|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
dziekujęęęę
![]() latin - ja sie do winy nie przyznaję o nieee :P ![]() -- ...nie żyje się, nie kocha i nie umiera na próbę. .miejcie wy***ane, a będzie wam dane! Wiem czego pragnę i czego oczekuje. Wiem z kim się bawię dobrze a do kogo nie pasuje. |
|
|
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
To był jej skrawek czasu, przesiąknięty jego zapachem, jego dotykiem, myślami o nim. Blask jego oczu przebijał każdą sekundę, która mijała w zastraszającym tempie. Tylko, że w tej układance brakowało istotnego elementu. Jego. On odszedł. A po nim zostało konające wspomnienie.
Czas z nim ucieka zbyt szybko. Bez niego - zbyt wolno. Jesteś taki odległy. Stoisz po drugiej stronie przepaści, do której wrzuciłeś nasze marzenia. W oddali słyszę jej głos. Gdy Twe oczy dostrzegają jej sylwetkę, nie widzisz nikogo innego w zasięgu swego wzroku. Odchodzisz. A pode mną załamuje się ziemia. Spadam w otchłań. Znów samotna. I nawet niebo roni łzy, bo odszedłeś. A myśl, która sprawiała, że wstawałam z łóżka, umarła wraz z Tobą. Gdy są razem Jej serce płonie jak pochodnia, a w oczach małe węgliki rozniecają ogień. Jego usta śmieją się ciepło. A dusza gra im jedną melodię zwaną miłością. Gdy są osobno świat zamiera w milczącym bezruchu. Oczekując miłości, wierności i zaufania.
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
nie będzie już landrynek. już nigdy sobie nie zaufamy. nas już nigdy nie będzie, wiesz ?
ja i nieokiełznana kraina fantazji. pukaj na 69 sposobów. może w końcu Ci wybaczę. bezpieczniej. znaczy dalej od Ciebie. a Ty dmuchaj mi na twarz papierosowym dymem. ludzi coraz więcej. a człowieka coraz mniej. do chol.ery! gdzie ta miłość ? aaa zapomniałam. schowałam ją w szafie.
Edytowane przez keeendy Czas edycji: 2010-02-02 o 19:53 |
|
|
|
#1594 |
|
Przyczajenie
|
Kocieee opis prześwietny!
![]() -Kocham Go ! -Nadal ? -Tak. -Nie wiedziałam. -Bo niewielu ludzi o tym wie.. Walczę z tym uczuciem.. Wiem, głupia jestem ! -Dlaczego ? -Bo Jemu do głowy by to nie przyszło ze nadal coś do Niego czuje.. Że po tym wszystkim nadal Go kocham. -Powiedz Mu to. -Nie ! -Dlaczego ? -Bo znam jego reakcje. -Jaka by była ? -Nie chce wchodzić do tej samej rzeki ! <33333333333333! |
|
|
|
#1595 |
|
Zadomowienie
|
CaMa
sanderson93 minimum4znaki grise marikab Kaaate90 Kaskowa Kurcakowa Magari91 envious Primadonna __Fallen Angel__ Siatkarka18 IhateU inquiring Drift Nensie _ZaagubiOna_ ruda wiewiora (kolejność bez znaczenia) Precelki moje ! Istotka Was kocha? Wiecie? Wiem, że nadejdzie ten dzień, w którym spełni się mój sen.
|
#1596 |
|
Raczkowanie
|
Ooo fajnie;D ......................... ......................... ......................... ......................... .................. ..To spojrzenie, co daje wiarę w lepsze jutro... "...każda porażka prowadzi do zwycięstwa..." Ja tańczę, a niebo mi gra... Ważne, by nadzieja w sercu nigdy nie gasła. <3 |
|
|
|
#1597 |
|
Przyczajenie
|
Jesteśmy celem w grze, zwanej manewrami życia. :|
- Nie ma mnie dla nikogo. - Nawet dla mnie? - A jesteś nikim? ~*~ - Serce zapie*rdala jak szalone... - Jak to.? - No kiedy na niego patrzę... - To nie patrz. - Kiedy nie mogę... |
|
|
|
#1598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kamisha, snowball , dontlockdown, agattee,nastychick, jednaZwielu<33 ~~~~
~~ przyjdź mi do głowy i skradnij jedną myśl.. ~~ życie nie zmienia swojej barwy w momencie gdy się z kimś rozstajemy.. po prostu przestajemy je zauważać, barwy pozostają te same, w swojej głowie je tylko przygaszamy.. ~~ When food is gone you are my daily meal- Kiedy jedzenie się wyczerpie, ty jesteś moim codziennym posiłkiem ~~ ma pochmurnie namiętną twarz.. ~~ Serce nie chce zrozumieć, że się stało niczyje. Usta nie chcą uwierzyć, że ich wołań nie słyszysz..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
|
#1599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- O czym myślisz gdy jesteś nieobecna tu, teraz, przy mnie?
