|
|
#2401 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część II :)
zabciaolgus : ` Dziś już wiem, że bez Ciebie nie ma i mnie. ` To Ty nauczyłeś me serce bić w rytm miłości. <3 ` Tchnąłeś uczucie w me serce, namalowałeś uśmiech na mej twarzy. ` Z Tobą za rękę iść przez świat.. ` Nawet wyobraźnia umiera, na myśl, że kiedyś mogłoby Ciebie zabraknąć. ` ' Tobą oddycham, płonę i znikam.. ' ` 'Jesteś dla mnie jak moja własna odmiana heroiny.' ` A ja pragnę tylko każdego dnia wieczności zatapiać się w błękicie Twych oczu.. chyba niezbyt pomogłam ;< zabciaolgus : , genialne opisy <3
' ..umiem jeszcze iść pod prąd ♥ . Edytowane przez xLostInDreamx Czas edycji: 2010-02-02 o 17:41 |
|
|
|
#2402 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moje??? --------------------- ~~Gdy się uśmiechasz, topie się w środku. ~~Pokaż mi którędy muszę iść.. Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-02-02 o 18:02 |
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
dziękować Słońca
aaa i jeszcze jedno : IhateU -
Edytowane przez TajemniczaPanna Czas edycji: 2010-02-02 o 18:08 |
|
|
|
#2404 |
|
Rozeznanie
|
Kwiatuszek_221: bo Jesteś Ty ... bo z Tobą jest najpiękniej. <3 Czyjaś droga koniec ma, ale nasz początek nie zawiedzie ... Jesteś dla mnie, jesteś ze mną, ja i Ty to coś, co jest na pewno <3 Każdego dnia utwierdzasz mnie w tym, że zawsze będziesz obok... ''magia serc.. magia miłości.. przesiąknięta szczęściem..'' - wytrzymasz ze mną? - nie wytrzymam bez Ciebie ... - Kiedy przestaniesz mnie Kochać.? - pytasz, Kiedy umrę.? ... ''.. czy pada deszcz czy świeci słońce z Tobą zawsze 10 na skali szczęścia..'' '' Magia nie wypływała ze świata zewnętrznego. Rodziła się w nich, w ich duszach łączących się w jedność. W nich mieszkała cała magia świata...'' ...''I'm Never Gonna Leave Your Side ..'' (Nigdy Cię nie opuszczę zestarzej sie ze mną...) z Tobą... na koniec świata ... i milę dalej ... <3 Razem z Tobą sięgnę blasku gwiazd ... jestem Ciebie całkowicie pewna. zabciaolgus: Moje szczęście to Ty... wiesz ?? I lubię Cię bardziej niż bardzo ... <3 ktoś nazwał moje szczęście Twoim imieniem ... Jesteś moich marzeń spełnieniem. <3 ''w kominku serca rozpalasz codziennie. ciepłem otulasz.'' I nie ważne jak daleko ode mnie oddychasz, jestes moim powietrzem i tak. Moim życiem. ...<3 - Boże!- Wykrzyknęłam. - Co?! - Och... Nic. Dużo!!!. - Co dokładnie?- Spytał, spięty. - Ty mnie kochassz! Nie mogłam się nadziwić temu odkryciu. Nagle wszystko stało się jasne. W jego oczach malowało się jeszcze zatroskanie, ale jego usta wygięły się w tak uwielbianym przeze mnie łobuzerskim uśmiechu. - Oczywiście, że Cię kocham. Kocham jak wariat i nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie... ''...Baby.!It's Mine World .You're Just In It. (Kochanie ... to mój świat. Ty w nim tylko jesteś...'' .. ''I'm not gonna ever, ever let you leave.. .'' ( Nie potrafiłabym żyć tu bez Ciebie nawet dnia... ) .. ''Have you ever loved someone so much you'd give an arm for...?..'' ( Czy kiedykolwiek kochałeś kogoś tak bardzo, że oddałbyś za niego życie?..) Więc spleć palce z moimi palcami ... i chodź ... i prowadź i daj się prowadzić.. Na Tobie zaczyna i kończy się mój świat . Tylko ty się liczysz . Ja i Ty już na zawsze . ! ;* ***
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-02-03 o 17:29 |
|
|
|
#2405 |
|
Zadomowienie
|
jesteście cudowne, wszystkie - jak jeden mąż. dziękuję wszystkim i każdej z osobna.
