Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-02, 14:26   #4381
Iwona 25
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Sweet- kobiecie w ciąży wszystko można...ale tyle kasiory na jedno zamówienie? dla mnie byłoby szkoda

a tak poza tym przejrzałam szafki i stwierdziłam,ze to nie na moje nerwy i nie będę liczyć ile czego mam,może chociaż trochę pozużywam i wtedy podliczę.... jestem chora ta pielęgnacja mnie dobija...szampony żele balsamy odżywki do włosów i dezodoranty tego mam najwięcej
może ja jakaś felerna jestem ale mi wszystko tak powoli schodzi, a przecież myję się codziennie
Iwona 25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 14:33   #4382
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
ok.5,50

...............
Kurcze, trafiłam na fajny sklep internetowy z kosmetykami..i mają wszystko to co bym chciała
A chciałam zamówić:
-tusz Celii taki normalny
-tusz celii w tubce (słyszałam o nim same dobre opinie więc 2szt. i tak kosztuje 2zł a to malutko)
-mój ukochany i chyba jedyny sprawdzony-jasny podład Astora
-róż potrójny astora
-cień beżowy (na taki kolor się od dawna czaje) z Mineral Show/Bell
-2paletki cieni poczwórnych Carlo Di roma (też mam sprawdzone)
-3lakiery bel: fuksja wpadająca w malinę, cieny brąz i ciemny ostry fiolet
-baze pod cienie Carlo di Roma
-fioletową kredkę Celii (tę co mam szybko zuzyję bo jest na maksa niewydajna)
-szczoteczkę do tuszowania rzęs

Łącznie z kurierem(18zl) =196,45zł

Na zielono-to czego mi brakuje albo planowałam od dawna
Na fioletowo- to co by się przydało (z powodu zaciemnych podkładów jakie mam w domu..a ten jest sprawdzony)
Na czerwono ...to co nie muszę...ale chcę

jeszcze kusi mnie :
ten ostro niebieski lakier bell i Biały korektor Carlo di Romy (mój korektor wysycha..chciałam paletkę 3-4 korektorów ale ten by mi wystarczył)

I nie wiem czy sobie pozwolić na szaleństwo czy nie???????
Doradźcie!!!
A później znowu będziesz minimalizować i pisac np., że chcesz mieć po jednym cieniu z danego koloru

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 14:40   #4383
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwona 25 Pokaż wiadomość
Sweet- kobiecie w ciąży wszystko można...ale tyle kasiory na jedno zamówienie? dla mnie byłoby szkoda
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A później znowu będziesz minimalizować i pisac np., że chcesz mieć po jednym cieniu z danego koloru

Macie racie...tak sobie myślę o tej liście zakupów i jest trochę bez sensu I nie zamówiłam tego...Dobrze jest mieć was jako doradczynie

Cienie sprawdzone..ale mam przecież tyle paletek..To chyba jednak bez sensu znowu 2 inne kupować!

Tusz mam..a pod koniec lutego przyjedzie do mnie mama i odda mi mój tusz z Avonu i jeszcze odda mi swój tusz z Wibo który jej nie podszedł więc tuszy bym nie musiała kupić.

Lakiery mnie pociągają ale mam 4 lakiery inne..i może warto któryś z tamtych najpierw zużyć.

Podkład by się przydał...ale dziś jeszcze raz sprawdziłam ten podład z Deni Carte (bo eveline jest wciąż za ciemny) i w sumie jak mało go wezmę i rozsmaruję to nie było źle..Patrzyłam w lutro przy oknie i się nie odcinał (to czemu mi się wczoraj taki ciemny wydawał?)
No i mama ma przywieźć mi mój "weekendowy" podkład który zwykle miałam u niej z Joko (pasuje mi kolorem).

