotki/obrazki.. ..kubeczek czegoś ciepłego, i do dzieła.. .......
######################### Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-02-02 o 18:52 |
|
|
|
#6611 |
|
Raczkowanie
|
Super,dziękuję i czekam na info
|
#6612 |
|
Przyczajenie
|
sorki ze sie powtarzam ale prosze o podpowiedzi moje wymiary dokladniejsze to 79pod biustem, 95 w biuscie i odleglosc miedzy sutkami 23cm jestem juz po ciazy w ktorej duzo przytylam i szybko schudlam ale jeszcze troche mi zostalo biust mialam ogromny ale wiszacy a teraz zostala sama skora az pomarszczona jutro o11 mam konsultacje u dr.bromy a pozniej o 16 u dr. łonia niewiem czy tam dotre duzo moich kolezanek robilo wlasnie tam ale u mnie jest bardziej skomplikowane bo musze miec podniesienie tez. a konsultacje mialam u sankowskiego a raczej u lembasa ale w pore sie dowiedzialam co nie co ale nawet nie z forum ;Ptermin u dr.bromy zaklepalam na 5 marca ;P ale doradzie mi wszystkie co i jak a i napewno chce duzo powiekszyc okraglymi 350 albo ciut wiecej
|
|
|
|
#6613 |
|
Raczkowanie
|
Aniu ma do Ciebie pytanie bo Ty taka wysportowana jestes
. Jade 4 miesiace po op. na wakacje i chce uprawiac windsurfing i tak sie zastanawiam czy bede juz w zdolna fizycznie do tego.Jestem niby silna cwicze, ale czy to nie za wczesnie bedzie ? PLEASE help. Bilet juz moj malz zakupil i znajomi beda a ja z cyckami bezwladna
|
#6614 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() chociaż masz przecież te fotki co wysyłałaś lekarzowi, nie? Sami Kochana witaj nareszcie ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
może teraz pisz z nami a potem nadrabiaj
Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2010-02-02 o 19:23 |
||
|
|
|
#6615 |
|
Raczkowanie
|
a ja jeszcze a propo miesni, u listopadowej np. najpierw jedna piers sie ulozyla, ze tak to nazwe pozniej pojakims czasie druga dolaczyla. Czy jest na to jakas regula, ze nie dwie odrazu? O dczego to zalezy?
|
#6616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takich przypadkach to nie takie proste, jak przy zerowych wyjściówkach.. ..przy szerokim obwodzie i szerokim rozstawie wejść może sporo,ale to nie o to chodzi.. ..po prostu trudno sobie wyobrazić,jak konkretnie przedstawia się dany biust "po przejściach" na podstawie kilku najprostszych pomiarów.. ..w tym wypadku,jeśli chcesz, by dziewczyny cokolwiek choć spróbowały doradzić,to niewiele pokombinują bez zdjęć.. jeśli się zdecydujesz wstawić fotki, ale nie chcesz tak na otwartym forum, to pogadaj z np.Prezes Listopadową, czy by ich nie umieściła w swoim prywatnym albumie,i wtedy będzie do wglądu niewielkiej grupy osób.. ..bo bez fotek to, w Twoim wypadku,niewiele wiadomo..
|
|
#6617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ladnie sie goja wrecz znikaja
|
|
#6618 |
|
Zakorzenienie
|
..a dlaczego ja nie widzę..?
..w ogóle,tego"albumu nr3"..? ..albo czegoś nie zrozumiałam.. ..bo szukam i szukam, i nic..
|
#6619 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() od razu Kochana pokaż ten miekki stanik bo ja od paru dni łaże i guza szukam a konkretnie takiego właśnie staniora |
|
|
|
|
#6620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiscie wszystko zalezy od sily wiatru Na takiej Krecie, we wrzesniu czy pazdzierniku to raczej bym nie polecala ![]() Przy windserfingu mocno pracuje sie i nogami i rekami. Dla mnie to byl dosc kontuzjogenny sport i moze dlatego plywam tak kiepsko, chociaz wole wierzyc, ze to przez marnego instruktora (mojego kuzyna ) Tylko uwazaj, aby Ci bom cycuchow nie uszkodzil
|
|
|
|
|
#6621 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6622 |
|
Raczkowanie
|
fendii ja mam ten sam problem, i po zobaczeniu fotki KuBUŚ która miała wypełnienie i podwieszenie jestem przekonana na dr Krajewskiego. Jak to dziewczyny powiedziały on jest od tego fachowcem. A Ty myslisz o samym podwieszeniu?
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- aha doczytałam, chcesz powiększyć. |
|
|
|
#6623 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
haaaa moja wyjsciowka - nie ma jej .dwa hemoroidy , ale u mnie to jest tak ze jak mialam 14 lat bralam bardzo silne leki na powazna chorobe, po zakonczeniu kuracji lekarz mi powiedzial ze wlasnie przez te leki biust mi nie urusl i stracilam bardzo duzo wlosow , ktore juz mi nigdy nie odrosna. wina lekow poniewrz to byl wiek rozwojowy i zostal zatrzymany, od tego czasu juz nie uroslam ale m170 to i tak dobrze. napewno bylam duzo wyzsza al co zrobic takie zycie .... u mnie w rodzinie nikt nie ma malego biustu tylko ja |
|
|
|
|
#6624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mnie pocieszylas bo bede sie uczyc startu wodnego, 2 razy mi sie udalo ale to jest baaaaaaardzo trudne.
|
|
#6625 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jednak jesteś przekonana do samego powiększenia?? czekam na relacje po konsultacji |
|
|
|
|
#6626 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
takie małe D to ja mam
|
|
|
|
|
#6627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no wiesz, w kazdej innej sytuacji nalezaloby sie radowac, ze bedziesz miec tak dobre warunki do plywania A siniaki, kriwiaki i wybroczyny leczylam jeszcze pare tygodni po powrocie W sumie to Bogu dzieki, ze w tym szale nauki nie wyladowalam na sasiedniej wyspie, do czego malo nie brakowalo, bo mknelam uparcie tylko w jednym kierunku |
|
|
|
|
#6628 |
|
Zakorzenienie
|
.....a...ha.............. .
..dzięki ..myślałam,że coś nowego jest ![]() ..no,jedna jest po przejściach,wiadomo,że nie miała lekko.. ..martwić to się nie ma czym, bo co tu się martwić.. ..za parę dni doktorek obluka i powie, co i jak.. ![]() ..chyba najważniejsze, jaka jest w dotyku,jak jest elast.,nie ma zgrubień etc.to jest dobrze, a reszta jest kwestią czasu genów:roll eyes:i in..![]() ..ta pierwsza jest bardzo ładna.. ..czerwone nie są,ani nic.. ..a ja to się zastanawiam,czy ktokolwiek kiedykolwiek normalnej kobiecie tak głęboko pod biust zagląda ![]() ..pewnie jeszcze latarką musiał by podświetlać
|
#6629 | |
|
Zadomowienie
|
fajnie, fajnie
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
pod bluzke to nie, ale jak lezysz na plazy topless i masz kiepskie blizny to dramat na calego ... I albo kostium szczelnie zakrywajacy blizny, albo wszyscy, ktorzy do tej pory sie tylko domyslali, juz wiedza Niefart, nie? |
|
|
|
|
#6630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

zartuje . ja mam budowe gruszki daj wam wymiary

genów:roll eyes:i in..

Nagor RGI-DH 300cc i 340cc