|
|
#2406 |
|
Raczkowanie
|
haha x3
Niedostrzegana Istotka z Bajki NieidealnaJa ZniknijzOczuMi LolinkaxD Niereformowana Wszystkim bardzo dziękuje ![]() Boskie! ![]()
|
#2407 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę.. aż się wzruszyłam tym jednym..: Oczywiście, że Cię kocham. Kocham jak wariat i nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie... ----------------------- ~~Mówią: "radosna z niej dziewczyna". Nie wiedzą, że w sercu cierpienie skrywa. Myślą, że uśmiech sam za siebie mówi. Nie podejrzewają, że nocą po cichu łzy gubi... |
|
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana ;*
|
|
#2409 |
|
BAN stały
|
A ja bym bardzoooo,bardzooooo,prze bardzo prosiła o jakieś opisy dotyczące tego , że : I tak go zdobędę.Że się nie poddam i że mój urok osobisty zwali go z nóg ![]() |
|
|
|
#2410 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie ma za co Słoneczko;* ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
wtuleni w siebie pod niebem pełnym gwiazd. ` zostaw wszystko tak jak jest nic nam nie potrzebne jest tylko cicho zamknij drzwi uciekniemy ja i Ty. zabierz mnie na drugi brzeg chcę być przy Tobie. za Ciebie oddam życie me nie boje się. zabierz mnie daleko gdzieś wszystko mi jedno. i nie opuszczaj nigdy mnie gdy będzie źle. nikt nie pokona nigdy nas, nie mają szans. i odpłyniemy kiedyś razem w tą ostatnią podróż do gwiazd. już zawsze, na pewno. ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
Te kropki na sukience, mają kolor jego oczu . .mieć to szczęście, trzymać Cię za rękę. <3 Nie mam pomysłu ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
Nie mogę Cię zmusić do miłości, ale mogę sprawić, że się we mnie zakochasz.! Tylko jeden nie pomogłam .;9
|
|
#2411 |
|
Przyczajenie
|
EjjSenioritta :
` No spójrz w moje oczy i powiedz, że Ci się nie podobam. Nie potrafisz ;d ` A ja pokonam wszystkie przeszkody i zawładnę Twoim sercem<3 ` Powinieneś być ze mną. ` Niewinnym wzrokiem pożerała go w myślach. Wiedziała, że i tak będzie należał do niej. ` Kochanie przecież i tak wiesz, że MY to tylko kwestia czasu. ` A ja na przekór wszystkiemu wkleję siebie w Twe serce. ` Królowa Twego Serduszka. ` Bo ja mam w sobie to coś, czego inne nie mają. ` A ja i tak będę dla Ciebie tą jedyną. nie, nie, nie , do kitu ;< ~*~ NieidealnaJa - Skarbie, Ty wiesz, że jesteś genialna <33
' ..umiem jeszcze iść pod prąd ♥ . Edytowane przez xLostInDreamx Czas edycji: 2010-02-02 o 19:47 |
|
|
|
#2412 |
|
Raczkowanie
|
~~Ludzie tęsknią za całkowita odmianą, a jednocześni pragną, by wszystko pozostało jak dawniej
~~piękno żyje w nas Dajmy mu siłę i pozwólmy trwać.. ~~a coś w stylu: JAK JA PODZIĘKOWAĆ ŻYCIU ŻE GO MAM. ![]() ![]() ![]() :pro si:![]() --------------------------- ~~ Na każdą górę wiedzie ścieżka, chociaż nie zawsze widać ją z doliny Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-02-02 o 19:54 |
|
|
|