Jedynie co by się przydało to baza pod cienie, korektor i ten beżowy cień. Ale to może dostanę w naturze? Albo zrobię zamówienie z Inermisu (by dostać ten wygrany błyszczol)

Edytowane przez Sweet_Jelly
Czas edycji: 2010-02-02 o 14:42
Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 14:53   #4384
Parsifal
Zadomowienie

Drogie moje dziewczynki, nadal nie mam czasu, więc znów wpadam na chwilę...bilans za styczeń przedstawię jakoś za kilka dni jak znajdę chwilę, jest tak jak w podpisie, 8 rzeczy zużytych, 7 kupionych, zakupy niemal same potrzebne, więc w miarę spoko, dziś jest 2. dzień lutego a mam już 2 zużycia na ten miesiąc: maskę do włosów i lakier do włosów więc zużycia lutowe zapowiadają się nieźle, zakupy też zapowiadają się nieźle, bo w ostatnim tygodniu lutego lecę na tydzień do Francji i tam zaszaleję, a co raz się żyje
Księżniczko dziękuję za PW dot. nk, Wam też zaraz porozsyłam

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 15:57   #4385
loverynka
Zakorzenienie

Pokażę Wam kilka rzeczy

1. Zapasy (malutkie, co? :P)
2. Mój kufer z kolorówką (mam jeszcze chyba 6 palet)
3. Szuflada w lodówce przeznaczona tylko na lakiery

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 16:49   #4386
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja nie mam nk, ale jeśli macie Facebook to poproszę o PW Bo chciałabym was zobaczyć :P
Ja nie mam

Cytat:
a tak poza tym przejrzałam szafki i stwierdziłam,ze to nie na moje nerwy i nie będę liczyć ile czego mam,może chociaż trochę pozużywam i wtedy podliczę.... jestem chora ta pielęgnacja mnie dobija...szampony żele balsamy odżywki do włosów i dezodoranty tego mam najwięcej
może ja jakaś felerna jestem ale mi wszystko tak powoli schodzi, a przecież myję się codziennie
Też tak czasami mam . Pewnie trafiłaś na mega wydajne produkty

Cytat:
Macie racie...tak sobie myślę o tej liście zakupów i jest trochę bez sensu I nie zamówiłam
Głos rozsądku zwyciężył
Nie bijcie, ale ja bym pewnie się nie oparła i kliknęła Jestem zbyt impulsywna i jak się nakręcę, to lecę

Cytat:
Pokażę Wam kilka rzeczy

ad 2) Superancki kufer Mój ma tylko po dwie rozkładane szufladki z każdej strony, a przydałoby się więcej i nawet nie wiedziałam, że takie potrójne też są

Nowych zużyć na razie nie mam. Idę za to dziś na jogę po prawie dwumiesięcznej przerwie . Cieszę się niesamowicie, choć jutro pewnie ledwo wstanę

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 17:39   #4387
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Głos rozsądku zwyciężył
Nie bijcie, ale ja bym pewnie się nie oparła i kliknęła Jestem zbyt impulsywna i jak się nakręcę, to lecę
wiesz mnie też korciło! głównie by wypróbować niektórych produktów..Jak tyh tuszy Celii albo jej sypkiego pudru czy lakierów Bell..Ale na razie cienko u nas z kasą (ubezpieczyciel jeszcze nie wypłacił odszkodowania za ten incydent z autem a na naprawę już 600zł poszło).
Ogólnie ostatnio celia i miss sporty u mnie zdobywają pochwały...I jeszcze nie które z produktów były w promocji! Ale jakoś ze sobą zwyciężyłam...na razie (tzn. póki wypłaty nie mam)

Cytat:
Pokażę Wam kilka rzeczy

Eh.. ile lakierków A ja się zastanawiałam czy sobie te 3 z bell kupić

Czas edycji: 2010-02-02 o 17:40

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 17:46   #4388
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
ok.5,50

...............
Kurcze, trafiłam na fajny sklep internetowy z kosmetykami..i mają wszystko to co bym chciała
A chciałam zamówić:
-tusz Celii taki normalny
-tusz celii w tubce (słyszałam o nim same dobre opinie więc 2szt. i tak kosztuje 2zł a to malutko)

