|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Sweet- kobiecie w ciąży wszystko można...ale tyle kasiory na jedno zamówienie? dla mnie byłoby szkoda
![]() a tak poza tym przejrzałam szafki i stwierdziłam,ze to nie na moje nerwy i nie będę liczyć ile czego mam,może chociaż trochę pozużywam i wtedy podliczę.... jestem chora ta pielęgnacja mnie dobija...szampony żele balsamy odżywki do włosów i dezodoranty tego mam najwięcej ![]() może ja jakaś felerna jestem ale mi wszystko tak powoli schodzi, a przecież myję się codziennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4383 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Macie racie...tak sobie myślę o tej liście zakupów i jest trochę bez sensu ![]() ![]() ![]() Cienie sprawdzone..ale mam przecież tyle paletek..To chyba jednak bez sensu znowu 2 inne kupować! Tusz mam..a pod koniec lutego przyjedzie do mnie mama i odda mi mój tusz z Avonu i jeszcze odda mi swój tusz z Wibo który jej nie podszedł więc tuszy bym nie musiała kupić. Lakiery mnie pociągają ale mam 4 lakiery inne..i może warto któryś z tamtych najpierw zużyć. Podkład by się przydał...ale dziś jeszcze raz sprawdziłam ten podład z Deni Carte (bo eveline jest wciąż za ciemny) i w sumie jak mało go wezmę i rozsmaruję to nie było źle..Patrzyłam w lutro przy oknie i się nie odcinał ![]() No i mama ma przywieźć mi mój "weekendowy" podkład który zwykle miałam u niej z Joko (pasuje mi kolorem). Jedynie co by się przydało to baza pod cienie, korektor i ten beżowy cień. Ale to może dostanę w naturze? Albo zrobię zamówienie z Inermisu (by dostać ten wygrany błyszczol ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-02-02 o 14:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4384 |
Zadomowienie
|
Drogie moje dziewczynki, nadal nie mam czasu, więc znów wpadam na chwilę...bilans za styczeń przedstawię jakoś za kilka dni jak znajdę chwilę, jest tak jak w podpisie, 8 rzeczy zużytych, 7 kupionych, zakupy niemal same potrzebne, więc w miarę spoko, dziś jest 2. dzień lutego a mam już 2 zużycia na ten miesiąc: maskę do włosów i lakier do włosów więc zużycia lutowe zapowiadają się nieźle, zakupy też zapowiadają się nieźle, bo w ostatnim tygodniu lutego lecę na tydzień do Francji i tam zaszaleję, a co
![]() ![]() Księżniczko dziękuję za PW dot. nk, Wam też zaraz porozsyłam ![]()
#4385 |
Zakorzenienie
|
Pokażę Wam kilka rzeczy
![]() 1. Zapasy (malutkie, co? :P) 2. Mój kufer z kolorówką (mam jeszcze chyba 6 palet) 3. Szuflada w lodówce przeznaczona tylko na lakiery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie bijcie, ale ja bym pewnie się nie oparła i kliknęła ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nowych zużyć na razie nie mam. Idę za to dziś na jogę po prawie dwumiesięcznej przerwie ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ogólnie ostatnio celia i miss sporty u mnie zdobywają pochwały...I jeszcze nie które z produktów były w promocji! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Eh.. ile lakierków ![]() ![]() ![]() ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-02-02 o 17:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4389 |
Zakorzenienie
|
Widzę 1 przyjazna dusza
![]() Postaram się poczekać do wypłaty (czyli 10.02!) A do tego czasu przemyślę co bym tak naprawdę chciała..Co mogę a co jest mi zbędne! Przejdę się też w czwartek do DN ..może tam upoluję paletkę korektorów albo sam 1 korektor -taki pod oczy i róż????
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-02-02 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 |
Zakorzenienie
|
Sweet ja bym a Twoim miejscu tak nie szalała.
Ma racje Hosenka ![]() Ja na przykład kolorówki minimalizować nie potrzebuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
Konto usunięte
|
Mi dziś mama zasponsorowała żel aloesowy za 4,50zł, będzie idealny na moje uczulenie na dłoniach na włoski parzące ptaszników
![]() Tylko go jakiego działu wpisać? Czy nie wpisywać? Jak myślicie? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie duże zakupy robię od czasu do czasu...Mam małą kolorówkę (same przyznajecie..no może za dużo...podkładów). Zwykle się ograniczam i rozsądek umie do mnie przemówić...Ale wszyscy mi powtarzają w koło że "szaleję"...albo że "mam dużo tego" albo "że ciągle coś kupuje".....I jak tu nie czuć się winną i źle chociażby z tą ilością co mam jak w kółko tak słyszę!!! To że mówię że bym sobie to czy tamto kupiła..albo że piszę o jakiś zamówieniach nie oznacza że je realizuje! Przecież ich NIE REALIZUJE...a mówię???Bo mówię..A komu mam o tym mówić jak nie wam?? ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16912654]Mi dziś mama zasponsorowała żel aloesowy za 4,50zł, będzie idealny na moje uczulenie na dłoniach na włoski parzące ptaszników ![]() Tylko go jakiego działu wpisać? Czy nie wpisywać? Jak myślicie?[/QUOTE] Kupiła Ci to mama...więc nie pisać!