#2413 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Jakiekolwiek byłoby źródło mej głupoty, jeszcze się nie wyczerpało -niby nic - a jednak coś . -siedziała na balkonie pod kocem. czkała na kolejną spadającą gwiazdę by pomyśleć po raz 10 to samo życzenie -Złudzeń w mej głowie jak kartek w zeszycie. -Uśmiechem przywracać barwy... -Potknęłam się o tiulowe niebo i połamałam sobie rzęsy... -Dlaczego Ty jesteś taka wyjątkowa? - Bo 90 % mnie to choroba psychiczna a 10 % głupota -świat oszalał a ja się śmieję. może coś się przyda Cytat:
![]() ![]() <3 udanych ferii życzę
|
|
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jak mówie , że nie to nie xD Ty jesteś ;*** teraz moja prośba . ![]() coś dla chłopaka którego lubię i on mnie też . Wie , że nie dawno ktoś mnie zranił ale powiedział , że będzie próbował zdobyć moje zaufanie bo mu zależy ![]() Takie delikatne dla niego;*
|
|
#2415 |
|
BAN stały
|
Widzą mi się.Bardzo ! Dziękować Lejdis zabciaolgus : 'Dziękuję Ci za to,że Cie mam.Za te wszystkie chwile szczęścia,które razem z Tobą los mi dał' I dziękować już będę zawsze,za wszystkie nasze chwile razem. Dziękuję Bogu,za to,że do życia dał mi powód. <3 Dziękuję za Niego losie!Uważam,że muszę . Dziękuję za bieg zdarzeń,który połaczył nas razem. Nie wiem komu dziękować mam,ale gdy się dowiem,nie zawaham się oddać wszystkiego co posiadam. O beznadziejna ja NieidealnaJa : I pomysleć , że jednak znalazł się anioł ;* Ktoś podał mi rękę,dzięki Niemu teraz mogę ... ![]() I znów z uśmiechem budzę się i wiem,że każda chwila jest nowa ![]() 'Tylko Ty do mnie dotarłeś,nie potrafił tego nikt. I jakoś tak lepiej się zrobiło ![]() I może niedługo znów będę unosić się kilka cm nad ziemią <marzyciel> Wiem,że zawsze podasz mi pomocną dłoń.Dziękuję ![]() nie no chyba nie pomogłam ;/ Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-02-02 o 20:09 |
|
|
|
#2416 |
|
Rozeznanie
|
EjjSenioritta
I tak będziesz mój. Powinneś być ze mną ![]() Męski świat przypomina budowę tranzystora - skomplikowany, ale zgodny z instrukcją i przez to przewidywalny. Jeszcze będziesz za mną latał. Komu jak komu, ale mnie się to uda. Dążę do celu i wiem że go osiągnę, bo nie chce być kolejną ofiara losu. ZjadamKwiatka Kiedy kochamy każda noc jest jak najpiękniejszy i najcieplejszy dzień życia, jeśli kochamy nieszczęśliwie każdy dzień jest jak zimna i głucha noc. Sex bez orgazmu, piwo bez alkoholu i miłość bez wzajemności nie mają sensu I jak tu wierzyć, że ma serce skoro sam mnie zranił? Patrzy na Ciebie wzrokiem pokerzysty. Myślisz sobie, że ona tylko gra, nie ma prawdziwych uczuć, nie wie co to znaczy kochać, czy ból tęsknoty. Myślisz sobie ona tego nie zna, bo ona całe życie gra i bawi się ze wszystkimi. Mylisz się... Ona doskonale wie co to znaczy kochać, nienawidzić , tęsknić... Pogrzebała swe uczucia... Chcą zapomnieć...Ona cierpi i kocha... Ale w osamotnieniu, sama w swojej duszy.... TajemniczaPanna A ja stoję na granicy dobra i zła, bujając się raz w jedną, raz w drugą stronę... Wiesz co ich dusi? szczególna astma Zbyt dużo prawdy, zbyt mało kłamstwa.. minie jakiś czas i kolory znowu wrócą a te wszystkie porażki zawsze czegoś mnie nauczą Mam jedna, pierd_olona schizofrenie, zaburzenia emocjonalne Życie to ring, sparing, w jednej sali z Brucem Lee Ponoć nie ma tego złego,co by na dobre nie wyszło, Każde niepowodzenie zabiera nam wiarę na lepszą przyszłość, Aduulove Utknęłam między tym co było a czego jeszcze nie ma Chciałam być kimś. A nie zauważyłam, że jestem wszystkim dla Ciebie. Czasami wolałabym być rekinem, albo tygrysem, mniej bym raniła. |