-mój ukochany i chyba jedyny sprawdzony-jasny podład Astora
-róż potrójny astora
-cień beżowy (na taki kolor się od dawna czaje) z Mineral Show/Bell
-2paletki cieni poczwórnych Carlo Di roma (też mam sprawdzone)
-3lakiery bel: fuksja wpadająca w malinę, cieny brąz i ciemny ostry fiolet

-baze pod cienie Carlo di Roma
-fioletową kredkę Celii (tę co mam szybko zuzyję bo jest na maksa niewydajna)
-szczoteczkę do tuszowania rzęs

Łącznie z kurierem(18zl) =196,45zł

Na zielono-to czego mi brakuje albo planowałam od dawna
Na fioletowo- to co by się przydało (z powodu zaciemnych podkładów jakie mam w domu..a ten jest sprawdzony)
Na czerwono ...to co nie muszę...ale chcę

jeszcze kusi mnie :
ten ostro niebieski lakier bell i Biały korektor Carlo di Romy (mój korektor wysycha..chciałam paletkę 3-4 korektorów ale ten by mi wystarczył)

I nie wiem czy sobie pozwolić na szaleństwo czy nie???????
Doradźcie!!!
a ja uważam ze wcale nie masz dużo kolorówki i mogłabyś kupić
Stary 2010-02-02, 17:55   #4389
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
Widzę 1 przyjazna dusza
Postaram się poczekać do wypłaty (czyli 10.02!)
A do tego czasu przemyślę co bym tak naprawdę chciała..Co mogę a co jest mi zbędne! Przejdę się też w czwartek do DN ..może tam upoluję paletkę korektorów albo sam 1 korektor -taki pod oczy i róż????

Czas edycji: 2010-02-02 o 17:56
Stary 2010-02-02, 18:25   #4390
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Sweet ja bym a Twoim miejscu tak nie szalała.
Ma racje Hosenka Korci Cię na takie duże zakupy a dopiero co się skarżyłaś, że chcesz kolorówkę minimalizować.
Ja na przykład kolorówki minimalizować nie potrzebuję , no może powinnam się ograniczyć z błyszczykami i szminkami Ale z drugiej strony nie mam jakichś napadów na wielkie zakupy kolorówkowe
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 18:37   #4391
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Mi dziś mama zasponsorowała żel aloesowy za 4,50zł, będzie idealny na moje uczulenie na dłoniach na włoski parzące ptaszników
Tylko go jakiego działu wpisać? Czy nie wpisywać? Jak myślicie?
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 18:41   #4392
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Sweet ja bym a Twoim miejscu tak nie szalała.
Ma racje Hosenka Korci Cię na takie duże zakupy a dopiero co się skarżyłaś, że chcesz kolorówkę minimalizować.
Ja na przykład kolorówki minimalizować nie potrzebuję , no może powinnam się ograniczyć z błyszczykami i szminkami Ale z drugiej strony nie mam jakichś napadów na wielkie zakupy kolorówkowe
no ale czy ja szaleje???????
Takie duże zakupy robię od czasu do czasu...Mam małą kolorówkę (same przyznajecie..no może za dużo...podkładów). Zwykle się ograniczam i rozsądek umie do mnie przemówić...Ale wszyscy mi powtarzają w koło że "szaleję"...albo że "mam dużo tego" albo "że ciągle coś kupuje".....I jak tu nie czuć się winną i źle chociażby z tą ilością co mam jak w kółko tak słyszę!!!

To że mówię że bym sobie to czy tamto kupiła..albo że piszę o jakiś zamówieniach nie oznacza że je realizuje! Przecież ich NIE REALIZUJE...a mówię???Bo mówię..A komu mam o tym mówić jak nie wam?? Przecież rodzinie ani mężowi o takich spawach opowiadać nie będę!

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16912654]Mi dziś mama zasponsorowała żel aloesowy za 4,50zł, będzie idealny na moje uczulenie na dłoniach na włoski parzące ptaszników
Tylko go jakiego działu wpisać? Czy nie wpisywać? Jak myślicie?[/QUOTE]
Kupiła Ci to mama...więc nie pisać!