- Popatrz... Widzisz ten zachód słońca? On regularnie wypełnia swój schemat istnienia. Gdy błądze myślami, jestem razem z tym słońcem. Żegnam miniony dzień i dziękuję Bogu za to, że mogę być tu razem z Tobą. Czasami mam już wszystkiego dość. Bezsilność, spowodowana szarą codziennością, budzi ukrytą wewnątrz mojej duszy agresję. Lecz na dźwięk sms'a czas zatrzymuje się. Gdy czytam kilka słów wystukanych w pośpiechu od niego na mojej twarzy pojawia się uśmiech. Może to i absurd. Szczerzyć zęby do ekraniku komórki. A jednak będę to robić nadal, byleby tylko on zechciał znów do mnie napisać. - Dlaczego jesteś taka wredna? - Bo Cię nie lubię. Mam być taka jak Wy? Wybacz, nie udaje. Niewygodnie mi się nosi maski. One są jakieś takie za ciasne i strasznie mnie ograniczają.- po czym odeszła. A jej serce zaczęło brykać jak Tygrysek czujący wolność. Nie jestem samotna. Ja i mój cień tworzymy idealną parę. Moje jestestwo szepczy: - Przytul mnie... Lecz, gdy patrzy w jego zdradliwy wzrok, krzyczy: - Wynoś się!
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-02-02 o 20:08 |
|
|
|
|
#1600 |
|
Raczkowanie
|
Istotka z Bajki a my kochamy Ciebiee ; *
- Dlaczego tak rzadko okazujesz uczucia.? - Bo wolę udawać, że nic do Ciebie nie czuje niż cierpieć i nie spać po nocach. a gdybyś teraz przyszedł, z bukietem róż, pewnie byłabym tak głupie i zamiast walnąć Cię tym bukietem w łeb i powiedzieć że możesz sobie też go wsadzić w dupę uśmiechnęłabym się do Ciebie , powiedziała ' wybaczam Ci ' i przytuliła się do Ciebie tak, jakbym robiła to po raz ostatni . zrozum mnie kiedy nie mogę na Ciebie spojrzeć, kiedy przechodząc obok Ciebie spuszczam wzrok, czy beznadziejnie zagaduję koleżankę byle żeby na Ciebie na patrzeć, zrozumiesz to wszystko, ja wiem. Ale za chuja nie zrozumiesz tego że mam uczucia i mimo tego mi zrobiłeś nadal Cię kocham, pacanie ! płacz, westchnienie, cisza, piwo, łóżko, mandarynka - cały mój dzień, od kiedy nie ma Ciebie . pierdo.lę już Twój pieprzony cynizm , po co ludzie są przy Nas, i po co my jesteśmy przy nich ? niewiele mogę trzymać w dłoniach, bo boję się że przeleci mi to przez palce .
|
|
#1601 |
|
Raczkowanie
|
Missi_16
bierz ile chcesz. miło że ktoś czyta i docenia. ![]() _________________________ _____________ minimum4znaki boskie są. kradnę. < 33 _________________________ ____________________ ' 'jeśli już masz to o nią dbaj . ' ' on by z żalu świat podpalił gdy by stracił cię . ' ' -co ty znów taka zamyślona . ? -myślę o nim... -znowu . ! ? po tym co ci zrobił . !! ?? -taak wiem głupia i naiwna . ! cóż ja poradzę jestem w nim cholernie zakochana... ' ' a teraz została sama i zapomniana... ' ' -dlaczego mi to zrobiłeś . ? -ale co . ? - najpierw dawałeś taką nadzieję, a teraz, teraz olałeś... -nie jesteś w moim typie, proste . ! -pff, dla ciebie to i tak nie istotne co ze mną dalej będzie i że ta wielka dziura w sercu się pogłębia... ' ' jesteś księżniczką i traktuj siebie w tej kategorii . _________________________ ________________ < 33 |
|
|
|
#1602 |
|
Zadomowienie
|
Ile razy muszę sparzyć się by czegoś nauczyć?