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te kradnę ;* Dziękuje Kochanie;*
|
|
#2418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
EjjSenioritta : .. ''Będziesz mój, mój, ani się nie obejrzysz jak ... będziesz mój, mój i sam się zdziwisz że aż tak, że aż tak tego chcesz ...ty, ty co dzisiaj tak nie patrząc mijasz mnie ,popatrz wreszcie raz obejrzyj się... .''''... nie wiesz czy wiesz, ale tej nocy będę Cię mieć.. chcesz tego czy nie, ja i tak zdobędę Cię...'' ..''Gdybyś tylko widział, że tylko ja ciebie rozumiem. Byłam tu przez cały czas, więc dlaczego tego nie widzisz? Powinieneś być ze mną...'' ...''Standing by and waiting at your back door All this time, how could you not know? Baby, you belong with me, you belong with me...'' (Stojąc z boku i czekając przy tylnych drzwiach Przez cały ten czas... Jak mogłeś o tym nie wiedzieć? Kochanie, powinieneś być ze mną Powinieneś być ze mną..). to teskty z piosenek, może się przydadzą ![]() ***
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-02-03 o 17:30 |
|
|
|
|
#2419 |
|
Raczkowanie
|
EjjSenioritta
'Dziękuję Ci za to,że Cie mam.Za te wszystkie chwile szczęścia,które razem z Tobą los mi dał' Dziękuję Bogu,za to,że do życia dał mi powód. <3 jasne ze pomogłaś!!!!! prosze jeszceeeeeee
Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-02-02 o 20:48 |
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Macie może jakieś dialogi typu : 1. ' -On jest z nią taki szczęśliwy... widzisz? -a Ty? -co ja?! Mnie bez niego nie ma.. ' 2. i takie że tu mówię że go nienawidzę, że mi na nim nie zależy a gesty mówią coś innego np. - O! Spójrz. Znowu ma inną. - Daj spokój. - On już mnie nie obchodzi. - Tak?! To dlaczego ubierasz bluzkę, w której najbardziej Cię lubił? Proszę
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę ci się plątać w myślach, aż oszalejesz na moim punkcie . nie wiem, czy o to chodziło, ale na razie więcej nie mam.
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Missi_16
- Ty Go naprawdę kochasz ? - a jaka jest różnica pomiędzy kochać, a kochać naprawdę ? - wszystko dobrze ? - bez Ciebie nie. -o czym myślisz? -o życiu. - i co wymyśliłaś? - że za***iste jest. -niedawno mówiłaś co innego. -niedawno nie było jego.; **** - Pamiętasz nasza ostatnia rozmowę? - Tak nie do Końca. Możesz mi przypomnieć? - Mówiłeś, że chciałabyś ze mną być... - A to pamiętam, i wiesz, chyba musimy coś wymyślić, bo mamy się ku sobie; ) - To fajnie. - Tez się ciesze. - No, to ja chce powiedzieć, ze.... Cie kocham. - Wiesz, chyba na razie wole jednak jeszcze pobyć sam. -Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki.. -Ale ja z niej nigdy nie wyszłam! Zawsze, gdy byłam już przy brzegu to on chwytał mnie za nogę i wciągał do niej ponownie.. -Nie nienawidzę cię! -Dlaczego?! -Bo wole Ci powiedzieć że Cię nienawidzę niż że Cię kocham.
|
#2423 |
|
Raczkowanie
|
-Policz do 3 i przestań Go kochać.