Czas edycji: 2010-02-02 o 18:42
Stary 2010-02-02, 18:53   #4393
porzeczka2602
Zakorzenienie

A ja kliknełam 12 cieni sypkich no name. W sumie 30 zł z przesyłką.

Możecie bić
Powiedzcie jak nakładacie baze artdeco? Ja już nie mam na nią pomysłu jest tak twarda

Dziękuje za zaproszenia na NK ale ja tam nie mam konta, z tego co dziś piszecie to sama nie jestem a myślałam że tylko ze mnie taki wykolejeniec.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 18:56   #4394
Parsifal
Zadomowienie

Porzeczko jaki wykolejeniec?

Stary 2010-02-02, 19:04   #4395
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
Porzeczko jaki wykolejeniec?
No wiesz jak komuś czasem mówie że nie mam tam konta to patrzyli na mnie jakbym była z innej bajki, wydawało mi się że już chyba wszyscy mają tam konta. Nawet moi rodzice mają, w tym wszechogarniającym pędzie sobie pozakładali. A ja przyzwyczaiłam życie do tego, że jestem "inna" niż wszyscy i skoro wszyscy mają to ja nie. Poza tym mnie nikt nie szuka ani ja nikogo.

Stary 2010-02-02, 19:06   #4396
Parsifal
Zadomowienie

Porzeczko, mnóstwo moich znajomych i to tych naprawdę fantastycznych nie ma tam kont i uważam to za normalną sprawę

Stary 2010-02-02, 19:14   #4397
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
No wiesz jak komuś czasem mówie że nie mam tam konta to patrzyli na mnie jakbym była z innej bajki, wydawało mi się że już chyba wszyscy mają tam konta. Nawet moi rodzice mają, w tym wszechogarniającym pędzie sobie pozakładali. A ja przyzwyczaiłam życie do tego, że jestem "inna" niż wszyscy i skoro wszyscy mają to ja nie. Poza tym mnie nikt nie szuka ani ja nikogo.
To tak jak ja. Założyłam, po tygodniu wywaliłam wszystkie zdjęcia. Po 2 miesiącach założyłam wszystkie możliwe filtry prywatności, a po kolejnych kilku skasowałam konto w cholerę i broń Boże nie żałuję. Facebooki, Twittery i inne też mnie nie interesują. Więc porzeczko, jest nas bez-nk więcej
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 19:15   #4398
Iwona 25
Zakorzenienie

Cytat:
Porzeczko, mnóstwo moich znajomych i to tych naprawdę fantastycznych nie ma tam kont i uważam to za normalną sprawę
ja tez nie mam konta na naszej klasie.... nie dołączyłam do owczego pędu
Stary 2010-02-02, 19:18   #4399
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Takie duże zakupy robię od czasu do czasu...Mam małą kolorówkę (same przyznajecie..no może za dużo...podkładów). Zwykle się ograniczam i rozsądek umie do mnie przemówić...Ale wszyscy mi powtarzają w koło że "szaleję"...albo że "mam dużo tego" albo "że ciągle coś kupuje".....I jak tu nie czuć się winną i źle chociażby z tą ilością co mam jak w kółko tak słyszę!!!
Bo Ty ciągle w kółko albo plany zakupowe albo minimalizacja. BTW Ty wszystkim naokoło pokazujesz co masz w kosmetyczce że słyszysz takie kometarze?

Cytat:
Dziękuje za zaproszenia na NK ale ja tam nie mam konta, z tego co dziś piszecie to sama nie jestem a myślałam że tylko ze mnie taki wykolejeniec.
Czemu wykolejeniec? Ja niby mam tam konto ale praktycznie nie używam i myślę nad tym żeby je usunąć. Nie trawię tych społecznościowych portali, kolekcjonowania znajomych "na ilość" i dokumentacji fotograficznej każdego kroku.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 19:21   #4400
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16913906]To tak jak ja. Założyłam, po tygodniu wywaliłam wszystkie zdjęcia. Po 2 miesiącach założyłam wszystkie możliwe filtry prywatności, a po kolejnych kilku skasowałam konto w cholerę i broń Boże nie żałuję. Facebooki, Twittery i inne też mnie nie interesują. Więc porzeczko, jest nas bez-nk więcej [/QUOTE]