|
|
#1603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nie stałam w kolejce po wzrost ani po rozum . stałam w kolejce gdzie dawali pecha w miłości . nie boję się, że wszyscy usłyszą moje serce kiedy Cię zobaczę . boję się, że umrę gdy Ciebie nie będzie . i wtedy będą wiedzieli dlaczego . coraz baczniej przyglądała się twarzom mijanym na ulicy. Może któraś z nich będzie miłością jej życia. Kolejny raz rozkładam bezradnie ręce, by udowodnić moją słabość do komedii romantycznych , w których koniec końcem jest oczywisty happy end. Momenty znów doprowadzają mnie do rozpaczy i zużycia nadmiernej ilości chusteczek. Te myśli kują jak kaktus ponaglają moje instynkty i tak na prawdę nie czuję nic. ( kawałek mojego opowiadania , jeśli ktoś chce przeczytać mogę dodać kiedyś . )a niech się nawet kur_wa sparzę. ale czuję szczęście w pobliżu. moje linie papilarne mają kształt miłości. |
|
|
|
|
#1604 |
|
Raczkowanie
|
*
Mijam zaspane dni... Księżyc nam złotej pożyczy mgły. Bezsenność we dwoje... Cudowna bezsenność. Przepraszam za smutek, dziękuję za miłość. *
|
|
#1605 |
|
Raczkowanie
|
ruda - dziękuje robaczku
___________ Spójrz, rysuję widelcem Twoje imię na keczupie, by móc Cię zjeść. Jeżeli już musisz mnie ranić, wolałabym, żebyś mnie bił, niż mówił, że mnie nie kochasz. Chciałabym jeszcze raz zasnąć w ubraniach, zmęczona od śmiechu. Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2010-02-02 o 20:31 |
|
|
|
#1606 |
|
Rozeznanie
|
nieliczylamwcalesie - na zdrówko
uwielbiaj - jesteś do schrupania ![]() kamisha , MamCieGdzies - <3 ____ twój szept uspokaja mnie bo jesteś ukojeniem Które poczucie winy i jaka litość? Szła przez miasto powtarzając sobie "nie martw się, będzie dobrze, dasz radę". Weszła do domu, popatrzyła w lustro i się rozbeczała jak dziecko. Tak strasznie żal jej było tej dziewczyny, którą zobaczyła, a zarazem tak jej nienawidziła za jej bezsilność Jestem ciekawa, jak zrobić w prawdziwym życiu emotikonę "xD". Jedną z wielu odmian poczucia prawdziwej wolności u kobiety jest to, że może się objadać pustymi kaloriami bez względu na to czy pójdą jej "w boczki" czy też nie. Kiedyś patrzałam na nie, dziś uczę się patrzeć nimi. Nie zależy mi na zwycięstwie, lecz na grze. Widziałem wiele szczerych twarzy... zwykle należały do kłamców. Jak agencji towarzyskich mniej, to domów starców więcej Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2010-02-02 o 20:35 |
|
|
|
#1607 |
|
Raczkowanie
|
-Kiedyś się z Niego wyleczę. Może nie na pstryknięcie palcami, może nie po tygodniu, ani miesiącu. Czeka mnie wiele pustych dni, w których wciąż będzie się pojawiać jego twarz. Nie mogę wykreślić Cię ze swojego życia, zbyt wiele mamy ze sobą wspólnego. I nie powiem też 'jesteś w moim życiu zbędny'- bo nie jesteś. W gruncie rzeczy nikogo nie potrzebuje bardziej niż Ciebie .. Ale nigdy nie byłeś mój .
* Nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej, nie potrafię już tak pięknie żyć, nie potrafię szczerze się śmiać. Ale jestem. Wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny cholernie pusty dzień . * znów jestem silna. nie działają na mnie twoje gorące, zwalające z nóg spojrzenia. przechodzę obojętnie, gdy tylko cię zobaczę. już nie odwracam pesząco wzroku na twój widok. jestem silna i umiem być wobec ciebie obojętna. przyznam, że prawie nie obchodzi mnie co teraz robisz, czy jest ci smutno, czy źle. oduczyłam się twoich uczuć, teraz potrafię patrzeć na świat z perspektywy przeciętnego człowieka. odkochałam się. * Na myśl o nich zaczęła się uśmiechać, przypominać sobie każda wspólnie spędzoną chwile. Każde ich słowo było teraz dla niej więcej warte. Uświadomiła sobie, ze to ogromne szczęście było je spotkać. Razem z nimi żyć. I ze teraz powinna trwać w tym szczęściu, mimo ze nie jest już jak dawniej. * Czasem, kiedy rozmawiam z tobą twarzą w twarz, Chciałabym powiedzieć ci oczami to, Czego nie potrafię powiedzieć ci ustami... * Niech nikt nie mówi mi, że przyjaźń między byłymi kochankami jest możliwa. Nie jest. Życzysz ukochanej osobie szczęścia, nakładasz uśmiech na twarz tak dla niepoznaki, a w głębi serca cierpisz patrząc na jej uśmiechnięta twarz. Ten uśmiech nie należy już do Ciebie... * Zamienię każdy oddech w niespokojny wiatr, By zabrał mnie z powrotem- tam, gdzie masz swój świat. Poskładam wszystkie szepty w jeden ciepły krzyk, Żeby znalazł Cię aż tam, gdzie pochowałeś sny..`
|
#1608 |
|
Rozeznanie
|
boundlessly - motywujesz słoneczko <3
Nensie - i Guziczek kocha Ciebie <3 no i oczywiście ma nadzieję że będziesz do Nas zaglądać jak najczęściej <3 ; * Czytasz stare wiadomości i zastanawiasz się, co zrobiłeś na tyle źle, że stały się już tylko daleką przeszłością i pięknym wspomnieniem. Dzień dobry, nienawidzę alkoholu. ![]() i niby nie pisaliśmy o niczym ważnym, ale podnosił mi się poziom endorfin we krwi, kiedy widziałam jak świeci się okienko z Twoim imieniem na pasku zadań
|
#1609 |
|
Przyczajenie
|
myszka23101
Wśród gwiazd, gdzie nie wiedzą co to smutek i cierpienie 5lat temu zaczęłaś ' nowe życie '...Tęsknie Mamo Setki myśli a w sercu ból...Kocham Cię Mamo, dziękuje za wszystko ' patrze w niebo, tęsknie nieraz, jeszcze się kiedyś spotkamy ale jeszcze nie teraz. ' Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam ![]() Cudne Szczególnie to trzecie Dziękuje skarbie
ZaKoChAnA w bŁeKiCiE tWoIcH oCzU! <3 Edytowane przez kasiuleczka_7 Czas edycji: 2010-02-02 o 20:50 |
|
|
|
#1610 |
|
Raczkowanie
|
* i znów poczuć twój zapach na moich włosach doprowadzający do szaleństwa .
* i w tulić się w twoje ramiona na chwilę zapominając o wszystkim.
|
#1611 |
|
Raczkowanie
|
o czytam tutaj i widze że dużo wizażystek słucha rapu
dla mnie najlepsza jest Paktofonika, bo raczej jej przekazu nikt nie dorówna. :rolley es:jedyne niedogodności z powodu mej miłości to szkolne zaległości, brak wyrozumiałości. czasem czuje sie tak... tak tak bardzo szczęśliwa ! nienaturalnie tak przesadnie pobyć sama. miasto nocą , mokre szyby i nie ma go. ![]() małą wojne w sobie mieć. ![]() nie mów nic. tylko zatańcz ze mną . jak najczulej...jak najpiękniej.<3 -co Ci? - nie wiem. gdy go widze mam zawroty głowy , dostaje gorączki mam motylki w brzuuchu robi mi sie słabo. czy ja sie zakochałam? - nie kotek. poprostu bedziesz mieć grype ![]() Nie patrz wielce w przeszłość, która przeminęła i nie zawracaj sobie głowy przyszłością, która nie nadeszła. Żyj teraźniejszością i spraw by była warta wspomnień |
|
|
|
#1612 |
|
Raczkowanie
|
WhatsUp - genialnie ;* ruda wiewiora - dziękuję za pamięć słoneczko ![]() Romantycznej miłości nie ma,choć czasem dobrze jest obejrzeć film o rzewnym końcu... Więc powiedź mi, kiedy usłyszysz, że moje serce już nie bije. Nie smuć się przeze mnie, będę podążać tam, gdzie mnie poprowadzisz. Próbuje zasnąć ze złamanym sercem. Zbliż się do mnie, dotknij mnie, poczuj mnie.