- 1, 2. Co jest po 2 .? - 3 -Nie, nigdy nie powiem 3. Będę udawać, że nie potrafię liczyć. ![]() a coś o tym żeby wiedział że już na zawsze..;];] --------------------- Choć to pod prąd popłynąć warto. )
Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-02-02 o 20:57 |
|
|
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*-Kiedy przestaniesz mnie kochac?.. -Pytasz kiedy umrę?.. *Ty zawsze byłeś. Po prostu przyszedłeś z ulicy i tak już zostało. Odkąd Cię kocham, zawsze byłeś. I przedtem też. Bo tak naprawdę to nie było "przedtem" przed Tobą. *-Kochanie... czy Ty...? -Tak, zawsze będę przy Tobie
|
|
#2425 |
|
BAN stały
|
a coś o tym żeby wiedział że już na zawsze..;];]
Tworzymy jedność w odbicia lustrze.. Oboje marząc o wspólnym jutrze Przepiękne dzieło naszego Stwórcy Tylko Ty i ja, przed nami wspólny szlak . Dziś u stóp mamy cały świat Mam dla ciebie mały prezent, mam cię w sercu Nie śpię po nocach,dziekuje szczęściu ... 'Te drobne ciało skrywa tak wielkie serce, Zwykły jak ja człowiek nie chce nic więcej, Niech to trwa,nigdy się nie kończy, Nawet śmierć nas nie rozłączy ' <3 Za wszystkie nasze dni, A każdy z nich nie Deja Vi, a same Vi, To co nasz łączy mówią na to fluidy, Chwila, jestem jak nitro,Ty to gliceryna,' 'Nieśmiertelne dusze, przez każdą burzę, Aż ziemia się zatrzyma, ani chwili krócej, Na zawsze razem,czas dla nas nie tyka ' Szczerze wierze w wspolna przyszlosc ' ja za Ciebie,Ty za mnie,tak to działa bo mamy tylko siebie.' chyba nie o takie chodzilo,ale moze sie przydadza ![]() ![]() Edytowane przez EjjSenioritta Czas edycji: 2010-02-02 o 21:08 |
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym prosiła cokolwiek xd
takie które mi polecacie, wasze ulubione
|
#2427 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dziekujeeeeeeeeeeeeeeee
Edytowane przez zabciaolgus Czas edycji: 2010-02-02 o 21:27 |
||
|
|
|
#2428 |
|
BAN stały
|
Zakochanaaaa . Moje ulubione :
Ale chodzic juz umiem,teraz chce umiec latac. Nie kradne,a zabieram Twoj czas bezpowrotnie. wytrzyj twarz dziewczyno to jednorazowa miłośc tak,tak pomyliłam czas,przez chwilę wierząc w nas wyspie sie po smierci,w klubie odpoczne. W jej glowie swiat nie byl poukladany. Ale dobrze,ze nie wiesz co u mnie,bo peklo by Ci serce. On powoli się zbliżał, jego serce biło lekko,ale jej biło, jakby zaraz miało złamać żebro ...kpi sobie z rozsadku w tym jej urok i piekno Zycie moze byc piekne!Zycie musi byc piekne! nie czas na racjonalność,to zbrodnia emocje tłumić. choć pewnie łóżko będzie puste, serce pełne,całuję Twoje zdjęcie... "I'm In Love" Chcialabym z Toba pojsc,lecz nie umiem stawiac krokow Jedno dno,brak intryg,pułapek,brak gier, brak masek,Ty śpisz ja się patrzę <3 Miala w ustach smak krwi i czekolady,jeden rownie nienawisty jak drugi. inni mi zwisają jak firanki z karniszy w sumie mogę tak bez końca
|
|
|
|
#2429 |
|
Raczkowanie
|
Mogłabym prosić o jakis opis do mojego `bylego` chlopaka z którym zerwałam i popełniłam przez to wielki bład ;( a on teraz juz nie chce do mnie wrócic
Edytowane przez Bryczek x3 Czas edycji: 2010-02-02 o 21:39 |
|
|
|
#2430 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo do kogo wróciłbyś po odbudowanych mostach? </3Albo : Potrzebuję to wiedzieć,ze mam czekac na Ciebie Przykro mi,nie pomoge |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.