Cytat:
ja tez nie mam konta na naszej klasie.... nie dołączyłam do owczego pędu
Powiem że jestem pozytywnie tą informacją zaskoczona. Mimo, że ten szał na NK troche minął ale dalej bawi mnie jak niektórzy opowiadają że są tam zdjęcia z wakacji, i innych takich okolicznosci a nawet z samolotu Ba jak lecieliśmy na urlop każdy wyciągnął aparat i oczywiście pstrykał fotki a jakiś gość obok mnie skomentoował to krótko "będzie się czym na NK pochwalić" rozbawił mnie do łez.

Stary 2010-02-02, 19:23   #4401
ganimedea
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16912654]Mi dziś mama zasponsorowała żel aloesowy za 4,50zł, będzie idealny na moje uczulenie na dłoniach na włoski parzące ptaszników
Tylko go jakiego działu wpisać? Czy nie wpisywać? Jak myślicie?[/QUOTE]

Różne śmieszne włochate pająki to podobają mi się, ale przez szybkę Brrr wolę bardziej przyjazne pupilki. A skoro tych nawet dotknąć nie bardzo, bo parzą, to ja dziękuję

Cytat:
U nas z kolei słyszysz, że masz malutko Słuchaj tylko tych, których wygodniej (czyli nas )

Cytat:
A ja kliknełam 12 cieni sypkich no name. W sumie 30 zł z przesyłką.

Możecie bić
Powiedzcie jak nakładacie baze artdeco? Ja już nie mam na nią pomysłu jest tak twarda

Skoro tak ładnie prosisz...

Co do bazy - ja po mojej jeżdżę paluchem, po czym chwilę na nim trzymam, a gdy odrobinka przyklejona do opuszka nieco się rozgrzeje i zmięknie - fru na powiekę

Moja najlepsza przyjaciółka też konta na nk nie ma

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-02-02, 19:43   #4402
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

baza Virtual tez jest twarda i robie tak jak gani

loverynko sliczne zdjecia! uwielbiam wogole ogladac zdjecia zbiorkow!
potrafie sie nimi nasycic i nie kupowac nic dla siebie.

Z katalogu avonu wypisalam sobie zel mango naturals i zel senses Orient..jak on pachnie? warty zakupu? ja jestem zapachowcem..

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 19:50   #4403
ganimedea
Zakorzenienie

Mnie się Orient bardzo podoba - jest taki ciepły, słodkawy, trochę tajemniczy, przypomina mi migdały z czymś jeszcze . Nie umiem opisywać zapachów

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-02, 20:00   #4404
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Ostatnio kupilam juz 2 zele: Sunset i ten naturals rozany,ktory poczeka sobie do wiosny. Z tego katalogu wybralam sobie naturalsa mango no i orient. Wiec mialabym 2 zapasy.

Stary 2010-02-02, 20:07   #4405
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Ostatnio kupilam juz 2 zele: Sunset i ten naturals rozany,ktory poczeka sobie do wiosny. Z tego katalogu wybralam sobie naturalsa mango no i orient. Wiec mialabym 2 zapasy.
U mnie Orient też w tej chwili stoi w zapasie razem z Be radiant

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2010-02-02, 20:23   #4406
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

ok to chyba sie skusze. Zele dosc szybko mi ida

zmieniam avatarek i jak przyjdzie ksiezniczka to jej pokaze bo znalazlam jeden dla niej

Stary 2010-02-02, 20:27   #4407
Koshatka
Zakorzenienie

Cuciola a po co robisz zapas? Czy te zapachy znikają z katalogu?
Stary 2010-02-02, 20:27   #4408
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Bo Ty ciągle w kółko albo plany zakupowe albo minimalizacja. BTW Ty wszystkim naokoło pokazujesz co masz w kosmetyczce że słyszysz takie kometarze?
na tym chyba polega uzależnienie że ciągle się myśli albo w tę albo w tamtą stronę...A ja niepotrzebnie piszę co myślę (tak jak mówię co myślę..już taki typ)....Teraz wiem że nie można się tak zwierzać!