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-02-02 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Zakorzenienie
|
A ja kliknełam 12 cieni sypkich no name. W sumie 30 zł z przesyłką.
Możecie bić ![]() Powiedzcie jak nakładacie baze artdeco? Ja już nie mam na nią pomysłu jest tak twarda ![]() Dziękuje za zaproszenia na NK ale ja tam nie mam konta, z tego co dziś piszecie to sama nie jestem a myślałam że tylko ze mnie taki wykolejeniec. |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zadomowienie
|
Porzeczko jaki wykolejeniec?
![]()
#4395 |
Zakorzenienie
|
No wiesz jak komuś czasem mówie że nie mam tam konta to patrzyli na mnie jakbym była z innej bajki, wydawało mi się że już chyba wszyscy mają tam konta. Nawet moi rodzice mają, w tym wszechogarniającym pędzie sobie pozakładali. A ja przyzwyczaiłam życie do tego, że jestem "inna" niż wszyscy i skoro wszyscy mają to ja nie. Poza tym mnie nikt nie szuka ani ja nikogo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
Zadomowienie
|
Porzeczko, mnóstwo moich znajomych i to tych naprawdę fantastycznych nie ma tam kont i uważam to za normalną sprawę
![]()
#4397 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4399 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4400 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | ||
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16912654]Mi dziś mama zasponsorowała żel aloesowy za 4,50zł, będzie idealny na moje uczulenie na dłoniach na włoski parzące ptaszników
![]() Tylko go jakiego działu wpisać? Czy nie wpisywać? Jak myślicie?[/QUOTE] Różne śmieszne włochate pająki to podobają mi się, ale przez szybkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do bazy - ja po mojej jeżdżę paluchem, po czym chwilę na nim trzymam, a gdy odrobinka przyklejona do opuszka nieco się rozgrzeje i zmięknie - fru na powiekę ![]() Moja najlepsza przyjaciółka też konta na nk nie ma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Zakorzenienie
|
baza Virtual tez jest twarda i robie tak jak gani
loverynko sliczne zdjecia! uwielbiam wogole ogladac zdjecia zbiorkow! potrafie sie nimi nasycic i nie kupowac nic dla siebie. Z katalogu avonu wypisalam sobie zel mango naturals i zel senses Orient..jak on pachnie? warty zakupu? ja jestem zapachowcem.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4403 |
Zakorzenienie
|
Mnie się Orient bardzo podoba - jest taki ciepły, słodkawy, trochę tajemniczy, przypomina mi migdały z czymś jeszcze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio kupilam juz 2 zele: Sunset i ten naturals rozany,ktory poczeka sobie do wiosny. Z tego katalogu wybralam sobie naturalsa mango no i orient. Wiec mialabym 2 zapasy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
Zakorzenienie
|
ok to chyba sie skusze. Zele dosc szybko mi ida
![]() zmieniam avatarek i jak przyjdzie ksiezniczka to jej pokaze bo znalazlam jeden dla niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
Cuciola a po co robisz zapas? Czy te zapachy znikają z katalogu?
#4408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i widzisz!!! Zbiór mały a komentarz że szaleje...A jeszcze nawet nie zaszalałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ......................... .......... Trochę mi się przykro zrobiło..Bo na okrągło słyszę ile to ja czego mam..i każdy krzywo patrzy jak głupi korektor kupię jak mi się ostatni skończy......Pewno przez hormony i tyle...bo ostatnio sporo mnie"rusza" A mój mąż przed chwilą gdy mu powiedziałam o wszystkim ...o moich planach i że w kółko słyszę komentarze (może moja wina..po co wspominam o kosmetykach?)...Stwierdził że dużo nie mam...On to widzi i się zgadza na wszystko ![]() ...na ten róż do polików i korektor i w ogóle (woli zgodzić się na to niż na złotą bransoletkę za 700zł która mi się podoba ![]() ![]() ![]()
03.02.2010 ZOSIA ![]() ![]() Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2010-02-02 o 20:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | ||
Zakorzenienie
|
Kolorówki ma mało, ja tez tak uważam. Ale miałam na uwadze to, że Jelly ostatnio pisała, że chce zminimalizować kolorówkę i że nie chce dublować kolorów.
Cytat:
Gdy otworzyli u nas Galerię, smiałam się, że musimy sobie koniecznie zrobić zdjęcie na schodach ruchomych i wrzucić na NK ![]() ![]() A tak juz na poważnie - to, w jaki sposób ktoś korzysta z NK to jego sprawa, niech sobie kolekcjonują znajomych, zbierają eurogąbki czy co tam jeszcze chcę. W moim przypadku portal rzeczywiście umożliwił odnalezienie znajomych, odnowiłam kilka kontaktów ![]() Cytat:
![]() ![]() Dopisuję do licznika jeden kosmetyk: puder mienralny GG z Oriflame. Co prawda kliknięty i zapłacony w styczniu, ale dziś dostałam i nie był ujęty na liście styczniowej.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-02 o 20:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4410 |
Zakorzenienie
|
dla Was laski
![]() ![]() zrobione pod osłoną nocy w pośpiechu i nieprofesjonalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:37.