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach My też istotkę kochamy Głuchy telefon
. Tak bardzo chciałam usłyszeć Twój głos Pytasz o realia? W nich nie ma miłości za wysoki lot, po nim spadać przyszło szybko, nisko podziwiam swoje serce, że tak długo znosi twoją obecność Ludzi trzeba kochać, a rzeczy używać... nigdy odwrotnie Lód z którego zbudowane jest twoje serce nigdy nie stopnieje. Wszyscy się szprycują kłamstwem, jak narkoman chemią Pachniał bosko i miał twarz szorstką od zarostu. Lubię te noce bezsenne, gdy przekleństwem witam wschód -Człowiek pijany -człowiekiem szczerym. Czyli szczerze kochasz mnie tylko wtedy gdy pijesz.
|
|
|
#1614 |
|
Zadomowienie
|
Czekam na Ciebie. Przy życiu utrzymuje mnie to, że każde czekanie się kiedyś kończy.. ****** i rysujesz mi uśmiech każdą wiadomością ![]()
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-02-02 o 21:01 |
|
|
|
#1615 |
|
Zadomowienie
|
Uwielbiam czytać co tworzycie.
Moje ulubione, najwspanialsze: Primadonna <3 BananowaBrazylij ka <3 IhateU <3 kamisha skąd masz to cudo o smutku i nadziei? aaaa odjazd.<3 ruda wiewiora<3 libri<3 myszka23101<3 uwielbiaj<3 cornels<3 Toogether93<3 m4dziar4 <3Kolejność przypadkowa. ··
wyjmuję z szafy smutki, potem łapię je w dłonie, obracam do góry nogami i zamieniam w zabawne rzeczy ·· A Ty kim dla mnie jutro będziesz? ·· otulać się Twoją kołdrą i spać na Twoim prześcieradle,a rano parzyć Twoją ulubioną kawę ·· chciałam zobaczyć jego miłośća on poprosił, bym zamknęła oczy ·· |
|
|
|
#1616 |
|
Rozeznanie
|
*DREAMS*** <3 dziękuję
kamisha <3 boundlessly ruda wiewiora Kochanaa a co wy sobie tak nagle o starej snowball przypomniałyście..? ;p Najbardziej bałam się tego, że się boję.. Promise me, you'll wait for me.. Czekając na samotność, baliśmy się jej jednocześnie.. Była ona jedyną namiastką wolności, za którą w chwilach zupełnego odprężenia płaciło się ulgą i fizycznym prawie bólem płaczu.. Zapalasz kolejnego papierosa Ja nalewam wino Jest czwarta nad ranem I zaczyna juz świtać Teraz jestem dokładnie tu gdzie pragnę być Tracę poczucie czasu I chciałabym żeby ta noc jeszcze się nie kończyła Już tak bywa... mgła osiada na policzkach, Ty uciekasz,... biegniesz... im szybciej doganiasz swoją duszę, tym bardziej braknie ci tchu.. Zwalniasz, widzisz postać miłą, uśmiechniętą, pełną radości chcesz ją złapać.... nawet nie próbuj... to nie będzie miła śmierć |
|
|
|
#1617 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jesteś najwspanialsza `są rzeczy do których nie zamierzam się przyzwyczajać na przykład rozstania. weź się człowieku przyzwyczaj do pękania serca, przeszywającego bólu, tęsknoty nie do opisania. n i e d a s i ę. `I proszę nie obwiniaj mnie o to, że przestałam Cię kochać . ` Zanim odejde to chciałabym Ci tylko powiedzieć , że nie jesteś inteligenty ani śliczny też nie . Że nie zawsze rozumiesz co chce Ci powiedzieć, ze może czasem mam Cię dość, ale wiesz co ? Tylko Ciebie tak naprawde kocham . `Czasami mysle , ze moze jednak Ty czujesz cos do mnie na swoj z***any sposob ... Oboje jestesmy troche z***ani . `Gdyby przypomniało Ci sie że istnieje , to zadzwoń , daj znać że żyjesz , jesteś szczęśliwy , i nie mam powodów do zmartwień . `jedyny plus to to , że nie można się spóźnić , gdy nikt nie czeka . ` a dziś , po tym wszystkim - jestem szczęśliwa bez ciebie , uwierzysz ? ` Ciebie teeż on kiedyś okłamie . ale krzyżyk wam . i nie martw się i tak powiesz, że nic się przecież nie stało .. ` zbyt wiele jeszcze w sercu przeszłości mam. Najgorzej jest w momentach, w których siedzisz, jesz tonami czekoladę, wypalasz milion świeczek i trzymasz w dłoniach telefon z nadzieją na jakikolwiek odzew od kogokolwiek. To się nazywa samotność, której nie jesteś w stanie przezwyciężyć. Włączasz tę samą piosenkę po raz setny i nie widzisz sensu w kilku następnych godzinach, czasami nawet i dniach... Ostatnio pewien Ktoś powiedział, że mam zbyt wiele smutku w oczach...Ciekawe czemu nie zapytał dlaczego. - znasz to uczucie? - jakie? - kiedy patrzysz na kogoś i wiesz, że on nie czuje tego co Ty -Masz coś do mnie.? -Mam ! -Ja mam do Ciebie jeszcze więcej.. Wyjadłam wszystkie niebieski cukierki z paczki. Za bardzo przypominają barwę Twoich oczu. I cierpię. Zupełnie inaczej jest, jeżeli masz kogoś, kto cię kocha. To ci daje setkę powodów, aby żyć. Ja ich nie mam. Czasami jest tak źle, że można albo się śmiać, albo oszaleć. sennie spoglądam na telefon. 3:37. masz jedną nową wiadomość. treść sms'a : Kocham Cię śpij dobrze. wytrzymasz .. musisz ! Spokojnie .. On zaraz zejdzie z tego cholerngo gg ! - -Kocham Cię ! - Cooo ?! - W googlach sobie wpisz, jak nie rozumiesz .. ! żeszkurdę, czy Ty też odnosisz wrażenie, że ją kocham? - Co mógłbyś zrobić dla kobiety z miłości? - Zapytaj ją o najgłupszą, najtrudniejszą do zdobycia i najbardziej nierealną rzecz, jaką kiedykolwiek sobie wymarzyła, powiedz mi jaka to rzecz, a ja na drugi dzień położę Ci ją na biurku . Miłość jest jak bańka mydlana: gdy pęknie, drugi raz taka sama nie powstanie... Ale może być jeszcze piękniejsza. -Dlaczego klepiesz się w klatkę piersiową? - Próbuje zmusić moje serce,aby znowu zaczęło bić. - I jak? - Ma to w dupie Funkcjonuję . To dobre słowo na obecny stan rzeczy . Chodzę , mówię i oddycham ciepłym powietrzem , czasami nawet próbuję się uśmiechać . możliwe, że w pewien jesienny wieczór zatęsknisz za mną. przez twoją głowę przeminą wspólne chwile niczym film w kinie, ale wiesz.. film można odtworzyć raz jeszcze, mnie już 'raz jeszcze' nie będzie.. 'jak mu napiszesz sms'a, żeby wpadł do Ciebie , to przyjdzie wcześniej niż raport' Szczęście, to nie jest coś, co możesz schować i wyjąć, kiedy Ci znowu będzie potrzebne. Jasne, że to głupie tęsknić za kimś z kim się nie układa. Ale fajnie było mieć kogoś z kim zawsze mogłeś się kłócić. I nawet znienawidziłam swoje ulubione perfumy. Przypominały mi Ciebie. Zawsze mówiłeś, że są takie słodkie jak ja... Po tak namiętnej nocy jak wierzyć, że odszedł? - Kim był dla ciebie…? - zapytał. zamyślona wpatrywała się w okno, powstrzymywała od płaczu mimo, że jej oczy szkliły się. - Kim był .. ? Był moją duszą. - odparła, wtedy pierwszy raz nie mogła powstrzymać łez. ona twarda dziewczyna licząca zaledwie kilkanaście lat, dziewczyna która nauczyła się życia w tak krótki czasie, dziś nie umiała, płakała za nim jak małe dziecko z ukochanym pluszowym misiem. Możesz mówić, że Go nie ma, ale w Twoich smutnych oczach jest Przytulić się do Ciebie bez żadnego konkretnego powodu... - co tam ? – a gdzie jest 'tam' ? - w twojej główce i serduszku. - w sercu Ty, a w głowie nadal pustka - co robisz ? - hm . nic . nudzę się , siedzę nad kubkiem kakao . myślę o niczym . czasem tylko o Tobie . - a dlaczego kakao ? . - bo przypomina mi kolor Twoich oczu. Owszem ma wspomnienia , ale wspomnienia nie można dotknąć, poczuć ani przytulić Potrzebuje Ciebie, żeby trwać, żeby się śmiać, chodzić spokojnie spać. Wiem, że każdy z was rozumie przez co przeszłam, nie ma co do tego wątpliwości, ale nikt z was nie rozumie, że ja nadal przez to przechodzę. bierz ile chcesz Kwiatuszku ;*
dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. Albert. ! Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2010-02-02 o 21:05 |
|
|
|
|
#1618 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jej... aż sie cała zarumieniłam ![]() to dla mnie zaszczyt ! doceniona przez taką talenciarę jak Ty .. rany.. chyba zemdleje ![]() ![]() Dziękuuje kochanie oczywiście my też kochamy istotke __________________ nawlekała na nitkę tysiące kolorowych koralików. przy każdym wymieniała jego zaletę. wyszła idealna bransoletka -idealny On. jaki czlowiek był wtedy głupi, kiedy wierzył w to wszystko, kiedy wierzył, ze to na zawsze. był głupi, ale szcześliwy bo on słowami dotykał czulej niż dłońmi Taka moja życiowa wada że się w Tobie zakochałam Serca już nie słucham, dawno wyłączyłam je z gniazdka i nie zamierzam płacić za prąd moje marzenia są bardzo konkretne. noszą biały tiszert i dżinsy na tyłku wytarte. mają brązowe oczy, i smakują jak mleczna czekolada. próbowała się uśmiechać ale to na nic się zdawało . oczy mówiły wszystko TĘSKNIĘ za tęsknieniem za tobą, rozumiesz. a głowę mam dziś helem wypełnioną, gdzieś tam między chmurami jest. Emanujesz nieprawdopodobną inspiracją dla mych oczu. chyba tak się dzisiaj czuję, coś na skraju wyczerpania, z domieszką całkowitego braku sił na cokolwiek. w schowku pod schodami zamknęłam kilka starych wspomnień. dreczą mnie ! noc kuleje bezsennie. uwielbiam wszystkie twoje ślady, jakie zostawiłeś mi na ciele . Z moich obliczeń wynika, że w człowieku jest 70% naiwności, 15 % tęsknoty, 10 % samotności i 5% szczęścia ... "Zauroczenie narastało, ponieważ wyobrażenie o nim, pielęgnowanie, retuszowanie, przywoływanie w marzeniach, wyniosło jego postać na szczyty ideałów"
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
||
|
|
|
#1619 |
|
Raczkowanie
|
aa gdy kiedyś zabraknie Ci miłości do mnie...to wycisne z Ciebie jej esencje i bede smakować tak długo aż znów mnie pokochasz....
zgwałciłeś moje serce...nie wiesz,że zły dotyk boli przez całe życie??? ![]() nie musisz kochać mnieee...ale pasowałoby ![]() mówisz,że tyle razy chciałeś zadzwonić,usłyszeć tylko mój glos...wiec czemu nie zadzwoniłeś?? mówisz,że codzień marzyłeś by mnie tylko zobaczyć...wiec czemu nie przyszłeś??? mówisz,że zawsze będe twoja miłością...więc czemu jesteś teraz z nią??? mówisz,że dałbyś wszystko by ze mną znów być....więc czemu mam Cie tylko w snach??? mówisz.....ehhh za dużo mówisz.... ![]() -kocham Cię! -pieprzenie w bambus...
|
#1620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cieszę się, że pomogłam ![]() Romans z rachunkowością... Mam w d**ie ten związek...^^ Gdyby Bóg miał portfel to nosiłby w nim moje zdjęcie ![]() 'Nie wiem co czuję, co myślę, a nawet do kogo i czego tęsknię. Totalny mętlik. Rozsypane puzzle, a ja nawet nie wiem, czy mam ochotę i siłę cokolwiek układać.' Twoje ciepłe światełko w oczach. - Dobrze jest się bać. To oznacza, że ciągle masz coś do stracenia. - Tak? Boisz się? - Cały czas. <33 Moja osobista przytulanka, mÓj Misiaczek <33 Mój pieprzony ideał...tylko mój! ![]() Wiem, że dzielenie się jest fajne, ale wybacz...Tobą się z nikim nie będę dzieliła <33
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.

. )
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
:rolley es:
Ach