No i widzisz!!! Zbiór mały a komentarz że szaleje...A jeszcze nawet nie zaszalałam
Cytat:
U nas z kolei słyszysz, że masz malutko Słuchaj tylko tych, których wygodniej (czyli nas )
o to to

......................... ..........
Trochę mi się przykro zrobiło..Bo na okrągło słyszę ile to ja czego mam..i każdy krzywo patrzy jak głupi korektor kupię jak mi się ostatni skończy......Pewno przez hormony i tyle...bo ostatnio sporo mnie"rusza"
A mój mąż przed chwilą gdy mu powiedziałam o wszystkim ...o moich planach i że w kółko słyszę komentarze (może moja wina..po co wspominam o kosmetykach?)...Stwierdził że dużo nie mam...On to widzi i się zgadza na wszystko
...na ten róż do polików i korektor i w ogóle (woli zgodzić się na to niż na złotą bransoletkę za 700zł która mi się podoba a przecież TYLKO MI SIĘ PODOBA...nie mówię że ją kupię czy że mi ją ma kupić)

Czas edycji: 2010-02-02 o 20:29
Stary 2010-02-02, 20:31   #4409
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
Kolorówki ma mało, ja tez tak uważam. Ale miałam na uwadze to, że Jelly ostatnio pisała, że chce zminimalizować kolorówkę i że nie chce dublować kolorów.

Cytat:
Powiem że jestem pozytywnie tą informacją zaskoczona. Mimo, że ten szał na NK troche minął ale dalej bawi mnie jak niektórzy opowiadają że są tam zdjęcia z wakacji, i innych takich okolicznosci a nawet z samolotu Ba jak lecieliśmy na urlop każdy wyciągnął aparat i oczywiście pstrykał fotki a jakiś gość obok mnie skomentoował to krótko "będzie się czym na NK pochwalić" rozbawił mnie do łez.
Ja co prawda mam NK, mój TŻ tez, ale mimo to tez mamy ubaw z tego portalu.
Gdy otworzyli u nas Galerię, smiałam się, że musimy sobie koniecznie zrobić zdjęcie na schodach ruchomych i wrzucić na NK Ja to smiesznym tonem mówi TŻ: "bedzie laaaaans na NK". Wczoraj dałam 2 zdjecia z nart i tez ze smeichem powiedziałam TŻ że się lansuję na NK, że moze więcej znjaomych dziei temu będę miała

A tak juz na poważnie - to, w jaki sposób ktoś korzysta z NK to jego sprawa, niech sobie kolekcjonują znajomych, zbierają eurogąbki czy co tam jeszcze chcę.
W moim przypadku portal rzeczywiście umożliwił odnalezienie znajomych, odnowiłam kilka kontaktów

Cytat:
Mnie się Orient bardzo podoba - jest taki ciepły, słodkawy, trochę tajemniczy, przypomina mi migdały z czymś jeszcze . Nie umiem opisywać zapachów
Mi tez się podoba: cynamon, pomarańcze, migdały ALE żele Senses strasznei wysuszają mi skórę więc nie kupuję. Zdecydowanie wolę żele Naturals, a migdałowo-mleczny kocham (jeden zużyłam, a 2 w zapasie )

Dopisuję do licznika jeden kosmetyk: puder mienralny GG z Oriflame. Co prawda kliknięty i zapłacony w styczniu, ale dziś dostałam i nie był ujęty na liście styczniowej.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-02 o 20:37
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-02, 20:33   #4410
Iwona 25
Zakorzenienie

dla Was laski a tak mi coś odbiło, sama bym chciała zobaczyć Wasze miejsca kosmetykowe z zasadzki,oczywiście to są moje,ale tylko kilka kryjówek,czyli te nieoficjalne
zrobione pod osłoną nocy w pośpiechu i nieprofesjonalnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości